Reklama

Kluci a nahota doma

Tonda (Ne, 1. 11. 2020 - 14:11)

Dobré! Škoda že od tebe nechce pomoc, protože by se mu to určitě líbilo mnohem více od tebe, než když si to dělá sám. Je to zcela jiný prožitek.

Jana (Ne, 1. 11. 2020 - 22:11)

Trochu mě sice mrzí, že na sebe nechce nechat šáhnout, ale přece jen se dost změnilo. Už se vůbec nestydí chodit zase nahý, ale jen když jsme doma sami. Před rodiči ne, aby neměli zbytečné otázky. Taky se svěřil se svými vzpomínkami na kamarádku Evu, o které jsme předtím mluvili. Když si ještě hrál na písku, mohlo mu být tam maximálně 5-6, už nevím, dokdy si děti hrají na písku. My jsme seděly na okraji pískovište a povídali jsme si, na takové kládě. Musela jsem ho hlídat. Jsme o 5 let starší a moc jsme mu nevěnovaly pozornost, ale on se bavil tím, že nám zahrabával bosé nohy pískem. Udělal pro ně díru až do hloubky, kde byl písek vlhký a zahrnul je. Pak je zase vyhrabal a čistil, protože byly olepené pískem. Hlavně u Evy se mu líbilo, jak se smála, když to lechtalo, když jí zvedl nohu a projížděl mezi prsty. Při mé zmínce o tom, jak Eva koukala na bratrance, když si ho honil, by si to chtěl zopakovat. Každý kluk o něčem sní, když si dělá dobře. On sní o tom, že si hraje s jejími prstíčky a ona se směje, když se udělá. Dneska jsme si jen povídali, ale zítra bude pěkně nadržený. Už se těšíme.

Tonda (Út, 3. 11. 2020 - 11:11)

Nezapomeň to sem opět napsat, všichni se na to těší. Teď ještě aby dostal brácha rozum a nechal si to od tebe udělat.

Tomáš (Út, 3. 11. 2020 - 00:11)

Já uz jsem taky nadrzenej na pokracovani chci taky o necem takovym snit

Pavel (Ne, 1. 11. 2020 - 14:11)

V tom máš pravdu, ten prožitek je naprosto skvělý a musím ho mít každý den. Dělat si to sám je taky dobré, ale takové o ničem.

Sandra (Ne, 1. 11. 2020 - 01:11)

Jak už jsem psala bráška je taky úplně závislej na honění, má jenom v myšlenkách to svoje péro a nic jinýho. Párkrát jsem ho při tom viděla a onanuje tak, že si ho jenom masíruje přes předkožku až do konce. Tedy tak, jak si to z počátku dělal tvůj brácha. Připadá mi, že pocitově to musí být takto o hodně lepší, teda aspoň si to myslím. Nedovedu si ale představit, dělat si to na wc. To fakt jen v největší nouzi, ale i tak bych si počkala třeba i půl dne a udělat si to až v posteli.

Abe (So, 31. 10. 2020 - 21:10)

Nám se prochází dospělý synek po bytě úplně nahý a ztopořený. Sem tam jej vídáme masturbovat u počítače, a ani já, ani manželka to nijak nekomentujeme. Penis má tak poloviční mého, nic obdivuhodného, ani zavrženíhodného. Naproti tomu moje matka mne nahotou trestala a posměšně komentovala mé genitálie. Snažila se ve mě vypěstovat komplex méněcennosti, tak abych se neoženil. Naštěstí ženy jiné, mne z toho záhy vyvedly.

Tywole (So, 31. 10. 2020 - 15:10)

To je teda něco. Chtěl bych mít taky takovou ségru. Nemohl by to taky popsat on, jaké to bylo, kdyžs ho nachytala?

Jana (Čt, 29. 10. 2020 - 23:10)

Tak jsem to konečně dala dohromady. Bude to vypadat jako erotická povídka. Ne nadarmo studuji žurnalistiku. Ráno jsme odešli z domu a já jsem se hned vrátila, jakmile zmizel z dohledu. Zamkla jsem a schovala jsem se v pokoji. Za 15 minut přišel z nákupu a hned zamkl. Pustil si PC a chvíli jsem slyšela vrzat židli. Pak to přestalo a zdálo se mi, že je klid. Byla jsem chvíli potichu a pak jsem se opatrně vydala k jeho pokoji. Na věšáku v předsíni jsem viděla jeho odložené kalhoty. Nechal otevřené dveře, zřejmě aby slyšel, kdyby někdo chtěl zvenku odemknout.
Ležel na válendě na zádech, trenýrky na půl žerdi a tričko měl vyhrnuté až k bradě. Hlavu měl lehce zakloněnou a pravou rukou si držel penis a rychle kmital krátkými pohyby nahoru a dolů. Hluboko v břiše se mi rozlil příjemný pocit z toho pohledu. Něco už o tom vím, ale nikdy předtím jsem to neviděla živě. Pomohlo mi, že si na PC pustil nějakou hudbu. Potichoučku jsem klesla k zemi a přiblížila jsem se k němu po čtyřech tak, aby na mě neviděl. Byla jsem zticha jako pěna a on trochu vzdychal. Zkušeně střídal tempo i krátce zastavoval. Druhou rukou si ho chvílemi tiskl u kořene a chvílemi se tahal za koule. Užíval si to takhle několik minut a bylo slyšet, že chvílemi přestává dýchat. Zkontrolovala jsem si rukou kalhotky, protože jsem měla pocit, že jsem zvhla. Ale bylo to zatím OK.
Věděla jsem, že za chvíli by měl vyvrcholit, protože si povytáhl tričko ještě výš až k bradě. Zjevně si dělal místo na břiše. Zrychlil kmitání, trochu nadzvedl pánev, celé tělo měl napjaté a já jsem své pozice začala vidět hůř. Tak jsem se malinko zvedla a ozvalo se slabé křupnutí. Byl to můj kotník, který mě prozradil. On okamžitě přestal a s úlekem ve tváři a snažil se trenýrky dostat zpátky na místo. Bylo už však pozdě, spadly mu mezitím z kolen na lýtka. Jak se je snažil uchopit, penis se mu uvolnil a já spatřila první výstřik, který skončil na jeho krku a zanechal dlouhý tenký bílý proužek na jeho tmavém tričku, který se pomalu vsakoval. Hned si ho rukama zakryl a snažil se ode mě odvrátit, ale já jsem viděla, jak se mu pod rukama škube a po břiše se šíří velká bílá lepkavá kaluž. Jak se snažil odvrátit, tak část už vytekla na prostěradlo.
Zjevně nevěděl, jestli má začít nadávat, nebo mi jednu vrazit. Rychle jsem řekla, že se nemá za co stydět a že mu to pomůžu uklidit. Doběhla jsem do koupelny pro vlký hadřík otřela prostěradlo z nejhoršího. Když jsem to utírala, tak jsem řekla, že je to přece normální, vím, že to dělají všichni, a že jsem to moc ráda viděla. On se celou dobu zakrýval a mezitím se mu do té kaluže pořádně namočilo tričko i zevnitř. Tak jsem ho vyzvala, ať to sundá, že ho přeperu a řekneme, že se něčím pokecal. Ale honem, než někdo přijde. Trochu se uklidnil, protože pochopil, že to, co se stalo, je naše tajemství. Tričko nemohl sundat, protože si jedou rukou ještě přikrýval úd a druhou zeširoka zadržoval tu kaluž na břiše, aby se dál neroztekla. Řekla jsem, ať leží, že mu to na břiše utřu, ale to nechtěl a pořád se zakrýval. Když jsem řekla, aby zvedl nohy, že mu sundám trenky, které měl u kotníků, aby se mohl jít umýt, tak už neprotestoval. Na stud už asi úplně rezignoval, protože při sundavání těch trenek jsem viděla, když měl obě nohy nahoře, jak tou jednou rukou ještě vyždímal poslední velkou kapku semene. Pak si opatrně sedl, postavil se a odešel do koupelny s penisem ještě trochu trčícím a rukama na břiše zadržoval tu nálož. Tričko mu mezitím spadlo do toho. Předběhla jsem ho a pustila vodu. Stáhla jsem mu tričko přes hlavu, že to přeperu. Potají jsem k němu za jeho zády čichla. Bylo pěkně zalískané a já jsem poprvé zjistila, jak je to cítit. Pak jsem se dívala, jak si nad umyvadlem opatrně umýval břicho a své nářadí.
Zřejmě se mi podařilo získat jeho důvěru, protože jsem mu řekla, že se mi to už dřív líbilo vidět na internetu a jaký to byl pro mě krásný zážitek to vidět doopravdy. Že jsem taky přemýšlela, jestli už to dělá, a jak jsem ráda, že jsme to stihli uklidit, že se nikdo nedozví, co se nám líbí. Pak poprvé promluvil a zeptal se mě, jestli si to dělám taky a já jsem se přiznala, že už dávno. Pak se už úplně uklidnil a byl se potom ochoten se rozpovídat. Honí si ho prý denně a dělal by to i třikrát, kdyby k tomu měl dost příležitostí být sám doma. Svěřil se mi, jak jsem ho v nejlepším překvapila, že to bylo mnohem silnější než obvykle a nešlo to udržet. Přesvědčovala jsem ho, že všem holkám se to moc líbí, ze moje kamarádka mi vyprávěla, že jí to předváděl bratranec, a že z toho byla celá pryč a já jsem jí bratrance záviděla. Řekla jsem, že pro mě to byla taky síla a že bych to chtěla vidět znovu, ať si to rozmyslí, jestli mi dovolí se příště dívat. Taky by měl víc příležitostí, nemusel by čekat, až všichni odejdou. Sami býváme doma často. Rozmyslel si to a ještě dnes večer mi řekl, že o tom přemýšlel a že souhlasí. Vyžádala jsem si slib, že to zítra nebude dělat beze mě.

Tonda (So, 31. 10. 2020 - 17:10)

Super! A bylo i něco dál?

Jana (So, 31. 10. 2020 - 19:10)

Jo, bylo, ale teď nemám čas. Snad až pozdě večer. Ukázalo se, že je to docela exhibicionista a závislák na honění. Jsem zvědavá, jestli to bude chtít i po mně. Myslím tím ukázat mu, jak to dělám já, nebo udělat mu to. Zatím nechtěl.

Tonda (So, 31. 10. 2020 - 22:10)

Tak to jsem moc zvědavý co napíšeš, už se na to těším! :) Hezky se to četlo a určitě super zážitek. Já mám taky rád takové hrátky a zážitky. Snad toho budeš mít hodně a podělíš se o vše.

Petra (Čt, 29. 10. 2020 - 19:10)

Když byl můj můj syn malý chodil doma nahý stále. Nijak jsem to neřesila. Neoblékl se ani když někdo přišel. Byl to takový náš malý naháček.

Jana (Čt, 29. 10. 2020 - 19:10)

Povedlo se a bylo to hustý, krátce se to nedá napsat. Ještě jsme z toho oba divoký.

Jana (Čt, 29. 10. 2020 - 08:10)

Jinak tu slevu jsem si vyřídila už minulý týden. Během hodiny by mohl odejít. Už jsem jako na trní. Sandro, ten tvůj brácha je taky mladší? Kolik vám je? A tys už ho při tom viděla?

Sandra (Čt, 29. 10. 2020 - 16:10)

Mu je 13 a já za pár dní 16. Viděla jsem ho jen vyjímečně, naposled o prázdninách. Teď ho jenom při tom víceméně slyším, neboť jak večer, tak ráno bývá tma. Vím že si to dělá i přes den, ale to si dává setsakra pozor.

Jana (St, 28. 10. 2020 - 11:10)

Ale covid je problém, moc nevycházíme z domu. O to víc musí mít chuť se doma zamknout.

:-))) (Út, 27. 10. 2020 - 16:10)

:-))) no a co jako?

Jana (Út, 27. 10. 2020 - 16:10)

Brácha do 14 chodil doma nahý klidně. Teď už ne a začíná se zamykat. Přijdu domů a klíče jsou zevnitř. Moc ráda by viděla, co tam dělá. Však já ho jednou dostanu!

Sandra (St, 28. 10. 2020 - 08:10)

Instalovat mu tam miniaturní kamerku a hned bys viděla co v pokojíku provádí. A měla bys v přímém přenosu to jeho honění. Můj brácha si to dělá už 3 roky, v děcáku jsme oba a tak mám o tom přehled. Myslí si že o tom nevím, ale všechno poznám.

Reklama

Přidat komentář