Reklama

Vzrušuje mě bratr

Max (Út, 26. 8. 2008 - 13:08)

Mimochodem, zákon ti také určuje, jakou máš jet kde rychlostí a pochybuju, že to vždy a všude dodržuješ. Takže se přestaň pořád ohánět zákonem.

Max (Út, 26. 8. 2008 - 13:08)

to Petronius: tak mi ukaž článek, kde stíhá zákon sourozence za oboustraně dobrovolný incest. Nevím co by komu mělo být do toho. Ať si to klidně dělají, nikomu tím neubližují. To je jako když souloží nezletilý pod patnáct let (taky je to trestné). S čím se souhlasit nedá jsou děti. Tyhle páry by děti mít neměly. S tím určitě bude soulasit každý rozumný člověk. Sex ano, děti ne. Toť můj názor

Kopy (Út, 26. 8. 2008 - 10:08)

Jistě, takle nepíše 19tileý mladý člověk.

jujina (Út, 26. 8. 2008 - 10:08)

JE TO KEC-TOHLE BY 19ti leta marka nenapsala

Petronius (Út, 26. 8. 2008 - 09:08)

Na tom, že někoho něco vzrušuje, nic trestného není. Kohokoli může vzrušovat cokoli. Není nic divného na tom, když někoho vzrušuje příbuzný. To je příroda. Divné je to teprve tehdy, pokud toto vzrušení realizuje. Člověk není zvířátko, má mozek, má svobodnou vůli. Nemusí podléhat pouze pudům. Někoho vzrušuje oheň. Není na tom nic divného. Ať si ho honí při ohníčcích, ale pokud zapálí sousedovi stavení a bude se při tom ukájet, dopouští se trestného činu žhářství a může jít do vězení podle výše škody. Snít a realizovat své sny jsou dvě odlišné věci. Překvapuje mě, že se najdou čtenáři, kteří toto nechápou a dávají mezi to rovnítko....

Petronius (Út, 26. 8. 2008 - 09:08)

Styk s bratrancem není trestný. Trestný je styk pouze v příme příbuzenské linii. Nikdo tu nikho nenapadá, jen tu každý svobodně vyjadřuje názory!

Honza (Čt, 18. 5. 2023 - 09:05)

Bydlím doma, taky s bratrem a máme sex každou noc.

Z (So, 11. 9. 2021 - 09:09)

Lol

Návštěvník (Út, 26. 8. 2008 - 08:08)

Nechápu to..Na tématu vzrušení z vlastního syna té matce všichni fandí(a to je mnohem horší,než mezi sourozenci)a tady jí každý napadá..Tak jí vzrušuje bratr no a?Mě zas kdysy přitahoval bratranec..Pokud ti dva mají v tomhle věku společný pokoj a vůbec příležitost vidět jeden druhého v choulostivích situacích,pak se nedivím že to tak jiskří..

Petronius (Út, 26. 8. 2008 - 07:08)

25. 8. 2008 21:33:12, MonicaPetronius: Jdi do háje, to jsou ty předsudkyJá jít do háje můžu, ale zákon nepůjde. Zákon je zákon a za jeho porušení jsou sankce. Za incest je ve většině zemí světa vězení a já s tím souhlasím. 25. 8. 2008 23:42:35, MaxJá bych s Monikou z velké části souhlasil. Jak jsi zde uváděl Petroniusi odkaz na článek v novinkách. Tak kdybys pořádně četl je tam: sourozenec znásilňoval sestru.Maxi, to, že ten kluk svoji sestru navíc znásilňoval, znamená, že bude souzen za dva trestné činy: incest a znásilnění. Respektujme naše zákony, naše zákony nejsou pro srandu králíkům. Budujme úctu k zákonům. Demokracie neznamená, že každý ošuká každého, jak je mu libo, jak mu zrovna švihne v bedně. Demokracie neznamená, že otec může šukat dcery a synové matky. Demokracie neznamená, že se budou šukat sourozenci navzájem. Srovnávat to s homosexualitou je absolutní nesmysl! Homosexulaita je totiž celoživotní orientace. Homosexuál nemá nikoho jiného na výběr, než někoho svého pohlaví. Rozežraný, nesoudný a nemorální heterosexuál prznící svého člena rodiny ano. To je podstatný rozdíl! I homosexuálovi se může líbit jeho bratr. Přesto s ním podle našich zákonů nesmí souložit! Zákony platí pro homosexuály i heterosexuály stejně! Oba dva se vystavují riziku trestního postihu v případě, že se to dozví orgány činné v trestním řízení. Každý heterosexuál v dospělém věku má jen v naší zemi na výběr cca 4 mil. lidí opačného pohlaví v dospělém věku, z nichž může vybírat partnera pro život, nebo na jednorázovou akci. Homosexuálové mají výběr zúžený, ale i tak má každý homosexuál k dispozici v ČR cca 200 tis. dospělých jedinců své orientace a svého pohlaví, z nichž může vybírat. Tím, že zákon hovoří o tom, že není přípustný pohl. styk mezi příbuznými v přímé linii, každému člověku zúžíme výběr o pouhých několik lidí. Dál má tisíce, miliony na výběr, takže to žádná diskriminace znemožňující život není. Srovnávat to se zákazem homosexuality je absurdní, nelogické a zcestné! Zákazem homosexuality znemožníte těmto lidem jakýkoli život! Překvapuje mne, že je tady takový počet čtenářů, kteří nejsou schopni si dát základní počty dohromady a operují zcela demagogickými argumenty, lehce vyvratitelnými.

Max (Po, 25. 8. 2008 - 23:08)

Já bych s Monikou z velké části souhlasil. Jak jsi zde uváděl Petroniusi odkaz na článek v novinkách. Tak kdybys pořádně četl je tam: sourozenec znásilňoval sestru. V této diskusi se o znásilňování zjevně nejedná. A taky nechápu co tě vede k domněnce, že to napsal kluk.

Bára (Po, 25. 8. 2008 - 23:08)

Nelly, proč jsi tak agresivní? Vždyť Monica napsala jen svůj názor, který se ti nemusí líbit, ale tak to snad můžeš dát najevo slušně a s respektem, ne??? To, že ti Monica odepsala v podobném duchu, je už jiná věc, ale to je pouze akce-reakce.Lidi, nemůžete diskutovat v klidu a v úctě k názorům druhého? Copak je to tak těžké odpustit si vulgarismy a hnusné napadání?Pokud byste stáli proti sobě, taky byste na sebe takhle plivali?Omlouvám se za odbočku od tématu, ale už mě vážně štve, kam se většina diskuzí obvykle dostává.Vulgarismy, nadávky, rádobyhrdinové a rádobyhrdinky, napadání, bezdůvodná nenávist,...

Nelly (Po, 25. 8. 2008 - 22:08)

Monico, myslíš si jak revoluční názory máš? Jak nekonvenční umíš být proti tomuto nesmyslně zpátečnickému světu? Tak já vím o tom dost a revoluční jsem byla v době, kdy to bylo potřeba a jinak. Řeknu ti jedno, jediné, jsi kráva, která si nevidí na špičku nosu. Odepisuji zde na mnoho témat, cítím s lidmi a mé srdce je otevřeno všem.Jestli nejsi opravdu tak hloupá, tak se podívej do světa zvířat!!! Ti to mají jasné. A v genech a vědí proč a my to máme po nich. Že i u nich jsou úchylky, to víme. Nebudeme podle úchylů stanovovat pravidla, protože většina je normálně myslících lidí.Že se sexualita ozve je normální věc, můžu to vidět i u bratra a proto si uvědomím, že bych si asi měla najít nějakého chlapce (děvče) a že to na mě jde.Nepleť homosexuály s dobou. A s těmi, s kterými jsi o tom diskutovala měli pravdu. Ty bohužel ani náhodou. Jsi jen hloupé nezkušené kuře, které chce být chytřejší než slepice. Nazdar.

Návštěvník (So, 11. 6. 2022 - 16:06)

zdar

Helga (Po, 25. 8. 2008 - 21:08)

Nic na tom není, incest by neměl být trestný, ani ta pravděpodobnost postižení potomků není tak velká, naše kočka má koťata se svým synem a jsou vždy v pořádku. U jedinců s podobnou genetickou výbavou je vždy pravděpodobnodt postižení potomků větší a nemusí to být vůbec sourozenci.

Monica (Po, 25. 8. 2008 - 21:08)

Petronius: Jdi do háje, to jsou ty předsudky...Pár lidí si stanoví nějaký nesmyslný zákon a všichni to hned berou za neměný fakt... Když se dva lidi mají rádi, proč by spolu nemohli být? Fakt nesouhlasim s tim, aby se lidi posílali do vězení za to, že někoho milují. A že je to právě sourozenec? No a? Vždyť ten může být bližší než nějaký cizí člověk s kterym se vychrápeš támhle na diskotéce, znáte se od narození, důvěřujete si a především by ti nikdy neublížil. To, že ty nic takového nedokážeš pochopit ale neznamená, že to hned musíš odsuzovat.Jiná věc je pak to, kdyby spolu měli dítě... Ano, to neni v pořádku, protože jak je známo, rodí se takovéhle děti většinou postižené. Ale mohlo by se třeba zákonem ustanovit, aby spolu takovéhle páry děti neměli nebo co já vím, našlo by se určitě spousta cest... Ale hned takovou lásku zakazovat? To je hnus v dnešní době. Podobně to bylo v minulosti s homosexuály, díky bohu to už naše společnost překonala... Snad to jednoho dne takhle bude i s incestem. A nechoďte na mě s tím, že je to nějaká strašlivá deviace a podobně. Už jsem s pár lidmi na toto téma diskutovala a někteří to přirovnávali k pedofilii nebo zoofilii - jenže tady je jeden podstatný rozdíl a to, že tohle dělají oba naprosto dobrovolně, tak proč by se jim do toho měl míchat zákon?

YEE HAW (St, 27. 1. 2021 - 11:01)

ten zákon je tu proto aby se nerodili retardovaný černobylský monstra pičo. Lidstvo je už teď ve špatný kondici, jelikož se idioti (jako ty nebo ten člověk co napsal ten "nádherný" přiběh) množí víc než lidi co nemaj IQ tykve. Ale ok pokud chceš za padesát let mít na ulicích 5 ruký a 1 nohý monstra, který maj 6 mozků z nichž ani jeden neumí zpracovat jednoduchou řeč. Ale jako povídka je to dobrýýýýýýýý ;)

Prcálistka (Po, 25. 8. 2008 - 17:08)

Je to moc krásně napsané, opravdu vzrušující, ale moc reálného základu na tom nebude. Taky se mi zdá z mého pohledu, že to napsal spíš kluk než holka, pak ty rozměry 24/6 to je taky na hranici reality u bílýho kluka nebo že mu v noci stahovala trencle.... nevím, nevím. Smilstvo, nesmilstvo, když to nikdo neuvidí. Ale jako erotická povídka dobrý!

Petronius (Po, 25. 8. 2008 - 17:08)

Autorem je evidentně kluk, kterého vzrušuje vlastní sestra (nebo bratr) a stydí se to napsat, takse stylizuje do role té dívky. Pokud alespoň věk pisatele není smyšlený, tak by už měl mít rozum, aby věděl, že incest, neboli krvesmilstvo je u nás trestný čin, za který může jít do vězení.http://www.novinky.cz/clanek/148057-mladika-uz-podruhe-soudi-kvuli-znasilnovani-sestry.html V rovině fantazií může samozřejmě realizovat jakoukoli úchylku. Reálně už však nikoli. Po světě chodí nějakých 6,7 mld. lidí. Pokud si někdo z těch miliard vybere právě svého sourozence, řekl bych, že moc daleko nedošel. Asi je dost omezený. Dost často toto provozují sourozenci cikánské národnosti. Dan v úvodním příspěvku však na cikána nevypadá, takto češtinu nezvládají. Jejich fantazie končí u: "dyk se ji to libilo, more!"Autorovi bych doporučil, aby zkusil zauvažovat, jestli těch zbývajících 6,7 mld lidí v sobě neskýtá třeba i lepší sex. objekt, než je jeho sorozenec..... Kdyby mu bylo 14, 15, budiž, ale pokud je už dospělý, tak ho dost nechápu. Ovšem pokud je to staré úchylacké prase, které si ho tu honí při podobných provokacích, tak tomu nepomůže už nic.

Kastrát (Út, 9. 6. 2020 - 23:06)

Já mám taky sex se svojí sestrou a líbí se mi to, mě vůbec nezajímá to že je ro trestný čin, mě nikdo soudit nebude, ja si dělám celej život co chci a vždycky i budu. Jako například i to že přes net obtěžuji malé holky, a nejčasteji dceru české ekonomky Markéty Šichtařové. To dělám pořád !

Reklama

Přidat komentář