Reklama

Trestání kluků

Z (Pá, 5. 2. 2021 - 23:02)

Z

rosok (Út, 2. 2. 2021 - 21:02)

To je už dost úchylný, mohlo se mu to zanítit, ty rozmazané hovna když se vetřeli do zbitého zadku. mohlo se mu to tam zanítit. tohle už je na odebrání syna pane Peter

Samuel (So, 16. 1. 2021 - 22:01)

Ja som vlani v deviatej triede dostal výprask od spolužiakov. Omylom som sa preriekol pred učiteľkou a oni sa dostali do problémov tak sa tí traja dotyční dohodli, že mi to vrátia. Raz po vyučovaní si ma počkali v šatniach a dovliekli ma na záchod tam vybrali brezové prúty a povedali mi nech sa vyzujem a že dostanem na chodidlá. Ja som mal v ten deň pančuchy tak som si vyzul iba prezúvky a dúfal som, že to bude stačiť, ale oni s tým nesúhlasili, tak som si musel vyzliecť aj nohavice aby so si vyzliekol aj pančuchy. Nakoniec mi jeden z nich stiahol aj slipy. Tak som tam stál len v košeli a čakal čo bude. Zvalili ma na zem a okrem výprasku po chodidlách som dostal aj na holú aj spredu a zozadu. Nakoniec mi ešte zhabali na týždeň prezúvky, aby som chodil v škole len v ponožkách.

Andrej (Čt, 14. 1. 2021 - 17:01)

Ahojte mám 15 rokov, mám o 2 roky staršiu sestru a mladšieho brata. Výprasky dostávame za zlé známky v škole a za nejaké väčšie prehrešky. Dostávame vždy okolo 30 rán vareškou. Pri trestaní previnilca musia byť prítomní všetci, čo sú aktuálne v dome dokonca aj návštevy (kamaráti a pod.). Dostávame vždy na holý zadok a musíme sa vyzliecť. Jediné čo si smieme nechať sú ponožky. Po výprasku musíme ešte kľačať v kúte na hanbe. Naposledy som takto dostal aj pred sedemnásť ročnou sestrou a jej dvoma kamarátkami. Skoro som od hanby zomrel.

Návštěvník (Čt, 14. 1. 2021 - 23:01)

Před sourozenci je zcela běžné dostávat tresty , aby vidél/a co ho čeká za neposlušnost.
Já se takto musela dívat na to jak nahý bratr klečí v koutě obličejem ke zdi , musela jsem stát dva metry za ním ,ruce za zády ,kotníky u sebe a táta mi řekl" budeš dělat bordel, nebo to co nemáš udeš na jeho pozici ty" velice účinné, to stejné chci dělat u mích dětí, až budou větší, taky.Mlácení nemá smysl.

Míša R. (Ne, 10. 1. 2021 - 15:01)

V páté třídě mě několik kluků potrestalo za žalování. Stalo se to po tělocviku. Úplně nahatýho mě zbili. Odtáhli mě na záchod a tam mě položili na dlaždičky. Pak mi stáhli cvičky a ponožky, svlíkli mi bílé tílko i červené trenky. A byl jsem bit. Rukama na holou, pěstmi po holých zádech, bili mě i pěstmi do břicha, pěstmi do obličeje. Pak do mě kopali. Zbili mě do krve. Křičel jsem a brečel, slzy mi tekly proudem. Byl jsem zpocený a z pusy mi tekly sliny. Pak jsem se hrozně počůral, načůral jsem pořádnou louži moči. Za to počůrání mě pak potrápili pindíka, stáhli mi kůžičku a drbali mě nehty na holém žaludu, až jsem se udělal…

Jarouš (So, 12. 12. 2020 - 20:12)

Když mi bylo deset let, tak mě jednou o přestávce pár kluků odtáhlo dozadu za lavice. Je to už skoro padesát let. Řekli, že mě budou trestat, protože kvůli mě prohráli při tělocviku fotbal. Položili mě na zem a pevně mě drželi. Nejdřív mě zmučili - zuli mi bačkory a stáhli mi podkolenky. Chvíli mě bosýho lechtali, ale pak mě píchali špendlíky do chodidel. Pak mi stáhli kalhoty ke kolenům, trenky taky, položili mě na břicho a mlátili mě rukama na holou. Pořádně mě ji propleskli. Nakonec mě zastrčili kulatým koncem do zadečku tužku a dráždili mě hluboko přes konečník na prostatě, až mě takhle vymasturbovali.

Simona (Čt, 10. 12. 2020 - 08:12)

Klukovi 7 dám za trest ortezku na kyčle, která mu zustala. drží mu při nahotě nohy od sebe.

Jarda (Čt, 19. 11. 2020 - 17:11)

Kdysi jsem taky nařezal mladšímu bráchovi. Bylo mu 6 a mě bylo 10. Pohádali jsme se a on mi ve vzteku roztrhal školní sešit. Tak jsem mu dal vybrat – řeknu to našim a on pořádně dostane, nebo mu nařežu já. Podíval se na mě, zrudnul, ale pak řekl tak jo. Musím se přiznat, že mi tato příhoda splnila můj sen. Výprasky od rodičů dostával každý z nás asi od našich 4 let, ale brácha nikdy neviděl, jak jsem bit, ani já neviděl, jak dostal on. Slyšel jsem ho ale vždycky, jak naříká a pláče a taky pleskavé rány, jak řemen dopadal na jeho holý zadek. Vzrušovalo mě to a opatrně jsem se vždy přikradl ke dveřím našeho pokoje a od začátku jsem poslouchal. Už když jsem slyšel šustění šatů, jak se brácha svlékal na výprask, tak to bylo vzrušivé. Vytáhl jsem z kalhot řemen a řekl bráchovi svleč si tepláky. Zatvářil se nasupeně, shodil bačkory a svlíknul si tepláky. Pak jsem mu řekl trenky dolů a sundej si ponožky. Podíval se po mě, ale udělal to, sehnul se, vzápětí byl bosky a trenky šly dolů… Řekl jsem mu lehni si na postel na břicho a vyhrň si košili! Lehl si, začal jsem ho bít na holý zadek. Hrozně mě to vzrušilo. Brácha řval, brečel, kopal bosýma nohama, na holém, bílém zadku přibývaly rudé pruhy. Spnil jsem si svůj sen…

Ludvík (Ne, 22. 11. 2020 - 09:11)

Tobě naopak výprask nevrátil?

Fido (St, 9. 12. 2020 - 14:12)

Proč? Ten brácha mu přece zničil školní sešit!

(St, 18. 11. 2020 - 00:11)

Můj o pěl ten mladší jedenáctiletý bratr měl jednou doma na návštěvě 2 kamarády. Začali se honit po domě a najednou rozbili ovladač od virtuální reality který mám ve svém pokoji. Byl jsem hodně naštvaný a ptal jsem se jich jestli to chtějí zaplatit nebo co s tím budou dělat. Po chvíli mě napadlo, že to můžeme udělat tak, že dám všem pořádnej výprask a zapomeneme na to. Oni souhlasili.
Prvního jsem vzal svého bratra, dostal (vařečkou) prvně přes tepláky pak přes trenky a pak i naholou. Všechno po 25ti ranách. Pak přišel na řadu první kamarád Honza. Zeptal jsem se ho: “Dostáváš někdy doma?”
On: “Jo občas jo”
Já: “A jak moc?”
Honza: “ No občas i na holou, ale jen trošku”
Tak jsme šli na to pomalu jsem mu dával na zadek vařečkou střídavě přes obě půlky a když jsem potom odkryl oblečení viděl jsem už úplně rudou zadnici. Na konci už mu taky tekli slzy, ale snažil se to zadržet. Poslal jsem ho stoupnout si vedle mého bratra a zavolal si posledního Matouše. O něm sem věděl, že je z nich největší “posera” a že se jistě brzo rozbrečí, už když přišel a viděl dva zmalovaný zadky tak se zarazil a já se ho zeptal “líbí se ti” on nic neříkal, tak jsem se ho taky zeptal jestli doma dostává a on , že prý moc ne, že naposledy před několika lety a to bylo jen pár plácnutí. Začal jsem ho tedy vyplácet a on začal popotahovat. Na konci už křičel “PROSIIIM” “UŽ DOOOOST”, ale dokončil jsem to do konce. Pak jsme to uzavřeli a už we o tom více nebavili.

Kuba (St, 23. 12. 2020 - 17:12)

Nebyl to přehnanej trest?

Návštěvník (Út, 8. 12. 2020 - 01:12)

To jsi jim dal všem třem 75 Na zadek vařečkou jo.?? Vážim. Jsi takových kluků takhle seřazat zadek až ho mají fialový.

(Út, 8. 12. 2020 - 22:12)

Ano dal, to víte někdy se to musí.

Ludva krutý (St, 25. 11. 2020 - 01:11)

Důkladný trest zadky jejich věděli že nesmy zlobit ničit vrtulníky. Tohle by měli dělat jsi kluci častěji kdo víc vydrží vařečkou přes zadek.

Ládík (Út, 17. 11. 2020 - 15:11)

Asi v páté třídě mě kluci potrestali za žalování. Je to už dávno, bylo v začátkem 70. let. Nezbili mě, ale zmučili mě. Pálili mi bosý nohy zapalovačem. Stalo se to takto – učitelka vyšetřovala, kdo kouřil o přestávce na záchodě a chtěla za to dát poznámku i mě. No a já jsem nahlas přede všemi řekl, že jsem tam viděl kouřit Igora a Miloše. Kluci dostali poznámku a po škole si na mě počkali a ještě dva jejich kamarádi. Chytli mě za ruce a odtáhli mě do parku, tam mě v křoví povalili na zem. Klečeli mi na rukách, chytli mě za nohy, jeden vytáhl zapalovač a za chvíli už mě trestali. Plamínek olizoval holá chodidla a já jsem řval a slzy mi tekly proudem. Nakonec jsem se bolestí počůral, i pak mě ještě mučili, až už jsem byl ochraptělý a sténal jsem, pak mě nechali.

David (Út, 17. 11. 2020 - 15:11)

Taksi se přiznal přiď na panáka. Chocerady 112,jsme tu do konce týdne.

Anna 16 let (Po, 2. 11. 2020 - 19:11)

Když opravdu hodně zlobím máme vezme Rakosku a sesviha mi vagínu

Michal (So, 31. 10. 2020 - 17:10)

Spolužáci mě ve škole za trest vyčůrali. Už je to moc dávno, 70. léta to byla. Chodil jsem do třetí třídy. O přestávce mě nepustili na záchod, byl to trest za žalování. Položili mě vzadu ve třídě na zem, zuli mi bačkory a ponožky a svlíkli mi kalhoty a trenky. Vyhrnuli mi svetr a košili, klečeli mi na rukách a na nohách. Jeden kluk mi vzal do ruky pindíka trochu mě lechtal, další mi tlačil na břicho. Nevydržel jsem to a počůral se. Teklo to na zem, tek kluk mi pořád držel pindíka, abych nikoho nepočůral. Načůral jsem pořádnou louži, byl jsem rudý hanbou a plakal jsem. Taky mi ten kluk, když jsem dočůral, pořádně nahonil pindíka a trápil mě drbáním a holém, naběhlém žaludu.. .Dívala se na to celá třída. Ještě jsem to pak rychle utíral.

Reklama

Přidat komentář