Reklama

v hodině na záchod ano nebo ne?

Autor diskuse
anonym

co si o tomto problému myslíte vy, je správné aby mohli žaci a studenti chodit během vyučování na WC nebo ne? 

Matka (So, 16. 11. 2019 - 18:11)

Děti si hrozně vymýšlí a zneužívají tyto věci jak píšeš. Tady jsem četla trochu v zadu jeden názor, sice hraniční,ale podle mne účelný. Když chceš akutně na záchod,dobře ,ale jako učitelka půjdu s tebou pokud jsi holka a běda,jak ti nic nepůjde. Já si myslím, že i ta nastavená situace,že půjde učitelka s tou dotyčnou společně musí pracovat ve prospěch výuky a na záchod budou chodit o hodině jen ti opravdu,co se trápí a už to nevydrží a těch bude opravdu celkem málo

Jirka. (So, 16. 11. 2019 - 19:11)

Ano, dnes je to někdy masakr. A jsou situace, kdy ten záchod je jen taková malá zašívárna. Znám ale i případy, kdy do školy vůbec nejdou a rodiče při rodičáku napadnou učitelku, že jim lže a že si ty absence vymýšlí, přece jejich hodné, svědomité a nejlepší na světě dítko tohle nikdy nemůže udělat. To je potom mazec, to už je na přeshubu. Ale je svoboda, tak si přece můžeme dělat co chceme ne?

Waco (So, 16. 11. 2019 - 17:11)

Jirka je asi trol, nebo ho nikdy uprostřed hodiny nepřepadla náhlá nečekaná potřeba.

Jirka. (So, 16. 11. 2019 - 17:11)

Proč bych měl být trol? Jen kvůli názoru, že si někdo nedokáže zorganizovat den a čumí neustále do mobilu a počůrává se? To snad nemyslíš vážně. A opravdu jsem ten problém neměl. Vše jsem dostatečně popsal a vysvětlil. Kdybych tady chtěl do někoho opravdu rýt, tak to napíšu jinak. To jen všichni tady brečíte, jak nezvládáte základní potřeby a přitom to problém není. A jasně jsem psal, když je někdo nemocný, tak je to jiná.

Waco (So, 16. 11. 2019 - 18:11)

Ty woe děláš, jak kdyby člověk byl robot kterej se umí naprogramovat. Já necumim furt do mobilu a nepatřím k současný generaci (je mi 36) ale můžeš se dostat do situace kdy to nedáš. Já už tu psal, jak jsem si nechal radši dát poznámku než bych se pochcal a kámoš co měl nečekaný průjem a páč ho debilní učitelka nepustila tak se posral. Stát se to může každýmu. Já souhlasím, že dnešní mládež moc nevydrží a za nehody do kalhot si mnohdy může sama, ale takhle plošně jak to vidíš ty to taky vnímat nelze.

Jirka. (So, 16. 11. 2019 - 18:11)

Tak jasně, stát se může, prostě jsem tomu problému unikl. Šlo mě spíš o to, že dnes chodí neustále jako procesí a naschvál. Na záchodě se sejdou, myslím ti starší, dají čouda a pohoda klídek. Záleží ale jak která škola, proto to někde nedovolují. Pravda, je to asi dnes jedno, protože v té dnešní nové době nejde o to někoho něco naučit a děti i mládež nemají chuť něco umět. Mají přece mobil a aplikace a aplikace to za ně zařídí a udělá a když ne, tak stejně nic dělat nebudou, proč taky. Takže v klidu a hlavně se všichni neurážejte, je to diskuze.

Eliška (So, 16. 11. 2019 - 17:11)

Naprosto souhlasím!!!

Jirka. (So, 16. 11. 2019 - 17:11)

A hele, další potrefená.

Eliška (So, 16. 11. 2019 - 18:11)

ty jsi přomiň,ale strašnej vůl, myslíš,že si člověk tyhle věci vymýšlí? Já nebudu muset jít půl roku o hodině na záchod a pak to jednou prostě nejde a tělo s tím nic nenadělá. Moje sestra se taky jednou takhle počůrala,když byli v divadle a učitelka ji nepustila a to byla ještě větší ostuda. Já bych t to přála někdy zažít. Nebo když máš průjem, tak musíš letět skoro okamžitě i třeba venku,jinak je to taky špatný. Je mi z tebe nanic a smutno-

Jirka. (So, 16. 11. 2019 - 18:11)

Tak dík, já tě titulovat nebudu, nemám to zapotřebí. Vysvětlení je v tom minulém, abych to neopakoval. My jsme prostě nechodili, neměli jsme potřebu. Jednou se jeden kluk počůral ve 4 třídě tuším a jinak celou základku bez problémů a na střední nikdo nikdy nepotřeboval a ani neměl nehodu. Ale asi by na požádání pustili v nutném případě, ale nevím. Hlavně do toho nemotejte nutnost a běžné zašívání z hodiny, jak je to dnes běžné, protože se jim nechce poslouchat výklad učitele/ky.

Eliška (So, 16. 11. 2019 - 15:11)

Jirko nejsem žádná rozmazlená holka co jen čumí do mobilu a chodím do sedmičky a mamka mi dala tady přečíst tuhle rubriku. Víš co to je, když prostě musíš a nesmíš? Asi ne. Mně se to stalo jednou v pátý, psali jsme nějakou písemku a nesměli jsme na záchod a já byla na tom tak, že jsem ani nebyla schopná soustředit se na zadání příkladů jinak bych se počurala a nakonec jsem s brekem utekla ze třídy a to když to stejně začalo jít a nemohla jsem to prostě vydržet a na chodbě jsem se jen schoulila na bobek a prostě jsem se počurala a úplně. Kdybych byla v kalhotech bylo by to nejhorší, v sukni to nebylo až tak mokrý, ale na tu chvíli pamatuju dodnes . Utekla jsem do šatny a tam mně našla kamarádka a zavolala jsem si maminku aby pro mně přijela a ta ví, že na rodičáku to pořádně rozmázla a byl z toho průšvih. Ono se to totiž nestalo jenom mně ale i dřív jiným dvěma holkám a ředitel to vůbec neřešil.

Jirka. (So, 16. 11. 2019 - 15:11)

Nezlob se na mě, ale tak ak to už vážně nevím, co na to napsat. V 7 třídě, víš, že bude písemka a před tím si preventivně nedojdeš? Při písemce se na všech školách celé planety nesmí odcházet, protože by to byl podvod a neplatilo by to a dostala by jsi automaticky 5. Schválně popátrej, jak je to u našeho největšího vzoru USA při písemkách. A je to tam problém i o hodině. Být rodičem, tak bych seděl tiše v koutku a styděl se, že v tomto věku nezvládáš základní lidskou potřebu. Na místě ředitele je to správný postup.

Marie (So, 16. 11. 2019 - 17:11)

ty jsi Jiříku asi vůbec nechodil do školy.

Jirka. (So, 16. 11. 2019 - 17:11)

Chodil, však jsem psal co a jak jsem dělal. Asi mám teda velký objem.

Návštěvník (So, 16. 11. 2019 - 15:11)

Ano divná doba, když se řeší takové nesmysly. Je vyučování a tak žádný záchod. Při práci v montovně na lince to budou taky muset zvládnout a ne si chodit jak budou chtít. A pokud někdo vystuduje, tak na poradě v zaměstnání také nebudou moct jít a budou se podle toho muset zařídit.

Veronika (So, 16. 11. 2019 - 13:11)

No Michal a ostatni kteri si mysli ze je spravne nepustit deti mocit rozhodne normalni nazora nemaji, je to opravdu nemozne ze v dnesni dobe se takove veci jedte dejou, takoveho ucitele vyhodit, urcite by memi mit moznost si odskocit vsichni, kluci i holky neni spravne ani to co pise Michal, ze na stredni mohly jit curat jen holky, potrebovat muze kazdy a to jak dite tak dospelak takze urcite poustet na zachod i na stredni a ne jen holky i kdyz Michal by so zaslouzi nepustit, kdyz tak tvrde stoji za svym

Jirka. (So, 16. 11. 2019 - 14:11)

To je hloupý názor. Tak ať ty chudinky sedí na záchodě celý den, natáhněte jim tam kabel, aby se jim nevybil mobil a je to vyřešené. Pokud je někdo tak neschopný vydržet, tak je vývojem miminko a tyhle přiblblé kecy, jak si mohou dojít kdy chtějí a vlastně dělat co chtějí přinesla jen dnešní přiblblá doba. Potom ještě schvalujte, ať nosí zbraně a nože do školy, protože chudinky počůránci to tak chtějí. A když se něco stane, tak budeme dělat ty komedie s květinami a svíčkami, objímat se, ronit slzy a truchlit. Jenže ve skutečnosti jsme jim to schválili a dovolili, protože mají veškerá práva a povinnosti žádné. Nová doba!

Anonym (Po, 6. 1. 2020 - 16:01)

No můj názor je takový, že ne všechny děti toho využívají a mají mobil v ruce. Já sám v 7. třídě nedokázal vydržet, protože jednou učitelka nepustila spolužáka a on se vymočil pod lavici. A já měl střevní potíže a ty se zhoršily ještě že stresu že mě učitelka nepustí v hodině na záchod a spolužáci se mi vysmějí. Takže za mě by se děti měli pouštět když opravdu potřebuji, mají povolení od lékaře a nebo se prostě kroutí bolesti v lavici.

Návštěvník (Po, 6. 1. 2020 - 17:01)

Jako fakt? Dnešní sebevědomé, namachrované, drzé a nezvladatelné děti, co mají jen práva bez jakýchkoli povinností mají z něčeho strach a stres? Tak to musí být jen pár jedinců.

Dagmar (Po, 6. 1. 2020 - 17:01)

Nechci být neslušná,ale jediný vymachrovaný, drzý a s egem Napoleona jste tady Vy. Chytráčku bez zkušeností!

Reklama

Přidat komentář