Reklama

Koupání bez plavek - trocha exhibicionismu neškodí

Karel (Pá, 7. 6. 2019 - 12:06)

Alčo, to máš určitě pravdu, že se nahota, sex a vše okolo bude jednou, asi za nedlouho tvrdě trestat. Ono už se to trestá, viz sexuální harašení, kampaň mee too atd. Dříve, tj. ještě před několika desítkami let měli lidé většinou se sexem, nahotou a podobnými věcmi spojené příjemné pocity a zážitky. Tak jako to popisuje některý pisatel ve starším příspěvku. V dnešní době začíná být s pojmy jako sex nahota apod. spíše strach. Zejména mužů, aby nebyli nařčeni ze sexuálního harašení nedej bože ze znásilnění. Nevím, ale možná je to škoda, když se lidé ochudí o příjemné zážitky. Já sám jsem tělesně postižený a nic kolem sexu apod. věcí jsem nikdy nezažil a dost tím strádám. Ale možná je dnes už jiná doba a lidé už nic takového nepotřebují.

Alča (Pá, 7. 6. 2019 - 13:06)

Sex a vše kolem není nutné, existuje umělé oplodnění. To by ještě scházelo, něco při tom chytit. A jestli to chlap potřebuje je jeho problém.

Quido (Pá, 7. 6. 2019 - 13:06)

Vše má ovšem svůj rub a líc. Co lidé nemůžou snadno mít, co je uměle spojováno se spoustou rizik, bariér, problémů a křivd, k tomu se i konkrétně chlapi záhy začínají stavět tak, jako by to vůbec nepotřebovali. I chlapi se mohou realizovat více homosexuálně, nebo třebas více masturbovat u nějakého porna - a již se tak vpodstatě i děje. Je potom otázka, zda bude v takovéto sociálně sexuální realitě zahrnuta dostatkem mužské pozornosti, všemožných úsluh a materiálních obětí třeba zrovna taková Alča.

Olga (Čt, 6. 6. 2019 - 11:06)

V dnešní jinak zvrhlé době panuje zvrácená morálka. Nechť si to posoudí každý sám. Jako děti jsme jezdily na tábory, kde byly společné sprchy pro chlapce i dívky. Například v 75. roce mi bylo 15 let, když jsem byla naposledy v táboře. Koupání v řece, příroda, koupání bez plavek.Nikdo nahotu neřešil, bylo to naprosto přirozené a to byl socialismus. A dnes by tehdejší vedoucí byli označeni za uchyláky. Fuj.

Návštěvník (Čt, 6. 6. 2019 - 14:06)

Přesně tak, ještě jsem na základce stihnul tu dobu. Skoro nikdo z ničeho nedělal nějaké problémy. Každý věděl co má holka a co kluk. Dnes vymysleli snad 100 druhů pohlaví (?) a vše je obrovský problém. V přírodě jsme se koupali nazí a nikdo nedělal scény, jak je to hrozné a pod. Prostě jsme se svlíkli a hurá do vody a vyblbnout se. Nikomu nevadilo, že neseme nahou holku na ramenou a její pipina se nám otírá o krk a že na sebe saháme a holky držíme za kozičky. Jim se to líbilo a holky si taky sáhly a vše šlo v pohodě. A ještě aby jsme na sebe dávali žaloby za osahávání a podobné kraviny? To by potom ani nemohla vylézt z domu. Prostě jsme si užívali mládí. Dnes aby se každý bál jen na někoho podívat a promluvit, aby nebyl náhodou nařčen ze sexuálního obtěžování. Jo, jde to fofrem do prdele. Snad jsme nebyli nějací úchylní exhibicionisti, ale asi ne, spolužák vyprávěl po prázdninách, jak byl u babičky a je to asi 140 km od nás a tam to nebylo jiné, spíš ještě odvázanější. A to tam byl jen na 14 dní na prázdninách, čili skoro jako cizí. Njn to byly časy.

Anonym (So, 6. 5. 2023 - 09:05)

Dnes se mladí stydí. Jedná oblečená slečna běžela kolem nudapláže a nic. Pak přišla starší paní,svlékla se a lehla si mezi nás : ). Tahle generace se už nestydí.

Anonym (Út, 4. 6. 2019 - 21:06)

Už byl letos někdo na nuda pláži ? A máte typ kde? (Morava)

Bohouš (Út, 18. 12. 2018 - 12:12)

Jo, v Chorvatsku je krásně. Plavky jsem vůbec nepotřeboval. Jen když se zaplnila i ta odlehlejší místa, byl jsem tam bez plavek sám, ale nikomu to nevadilo.

O. W. (St, 31. 10. 2018 - 07:10)

„Slyšel jsem o vás tolik pomluv, že nemohu pochybovat o tom, že jste skvělý člověk.

Radek (St, 31. 10. 2018 - 04:10)

Byli jsme po dlouhé době v Chorvatsku a byl jsem překvapen, jak se tam rozmohlo koupání bez plavek. Snad na každé menší pláži se někteří koupali bez a někteří s. Miluju koupání bez plavek a tak jsem si to náležitě uzival a nemusel vyhledávat přímo nudaplaze.

Andrea (Út, 30. 10. 2018 - 15:10)

mám dojem, že nudisté nebo...Ja s mym klukem a prateli nechodime na nudu, ale na opustena mista, kde muzeme byt nazi.

Jak jsem to po… (Út, 30. 10. 2018 - 12:10)

mám dojem, že nudisté nebo naturisté jsou nejčastěji lidi středního či staršího věku. Moc mladých lidí 35 a méně jsem tedy nikdy na nuda lokalitě nepotkal. Zato různých postarších často obézních figur jsem zažil více než dost.

(Út, 30. 10. 2018 - 10:10)

Rád bych na nudistické...Řekl bych že trochu záleží na věku , něco jinýho je když to bude kluk cca 15 - 25 - a nebo 60 let pán.

Jarka (Út, 30. 10. 2018 - 07:10)

Zdravím všechny príznivce nahého koupání. Před lety nás s manželem zaujal naturismus a od té doby jezdíme po naturist kempech po celé evropě. Letos nás napadlo udělat si menší dovolenou v zimě, samozřejmě naturistickou. Háček je v tom, že u nás v republice nevíme o welnes pro nudisty. Do ciziny nechceme, jde nám tak o tři- čtyři dny. Uvítáme případné rady. Díky, mějte se krásně.

Stáňa (Út, 5. 12. 2017 - 14:12)

No to tedy nevím kam to...vůbec bych neřešila, že doma je 12 letý kluk nahý, pokud bydlí jen s matkou, nebo náhodou se tam mihne dospělá sousedka, tak co asi ty dámy uvidí? Dětskýho pindíka, možná už trošku začíná růst a možná má na něm celkem pět chloupků, to je tak vše. Někde mezi lidma takhle velký chlapec by se koupat nahý neměl, ale třeba někde večer u rybníka, když tam je pár lidí, nebo stranou od lidí, tak proč ne. Kluka nikdo okukovat nebude.

Jiřina (Út, 5. 12. 2017 - 09:12)

No to tedy nevím kam to takhle půjde dál s těma mladýma.Ona ho ale nechává chodit nahého do bazénu už z bytu .A to nemluvím o tom že když jdu občas k nim na kafe tak se ten chlapec producíruje doma buď ůplně nahý a nebo jen v krátkém tričku bez jakého koliv ostychu.Ano i ve spodním prádle jsem ho viděla ,ale to měl na sobě tak malé že by se dalo říci že neměl nic.Letos zjara jsem u nich byla tři dny když byl chlapec nemocný a paní nemohla z práce tak mě požádala jestli bych se o něj postarala - no jsme sousedi ale : To bylo chlapci ještě 11 let při naklepávání peřiny jsem si všimla že má chlapec plenu ! Když jsem se ho zeptala proč ji má tak mi řekl že mu ji maminka dává pokaždé když je nastydlý.Nechala jsem si to pro sebe ale myslím si že v tomhle věku to již správné není.Chlapce znám od jeho narození a musím připustit že na 12 roků vyspělý není ,kdo ho nezná tak by mu řekl o dva roky méně ale ani tak si myslím že by mu pleny matka už dávat neměla .

Bože (Út, 5. 12. 2017 - 09:12)

Moje sousedka má syna 12 let...Nahlaste se, že očumujete kluka od sousedů. Normální je k sousedům nekoukat a nezjišťovat, kdo co má či nemá na sobě. A že koukáte s velkým zájmem (očumujete) o tom svědčí to, že víte, že kamarád má jen slipy a ne plavky. Raději si místo toho starání o druhé přečtěte něco o naturismu, nudismu.

není problém, (Út, 5. 12. 2017 - 08:12)

vždy si to každý vyřeší sám co je mu příjemné nuda pláží je taky dost.

Protože (Út, 5. 12. 2017 - 06:12)

Proč je v pořádku kluk...U holek přichází puberta dřív než u kluků a leckterý holce už začínají růst prsíčka a chlupatět veverka, tak aby to holky měly zakrytý plavkama a neočumoval je kdejakej úchylák.

proč (Út, 5. 12. 2017 - 05:12)

Ve 12 mi to nahý koupání...Proč je v pořádku kluk do 12 a holka do 10?

Reklama

Přidat komentář