Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Květa (St, 3. 6. 2020 - 17:06)

Velmi mne to zasáhlo. Modlí se za vás a za maminku. Asi je ještě hodně mladá a tak bude mít sílu to překonat. Jsem z Českého Dubu,mohu ti přijet pomoci kdykoliv ,je to kousek. Mimoň znám, pocházela odtud maminka. Kontakt na mně je 774 546 922. Horáková

Klára (St, 3. 6. 2020 - 17:06)

Libor dnes ještě musí odjet ale zítra přijede z práce co nejdřív a pak bude s námi tady. Dnes tady bude paní Krejčová. A je skvělá a má už obě děti velký a žijí jinde a tak bude tady s námi do zítra. Já musím alespoň trochu psát ,já jsem úplně mimo a nějak mi to nedochází . Niki je teď u sebe a já budu muset jít za ní a s paní Krejčovou budeme dělat pak večeři. Já jsem ani Niki celý den nejedly, Niki bylo když jsme přijely trochu špatně a chtělo se jí blinkat na zahradě a trochu se motala,ale nic moc jí to nešlo nešlo, asi to měla z hladu a ze stresu. Už je lepší, dala si colu a já taky. Musíme něco sníst, ve škole jsem ji omluvila a musím se nějak mobilizovat. Libor by tady dnes byl určitě ,ale potřebují něco ještě s otcem dodělat a tak budou dělat ještě večer a zítra ,aby to bylo hotový. O maminku se moc bojím. Já jsem tam byla jen chvilku a Niki taky a musely jsme odejít. Maminka spinkala a byla na hadičkách a já tohle nemohla vidět. Vůbec nevím co bude a jak bude dál, ano jestli vůbec usnu a jak to všechno zvládneme. Ani nevím jestli jsem přes den čůrala,asi ne asi až když jsme přijely, protože jsem skoro nic nepila . Možná budu psát víc nebo naopak se odmlčím, nevím. Psaní mně teď uvolňuje ,ale třeba nebudu schopna se zítra a další dny už takto svěřit. Niki bulí, jdu k ní,

Jarka (St, 3. 6. 2020 - 19:06)

Musela jsem si to přečíst několikrát a velmi mi to připomíná to,s čím si prošla moje matka a mně tehdy bylo osmadvacet a měla jsem vztah a vůbec to pro mne nebylo jednoduchý. Mamince bylo tehdy 69 let,ale dostala se z toho a odešla v požehnaném věku 84 roků. Proto přeji i tvé mamince která bude určitě asi mladší také brzké uzdravení. Myslím,že máš kolem sebe hodně blízkých lidí ,o které se můžeš opřít a hlavně je to Libor a i paní sousedka. Na Nikolku dohlédni,ona to může snášet hůře a moc vám všem držím také palce. Největší " náhoda" je to,že jsem se tady podívala dnes poprvé a spíše ze zvědavosti a objevila příběh tvé maminky. Vlastně nic asi náhoda být nemusí. Drž se, holka!

Šišmiš (St, 3. 6. 2020 - 18:06)

Tak to je jasný,že čůrání nebude. Ale vážně. Ty víš ,že jsem z Liberce a ne n České Lípy, jak sis myslela,když je tam servis Šišmiš. Nicméně tohle není žádná legrace a tak máš moji podporu také . Jsi moc skvělá holka,co se nebojí psát i o těchto citlivých věcech. Palec nahoru a podpora mamině.

Valerie (St, 3. 6. 2020 - 16:06)

Tohle bude nakonec dobrý. Mmp!

Martina (St, 3. 6. 2020 - 16:06)

Klárko zvládneš to a maminka taky. Jsem s tebou na dálku a posílám ti velkou sílu a naději.

Návštěvník (St, 3. 6. 2020 - 15:06)

Snad tam Libor zůstane s nimi a nebudou tam do rána samy. Bojím se,že by to nedaly jen tak v pohodě vůbec.

Klára (St, 3. 6. 2020 - 14:06)

Mamča má sudbulární hematom a podezření na iktus. Je stabilizovaná, ale v umělém spánku. Prognóza pokud nenastanou komplikace snad lepší. Primář říkal,že tam má výduť a zvažují to operativně ošetřit. Já nemohu víc zatím napsat. Niki jede se mnou a Liborem domů. Musíme se postarat i o Ťufík a.

Petr (St, 3. 6. 2020 - 15:06)

Ona potřebuje nyní klid a intenzivní léčbu. Úprava výdutě a nitrolebního tlaku je v těchto případech často jediným bezpečným řešením, aby nedošlo k recidivě. Rekonvalescence pacientky je závislá na elkové míře poškození tkáně a to ukážou CT vyšetření a další. Zpravidla se ale jedná o dlouhodobý proces.

Ha!!!!!! (St, 3. 6. 2020 - 14:06)

Znalec, tebe už jsem jednou zval do Berouna seznámit se s naším kocourem a nepřijel jsi na rozdíl třeba od Zkoumala. Mám dojem, že opět přichází čas pozvání !!! Moc ti to kecá.

Kikina (St, 3. 6. 2020 - 17:06)

Já mám taky kocoura! :0)

Pepa (So, 6. 6. 2020 - 13:06)

Škoda že ne bobra už jsem ho dlouho neviděl

Kikina (So, 6. 6. 2020 - 14:06)

Záleží na tom jakýho bobra máš na mysli :0)

P (Po, 8. 6. 2020 - 22:06)

Třeba toho tvého \*/

Ha!!!!!! (St, 3. 6. 2020 - 17:06)

To je dobře Kikino, ten náš je alergickej na blby, proto občas nějakýho z Doktorky pozvu k nám na zahradu. Je to navíc kamarád Toníka Tonyho, co už není mezi námi :((

Kikina (St, 3. 6. 2020 - 17:06)

Fakt ne? No něco v tomhle smyslu jsem tu četla. Je fakt že ten Tony co je tu teď je asi falešný. Ten pravý měl registraci tak proč by jí nepoužil ale ověřená informace to není nebo ano?

T. (St, 3. 6. 2020 - 18:06)

Kikino, tahle informace je dnes čerstvá a definitivní, od jeho velmi blízkého kamaráda z reálného života. Je to tak, bohužel.

Kikina (St, 3. 6. 2020 - 18:06)

Tak to mě zaskočilo. Nevím co říct... Snad jenom upřímnou soustrast všem co ho znali. Ať byl jaký byl patřil mezi duše těchto stránek.

Libor (St, 3. 6. 2020 - 18:06)

pro mne je to taky velká ztráta. vím to již delší dobu a napsal jsem to také jak to je. Měli jsme se spolu setkat,ale už k tomu bohužel nedošlo. Byl velkou ikonou Doktorky jiných vláken a to i přes to,že jsem s ředou jeho postoju nesouhlasil, ale jeho moudrost,přímočarost a zároveň skromnost a životní zkušenost mi připomíná jinou osobnost z mého života, již nežijícího pana Pleštila

Návštěvník (St, 3. 6. 2020 - 19:06)

Ty jsi vykreslil v několika slovech pravou podstatu tohoto člověka. Díky za to i za něj. Byl by za to určitě rád.

Reklama

Přidat komentář