Reklama

G&G Vitamins – nová firma s doplňky stravy na českém trhu

G&G Vitamins je rodinná britská firma vyrábějící doplňky stravy od roku 1965. Firma se zaměřuje na suroviny nejvyšší kvality, čistotu kapslí bez nutnosti přidání stearanu hořečnatého a na recyklovatelnost všech obalů.

 

Zdraví, pohoda a poskytování těch nejčistších a nejkvalitnějších doplňků těm, kteří je potřebují, je přednost firmy G&G Vitamins.

Čistota kapslí

Vlastní doplňky na míru jsou zapouzřovány v čistém výrobním prostoru. Zařízení třídy ISO 8 splňuje a často překračuje všechny standardy GMP pro výrobu potravin. Enkapsulátoři jsou vyškoleni ve firmou patentovaném procesu enkapsulace TrufilTM, který umožňuje zapouzdřit produkty bez nutnosti použití pomocných látek, jako je stearát hořečnatý.

Vysoká kvalita ingrediencí

Reklama

Sortiment více než 140 produktů je vyráběn v nejvyšší možné kvalitě. Firma vyrábí pouze produkty, kterým skutečně věří a nedělá kompromisy ohledně ingrediencí ani výrobního procesu. Všechny výrobky procházejí přísným testováním, aby byla zajištěna optimální kvalita každé kapsle.

Zelená filozofie

Všechny  produkty jsou vyráběny ze 100% obnovitelné energie, která pochází ze zdrojů schválených Veganskou společností. Firma používá zcela recyklovatelné nebo biologicky odbouratelné materiály a uhlíkově neutrální doručovací síť.

Doplňky stravy schválené Ministerstvem zdravotnictví na českém trhu:

Komerční prezentace

 

Reklama

Komentáře

Reklama