Reklama

Kluci a nahota doma

Návštěvník (Pá, 21. 8. 2020 - 22:08)

To si nedovedu ani představit,

Sadrim (Čt, 20. 8. 2020 - 11:08)

Musíš hodně jemně a pozor na zuby. To moc bolí.

Sadrim (Čt, 20. 8. 2020 - 11:08)

Musíš hodně jemně a pozor na zuby. To moc bolí.

Sadrim (Čt, 20. 8. 2020 - 11:08)

Musíš hodně jemně a pozor na zuby. To moc bolí.

Terka (Pá, 14. 8. 2020 - 16:08)

Dneska jsem byla s bráchou sama doma a ptala jsem se ho jestli už si to od té doby dělal sám :D tak mi řekl, že ne :D říkám mu jestli by si to teda nechtěl zkusit dělat, že bych se ráda podívala. Dost se styděl a dělal, jako kdybych ho předtím neviděla a nedělala mu to sama :D nakonec řekl, že to zkusí. Sundal si trenky a seděl na posteli a nevěděl zase co dělat :D hlavně mu ten pindík ani nestál. Jsem mu řekla, že takhle mu to nepůjde, že mu musí stát, aby mohl honit. Se mě ptal jak, jako já bych asi vše měla vědět :D říkám mu, že nevím, ať na něco myslí a hraje si s ním nějak, že se mu snad postaví. A on mi řekl, ať to udělám zase já :D No proč ne :D minule to bylo celkem fajn. Tak jsem se ho zeptala jestli mu mužů šáhnout na pytlík, tak přikývl že jo. Hladila isem mu ho a asi lehce masirovala. A dívala jsem se na jeho penis a ten skoro hned začal růst :) čekala jsem až bude stát, což netrvalo moc dlouho a stál mu nahoru :D říkám, že už může honit a on mi jen řekl- ty! Začala jsem se smát, že takhle se to moc nenaučí. Ale tak stáhla jsem mu kuzicku, aby mu alespoň koukal žalud :) a hladila jsem mu péro a snad se mu to líbilo, měl zavřené oči a občas se rychle podíval :D pak jsem mu chvíli honila. Jako měla jsem chuť zkusit mu ho oliznout :D má takový roztomilý péro a hezký žalud. Říkám mužů něco zkusit? Co? Tak říkám, že bych chtěla zkusit oliznout ho :D koukal a nevěřil :D mužů? Hm. Jako nevěděla jsem moc jak :D ale chuť byla a tak jsem se odhidlala a olizla mu péro na kůži a bylo to normální :D lepší byl jeho žalud, takový jemný, teplý. To bylo vše :D chtěla jsem to jen zkusit :) řekla jsem mu ať už si to zkusí sám, honit ho. Tak chvíli koukal a pak si ho vzal do ruky a tak nějak honil a asi to umím líp jako on :D povídám mu, že dobrý ne? Řekl mi, to asi jo a honil si ho pár minut a přestal, že ho prej zase svědí a neví co dělat. Říkám ať pokračuje, že bude zase stříkat. Ale on chtěl abych to udělala zase já. Tak jsem řekla, že musí, ale vydržet a nesmí být jako minule. Řekl že jo. Tsk já mu ho honila, zase začal bláznit :D ale snažil se a já mohla pokračovat a pak mi řekl, že cítí, zase to svědění a jeho péro bylo dost tvrdé a hejbalo se mi v ruce :D tak jsem přidala a honila mu ho rychle a jen slyším jak říká au, au a pak to z něj zase vyteklo :D nebylo to špatné, začíná mě to celkem bavit.

Tomáš (Čt, 13. 8. 2020 - 10:08)

Byl jsem na chatě se svou přítelkyni a rána jsme se probrali osprchovali a chodili po pokoji nazí mi už stál ale byli jsme zamčení.Najednou zarachotil v zámku klíč a vešla uklízečka se slovy " Prepářtě iděm upratovať " my jsme tak tak se stačili schovat pod deku a říkali jsme ji že jestli se tady na Slovensku neklepe na dveře když nekde vchází že ona nemusí že je to její práce tak jsem se nasral řekl jsem to recepční a druhý den už poslučně klepala

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 23:08)

nechápu proč by třeba 10ti letý kluk by měl být nahý, alespň ty slipy by mít měl, u dcery to už vůbec nechápu.já ji třeba ani v dvoudílných plavkách nepouštím na koupaliště.

no (Čt, 13. 8. 2020 - 00:08)

já zas třeba nechápu, proč by desetiletý kluk nemohl jít nahý z koupelny. Proč by se měl stydět před rodiči nebo před třináctiletou sestrou, všichni ho znají od mala, v tomto věku je to takový dětský pindík, v poměru k tělu menší jak u mimina, v absolutní velikosti jen o trošku větší. To jako otec by ho chtěl pak znásilnit a matku a sestru by ten jeho pindík vzrušil? Stejně jsem nechápal, proč v USA musí i nejmenší děti mít u vody plavky, ani v jiných zemích to tak není, např. v Izraeli děti do 5 let u vody nahé běžně. Tady je důvod leda devianti. Spíš je problematické dávat nahé děti na internet, veřejně přístupné. Přišlo mi i neslušné třeba fotka nahé holčičky, 2-3 roky, na maturitním tablu. Až bude kluk v pubertě, tak chápu, že nebude tak nahý chodit z té koupelny. I když bude-li se stydět před matkou nebo i otcem, tak mu to bude leda působit problémy, např. u doktora. Mně přijde problematičtější, když nahé děti až skoro dospělé vidí např,. učitelky nebo vychovatelky. Viz film Marian, kluci mezi 15-18 lety, na jejich sprchování dohlížely nevlídné vychovatelky. Ale v 10 před vlastní matkou se stydět? Až půjde na plovárnu, tak i jako dospělý zažije, že mezi nahými muži korzuje ženský personál, tohle mi vadí daleko víc. Stejně jako přítomnost uklízeček na WC, vejdou za provozu, intimita se neřeší.

Abe (Čt, 13. 8. 2020 - 00:08)

Mám kamaráda, který mi řekl, že jeho dospělý syn se koupe s matkou. Na dotaz, jestli jej také máma při tom honí, mi odpověděl, že samozřejmě a vůbec nám to nevadilo. Takový je život.

Návštěvník (Pá, 21. 8. 2020 - 22:08)

Pro někoho jsou incestní aktivity samozřejmost .

Lukáš (Pá, 21. 8. 2020 - 22:08)

To si ale děláš prdel,ne?

Kamil (St, 12. 8. 2020 - 14:08)

Dobrý je mi14 chtěl bych vím povědět
Svůj zážitek z prazdnin jel jsem k tetě
Na týden na Návštěvu teta má manžela
na 3tídení služebce a tak je doma jen
S dcerou 12 a syny 10,8 dojel jsem k tetě.Kolem 6 večer. Teta žije na malé vesnici kde je asi 50 domů úřad hospoda a obchod. Spal jsem v mísnosti s klukama a sestřenka s tetou
Večer při koupání šli nejdřív kluci už nazí a v koupelně už čekala sestřenka
a, umila je i na zadku tak na pindíku
Jak se usušili tak si oblékli noční košile
A šli do obýváku košile jim sahali jen 20 cm pod zadek až jseme se celej umil sám pak ještě sestřenka tak přišla za námi do obýváku s teploměrem a řekla
klukům že bude měření. Kluci se bez problému ohli přes okraj pohovky a vyšpulili zadek sestřenka oba přeměřila.
Jako bi nic a začala se dívat s nama.
Další den ráno jseme jeli k ribníku
sekoupat bylo to kousek mislel jsem sI
že kluci budou mít plavky ale neměli šli
jsem v11:30na oběd a pak zas k ribníku
A pak večer spět koupání a takle celý týden vás názor díky?

Z (St, 12. 8. 2020 - 19:08)

Z

Terka (Út, 11. 8. 2020 - 17:08)

Co je tohle za odpověď Z?

Tonda (Út, 11. 8. 2020 - 15:08)

Pan Z zase úřaduje! Zabte ho už někdo!

Steve (St, 12. 8. 2020 - 17:08)

Je to někdo trošku nemocnej na palici ...

Návštěvník (St, 12. 8. 2020 - 19:08)

Asi jako ty

Steve (Čt, 13. 8. 2020 - 01:08)

Tak už toho prosím nechej ... už to vážně vtipný není ani trošku.

ale ne (St, 12. 8. 2020 - 17:08)

v rodinách to je běžné, jestli 12letá holka vidí nahé bratry ve věku 8, 10 let, tak to mi přijde normální. Tak staří kluci se nestydí, v 8 zpravidla ani před jinou holkou a ani v 10 ne před svojí starší sestrou. Opačně to být nemusí, ji jako starší nikdy neviděli a neuvidí. Trošku podobné jak u syna a matky, syn běhá nahý z koupelny před matkou, leckde to nekončí ani pubertou nebo dospělostí, opačně ale syn matku nevidí nikdy. Znám opačný případ, starší bratr chodil sestře do koupelny ještě v jejích 12 letech, jí to nijak nevidělo, spíš matka a babička mu to později zatrhli. On se ovšem před ní styděl, věkový rozdíl tu byl 6 let. Holky jsou navíc dřív vyspělé, takže o 2 roky starší je jako o 3-4 roky starší bratr.

Návštěvník (Po, 10. 8. 2020 - 07:08)

Kdepak nahota a češi, s tím byl vždy problém. Jejich těla jsou za mládí vulgární a v stáří otylá nebo svrasklalá. Tak akorát si dát po hubě v hospodě, ukázat na sebe ptáky u mušle, naparovat holý zadek se zařízlými plavkami v řitcea vyvalit kozy v osmdesáti všem na odiv..To jo, na to by Čechy užilo, ale nudismus?! Sprostota!

Reklama

Přidat komentář