Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (St, 1. 1. 2020 - 16:01)

Jo Pils to je přesně ono společenskou sebekontrolu.Ta mu asi chybí.I když strejdovi nic neřekl ale bála sem se že řekne aby mi neudělal ostudu.Naštěstí tam nic neřekl ale když se strejda rozvikládal tak Sergej dával oči nahoru třeba nebo se vysmíval a dělal na mě posuňky jako že mluví blbosti.Ale aspoň že má rád tátu,teda aspoň jak o něm mluví si to myslim.Tady taky bylo dnes slunečno jak se ptala Sany.Já jen sedim bolí mi břicho jak už sem to dostala.A Lallo máš pravdu,já nevěděla právě jak to myslíš tak proto sem se ptala;-)

lalla1 (St, 1. 1. 2020 - 17:01)

Milu, tak to je blbý. Nevím jestli se tomu říká sebekontrola, ale....to, že jeden nerozumí nebo se nudí tím, o čem jiní diskutují, neznamená, že se může vysmívat. Pokud tomu tedy Sergej nerozumí víc než diskutující a pak to měl v klidu upřesnit. Tohle si s ním fakt vyříkej, řekla bych mu, že jestli by to hodlal opakovat, tak ho prostě už mezi svou rodinu nevezmeš

Miluna (St, 1. 1. 2020 - 18:01)

Já mam na to Lallo stejnej názor jako ty.Přišlo mi to od něj líto a dost nevhodný.Jediný když se takhle choval a říkal mi tohle tak jediný že byl napitej jak tam pili a ten alkohol mu nějak nevhodně rozvazuje jazyk nebo jak to říct ale stejně.Kdybych já byla na jeho místě tak si to necham pro sebe nebo bych to řekla uplně jinak a ne hned s urážkama.Trochu se to tu bojim psát kvuli Otovi aby třeba mu to nenapadlo říct nebo já nevim ale co mi dostalo když mi Sergej řekl že je nemožnej,že se to nedá poslouchat a že by ho nejradši praštil sklenicí po hlavě.Nevim že vůbec ho taková sračka napadne tohle říct! Nechci vědět co by si o něm muj příbuznej myslel kdyby tohle věděl.A kdo jak má pravdu já nepoznam protože těm tématum nerozumim.

lalla1 (St, 1. 1. 2020 - 18:01)

No, Milu, alkohol není omluva. Naopak, člověk, který ví, že v něm alkohol budí agresivitu, nemá pít. A je jedno, jestli pijí ostatní. Tohle je docela průšvih při prvním setkání, kdy s eměl sergej uvést. A nedivila bych se, kdyby ho k vám už rodiče nepozvali. A omluvil se pak tomu strejdovi? Nebo dnes třeba telefonicky?

Miluna (St, 1. 1. 2020 - 18:01)

Ne Lallo oni tohle neví,to Sergej říkal jen mě pak když jsme byli stranou.Před nima nic neříkal.On si chtěl povídat s tátou ale špatně ho slyšel kvuli strejdovi kterej zas povídal zrovna s bratrancem.Zrovna povídal strejda trochu nahlas a jak všechno rozebíral do detailů tak Sergeje s tim nějak sral.Tátu Sergej chválil ale co je to platný viď.Jo neměl by tak pít ale tovíš mě neposlechne.

Miluno (St, 1. 1. 2020 - 21:01)

návštěva ti dopadla nad očekávání dobře. Sergej na to že pil, žádný trapas neudělal, naopak svůj dojem ze strejdy řekl jenom tobě. Čas od času se na rodinných sešlostech objeví hluční strejdové a mohou někoho vyprovokovat k agresi. Tohle dopadlo dobře a ještě si Sergeje oblíbil tvůj otec. Vem to z té lepší stránky - žádná bitka se nestrhla, žádné trapné mlčení ohledně tvé práce....

Miluna (St, 1. 1. 2020 - 23:01)

Máš pravdu,jen mě to včera nějak zamrzelo ale jestli máš názor že to tak může být že někoho strejdové můžou vyprovokovat tak se na to kouknu i tvim pohledem.Ale jinak mezi mnou a nim je to dobrý.Jsme teď už pomalu sedmý den spolu 24h v kuse a zatim to funguje,nebyla zatim jediná hádka tak sem ráda.

Kača (St, 1. 1. 2020 - 23:01)

Milu, kašlu na to. Profláklo se, že neděláš? Ne. Byla hádka? Ne. Tak to hoď za hlavu. Kamarádi tady mají pravdu. Hlavně, že je ti fajn, nejsi v jináči...a když nejde o život...:). Chtěla jsem se zeptat, tancuješ ráda? Vždy když se potřebuji odreagovat, pustím si do sluchátek rock a blázním...hrozná úleva :). Zkus to. Dobrou noc. Pusu.

lalla1 (St, 1. 1. 2020 - 19:01)

To bude dobrý Milu.

die (St, 1. 1. 2020 - 14:01)

Díky Sany já nejsem tak vzdělaná a chytrá a taky jsem líná si to překládat :-)

lalla1 (St, 1. 1. 2020 - 14:01)

Tak Sany je dnes za moudrou:), musím si přisadit a taky přihodit můj snad nejoblíbenější hodit citát, abych neztratila svůj kredit:) ))))….Růže, byť zvaná jinak, voněla by stejně.
William Shakespeare...………….nesouvisí to i s naší poslední diskuzí? hmmmm

Sany 11 (St, 1. 1. 2020 - 14:01)

Noooo, to bych opravdu netvrdila, s tou moudrosti, Obcas neco z te hlavy vydoluji.:D Me latina dost bavila, akorat uz skoro nic neumim, jen takove steky, prave.

lalla1 (St, 1. 1. 2020 - 14:01)

Mě latina nebavila, ale měli jsme blbýho učitele a to dělá hodně. Ale považuji ji za velmi důležitý základ všeobec vzdělání, je všude

Sany 11 (St, 1. 1. 2020 - 15:01)

My meli vztekleho ucitele, ale ten byl fakt vztekly, kdyz treba jedna holka neumela( to bylo tedy pravidlo) a otravovala, aby se ji napovidalo, tak ji chytil za ksandy a lomcoval s ni. :D Jo, to byly doby,ale asi naucil. Me to bavilo i spis kvuli dejinam, protoze se to prolinalo, jak jsme prekladali ty klasiky. A mas pravdu, je to zaklad, hlavne pro gramatiku.

Pils (St, 1. 1. 2020 - 14:01)

Mě latina bavila moc, ale to o tom soudu jsme neměli. :) Ale připadá mi, že všude je angličtina.

lalla1 (St, 1. 1. 2020 - 14:01)

Tak latina je mrtvý jazyk, ale je dobré z ní něco pochopit při výuce živých jazyků, spousta slov vychází z latiny, tedy nejen slov

bianka (St, 1. 1. 2020 - 14:01)

Tak lallo1 u nás se odstrojuje stromeček až po Třech králových, někdo před velikonocemi a někdo jej zakryje nastrojený a dá na půdu nebo do sklepa. S tím bych si hlavu nedělala, a dnes je svátek, takže se slaví. Já to uklízení budu brát až zítra. Jen jsem povysávala po dětech, aby se to nezašlapalo.

lalla1 (St, 1. 1. 2020 - 14:01)

Ježiš Bianko, taková byla moje máma, zmožená Silvestrem, který pro společnost u nás doma uspořádala, vstala, uvařila novoroční oběd, uklidila byla v naprosté pohodě a rozdávala radost druhým. Byla krásná, chytrá, milovaná, moc oblíbená, moc mi chybí, nezvládám ani desetinu co ona

Pils (St, 1. 1. 2020 - 14:01)

Lallo, cítím s tebou, mě taky ještě pořád bolí hlava. A to jsem toho fakt moc nevypila, protože jsem usnula. A vykašli se na stromek, ten má být až do Tří králů, ne?

lalla1 (St, 1. 1. 2020 - 14:01)

Hele, jsem na tom tak, že jsem musela odmítnout novoroční návštěvu syna a spol. Blééééé

Reklama

Přidat komentář