Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (Ne, 14. 3. 2021 - 09:03)

Lucko,ty si Kláře z prdele ještě nevylezla,viď,ty si v ní pořád

Návštěvník (Ne, 14. 3. 2021 - 10:03)

Zrovna Lucka na mě působí, jakoby byla zamilovaná do nějakého strýčka a tady ho vidí v Kláře. Takže ví ale dělá že neví:)))Legrační.

G. (Ne, 14. 3. 2021 - 09:03)

Klára Feetmanovi opakovaně sdělila,že už mu na to samé opakovaně odpovídat nechce a hned ji tady někdo přirovnával rétorikou k Pavkolovi. A na ty debaty o fikci už několikrát reagovala taky,stačí jen pozorně číst.

Holka 16 (Ne, 14. 3. 2021 - 08:03)

Jsem doma sama a tak jsem si to změřila, protože jsem potřebovala hrozně na záchod a pipina mi chcala, že jsem to skoro nevydržela a nachcala jsem 420 jedním proudem až do posledního čůrku. Věrča je zase u Lukyho, ale prý se pohádali. On je takovej divnej ,je to debil. Já jí to říkám, ale ona je jak tydýt. Snad jí to někdy dojde.

Pulec (Ne, 14. 3. 2021 - 19:03)

A jak si se dnes mnela a co jsi mnela na sobě jaké kalhotky a zůstaly suhe

Pulec (Ne, 14. 3. 2021 - 19:03)

A jak si se dnes mnela a co jsi mnela na sobě jaké kalhotky a zůstaly suhe

Sluníčko (Ne, 14. 3. 2021 - 07:03)

Klárko já jsem taky čůrala teď ráno a pipinka mi uvnitř tak tlačila že jsem dělala moc čůrání proudem až bych se počůrala kdybych nešla rychle z postele a musela jsem si radši pipinku držet když to bylo tak nutný. Bertík ještě dnes nepíše ale asi ještě spí. Já bych mu jinak to velký čůrání ukázala a taky jsem měla žlutou moč a tekla mi hodně prudce jako to máš Klárko ty taky někdy. Já když se mi chce moc čůrat tak neumím pomalu ale hned a rychle to chce všechno čůrat najednou.

Klára (Ne, 14. 3. 2021 - 07:03)

Šišmíšo večer bylo po sauně i pipinkování, nádherné až jsme usnuli a mě vzbudila plná pipinka ráno a tak jsem ji hned šla vypustit a už jsem hezky vyčůraná a prázdná a připravím snídani. Ještě je tadycpisou a i Niki nepřišla dělat prší a tak si v klidu sama dám kafe a až pak připravím snídani. Mamča už taky vstává.

Bára (Ne, 14. 3. 2021 - 08:03)

Dobré ráno, trochu jsem se přispala déle, stejně nic moc dnes neudělám a až zítra budu mít 4 on line konzultace a tak to všechno dneska prolenošim. Holky moje ranní hygiena s malou potřebou byla stejně výrazná jako vaše, jen mi to nějak nešlo se uvolnit přestože jsem potřebovala čůrat velmi, ale svěrač ,jak ráda píšeš Klárko, byl neprobuzený a šlo mi to ze začátku pomalu až to bylo nepříjemný dole v močáku, ale pak se to už rozjelo a pohoda. Klárko neboj, čápy uvitaš už brzy, většinou tak začátkem dubna nejpozději. Pozdrav k vám dolů do Pojizeří.

Návštěvník (Ne, 14. 3. 2021 - 07:03)

Kláro, ty často píšeš, že když máš nějaký napětí, že pak musíš nutně na zachod čůrat. Podobně jako jsi to měla včera. Při jakých situacích se ti to stává nejčastěji? A co by se stalo, kdybys neměla možnost a nemohla sis hned dojít?

Klára (Ne, 14. 3. 2021 - 17:03)

Byli jsme s Liborem se projít u řeky, ale chytil nás velký déšť se sněhem a krupky a přišli jsme domů úplně mokří a já musela hned do teplé sprchy, protože jsem byla mokrá až na kůži a skoro jsem se počůrala zimou, já jsem si totiž nechala pipinku plnou na vycházku pro Libora, ale ve sprše to nevadilo, protože jsem byla stejně mokrá, ale odnesly to jen kalhotky, to ostatní jsem si stačila svléknout. Hned jsem šla do pelíšku a Libor mi udělal čaj i když byl sám taky promoklý, ale spolu jsme se ve sprše ohřáli a na čůrání společné nebyla ani nálada a i když viděl, že jsem to čůrala ještě v kalhotkách, vůbec neměl myšlenky sexuální, spíš ho mrzelo, že mě vytáhl ven a tak to dopadlo. Niki z nás měla trochu srandu, ale teď už dělá zdravotní sestřičku a přinesla a udělala mixovaný ovoce jako koktejl a že mi prý změří večer teplotu. Ale jsem už v pohodě. Návštěvníku, já když mám napětí tak opravdu potřebuji hned nutně čůrat. Při jakých situacích? Včera po té kontrole policejní když jsme jeli dál a já řídila a napětí opadlo tak jsem se tak uvolnila, že bych se počůrala, protože se uvolnila i pipinka a já musela zastavit a rychle se vyčůrat za autem. Niki to měla stejný. Ve škole ,když ještě jsme chodily tak před nějakou důležitou písemkou jsem si musela dojít, prostě se mi chtělo ,i když jsem třeba čůrala jen málo, ale v pipince byl ten pocit, že ještě to chce jít a už nic nešlo, prostě nervy. Když jsem loni letěla poprvé letadlem do té Afriky ,tak jsme s Nikou chodily snad každou čtvrthodinu a vždycky jsme čůraly ,pak v letadle už to bylo dobrý. Prostě takový situace. Niki někdy, když má v sobě napětí, tak se ji chce blinká kromě čůrání taky někdy. A co by se stalo, kdybych si v takové stresové situaci nemohla dojít? To se mi stalo už dávno ve škole, když nás učitelka nepustila a já pak běžela na záchod a počůrala jsem se na chodbě, ale to jsem byla menší a byla jsem v sukni a odnesly to jen kalhotky a nohy ,ale stejně jsem se v šatně převlékla do náhradních kalhot, co jsem tam naštěstí měla na tanec, protože bez kalhotek v sukni bych byla nejistá aby mi nebylo vidět na pipinku.

Previous (Ne, 14. 3. 2021 - 21:03)

Kláro, jak jsi objevila, že se ti líbí čůrat s osobou opačného pohlaví? V tvém věku je to zpravidla ještě méně obvyklé. Co bylo tím signálem?

Návštěvník (Ne, 14. 3. 2021 - 21:03)

Na str. 22 začíná psaní Kláry a její první zkušenost při čůrání s klukem, se kterým krátce chodila.

Zuza (Po, 15. 3. 2021 - 00:03)

No že začátku to píše někdo jiný a je možné podle stylu že autorů bylo několik.Každopádně musí mít na to čas.Celá ta diskuze je divná,úplně se vytratil nějaký náboj

Martin (Ne, 14. 3. 2021 - 19:03)

Posílám ti hřejivou náladu a jestli dáš saunu, tak to asi nebude třeba. Jenže jsi zadaná, tak ti nic jiného poslat nemůžu. Ale čtu tě moc rád.

Zuzka (Ne, 14. 3. 2021 - 19:03)

Ahoj Klárko, dnes promoknout tedy nic moc,nám utekl pes a taky jsem ho uháněla v dešti, ale nebylo to tak hrozný. A to s tím záchodem ve škole se mi stalo taky . Zachránila mě pak ta samotná učitelka, o dala zákaz jít na WC,sehnala mi něco jinýho na sebe a bylo to v pohodě. Naštěstí se mi to stalo až u záchodu a holky byly solidární. Pohodový večer.

Holkočůr (Ne, 14. 3. 2021 - 19:03)

Tak mám se Soňu po kontaktu. Její brácha má covid a tak je v karanténě. Ona je ale prý negativní a mě je taky dobře. Ale bezvadný s ní všechno.

Návštěvník (Ne, 14. 3. 2021 - 19:03)

Klárko, děkuji za odpověď. Klidný prohřátý večer přeji.

Albatros (Ne, 14. 3. 2021 - 18:03)

Velmi pěkný umokřený a počůraný zážitek. Doufejme ,že bez zdravotních následků.

Sluníčko (Ne, 14. 3. 2021 - 18:03)

Já jsem dnes nezmokla ale mluvila jsem s Bertíkkem přes duo a je hodně unavený a spal hodně přes den. Ale má mě rád a čůrání mu ukážu jindy a tak jsem čůrala jen na záchodě . Klárko tebe mám moc ráda taky a buď v teple a bude to dobrý a už vydržíš i čůrání.

Reklama

Přidat komentář