Reklama

Erekce zmizí po nasazení kondomu

Ludmila01 (Ne, 17. 1. 2021 - 10:01)

Můžete zvolit kupříkladu některý z nevibračních návleků na penis tzv. " manžetu " s jemnější mřížkovanou texturou. Jedná seo pružný silikonový návlek s příjemnými masážními účinky. Docílíte zejména mírného rozšíření penisu, které současně s dráždivým efektem působí při každém pohybu slastný prožitek. Totéž docílíte i při použití silikonových stimulačních kroužků, které lze rozmístit libovolně. Můžete použít jeden nebo i více najednou. Ke kořeni penisu....pod žalud... doprostřed. Kroužky jsou alespoň pro mne pocitově výraznější s neméně příjemným masážním účinkem. Přeji Vám příjemný den.

Milan (Ne, 17. 1. 2021 - 17:01)

Dobrý den Ludmilo, prosím Vás mřížkovaný návlek? Nebo kroužky? Poraďte, dám na Vás.

Ludmila01 (Ne, 17. 1. 2021 - 21:01)

Z návleků.mohu zmínit zejména mžížkovou manžetu Orgasmus Wunder s jemnou texturou menších nopků. Z kroužků poté sadu tří silikonových stimulačních kroužků Stay Hard, opatřenými po obvodu menšími kuličkami. U kroužků, ale i u manžet upřednostňuji umístění pod špičku...pod žalud nebo v jeho těsné blízkosti z důvodu mnohem slastnějšího prožitku.
Kroužky Vám mohou posloužit částečně i k podpoře erekce pokud jej umístíte ke kořeni penisu, kde poskytnou příjemnou stimulaci i Vám. Dají se různě kombinovat pro potěšení obou partnerů nebo je posléze doplnit o již zmiňovaný vibrační kroužek EXS....

Milan (Po, 18. 1. 2021 - 16:01)

Děkuji Vám Ludmilo za radu, cením si Vaší ochoty. Kdybyste potřebovala servis auta, lakovnu, diagnostiku, pro Vás za zlomek ceny. Jenom Vás chci požádat, jaký máte názor na kovové kroužky, teda spíš vypadá jako půlměsíc s kuličkama na konci? Jsou pro ženu pocitově srovnatelné, lepší nebo horší ve srovnání se silikonovými?

Ludmila01 (Po, 18. 1. 2021 - 22:01)

Rozdíl mezi kovovým kroužkem s kuličkami na obou koncích a silikovými....je znatelný. Vámi zmiňovaný je určen výhradně pro umístění pod žalud, je pevný s mohutnějšími kuličkami, které působí mnohem citelnější stimulační efekt. Silikonové jsou poddajnější, pružnější s větší variabilitou použití. Každý má svá specifika, nicméně u kovového je dráždivý vjem velmi výrazný.
Nejen pro partnerku, ale i pro Vás, pokud budete umístění kuliček situovat ve spodní části pod žaludem v oblasti uzdičky. Za nabídku servisu Vám děkuji, mám v dosahu svého mechanika.

Abe (St, 20. 1. 2021 - 23:01)

Neměl jsem po nasazení kondomu potíže s erekcí, ale spíše naopak. Jednou jsem usnul s použitým kondomem a penis mi otekl do bizarních rozměrů. Na kožním mi nedoporučili nadále kondomy používat. Nemohl jsem delší dobu souložit, jen jsem stále masturboval po nanesení léčivých mastí. Ale mám dotaz. Kdysi dávno, když jsem byl ještě chlapec, dostala matka z Německa univerzální soupravu, Byl to vibrátor se spoustou různých nástavců a dráždidel. Bylo tam několik penisů různých velikostí a tvarů, něco i na poštěváčka aj. Matka to často používala, ale byl tam i nástavec pro muže, který, když jsem byl hodný a matka uspokojená, jsem směl použít i já. Byl to takový kroužek na žaluda, s měnitelným průměrem a přísavka s průhledným balónkem na odsávání semene. Účinnost byla šílená. Během minuty jsem ejakuloval i dvakrát a pak kolikrát jsem mohl a erekce vůbec nepoklesla. Za pět minut byl balónek plný, matka jej vypráznila a znovu nasadila. Za deset minut jsem byl úplně KO. Zajímá mne, zda nyní existuje něco podobného. Poslední dobou musím masturbovat dost dlouho než dosáhnu orgasmu a vysemenění. Děkuji.

Milan (Út, 19. 1. 2021 - 17:01)

Děkuji Vám Ludmilo za vše. Servis má syn, hledal jsem záminku, jak Vám poděkovat. Dnes Vám to slušelo. Černý kabát, bíločerná kostkovaná sukně, bílý asi rolák nebo nákrčník, kozačky. Radost pohledět.

Ludmila01 (Út, 19. 1. 2021 - 20:01)

Dobrý večer Milane, přivedl jste mne poněkud do rozpaků. My se známe?

Milan (Út, 19. 1. 2021 - 23:01)

Dobrý večer..Omlouvám se Vám Ludmilo. Znám Vás od vidění konkrétně přes svoji známou. Vídám Vás na Horním náměstí, taky na Lazcích. Paní Ludmilo prosím Vás, nemějte obavy. Vaše intimita pro mě zůstane v tajnosti, můžete se spolehnout. Nechtěl jsem Vás rozladit. Chci Vám znovu poděkovat, vážím si Vás.
Je a bude pro mě potěšením Vás potkávat.

Ludmila01 (St, 20. 1. 2021 - 21:01)

Dobrý večer Milane. Spoléhám na Váš příslib.Mít tušení, že se o svém soukromí bavím s člověkem, který je v podstatě můj soused, se kterým se míjím.....
Prosím Vás, můžete se mi, připomenout, až se spolu opět uvidíme? Včera jsem téměř nespala.

Milan (Čt, 21. 1. 2021 - 19:01)

Dobrý večer paní Ludmilo. Dal jsem Vám své slovo spěte v klidu. Nešpehuji Vás, chraň bůh. Chodím na zdravotní procházky se psem. Oba jsme vysloužilí veteráni. Není hřích se podívat na Vaši krásu, svléknout Vás očima, projít kolem Vás. Až bude vhodná příležitost slušně Vás pozdravím, nechci Vás obtěžovat.ani se vtírat. Ludmilo s prominutím, chtěl bych Vás vidět v sukni. Sluší Vám.

Ludmila01 (Pá, 22. 1. 2021 - 20:01)

Hezký večer Milane, vyhovím Vašemu přání, ovšem s podmínkou....že se mi připomenete a nebudete si se mnou hrát na schovávanou. Přeji Vám příjemný víkend.

Milan (So, 23. 1. 2021 - 00:01)

Dobrý den, dobrý večer, Ludmilo. Dodám si odvahu co nejdřív abyste v sukni nezmrzla nebo si řekněte místo a čas který bude vyhovovat Vám. Budu se těšit na pár minut ve Vaší blízkosti. Příjemný víkend mladé paní přeje Váš ctitel

Ludmila01 (So, 23. 1. 2021 - 19:01)

Dobrý večer Milane. Můžete v úterý v 15.30 h. u Pedagogické fakulty na Žižkově náměstí? Je to pro Vás schůdné?

Milan (Ne, 24. 1. 2021 - 00:01)

Paní Ludmilo děkuji Vám. Budu na místě s hodinovým předstihem abyste nemusela čekat. Musím Vám sdělit důležitou skutečnost která pro Vás může být rozhodující. Víc než rok jsem neměl odvahu se s Vámi seznámit. Celou dobu nemyslím na nic jiného než na Vás. Není jednoduché Vás jenom potkávat, chtěl bych Vám říct víc co k Vám cítím. Abyste si udělala představu, mám dospělého syna, dvě vnoučata, letos mi bude jednašedesát. Slušný, prošedivělý, 185/87.
Paní Ludmilo, řeknu Vám všechno osobně v úterý. Nechám na Vašem rozhodnutí jestli přijdete nebo ne. Budu se na Vás těšit. Nemusíte se bát, doprovodím Vás.
Přijdete?

Ludmila01 (Ne, 24. 1. 2021 - 22:01)

Milane, s prominutím....rok mne potají z povzdálí sledujete.....poté mi svým způsobem navrhnete....rande naslepo...poskytnete mi o Vás strohou informaci.
Můžete mi říci, jakou odpověď ode mne očekáváte?

Milan (Po, 25. 1. 2021 - 10:01)

Paní Ludmilo krutou. Pro mě dost krutou. Těžko bycha honit, neměl jsem v šedesáti odvahu Vám říct jak po Vás toužím, co k Vám cítím, vzít Vás za ruku, políbit. Kdybych mohl vrátit čas udělám to jinak paní Ludmilo.

Ludmila01 (Po, 25. 1. 2021 - 13:01)

Máte pravdu Milane, má odpověď pro Vás bude krutá, pomyslně.velmi krutá...... Přijdu.
Zvládnete si ovšem potřebnou odvahu......doplnit...do zítřejšího odpoledne? Příliš času Vám nezbývá :-)

Milan (Út, 26. 1. 2021 - 00:01)

Paní Ludmilo vždycky jsem Vás považoval za zlatý poklad. Do dneška jsem se vařil ve vlastní šťávě, kdy jsem nevěděl Vaši odpověď. Nebojte se, udělám co Vám uvidím na očích, abych si Vás získal. Paní Ludmilo kromě Vás pro mě v životě větší cenu nemá nic. Nevíte jak moc o Vás stojím. Těším se na Vás. Budu u fakulty dřív, počkám.

Ludmila01 (Út, 26. 1. 2021 - 10:01)

Vážený pane Milane,....budeme mít možnost " Váš poklad " přesvědčit, jak daleko máte od slov k činům. Venku je nyní bod mrazu, , což pro mne není....navíc v sukni....příliš komfortní zóna. Přeji Vám příjemný, úspěšný den.

Reklama

Přidat komentář