Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Pulec (Út, 13. 4. 2021 - 15:04)

Tak to je krásné Tomiku a co kakání

Tomík (Ne, 11. 4. 2021 - 09:04)

Já před každým přebalování masturbuji tak si myslím jestli ty pleny nemám i za trest kvůli masturbaci teď jsem byl už prebaleny jelikož jsem se hodně pocural a pokadil přes noc tak mi mamka dala 6 látkových plen na šířku a větší gumové kalhotky a bavlněné punčocháče stejně nemohu skoro chodit jelikož se s takovým zabalem nedá se vůbec máš chodit tak ležím v posteli.

Tomík (So, 10. 4. 2021 - 09:04)

Taky dostávám pleny od mami vždy když se nikam jedeme vždy mi mamka řekne vysvlect úplně do naha a čekám u postele až mne prebali do 4 látkových plen ale vždy mne ještě také oholi mezi nohama a na zadku ale v koupelně že vezme strojek a oholi mne větší chlupy a zbytek doholuje buď žiletkou a nebo depilačním strojkem abych byl dlouho pěkně hladký a hebký a potom mne to otre vlhcenimi ubrousky pak namaze buď mastí nebo olejem mezi nohama a na zadku ale většinou namaze mastí a zasype pudrem ale pleny jsou už připravený i s gumovimi kalhotky pak mne vezme pod koleny nadzvedne a položí na pleny a zbytek založí mezi nohama pak zapne gumové kalhotky a dami ještě punčocháče a já jsem spokojen že mám pleny a punčocháče zprva jsem se styděl že mám pleny a že mne mamka ještě prebaluje a ale pak jsem si zvyknul.

Marcel (So, 10. 4. 2021 - 10:04)

A co dělá mamka, když se ti postaví? Vyhonis si ho sám nebo ti pomůže?

Návštěvník (Čt, 8. 4. 2021 - 11:04)

ráno při přebalování, necháváte ho vyhonit když mu stojí nebo mu s tím pomáháte vy ?

Marcel (Čt, 8. 4. 2021 - 22:04)

Když synovi stojí než mu jdu dát plenku, tak mu pomůžu. Jednou týdně mu holim rozkrok a zadek

Marcel (St, 7. 4. 2021 - 22:04)

Na cestování nosím plenky já i syn. Oba hlavně syn si je nemůže vynachválit. Je mu 14 v letě 15

Marta (So, 3. 4. 2021 - 10:04)

Můžete mi prosím vysvětlit proč jsem stále píše z to už neumí napsat jiné písmena a děkuji za odpověď.

Z (So, 3. 4. 2021 - 09:04)

Z

N (So, 3. 4. 2021 - 09:04)

Já bohužel dostávám pleny stále když jsem doma tak i přes den mne je 13 let a braskovi ještě 2 roky ten má pleny ještě nárok ale když jsem se zeptat mamky proč i já mám pleny tak mi odpověděla že když jsem se dvakrát pomocil do postele ale vícekrát do oblečení tak mi radši bude dávat pleny jako přes den a noc teď po ránu jsem byl prebaleny do čisté pleny prý jsem byl hodně pomoceny ale jen trochu pokadeny tak že až bude dělat Sunar do kojenecké láhve tak mne ho taky udělá ale s trochou projimadla.

Kubík (St, 31. 3. 2021 - 10:03)

Je mi 14 a nosím jenom plenky. Přes den mám drynites místo slipů. Na noc nebo delší cestu mám plenky na lepítka, ale do těch mě musí někdo přebalit. Nemusím ale nosit dětské oblečení. I když do plenky dělám všechno.

Vojta (St, 31. 3. 2021 - 16:03)

A jaky je to? Ja plenky měl taky ve 14ti dobrovolně a líbilo se mi to mít na sobě, hlavně když jsem si je sám nasazoval ty drynites. Prostě úžasný pocit spát jenom v plenkách v zimě. V létě jsem spal v trenkych, protože mi bylo horko.

Franta (St, 31. 3. 2021 - 09:03)

Ano přesně tak když nikam cestuju s rodiči tak mne mamka vždy položí na postel s přebalováci podložkou a já celý nahaty čekám na pleny od mami a vždy pleny se berou sebou vždy dostávám 4 látkové pleny a gum kalhotky a prý aby jsem v autě nebyl jenom v plenkách a gumovimi kalhotky tak dostávám i punčocháče bavlněné a nohu mám taky zatím dětskou číslo 35,5 prý když nosím plenky a punčocháče tak mohu nosit i dětské boty prestige modré denním jsem i pastizeny takže mám invalidní dětský vozik takže musím mít pleny a punčocháče atd. A oblékat mne mamka musí.

Karel (St, 31. 3. 2021 - 04:03)

Nevidím důvod proč by děti nemohly dostávat na cestování plenky, je to velmi praktické. Ovšem trocha diskrétnosti neškodí.

sráč (St, 14. 4. 2021 - 13:04)

ty nevidíš důvod, ale musí být cítit, jak je nasráno v plenkách, je to cítit. Jdetě do prdele všichni co nosíte plenky a je vám víc než 2 roky! Fuj, serte si třeba z okna serte si třeba na parkovišti do koše, nebo pod borovicí, ale neserte do plen v busu , vlaku a letadle, jděte do prdele s vašimi bakteriemi.
Na chcanky se vezměte igelitku nebo lahev se širším hrdlem, na hovna plachtu, nebo hadr na zakrytí prkénka, sraní zdar

Pepa (St, 31. 3. 2021 - 03:03)

Já jsem už na bodycko zvyklí prostě dostanu 4 látkové pleny se svrchními kalhotky a bavlněné punčocháče a takto to mám celý den a noc a když se jde ven tak dostanu jednorázové pleny s punčocháčemi a polokombinezou jsou to takové kalhoty s vyšší gumou má to vyšší pas aby bylo lepší přebalování ale většinou mám klasickou dětskou kombinézu . ale nikdy na spaní mám i overal či dupačky ale záleží jak kdy a dostáváte také jídlo s kojenecké láhve a na spaní dudlík já to takto mám stále že prý když nosím pleny s veškerým dětským oblečením tak musím zvládnout i kojeneckou láhev i klasický dudlík a po obědě si na chvíli i lehnout i když se mi nechce.

Pepa (Po, 29. 3. 2021 - 08:03)

Já to zakecavat nemusím teď před chvilkou jsem dostal čistou jednorázové pleny byl jsem z mamkou venku a stáhla mi kombinézu spíše rozepla zip a pak stáhla mi jen punčocháče a vyměnila jednorázové pleny teď už mám asi 3 plinku a pak když přijdeme domů tak mne celého vysvleče do naha a pak mne celého umyje a dá mi pak už jen látkové pleny s punčocháčemi a bodyckem.

Návštěva (Ne, 28. 3. 2021 - 10:03)

Dáváte dětem větším či menším pleny na cestu krátkou či dlouhou.....!!!

Matka (Čt, 25. 3. 2021 - 10:03)

Ano přesně tak dítěti to život neublíží dítě když nastydne tak si pleny nechá v klidu dát a když dáváte dítěti pleny tak doporučuji dát ještě punčocháče s laclem a pak tričko syn je doma sice ale pleny normálně dávám přes den a noc dávám i se svrchnimi kalhotky a trochu delší triko abych mu tričko mohla svázat mezi nohama a přesně dám punčocháče s laclem a nebo silonove punčocháče podle toho jak chce on ale na noc vždy dostane i dupačky klidně jako teď ráno mi řekl že by chtěl plenky jednorázové na lepitka a punčocháče slabší tak jsem mu dala pleny se vším 40 denny a nevadí že pleny jsou vydet přes punčocháče ale přemýšlím že mu dám spíš ještě jednou bodyčko a vše se dá klidně sehnat přes internet na větší děti a při cestování dávám také normálně plenky jednorázové ono aby se vám dítě pomocilo do sedačky než se odepne s dětské autosedačky tu musí ještě jednou bohužel mít když měří pod 150 cm. Když necháte dceru běhat jen v tričku tak dlouhé a punčocháče dětské normálně také dejte není ještě takové horko a jaké pleny dáváte jednorázové či látkové pleny já doma synovi dávám látkové pleny doma a na ven jednorázové pleny a pod tepláky dávám ještě normálně punčocháče silonove 20 denní a 40 denní a vůbec mu jak plenky a punčocháče nevadí je už zvikli a venku ho normálně i prebalim na přebalovací podložce a nebo v autě. Ale teď jsem s ním doma tak každé ráno klasická rutina mytí a přebalování mám takové 12 lété batole.

Alča (Čt, 25. 3. 2021 - 14:03)

Souhlas!

Reklama

Přidat komentář