Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Bertík (Út, 9. 2. 2021 - 07:02)

Klárko ty jsi tak krásně čůrala na lanovce a já se už vzbudil velkej že budeš čůrat ale to bylo tak nádherný já jsem se mi to udělalo strašně hned já bych chtěl jet s tebou na lanovce a ty bys mi ukázala tohle čůrání. Já to tak chci já prosím jen jednou až bude teplo tam Libor nebude. Ty jsi tak krásná a na lanovce je to nejhezčí jak čůráš a klidně bych to tvý čůrání vypil já to chci až já nevím co mám delat když ty mě nechceš ani jednou ukázat čůrání .prosím, prosím já dnes se to ve mě strašně udělalo všechno ale i v myšlení k tobě.

Mike (Út, 9. 2. 2021 - 07:02)

Hele, Ty lehni na hadr. To je moje holka ,já jsem tady s ní daleko před tebou. Takže zapomeň na lanovku a nějaký čůrání a neblbni ji hlavu a zalez!!!

Bertík (Út, 9. 2. 2021 - 10:02)

Ty zalez to je moje holka a já mám její fotku a dělá se mi to samo s ní a tak že Klárko jsem tvůj?

Návštěvník (Út, 9. 2. 2021 - 08:02)

Aaaaa,dva nadržený blbci se hádají,já to řikala,že si huby rozbijou

Klára (Út, 9. 2. 2021 - 07:02)

K té lanovce Adame,já si to už nepamatuju do podrobností, ale bylo léto a vím,že jsem měla sukni a jen kalhotky a plný boty to vím a taky jsem to nějak vyčůrala jako že opřená dozadu a nožky trochu zvedlý, aby pipinka směřovala čůráním dopředu ,ale trochu jsem si stejně načůrala pod zadek ,ale rychle to uschlo.

Klára (Út, 9. 2. 2021 - 07:02)

Včera večer se Libor chtěl tam moc pipinkovat,že jsme šli do pelíšku už dřív a nesvítili jsme a nejdřív si chtěl hrát s mými nožkami od prstů až nahoru k pipince a zpátky a pak byl rychle ve mně a tak mě miloval až jsem zapomněla na všechno a když jsem měla pipinku plnou jeho lásky,strašně jsem chtěla se vypipinkovat až jsem se úplně oddala jeho lásce a bylo to taky a on zůstal ve mně a usnuli jsme spolu v objetí a bylo to moc krásný. Teď jsem byla čůrat av bříšku jsem měla hodně čůrání a ale už je to dobrý. Niki přišla taky ale byla rozespalá a tak ji pipinka nečůrala tak rychle jako mě ,ale už má taky bříško prázdný a šla za mamčou se podívat jestli je v pořádku ,protože už u sebe svítila a p9ry je lepší než včera. Tak to jsem ráda. Máme tady hodně sněhu a myslím na ptáčky, ale dostali hodně krmení, zajedeme tam ke konci týdne.

Feetman (Út, 9. 2. 2021 - 07:02)

Klárko a smrděly ti nohy nebo jsi je měla umytý, když si s nimi včera večer Libor hrál?

Sluníčko (Út, 9. 2. 2021 - 05:02)

Už jsem musela ráno čůrat a chtělo se mi hodně a pipinka mi čůrala skoro dřív ale držela jsem si ji rukou než jsem byla na záchodě a tak jsem nebyla počůraná a začala jsem se vyčůrat až když jsem si sundávala kalhotky a tak jen maličko jsem pustila do kalhotek ale nechala jsem si je když to bylo jen málo. Klárko taky se ti chce dnes hodně?

Dominik (Út, 9. 2. 2021 - 00:02)

Kláro jsi stejně nejlepší. Držím palce mamince.

A (Po, 8. 2. 2021 - 23:02)

Ještě chybí chcaní a sraní přivázaná někde u kůlu nebo do plíny.

Návštěvník (Po, 8. 2. 2021 - 23:02)

Dnes bylo nejlepší vážení hoven a lanovka.

Žaneta (Po, 8. 2. 2021 - 23:02)

A když jsme lezli skály a na laně jsem nutně musela vykonat potřebu tak jsem to taky neřešila, prostě se čůralo nebo i to druhý někdy a jen jsem musela dát pozor,abych tomu pode mnou nepochcala hlavu. A když tam byl kluk z party, tak viděl všechno, ale tady se to pravdu neřešilo a nikdo se nestyděl ani nepohoršoval. Ti,co se tomuto sportu věnují mi to potvrdí.

Návštěvník (Po, 8. 2. 2021 - 22:02)

vše je zde vymysleno.Fiktívny.

Návštěvník (Po, 8. 2. 2021 - 22:02)

No tak těžko bude někdo chcát z lanovky nebo ve sklepě.Pokud není ožralej.

Adam (Po, 8. 2. 2021 - 21:02)

Asi obě možnosti připadají v úvahu, proto jsem se také Kláry ptal. Přesto bych měl celkem velké obavy nechat děcko si sednout až na úplný okraj té lanovky, protože stačilo by kdyby ta lanovka nějak cukla, ona při své velikosti projela pod tou zabranou a co potom? Ta druhá varianta se mi jeví o dost bezpečnější, ale zase méně pravděpodobná, že by tam zvedla někam nohy a kdo ví co, nevíme kolik jí bylo, ale nějaké artistické dovednosti bych neočekával. Mnohokrát jsem nad tím přemýšlel, jak to asi lidé řešili když uvizli v těch velkých kabinovych lanovkach na několik hodin, kde jsou desítky lidí obojího pohlaví, cizích a dřív nebo později někdo prostě musí čůrat nebo ještě hůř. Jisté ulehčení v té situaci může být, že jsou si tam v ten okamžik všichni rovni, ale stejně většina z vás tady psala by nebyla schopna to tam řešit. Navíc kabinova lanovka je jistě vhodná pro samotné vykonání potřeby díky volnému pohybu, ale kam s tím? V tomhle urcite vede ta sedačková omezující ty možnosti vhodné pozice.

Ivoš (Po, 8. 2. 2021 - 22:02)

Já se musím smát, jak si tady rádoby pán dokonalý představuje složitě močení z lanovky. Sedmnáct let jsem pracoval v této branži a tak vím,že to celkem snadno lze a byl jsem toho často i svědkem. Takže jestli je něco fikce,pak tyto ,"odborné " analýzy.

Radka (Po, 8. 2. 2021 - 21:02)

Nevím jak Kláře, ale mě se to stalo taky a jen jsem se víc opřela do sedačky a trochu zvedla a přikrčila nohy k břichu a z pipiny mi to proudilo sice trochu do sedačky ,ale hlavně před ní a dolů. Je to nepříjemné, ale my jsme tam stáli skoro hodinu a já bych se počůrala taky. Takhle jsem byla jen trochu mokrá a ještě jsem to osušila látkovým kapesníkem.

Adam (Po, 8. 2. 2021 - 20:02)

Jak na tebe obvykle Kláro nereaguji, tak ten zážitek s lanovkou mě zaujal, protože to je opravdu velmi netypické. Vzbuzuje to ve mně spoustu otázek od prostého jak dlouho jste na té lanovce zůstali uvázlý? Přes to jestli tam byl ještě někdo další až po zamyšlení se nad tím samotným? Uvážím-li, že v naší republice až na naprosté výjimky neexistují kabinové lanovky a v Krkonoších se nacházejí vyjma Janských Lázní až posledních pár let a tím pádem je vylučuje tvá fráze byla jsem malá, tak se muselo jednat o lanovku sedačkovou, kde se prakticky nedá mimo stanice být jinak, než v sedě - že by která koliv matka nechala v té výšce své dítě si tam nějak stoupat na tu sedačku nechci ani pomyslet, to by musela být největší nezodpovědná kráva široko daleko, takže zůstávám u toho, že jsi seděla a v tom případě tvé dolů znamenalo ani ne tak dolů z výšky na zem, ale čistě si načůrat pod sebe na tu sedačku, kde pravděpodobně musela vzniknout louže, která neměla ani jak odtéct, protože to vámi obsažené sedadlo nešlo nadzvednout v té výšce. Jedna varianta mě ještě napadá, ale ta je u nás stejně vzácná jako ty kabinové lanovky a tak si pořád myslím, že jsi v té vlastní moči pak seděla, což vlastně by znamenalo, že sundavani kalhotek bylo bezpredmetne.

Návštěvník (Po, 8. 2. 2021 - 21:02)

Taky mohla poposednout až na kraj sedačky, aby pipinu měla před sedačkou. Možná na sedačku by nějaká kapka ukápla. Taky nepíše co měla na sobě, ale jestli sukni, tak v tom nevidím problém. A v sukni by si ani kalhotky nemusela stahovat, stačilo by je jen odhrnout na stranu a pipinu uvolnit.

Klára (Po, 8. 2. 2021 - 19:02)

Tak jsme to nakonec neudělali a nezmizeli jsme se vyčůrat a pipinkovat. Je tady stále činnost a co dělat a tak se vypipinkujeme v pelíšku. Já děkuju za rady a podporu a přeji si,aby to všechno bylo nakonec taky dobrý. S Liborem jsem jen čůrala na záchodě a on mi dal při tom na čůrací pipinku svou dlaň a hned ji měl ode mne plnou mého čůrání a moc se mu to líbilo a až budeme v pelíšku tak si myslím, že bude hned v pipince a uvolní se do mne rychle a krásně. Tady byl dotaz na mě, kde jsem na nejzajímavějším místě někdy čůrala. Tak asi v letadle když jsme letěli na Zanzibar a zpátky a jednou, ale to jsem byla malá tak na lanovce, když nejela a mamča mi to dovolila a já si jen pomalu stáhla kalhotky a pustila jsem to dolů, protože už bych se počůrala. To bylo v létě v Krkonoších.

Reklama

Přidat komentář