Reklama

Jak poznat hysterku

Petr (Pá, 6. 9. 2019 - 19:09)

Přesně tak. Já na to mám také jeden názor - Pánové, musíme si uvědomit, že žena není jen ta krásná postava, ta krásná prdelka, ten nádherný objekt k sexu....Ona má také hlavu, ve které se jí rodí všelijaké příšerné krávoviny !!!
To je třeba vždy mít na paměti, když pro nějakou ztratí člověk rozum.

5.9. (Čt, 5. 9. 2019 - 05:09)

Jelimane je to totiž bez starosti s hledáním.

Ten co přežil Kosovo (Čt, 5. 9. 2019 - 01:09)

Ano, je to tak mně naštěstí Karma umožnila pomstu po 4 letech a krásně rafinovaným způsobem nenabadam k tomu nikoho na to musíte mít koule... teď mě zase nahání respektive si s sebou nosí vyhulence jako sráče s sebou přede mnou sklopil uši jak pejsek a ona si myslí, že mě s takovým sunda, na to už nemá a proto pánové hlavu vzhůru a makat na sobě jim zavřete hubu tím, že budete happy s jinou nebo uděláte taktiku, ale musíte si to umět ustát ano před léty sem z ní byl v prdeli dneska....je mi ukradená dostala zpátky co proto a tím to skončilo ;)

Danny (St, 4. 9. 2019 - 19:09)

Histrionská porucha osobnosti: tímto termínem byl nahrazen starší název hysterická porucha osobnosti, porucha je charakterizována nadměrným vyjadřováním emocí, které jsou velmi labilní a nestálé,dramatickým líčením vlastního života,teatrálností. Tyto osoby, častěji ženy bývají zvýšeně sugestibilní, egocentrické, stále touží po ocenění druhými, přičemž prožitky ostatních je příliš nezajímají. Jsou schopny různých intrik a manipulativního jednání, velmi často právě v sexuální oblasti, aby dosáhly svých cílů. Přes jejich určitou partnerskou atraktivitu sami nedosahují uspokojení ze sexuální aktivity, kterou spíše daleko častěji používají k manipulacím v rámci partnerského vztahu. Jejich partnerské vztahy bývají velmi konfliktní. Ve vztahu k terapeutovi často dochází ke komplikacím, snaží se svádět a zaujmout osoby opačného pohlaví terapeutického týmu. Tento článek je převzán z webu: WWW.IBA.MUNI.CZ- SEXUALITA U NEMOCNÝCH S PSYCHICKÝMI PORUCHAMI

XX (St, 4. 9. 2019 - 09:09)

Kdo je narcist a velikansky sobect bez empatii ten vyhraje.Hysterka bude dolejzat at ji dá cit, lásku, brekot a on si jeste najde dalsi a nebude se tajit tim že ma dalsi a užíva si.Tím jí zničí a když ona si to nehodí tak uz nikdy nikdo ji nepomuze, jedine že zni bude neskutecna mrcha.Ale pořád to neresi nic, že by to byla partnerka v dobrem a zlem, jen znici zivot syna rodicum a detem.Takže prosit o návrat je taky psycho.

Někdo (St, 4. 9. 2019 - 07:09)

Kdo je silná osobnost, a je s to riskovat dlouhodobé vězení, ten někdy svou hysterku (současnou nebo bývalou) ubije či umučí k smrti. Nechci to nikomu doporučovat, ani k tomu zaujímat jakékoli jiné explicitní stanovisko. Uvádím to zde jen pro úplnost.

Návštěvník (St, 4. 9. 2019 - 06:09)

To máš pravdu ýe byla z bohatší rodiny a pořád něco slavili.Už od mala mohla jezdit do Jugoslavie protože je jí babička dělala na pasovém oddělení, dostali i vilu.Tak si udělám obrázek co to bylo asi za rodinu.Ona už na základce byla miss třídy a dnes bobelka co pořád kyne.Dva rozvody a za pul roku po rozvodu se opět chce vdávat, protoze ji pozadal dvakrat o ruku pritom je jeste porad ženaty a boj o majetek bude je jeste asi 5 let.Druhy manzel mi rekl at si ji nekdo vezme a uvidi co nikdy nevidel.Jedno se podrezala, podruhe otravila, lezela v Dobranech.Dnes alkohol vecerni, antidepresiva,idealizace,velke porady s kamaradkou a matkou.Že ji nerozumim, socialne,politicky, nazory na lidi.Porad chodi s kamaradkama do baru,restauraci.V noci ji musi te drzet, hladit, rikat jak je hezka.Pritom strasne chrape ze se nevyspite.Je zajimave jak tady popisuje, ze se ke mne vratila sex opet vyborny, hodne řečí že ho už nechce, že je hned hotovej a tlustej.Potom zase obrat že on ji miluje a ja nedavam ty emoce tolik.On ji plati vecere, vylety................Po dvou mesicich si ho nastehovala do baraku a mne si za blokovala a poslala nekam.Nikdy jsem ji s nicim nepomohl, zasival jsem se, nevymyslel vylety , zabavu.Umela si vydelat ale taky rychle utratit.Proto mela vzdy bohatsi, kteri si nakonec nasli na zabavu mladsi a hezci, taky klidnejsi.Jak vidite je to porad dokola, idealizace partnera, jste zezacatku to nejlepsi co ji mohlo potkat, nikdo ji tak nerozumel, holky ji zavidi jaky jste.Pritom uz se pripravuje peklo, vyhrozovani, niceni s kamaradkama a matkou.KREV NENI VODA.

Petr (St, 4. 9. 2019 - 00:09)

chlapi a co vám pomohlo ji vytěsnit z hlavy ? Já ji už dva měsíce nekontaktuji, ona mne taky ne, čas nepomáhá, pořád na ni myslím více, sportuji, jo to je fajn,jenže pak zase na ni myslím, sex s jinýma nepřichází v úvahu,na ženy se nemohu ani podívat. Spím max tři hodiny denně. Večery jsou děsné, bez chlastu nebo prášku neusnu. Kamarádi fajn,ale doma jsem zase sám...prostě mne uhranula, pomohlo vám něco ?

jmeno.. (Út, 3. 9. 2019 - 20:09)

...Jirka No,Zniceny,myslim,ze Adiktologa by jste nepresvedcil.Mluvime zde samozrejme o davnejsi dobe,jeste pred detmi...Zeny nikdy nerikaji muzum uplne vsechno,jak zjistite nize..(A mnoho muzu zenam urcite take ne.) Pribeh,ktery Vam vypravela,je ucebnicovy.Protektovane,i ignorovane deti jsou do budoucna porusene,lasky se jim nedostavalo a tak ji hledaji v partnerech,zavisla porucha (idealizace) je blizsi HPO a jak jste sam potvrdil,Histrionstvi se prenasi,"jaka matka,taka Katka"... Deti z bohemskych rodin jsou spise protektovane,takze casto neznaji hodnotu penez a to je svadi k nerozvaznym utratam a samozrejme k narkomanii.Pomuze pak jen detox a lecba v PL,nebo Terap.komunita pri nekterem z KC.Takove zeny pak byly "v Japonsku","v Norsku",v GB nebo v Indii",to jak ktera..Ale spise tam nebyly,Zoufaly,vite..?Ale treba se v tomto pripade mylim.. :-) :-J.

Ten co přežil Kosovo (Út, 3. 9. 2019 - 19:09)

Takže už mě začíná nahánět...a protože mám výborný sondy dám si velikej pozor jak sem avizoval výše jeden ji odmítl a už zase zkouší.... prostě důslednost a hotovo.Jsou to bestie..

Zničený (Út, 3. 9. 2019 - 19:09)

Tak to vám kluci závidím. Nějak si nedovedu představit být s jinou,když mám city jinde.

Ten co přežil Kosovo (Út, 3. 9. 2019 - 22:09)

To přejde a možná by bylo dobrý tomu.jit naproti protože to přejde rychleji.

zničený (St, 4. 9. 2019 - 09:09)

Přejde? Ale za jak dlouho? Topím se už třetí měsíc a přijde mi to horší. Přidali se i sny.
Je fascinující, jak dokáže někdo takhle rozložit osobnost. A nejsem v tom sám. A ty lidi to vůbec netrápí.
Krásně napsané: www.zenysro.cz/blogy/vztahy-a-partnerstvi/hysterie-patri-mezi-vazne-poruchy-osobnosti

Danny (St, 4. 9. 2019 - 20:09)

Zdravím Zničeného a chci vám říct, že to co prožíváte jsem prožíval i já, včetně těch snů a to se mi bohužel často v tom snu objevilo i trauma z toho jak jsem objevil svoji exhistrionku se svou novou kořistí v posteli. Nemohl jsem spát, soustředit se na nic, měl jsem ji plnou hlavu a neměl ani chutˇ k jídlu- zhubl jsem za dva měsíce neskutečných 17 kg. Nejvíc mě pomohli lidi okolo mě, rodina, přátelé a kolegové v práci a jsem rád, že mě dotlačily k psychiatričce a ta následně k psycholožce a na psychoterapie. Sám bych se z toho nedostal. Hodně mi pomohlo se z toho vymluvit, nedržet to v sobě. Je to osmý měsíc od toho co mě odkopla a nahradila novou kořistí. Můj stav se začíná pozvolna lepšit. Je dobré si uvědomit, že ta bytost naláká muže na sex a atraktivní vzhled podobně jak to dělá hodně predátorů v přírodě např. hlubokomořská ryba-mořský dˇas naláká svou kořist na světélkující orgán a potom ji nemilosrdně pozře, tak podobně jako histrionka pozře a zničí, poníží a využije svoji obětˇ. Jsme pro ně jen bezvýznamné objekty jejich falešných her, jejich láska není pravá láska, ale jak psala legenda naší psychiatrie a velký znalec vztahů-dr.Plzák, láska hysterická je láskou kanibalskou. Je to asi jako kdyby se vepř domácí zamiloval do řezníka a těšil se na porážku.

zničený (Čt, 5. 9. 2019 - 10:09)

Danny: Děkuji ti. Přesně jak píšeš. Ty máš za sebou už 8 měsíců. Já tři od posledního rozchodu. Utekla 2x. Máš náskok. Přesto zatím nevidím východisko. Antidepresiva beru. K psychologovi a na terapie chodím, úleva je dočasná a jen v řádu hodin. Nedovedu se ve své hlavě smířit s tím, že někdo tohle může udělat, že někdo může vzbuzovat takové city a lásku a pak dělat, jako by ten člověk neexistoval... Ano, jsem to prase, které se těší na řezníka, leč řezník je bohužel již na jiných jatkách... Nevím jak tohle dopadne. Bojuji jen kvůli synovi, který mě má moc rád a nechci aby zůstal sám. I on stále nechápe co se stalo a co den se mě ptá, proč nás teta najednou nemá ráda a že by ji rád viděl a že mu slíbila to a to... Když už ji nezajímám já, mohl ji alespoň zajímat on. V jednu chvíli si ho chtěla osvojit! A teď mu ani nepopřála k narozeninám, což ho hodně ranilo. Dokonce si ho i zablokovala na telefonu. A jak mohu malému klukovi vysvětlit co se děje, když sám si to neumím srovnat....

Danny (Čt, 5. 9. 2019 - 19:09)

Zdravím všechny diskutující! Zničený mějte se rád, važte si sám sebe, děkujte že jste se narodil jako citlivý člověk, věřte v sebe a světlo.Ta odporná zkušenost s tou temnou bohyní potkala nás oba. Je důležité si uvědomit, že z její strany to nikdy nebyla láska, maximálně její sebeláska a i o tom bych pochyboval. Všechny oběti co jsem píšou, byli jen objektem histrionské hry, hračkou, se kterou si ony pohráli, nachvíli si ulevili od svých vnitřních tenzí,uspokojili si své labilní sebevědomí a ve své patologické mysli nás nakonec odsoudili bez jakéhokoliv reálného důvodu s pohledu zdravého racionálně myslícího člověka k odhození, odkopnutí,zničení nebo pomstě. Zničený, přestanˇte hledat vinu u sebe a uvědomte si ,že jsme měli neštěstí v osudu potkat tyhle zlé bytosti bez citu, ale byl to jen zlý sen, ze kterého je třeba se poučit a probudit se a jít životem dál. Máte pravdu v tom, že mám pár měsíců náskok, ale věřte že čas je veliký pomocník a pomalu zahojí všechny rány, které nám zbůsobyli tyhle podivné nemocné ženy. Hlavně se k ní nechtějte vracet, návratem by jste si jen ublížil a jí dal prostor pro další ničení vašeho života a života vašeho syna. BERÁNEK NEMŮŽE OČEKÁVAT OD VLKA NIC NEŽ TO, ŽE HO ROZTRHÁ! JSOU TO PREDÁTOŘI KTEŘÍ JEN LOVÍ SVÉ NAIVNÍ A HODNÉ OBĚTI. UTÍKEJTE A BUDˇTE STÁLE VE STŘEHU!

Zničený (Čt, 5. 9. 2019 - 20:09)

Danny: tobě děkuji. Píšeš to pěkně a od srdce. Uvědomění hledám už od prosince. Na mnohé jsem přišel. U ní i u sebe. Vím třeba proč mě přitahují takové osoby,vím proč nemám hrdost a sebelásku,proč si sebe nevážim. Prameny jsou v dětství. Jen s tím nějak nedovedu nic dělat. Myslím si,že tohle byla má Femme fatale. A kdyby neblbnula s chlapama a vážila si toho co má,mohl to být splněný sen. Takhle... Ale darmo mluvit...

Danny (Čt, 5. 9. 2019 - 20:09)

Tvůj život ja v tvých rukách a nenech si ho vzít, já jsem se taky podcenˇoval, nevážil si sám sebe a proto jsem ji dělal kořist 19 let a dvakrát se k ní vrátil. Jediný kdo tě může změnit si právě ty sám. Jak už jsem psal, oni si hledají právě hodné a citlivé muže, aby je mohli trýznit a využívat. Nenechej se už od ní ponižovat a ničit, jestli je to histrionka, tak ten sex používá jen jako manipulaci, proto jsem zde zveřejnil ten článek o jejich vnímání sexuality. Z její strany bylo vše jen morbidní divadlo, které nemá s láskou nic společného. Já vím je to pro tebe těžké se s tím smířit, ale věz že ta temná mrcha za tvoje utrpení nestojí. Vem syna a běžte o víkendu do přírody, to mě taky hodně pomáhá, očistit se od toho uhranutí, které ve mě zanechala. Jsi hodný a citlivý a to je v dnešním světě sice svým zbůsobem těžší žít, ale já to považuju za velký dar a budˇ za to rád a budˇ na sebe hrdý( ne však pyšný, jako jsou histrionky ). Čas pracuje pro tebe a až ti zhojí rány, budeš z této zkušenosti moudřejší a najdeš si hodnou a citlivou ženu a konečně zažiješ opravdovou lásku a ne falešný pseudovztah se sobeckou osobou.

zničený (Pá, 6. 9. 2019 - 09:09)

Danny, D, Jirko a další: děkuji vám za dlouhodobou podporu. Na svou obhajobu bych chtěl říci pár věcí... Okolí mě nechápe, kolegové také ne, kdo to prostě nezažil, tak nepochopí o čem to je. Vy tady alespoň víte. Každý máme jiný příběh, ale jádro je stejné.
Já nejsem člověk, který se dokáže několikrát za život zamilovat. Než jsme ji poznal, žil jsem 3 roky s malým sám, od jeho 4 let. On to je zápřah, takže ani na nic jiného nebyl čas. Byl jsem citově vyprahlý. Pak se zjevila ona. A i když tam byly nějaké divné záblesky, třeba že tu noc co jsme se poznali jsem byl druhý, se kterým se líbala, nebo že za 5 měsíců měla v posteli 10 chlapů, jak sama přiznala, já to nevnímal. Manžel ji měl ublížit, znásilnil ji, bývalý byl psychopat, atd...Tvrdila že jsem to nejlepší co ji potkalo, vyzařovala to a proč jí nevěřit. Udělala ze mě rytíře na bílém koni... A komu by se nelíbil ten pocit, že někomu pomáháte a on vás za to miluje. Nějaké ty trable jsem již popisoval. Nejvíce mě asi mělo zarazit, když si pořezala zápěstí, když jsem šel jednou s bráchou do hospody a přišel jsem déle, než jsem slíbil. Což mě také vyčetla a já vzal chybu na sebe. Pak občasné tendence k útěku a tři útěky, kdy se vždy druhý den vrátila. Ale aby jsme se nějak hádali, nebo byli na sebe sprostí, to nikdy! Ona žárlila na mě, já na ní. Nejvíce mě štvalo, jak s ní manipuloval exmanžel a ona se nechala. Musím říci, že tehdy se těch cca 4-5 měsíců opravdu snažila, křivdil bych jí, kdyby ne. Byl jsem všude u ní brán jako oficiální partner. Však jsme spolu také bydleli a starali se o 3 děti. A to ji asi svazovalo víc a víc, ten rodinný život, který sice chtěla, ale zároveň ji asi chyběla ta volnost a moci si dělat co chce.
Teď to má, všichni kolem ní skáčou, děti jí pohlídají, kdy se jí zlíbí, takže si může užívat, pařit a trávit noc každý týden s jiným. Pochopil bych tohle ještě třeba u 20ti leté holky, ale u 32 s dvěma dětmi ne. To že jí někdo píše : Ahoj,nechceš večer pánskou návštěvu? Mi bylo krajně nepříjemné,ale vysvětlila mi,že to je kamarád kamaráda a že jen občas zajdou na pivo...A ještě se u toho culila... Jasně že normální holka by ho poslala do prdele, ale tady to zřejmě nebylo tak jak popisovala.A těch, co jí píší a snaží se každý týden je 10 o kterých vím. Co ji vede k tomu se všemi udržovat kontakt, flirtovat s nima,na střídačku se s nima i vyspat,to nechápu.
Stejně tak jako že jednou dokáže být úžasná máma a podruhé je na děti zlá. A toho si všimla i sousedka, když u mě bydleli, takže to není jen můj vjem.
Jsem člověk, který nad vším přemýšlí a snaží se dobrat k výsledku,což je opět má chyba.
A tady je mnoho pro mě neznámých věcí. Já sice chápu, co se děje, co mi říkáte, co mi říkají psychologové, co jsem si přečetl. Vše to sedí, holka je zřejmě totálně nevyzrálá, s chováním na úrovni 3letého dítěte...Věřící v tajemno,znamení,karty a andělíčky,které začala vidět na psychiatrii. A přesto si říkám, nekřivdím ji? Ona dokáže být někdy úžasná bytost a někdy necitelná mrcha. Jako by v ní žili dvě osoby. Psycholog má asi pravdu, že zde nebude jen jedna porucha a dost možná se tam míchá i bipolárka. V kombinaci s alkoholem, který má ráda je to k neudržení. Myslím, že ani ona sama neví co bude za půl hodiny dělat. Ale nadržená je pořád.
Říkám si, Brad Pitt nejsem, ale ošklivý také ne.Chyby určitě také mám, ale vždy jsem jí pomáhal s dětmi, v domácnosti, s vařením, nákupy, máme stejné záliby, muziku, sex nám vyhovoval, přitahovali jsme se pořád, mám byt, auto, stálou práci ( zatím ) a vždy bych ji podpořil, i v jejích ,,depresích,, Tak k sakru v čem jsem tak špatný, že tohle udělala? Proč miluje všechny a nikoho,proč se všemi udržuje kontakt ( až na mě ), proč to vše, já bych ji přece dokázal pomoci, kdyby jen sama chtěla. Z těch ostatních nikdo nemá rodinu, většinou ani pořádné zázemí, jsou to povaleči, prostě nechápu.
A vím, že jsem citově závislý, ale také vím, že ji miluji. Co chci říci...Hodně lidí si myslí, že jsem debil a že bych měl jít dál, ale ono to prostě nejde.
A děkuji ještě jednou všem za podporu a diskuzi tady, přináší to dočasnou úlevu!!!

Petr (Pá, 6. 9. 2019 - 10:09)

Zničený : To co jsi prožil, prožili jsme si taky ! A věř, že taky víme jak to vše bolí, jeden den dýchá tvůj dech a druhý tě bezdůvodně nenávidí. To jsou ony, prostě jiné nebudou. Pořád se snažíš ji získat zpět, chápu tvé pocity, jen nechápu, proč chceš zpět ďábla a zničit si život sobě a svému dítěti. Tyhle ženy se nemění !!! Začni se věnovat dítěti a buď rád, že je konec, jinak by jsi mohl dopadnout ještě hůře. V životě to tak chodí, že vše jednou končí...a taky začíná...tady musíš už konečně přestat ji kontaktovat...

Reklama

Přidat komentář