Reklama

Zkušenosti se stanicemi technické kontroly STK

technik (St, 23. 9. 2020 - 09:09)

Vy by jste taky prehlizel (pro Vas) nepodstatne zavaday s rizikem ze prijdete o zamestnani?Asi tezko.

Roman (Út, 15. 9. 2020 - 19:09)

Zdravím, dnes jsem byl na STK v obci Řeporyje. Musím vyzvednout profesionalitu techniků a lidský přístup všech, které jsem tam potkal včetně dam na příjmu. Vše včetně objednání tam probíhá v klidu, rychle, věcně, profesionálně...... Dříve jsem jezdil do Radotína, s tím, že tam bývalo také dobře. Bohužel před rokem jsem tam volal a byl jsem zděšen chováním paní na příjmu, která měla přízvuk. Jelikož jsem netušil, že se tam tak změnil postoj k zákazníkům, jel jsem tam osobně.... Když jsem dorazil, bylo mi řečeno, že mám smůlu, že technik emisí již nedělá, že je již 28min. před koncem jeho pracovní doby. Tak jsem šel za ním. Vysával si tam svoje osobní auto a na můj dotaz mávl rukou a pokračoval s vysáváním. Osobně mám zkušenost, že emise benzínového auta dělají tak 15min. Já přijel o dvě minuty později a tak jsem měl smůlu. Již na STK do Radotína nikdy nepojedu a ostatním radím navštívit raději STK Řeporyje.

Fuji 8280 (So, 21. 3. 2020 - 09:03)

Stk Jiříkovice. Byl jsem přes webový formulář objednaný na 19.3.2020 11:30 hod, emise +stk. Na emise mě vzali v 11:35 hod, platil jsem je přímo v garáži hotově. Někdy 11:45 hod přinesl technik klíče, doklady atd. slečně na recepci. Tady jsem platil STK rovněž hotově. Sice nechápu proč jsem neplatil na jednom místě, ale budiž. Teď je 12:27 hod a žádný pohyb, zřejmě řeší známé. 12:43 už mě pomalu, ale jistě dochází trpělivost, příště rozhodně jinam. 12:50 hod tak teď už mě chytá velká netrpelivost. Toyota Corolla je bezproblémové auto, což se o místní STK říct nedá. Teprve teď vidím přes sklo recepce, že přijela Toyota a to je 12:52 a teprve teď ji řeší, asi mě klepne je 12:53. Chodí sem spousta lidí si vyzvedávat auta, předpokládám známý známých. Ti to mají bez problémů a čekání a bez stresu. Je 13:02 venku kouří slečna z recepce a technik a moje auto stále nic, není co dodat Nikdy více.
Nakonec mě po dlouhém čekání řekli, že mám technickou na 30 dnů. To mě dostalo na Toyote Corolle 1.6 benzín. Prý špatně fungující ruční brzda a popraskané silent bloky na zadní nápravě. Během mého čekání tam byli daleko horší auta a oni bokem známým dávali protokoly se slovy "máš to hotové". Takže úplatky a známí, pořád stejná písnička..

Návštěvník (So, 21. 3. 2020 - 11:03)

Ano a proto to radši dám do servisu, ať to zařídí, sice si připlatím, ale nervy mám jen jedny.

Bohun (Ne, 15. 3. 2020 - 09:03)

Nazdar lidi. Nevíte někdo jestli budou v pondělí otevřené STK? Nebo jsou také nuceně zavřené? Končí mi technická, jsem invalida a bez auta se nehnu z domu. Budu asi muset jezdit bez TK, pokud bude zavřeno. Zase něco naše vláda nedomyslela?

Marty (Čt, 5. 3. 2020 - 09:03)

Kdo chce strávit půl dne sledováním kšeftů zaměstnanců STK Vlčnov doporučuji jejich "návštěvu"!!
A nemyslete si, že objednací sytém na webu této STK Vaši prohlídku uspíší... ani omylem. Naopak, po absolvování měření emisí doporučuji zaparkovat tak, aby jste viděli kdo z nově přijíždějících vás předběhne, kdo je s kým kamoš a kolik vlastních kšeftů je tato státem posvěcená superfirma si vyřídit během min. 2 hodin které tam strávíte... dokud nebudete dostatečně asertivní a nepostavíte se před dvě "krasavice" v kanceláři a nebudete bedlivě jak před složku s vašimi (a mnoha jinými) doklady budou úporně strkat své kšefty. OK, není to trestný čin, jinak bych tu bandu zmr... s velkou chutí státnímu zástupci i s videem rád posunul. Takže pokud máte půl dne houby co na práci, vemte skrytou kameru a zajeďte si do Vlčnova! Garantuji vám, že se budete za břicho popadat... jen mě hlava nebere proč stát někoho pověří výkonem nějaké činnosti, daňový poplatník si to dost dobře zaplatí a má na půl dne "zábavu". Super. A pak že bude líp... asi jak komu a v kterém že to státě!!! Marty

Ben (Út, 22. 12. 2020 - 09:12)

Naprosto souhlasím, je až směšné jak si personál podsouvá auta svých spřízněných duší mezi auta z ulice. Vedoucí STK Vlčnov je nesympatický člověk už od pohledu a na otázky odpovídá silně arogantně. Tam mě opravdu už nikdy neuvidí a vidím, že takovou zkušenost s mongolskem nemám jen já.

Steve (Čt, 5. 3. 2020 - 19:03)

Je to všude podobné ... Je to státní lumpárna a zbytečná buzerace.

luci (Čt, 5. 3. 2020 - 19:03)

Ano , všichni si před volbami napíší do programu boj proti korupci , ale nesplnil a nesplní to nikdo . Jak řekl F. R. Čech : když vidíte ty peníze co vám nabízejí , je opravdu těžko odolat .

Návštěvník (Po, 17. 2. 2020 - 09:02)

Dnes EMISE + STK v Europroficar, Olomouc, Slavoníská ulice. namyšlenej borec mě vyhodil z emisí, našel drobné závady v ŘJ + nevyšli emise u LPG na volnoběh. Chodil jsem tam pokaždé a nikdy nebyl problém. Před dvěma lety mi ty závady z ŘJ v pohodě vymazali a STK jsem také prošel. Emise si nechám udělat jinde i s případným nastavením ŘJ na plyn, aby to bylo ok. Auto dám pak po známostech dám na STK taky jinde, v Europroficaru mě už s žádným autem neuvidí. O auta se starám poctivě, nikdy jsem nepotřeboval známosti, abych prošel přes STK. ...

Návštěvník (Po, 17. 2. 2020 - 12:02)

Já to dám známému a ten vše zařídí, nemám na takovéto věci nervy.

xxxx (Po, 17. 2. 2020 - 12:02)

Přesně tak. Arogantní namyšlený debil. Tak bych charakterizoval provozovatele Europroficar Olomouc. Jednou jsem tam byl jen se zapsáním tažného zařízení do TP. Nezapsal mi jej s odůvodněním, že evidenční kontrola neprojde, že v TP byla uvedena původně jiná barva, než jakou vidí pod poslední vrstvou!!!! Okamžitě jsem zajel na jinou StK, kde mi tažné zařízení bez problémů zapsali. Na tuhle StK bych již nikdy nejel a každého před ní varuji.

Návštěvník (Čt, 12. 9. 2019 - 00:09)

Těm arogantním zmrdům na STK by bylo potřeba vymlátit zuby bejsbolkou, STK Jenišov je totální banda arogantních megazmrdů, počínaje těma dvěma pipinama u příjmu, kde se platí, ani neumí pozdravit. Všichni jsou tam nervózní, zřejmě špatně placený, a kdo nedá bakšiš, tak toho udělaj a pošlou na opakovačku. Ten kdo jede přes známý, na tuty projde i s trakařem

Ze (Ne, 14. 10. 2018 - 13:10)

své zkušenosti bych dnešní STK hodnotil celkem příznivě. Nemyslím, že by dnes někomu dělali problémy pro nějaké malichernosti. Samozřejmě přes určité nedostatky se dá jen těžko STK udělat. Vůbec se dnes nedá projít STK, pokud nesedí papíry. S tím se nedá hnout a žádný technik si to dnes na triko nevezme. Pak už záleží víceméně na technikovi, co pustí a co ne. Většinou stačí mít v pořádku brzdy, čepy a nesmí to být jak řešeto. A známku na SPZ nalepí.

Rudis (Ne, 14. 10. 2018 - 11:10)

to jste nebyl v Karviné...STK v Karviné Ráji je nejhorší STK . Hledají drobnosti a když tam přijede s autem ženská tak domluvou ji projde všechno i tuning bez homologace. Nedoporučuji !!!

Pelant (Út, 21. 8. 2018 - 18:08)

Už nikdy STK Králův dvůr...Přesně tak, jak píšete. Zánovní auto po STK v Německu, neprošlo, chtějí samé hlouposti. To samé skutr tři roky starý skutr z dovozu problém, v Praze bez problému. A k tomu ješté arogantní chování již v kanceláři příjmu. Je mě sedmdesát let a v životě jsem nic podobného nezažil. Nechodit a opravdu nechat zkrachovat.

Steve (Po, 30. 10. 2017 - 18:10)

Nerozumi co myslite slovy...Jo díky :-) Koukám že je to pěkná až přehnaná buzerace ... Opravdu nepochopím.

Vy jste z Chebu? Nebo to jen onen materiál ...?

Ještě mi řekněte někdo, kolik se platí za tuto STK kontrolu?

!!! (Po, 30. 10. 2017 - 18:10)

STK je dobře vymyšlená zlodějina! Nikomu nic nedokážete a jenom okrádají lidi. Vymýšlí si různé závady jenom aby vás mohli obrat! Když vám při STK poškodí auto nebo motor nic z nich nedostanete a za nic neručí. No může být u nás ještě větší zlodějina? K čemu vlastně tady jsou? Pokud tam je nějaká skrytá závada tak ji stejně nenajdou! A když druhý den se vybouráte z důvodu skryté vady kterou nenašli nikdo z nich za to není zodpovědný. Tak k čemu tu jsou jenom aby okrádali lidi? To tady vážně nemusí být! Jen jsem zvědavej jak dlouho budeme trpět takové zloděje a příživníky!

Martin (Út, 30. 11. 2021 - 00:11)

Budeme muset stále,politika EU,aby se nám tu dobře žilo.nesnášim ty borečky na Stk

Návštěvník (So, 20. 7. 2019 - 19:07)

Dobrý den,
Ano STK je skupina živnostníků jejihž hlavním cílem je generovat zisk bez jakékoliv zodpovědnosti. Cena je neuvěřitelná, za 15 minut práce-nepráce 1000 Kč. Navíc tam bují korupce s kámoši z autoservisů. Opakovaná STK: byl jsem na opakované STK a již 35 dní po měření emisí. Arogantní debil mě vyhodil s tím, že si musím nechat udělat nové emise. Vzhledem k tomu, že jsem mu pěkně od podlahy řekl co si myslím, jsem šel raději jinam, takže nová STK.
Když STK je STÁTNÍ kontrola, měl by tuto práci vykonávat stát a ne blebej autoopravář bez vyššího vzdělání. Licenci na STK nedostane nikdo v jehož kraji již nějáké STK jsou. Když si idioti nemohli najít závadu tak si vymysleli, že oranžová žárovička na blinkru není dost oranžová, prodali mi 2 za 200 Kč, nová se kupuje za 19 Kč. Jinak by mě vyhodili.
Ale jsou i dobré STK, stát na kontroly sere, takže když člověk bydlí zrovna tam, kde to dostali do pařátů lumpové, je v prdeli když si nedá ST6K udělat přes servis jejich kámošů.
Měl by vzniknout portál "protistk.cz" a celou tuhle zkorumpovanou mafii vysířit.

Reklama

Přidat komentář