Reklama

Chlorprothixen

Robo (Pá, 17. 7. 2020 - 14:07)

Ja ho dostal na nespavost a nemuzu si ho vynachvalit.

ZDENEK (Ne, 19. 1. 2020 - 13:01)

dobry den tak tento lek mi vubec neudelal dobře podvou dnech jsem toho okmzitě nechal nespavost a to ani chvilku jen navali horka soupajici tlakl třes uz jsem chtěl volat rychlou ale naštěsti mně napadlo si vzit svuj lek nauklidněni frontin bohiuzel je navikovi taki nic moc ale mně trochu pomaha ale raději toto nez chlorprothixen tak nevim poradit je tězke na kazdeho pusoby jinak

mm (Po, 18. 3. 2013 - 17:03)

Moc Vám děkuji za rady a...já mám doma to samé dítě, doma a v družině hodný ve škole problémy, vyřešila jsem to jinou školou 30km daleko( taky malá třída, ale mnohem lepší učitelka) a mám klid,myslím , že je lepší upravit prostředí než dítě lékami

Darča (So, 9. 3. 2013 - 20:03)

Když byla naše dcera malá, měla obrovské potíže se spánkem. Měla ale i jiné vážné zdr. potíže. Nakonec jsme to zvládli s pomocí vyplnění vzduchoprázdna - zkuste, třeba muziku, pohádky,... Pouštěli jsme zpočátku na celou noc, pak jsme zkracovali.

Ivča (Čt, 21. 2. 2013 - 20:02)

Dobrý den, nemáte náhodou někdo zkušenost s užíváním chlorprothixenu u dětí?? Byly jsme na dětské neurologii kvůli nespavosti dcerky, které je 2,5 roku a protože se na EEG nic nezjistilo, předepsala nám doktorka toto. Je sice pravda, že prý pro začátek jen čtvrtku a pak půlku, ale četla jsem, že to není vhodné pro děti do 6 let.....i když vím, že čtvtrka je málo....nemáte někdo nějakou zkušenost nebo co si myslíte? Předem děkuji

Dagmar (Čt, 25. 10. 2012 - 10:10)

Moc Vám děkuji za rady a...
Zdravím Vás, boužel stále více lidí má psych.problémy, jsou většinou způsobené naprostým nedostatkem živin v jídle / chemie v potravinách/ odborný název , malonutricie, a zanešeným organismem. Těžké kovy se uzazují i v mozku naurušují harmonii v organismu. Pokud Vás to zajímá může se mi ozva. Žádný lék, ani Ritalin neumí vyčistit buňky a dostat do těla živiny, které obrovsky lidem chybí.
731/190414

Houba (Čt, 18. 10. 2012 - 07:10)

Moc Vám děkuji za rady a prospěšné informace. Jako rodič jsem z toho zoufalá, protože M. není špatný kluk. Doma ho s manželem zvládáme naprosto v pohodě. Problém bude také v tom, že prostě neuznává jinou autoritu než mě a manžela. S léky také nesouhlasím, ale pí učitelka si stále stěžuje, přitom v družině o něm mluví jako naprosto supr klukovi, dobře vychovaném a hodném. Je pracovitý, prostě potřebuje zaměstnat, ale pí uč. to asi nedává psychologicky, asi je na hlavu! Ještě jednou moc děkuji za rady.

Pampeliška (St, 17. 10. 2012 - 12:10)

Dnes mi Dr. psychiatrička...Houbo,
kdysi jsem pro syna stejné AP dostala taky, bylo mu 5.
Dala jsem mu to jen dvakrát a nikdy více to neudělala, později jsem pro syna dostávala i jiné léky (AP,AD, Ritalin). Nikdy je nedostal. Našla jsem neuroložku, která nabízela pro děti deset sezení, společné cvičení. Bylo to mnohem lepší. Upřímně-kdy už je nutné přistoupit k medikaci, by měl rozhodnout asi rodič, ten sám ví nejlíp, jak na tom dítě je a jak moc to zvládá-nezvládá.
Pokud už to nejde vydržet, a trpíte vy i syn, tak bych do toho šla.
Mému synovi se to nanec trochu zlepšilo v pubertě, ale znaky ADD bude mít napořád, on to má kombinované ještě s jiným neurologickým onemocněním. Myslím že žije ale normální život "týnejdžra", a jsem ráda, že jsme mu léky nedali.
Na druhou stranu znám maminku, co k medikaci přistoupit musela, jinak by kluk byl neustále přikurtovaný, protože ubližoval sobě i okolí, nedalo se to zvládnout. Ne že by ho léky vyléčily, ale přežil, no. :-(

pro Houbu (St, 17. 10. 2012 - 09:10)

Zkus napsat ještě sem http://www.psychiatrie-praha.cz/cz/poradna.asp

Sice to není pedopsychiatr, ale zybývá se i homeopatií a nemyslím, že ač je to psychiatr, by byl zastáncem cpaní léků za každou cenu.

pro Houbu (St, 17. 10. 2012 - 09:10)

Být na tvém místě, zkusím nějakou alternativní metodu, např. kineziologii a najít kvalitního bylinkáře. Za další dát synátora na sport, třeba Thai box. Cpát do něj sedativní antipsychotika v tomhle věku mi nepřipadá správné.

Houba (Po, 15. 10. 2012 - 19:10)

Dnes mi Dr. psychiatrička napsala pro mého 6letého syna tento lék, má ho brát ráno 1/4, a po dvou dnech 1/2 prášku. Můj syn má ADHD a je ve škole neklidný.Stále mi nosí poznámky za chování, a to jsem ho dala do spec. třídy,kde je 9 dětí.Je nadprůměrně inteligentní,ale učitelka si na něj stěžuje.To,co tady čtu mě děsí.

Mira (Čt, 2. 3. 2023 - 14:03)

Kupte mu bicí soupravu, to už mockrát pomohlo.

David (Út, 21. 8. 2012 - 18:08)

Chlorprotixen je zastaralý lék, pořádný dryják, je spousta novějších lepších léků.

Viky (Út, 21. 8. 2012 - 17:08)

Využívala jsem poctivě 1 krabičku a někdy se mě pomotává hlava ,jedla ho ráno a někdy večer a na noc hypnogen ,jestli se to netlouklo s ním ,je mě už 67 let a píše se ,že starším se to nedoporučuje ,bojím v tom pokračovat asi zůstanu u lexaurinu ,ten smutek nad ztrátou milovaných to nepomůže žádný prášek .
,stejně ani po něm ven moc nechodím a to prý prášky nakopnou k činnosti ,to mě řekli

pro Jandu (Ne, 5. 8. 2012 - 08:08)

Kdo ti řekl, že Chlorprothixen není sedativní?! Takou pitomost by nevyřkl snad ani patolog, natož psychiatr. Samořejmě sedativní je, beru 100mg na noc.

Janda (St, 1. 8. 2012 - 16:08)

Chrolprothixen je zlo, to vám řeknu rovnou - je to dosti silné antipsychotikum a ačkoli jsem byl dlouhodobý "uživatel" lexaurinu (po kterém jsem mimochodem nebyl nikdy unavený), chroprothixen mě dokázal utlumit zcela a to by "údajně" neměl mít sedativní účinek vůbec žádný. Je to lék pro lidi, co mají potřebu všechno zaspat, což nevím, jeslti je řešení!

Viky (St, 1. 8. 2012 - 14:08)

Dnes jsem také dostala od psychiatra tento lék a jsem typ.který řeší každý lék a co tady čtu nemám chuť ani začít ,zemřela mě dcera i matka léta jím lexaurin starala se o nemohoucí matku 10 let ,na noc hypnogen ,když řekla dr.že jím lexaurin už dlouho ,řekl mě že jsem feťák,jsem už starší a bojím se ,že mě bude po něm špatně

Figy (Út, 26. 6. 2012 - 23:06)

Já práve nevím kvůli...Chlorprothixen se v žádném případě nesmí užívat s alkoholem!!!Jeto napsáno v návodu v krabičce a psychiatrička jistě každého pacienta upozorní,tak nač další otázky tohoto typu?

pro Kristýnu (St, 4. 4. 2012 - 20:04)

Ahoj, já mám také mimo jiné panickou poruchu a také jsem brala Chlorprothixen v dávce 15 mg - 15 mg - 30 mg, docela dobře jsem po něm usínala a vymizely ranní úzkosti, ale čas od času přišla v noci ataka. Protože jsem ale ještě brala a beru spoustu jiných léků, Chlorprothixen jsme vysadily. Jakou bereš dávku ty?

Kristýna (St, 4. 4. 2012 - 14:04)

Dobrý den, všera jsem u psychiatra dostala Chlorprothixen. Pry mám Pannickou poruchu (epozidická záchvativitá úzkost) Jenže včera jsem si vzala první prášek pred spanim a vubec jsem nemohla usnout. Začla jsem mít ty svoje zachvaty uzkosti buseni srdce, zrychleny tep, srdce busilo jako o zavoda byla jsem zmatena a v depresi. Už 3krát mě odvazela sanitka na internu pokazde mi rekli ze srdce mam v poradku. Nejcasteji mam takove zachvaty kdyz jsem v klidu(kdyz jdu spat nebo kdyz odpocivam). Prosim poradte...Jsem už velice zoufalá.
Děkuji Kristýna.

Reklama

Přidat komentář