Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Ale houby (Út, 13. 4. 2021 - 13:04)

Tome, proti úchylování s nicky Klára, Bertík a spol se tady píše už dlouho. Snad už víš, jak to je.

Jana (Út, 13. 4. 2021 - 09:04)

To je dobře, že jsi to vydržela a nemáš si co vyčítat,je to prostě nemoc se kterou se nedá nic dělat, maximálně akorát dodržovat nějaký režim a opatření,ale jinak nic.co se týká ještě toho nočníku,tak máš pravdu, Klárka ho tady zmiňovala, že ho mají na chalupě a Nikolka ho používá ale jenom výjimečně my ho taky máme někde doma,ale musela bych ho někde najít, určitě ve sklepě někde bude,ale asi bych se možná styděla ho použít, když už jsem tak trochu velká,je pravda když jsem byla mladší asi jako Nikolka,tak když jsem byla nemocná a ty nehody se mi stávaly docela často,tak jsem ho měla u postele,ale teď už né, mám akorát v posteli podložku.takže příště až se ti něco takového stane,tak si nic nevyčítej, nemůžeš za to.

Klára (Út, 13. 4. 2021 - 07:04)

Připravíme snídani a dívám se na čápy jak na hnízdě postávají i v této ranní zatažené náladě venku. Už jsem čůrala a pipinka se mi mohla učůrat jak byla plná a stále jsem se nemohla dovyčůrat, ale nebolelo mě to, jen jsem to měla asi předržený víc a tak jsem neměla velký proud a čůrala jsem pomalu a déle. Niki přišla taky a ta do záchodu to pustila hned a proudem a taky už má prázdný bříško. Četla jsem to jak čůrají holky ve světě a je to zajímavý. Ty švýcarský holky jsou asi divný, když se radši počůrají. Já kdybych to už nemohla vydržet, tak bych se vyčůrala a kalhotky nebo punčocháče bych si stáhla i kdyby to bylo v blbý situaci na blbým místě a to přesto, že jinak kromě Libora s klukem nebo před cizími lidmi nečůrám.

Adam (Út, 13. 4. 2021 - 08:04)

S tím Irskem. Měl jsem ve Shannonu holku šestnáctku a byli jsme spolu přes dva roky. Ta se bála močit venku a trápila se ,držela se za ní tam dole a až když už to nešlo, pak to dala. Ale takovým způsobem ,že jsem čuměl. Nešla se někam schovat, ale klidně na ulici jen zašla ke zdi , nebo u cesty hned a bylo to. A souhlasím, taky měla prudký chcaní a vymočila větší množství . Ale to prudký chcaní mívala i doma v případě, že to nebylo akutně. Asi mají intenzivní vypuzovaci reflex v močáku a proto chčijou takovým proudem. Proti českým holkám ale mívají pipiny menší, ale při šukaní to nevadí. Ta elastičnost se péru přizpůsobí. Vždycky jsem se do ní dostal celkem snadno.

Tomáš (Út, 13. 4. 2021 - 09:04)

Vím jak močí Irky a dávám ti absolutně za pravdu. Močí raději na toaletě a když to není možné tak vidíš že to mají prudký s tlakem z pipiny a hodně jim to proudí dopředu. Měl jsem tři Irky a dvě byly opravdu dole menší a jedna měla pipinu naopak pěkně velkou. Ale i malé irské pipiny chčijí velkým proudem. A český holky jsou s nimi srovnatelné. Některé ji mají malou, jiné větší a močí také co znám spíše prudce a hned, ale na rozdíl od ostrovynek se české holky stydí méně a močí radši venku než na veřejných WC.

Ondotren (Út, 13. 4. 2021 - 08:04)

Klárko, dobré ráno . Tvé čůrání zbozňuju a takovou situaci bych chtěl prožít kdybys potřebovala a vyčůrala se a já byl u toho. Ale to se asi nestane. K těm cizinkám. Když jsem byl v Irsku pracovně ,měl jsem tam dvě holky a ty jsou taky na močení venku konzervy. Ale jedna byla méně stydlivá a občas to pustila i venku a získala si mou důvěru takže i se mnou. Ta druhá se vyčůrala jen když to bylo kritický a ještě to blbě prožívala, že nemočí na WC. Obě Irky měly čůrání dost silný a prudký pokaždé a obě si jí taky držely rukou když to bylo akutně nutný.

Lucka (Út, 13. 4. 2021 - 07:04)

Klárko dobré ráno. Ta diskuze je fakt zajímavá. Ale já bych byla asi něco jako ty Vietnamky nebo Japonky. Prostě bych se vyčůrala taky i kdyby tam byl někdo další. Je to nepříjemný, kdyby to byl cizí, ale zase mámzkušenost, že cizí slušný člověk tě nechá být a neočumuje. A kdyby to byl někdo známý i chlap tak co, než se pochcat, tak se radši vyčůrám i před ním aby mi bylo zase dobře. Jako vychcat se přes kalhotky je blbost, ony sice rychle uschnou, ale jseš přece jen nějakou dobu nepříjemně mokrá.

Rob (Út, 13. 4. 2021 - 07:04)

Vy jste mě ale navedli na myšlenky. Sedm let jsem měl brigádu osm měsíců v roce v kantonu Vaud. Jezdívali jsme tam společně s dívkou z Moravy a to zcela nezávisle na sobě skrze úplně odlišné agentury. . Byl jsem tam doslovně nucený :), kromě prací na statku jsem "musel" souložit s jeho manželkou dva krát v týdnu. Nekecám, vážně. :) Krásna baba to byla od svých čtyřiceti do sedmačtyřiceti. Sice jsem ji vyměnil oční bulvy za tu dobu , ale močit ji jsem neviděl nikdy. Tuto vášeň mi ale milion procentně plnila Zdenička od Bruntálu. Ráno jsme v naší koupelně, v části domu, kde jsme bydleli my dva , nikdo z nás neřešil oddělenou ranní hygienu a jakoukoli hygienu. Takže syčení čůrání i tu vůni jsem měl jak na dlani. Ona pak samozřejmě viděla jak mi roste vždy penis, protože jsme prostě neřešili ani sprchování a nahotu. Prvních pět let, jsme si představte, nikdy netroufli jeden na druhého. Vůbec jsme sexuálně já se Zdenkou nic neměli. Jako masturbovali jsme já i ona, to jo, ale toto už ve větší diskrétnosti. Akorát jsme ji vždy vkládal jaký to bylo s manželkou šéfa a jak se díval a co dělal on. Měli jsme obrovitánský pokoj, kde bylo vše. Kuchyně, obývák, pak patro, kde spala Zdenka a bylo z něho vidět na kuchyň a část obyváku a pod ni byla část mojí kvázi ložnice. Takže mlaskání mokrých pysků a mlaskání penisu od kapek touhy, bylo prostě slyšet. Po pěti letech jsme se se Zdenkou poprvé spolu vyspali a tak jsem ji už i mohl poprosit o ochutnání její moči. Dnes je moje žena máme dvě děti a a piss je poslední důležitou věcí v našem životě. Ale milujeme se stále, tak tělesně jako i citově. :)

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 06:04)

Ty si kakala, to znamená v lexikonu nás dospělých, jsi se vysrala a srala si hovna, které doprovodilo chcaní. Jak hledám tak hledám, ale nic zajímavého na tom nenacházím. Myslím si, že bys měla doplnit svoje hloupé psaní i to to, jakou vůbec dodržuješ hygienu, protože v hlavě máš strašně špinavou nadílku a když takto přemýšlí i celá Tvoje rodina, tak jste pak dobrá sebranka asociálů doplněná od beznadějce, kterých myšlenky od východu na západ navazuji na smradlavé představy spojené se záchodovým prknem z Japonska, Vietnamskou chudobou a Švédskou grandióznosti. Souhlasím jen s tím, že čupící manželka, ale třeba i jakákoli jiná žena, sledující louč toku chcaní je vzrušující. Navíc já se můžu na rozdíl od mnohých manželce dívat detailně a hodnotím nejvíce krásne to, když tlačí a otevírají se ji pysky a vytváří kulatý kruh, kde nejvíce zaujme to jak se ji proud moči tříští o ty její stydké pysky a udržují se na ní kapky moči. Pak se utře, fantazie zhasne v té chvílí a já myslím jen na to, jak suprovou mám manželku a jak by to bylo supr, kdyby se mi na ní společně se mnou mohl dívat i jiný muž nebo manželský pár.

Sluníčko (Út, 13. 4. 2021 - 05:04)

Byla jsem hodne čůrat a kakat a vykakala jsem se a ještě jsem stále čůrala až to bylo hotový. Měla jsem velký kakání a velký čůrání.

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 11:04)

Slunce v té vedlejší diskuzi k tom můžeš psát i podrobněji, ale to ty stejně neuděláš.

Navstěvnik (Út, 13. 4. 2021 - 00:04)

Ivoši a Filipe....žolík a bingo !

Filip (Po, 12. 4. 2021 - 23:04)

Mohu posoudit nejen toalety ,ale kde se mi líbily nejvíc ve světě močící dívky. Na Tahiti když dívka potřebuje a není poblíž toalet a poodstoupí ke stromu nebo kousek stranou a už to jde. A holky s tím neměly žádný problém, že jsem byl s nimi jako muž a díval se jak močí. Většinou si nesedají na bobek,ale vykonají potřebu jen mírně přikrčené . Naopak komfortně močí Vietnamky,zejména na jihu od Nha Trang k Saigonu . Vietnamky ale rády močí hodně na bobku až skoro u země, ale pokud je to v přírodě nestydí se a v přítomnosti muže bez obav se vyčůrají. Možná to bude divné ale konzervativní Japonský také pokud nejsou v blízkosti toalety tak se vymočí v přírodě nebo i ve městě někde v zákrytu. Pokud se znáte aspoň částečně nějakou chvíli, vykonají potřebu také bez studu i před vámi a většinou na bobku. Silné močení mívají Tahiťanky a píčky mají větší. Vietnamky mívají také často vydatné močení, ale píčky mají malé, ale čůrají z nich často silně. Japonky mívají močení zpravidla vydatné, ale ne často okamžité, spíše se rozčůrají do silného proudu postupně. Při nutné potřebě Tahiťanky kříží nohy a zastavují se, Vietnamky si téměř pokaždé drží ruku mezi nohama v píčce a pak močí ihned ,často už do stahovaných kalhotek. Japonky většinou zrychlují chůzi a občas si pomáhají také rukou mezi nohama,ale i při akutní potřebě nečůrají většinou okamžitě prudce.

:) (Út, 13. 4. 2021 - 09:04)

No ty jsi teda fantasta:))

:) (Út, 13. 4. 2021 - 09:04)

No ty jsi teda fantasta:))

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 07:04)

Moc koukáš na piss videa hochu.

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 00:04)

Krásně analyzované! Je to fascinující, jak ty drobné asiatky mají skoro vždy opravdu mohutnou stolici. Mají nějaké jiné trávení? Rusky jsou často dost tlusté a mají to takové průměrné až podprůměrné, češky také taková klasika, američanky ani nemluvě a asiatky malé a hubené jako lusk vždycky vytlačí tak obří hovno.

Choze (Út, 13. 4. 2021 - 06:04)

Opravdu boží analýza. Já doplním. Víš kdo se naopak asi nejvíce stydí? Švýcarky. Žil jsem tam 13 let a potkal. sem jich takto celou řadu. Švýcarka se ti nevychčije mimo WC a to se radši pochčije. To jsem fakt zažil mnohokrát. Když už bylo nejhůř nikdy se nesvlékly,ale pustily to do kalhot a v lepším případě v sukni přes kalhotky a silonky ve stoje s roztaženýma nohama nebo na bobku ,sice vyhrnuly sukni ale ostatní ne a tak jim to teklo přes kalhotky nebo i punčocháče na zem,ale nikdy neodhalily chcací píču.v různých odstínech stejné. Od školaček až po dospělé. Stejný zvyk.

Geneva (Út, 13. 4. 2021 - 06:04)

I já jsem žil ve Švýcarsku 15 let a jako jeden z mála mám manželku Švýcarku. Jo je pravda, že mají problém se vyčůrat veřejně, ale za to tam je v totálním rozmachu milování se v autech v přírodě, stejně tak jako i šoustání v přírodě, no a v tomto , jsou Švýcarky jedině exhibičně spontánní, protože o pozorovatele tam nikdy není nouze a všichni se chovají normálně. A v přírodě pak umí nádherně čůrat. Prostě pohled na čůrající nebo v přírodě šoustající švýcarský pár je nádhera tím, jak tam toho není tak hodně. Švýcarky jsou čistotné a dělat špinavé věci čistě je oh là là :) Ale frankofonní oblasti mají v tomto právě tu noblesu, zatím co germanofonní jsou živočišně vulgární. Italky čůrat a dovádět v přírodě neuvidíš, to bys se i je musel cpát jídlem a opíjet vínem, jinak je nenapadne si užívat živočišnost a proto je tolik Italů nakonec homosexuálu :)

Návštěvník (Út, 13. 4. 2021 - 08:04)

To jako vážně? Homosexualita ne důsledek nedostatku žen?

Reklama

Přidat komentář