Reklama

Děti a punčocháče.

P (Út, 8. 6. 2021 - 11:06)

A to se tady musí psát to je snad úplně jedno jak kdo jsem píše buď rád že to není problém v Romstine či v azbuce psáno a drž se tady to je o punčocháčích a ne o pravopisnem psaní ŠAŠKU.

P (Ne, 6. 6. 2021 - 17:06)

Já když jdu ráno do práce tak jsi beru kraťasy a kompresní punčocháče se 40 denny byli mi doporučeny od lékaře kvůli křečových žilek ale musí si sehnat ještě podkolenky a nadkolenky aby vše bylo kompresní ale nesmějí být bílé či černé musejí být jenom tělové či opálene barvě ono je to lepší řešení nežli bolavé nohy sice mi je odpoledne teplo ale dá se to vydržet s tím a nikomu nejsem pro smích že chlap má punčocháče a kraťasy poznat to jde když si nevezmu ponožky jednu nohu levou mám po infekční choroby jak se říká růže a punčocháče v tom pomáhají že to tolik není vidět a pozor nejsem dítě ani uchyl jak tady asi nikdo bude psát dnes či zítra a nebo celý týden.

Anonymní Anoným (Po, 7. 6. 2021 - 10:06)

Už si někdy slyšel o čárkach, tečkách, velkých písmenách na začátku věty a podobně?

Mirek (Út, 1. 6. 2021 - 09:06)

Tu se to změnilo na grupu úchhylů. Kdo si chce seriozně pokecat o punčocháčích tak se přihlaste na "puncochace.cekuj. net. Úchyly admin vykopne a znemožní jim návrat hned, jak se projeví. Je tam noho rubrik a hodně zajimavého čtení.

N (Po, 31. 5. 2021 - 09:05)

To je dobrý že se ani nestydí že nosí punčocháče jak ven tak i doma je má ale je pravda že ráno je ještě chladno tak se punčocháče hodí hlavně na těch horách a bere si normální dětské bavlněné punčocháče a nebo má nijake silonove 20 a nebo 40 až 60 denier. Syn chtěl po mne taky punčocháče že můžou být klidně i dámské silonove už je větší tak dětské už na něj nebudou ale koukala jsem na netu že mají pánské silonove punčocháče ale zase mezi panskymi či damskymi není žádný rozdíl akorát kde je rozdíl je cena tak jsem mu nabídla své vlastní punčocháče 40 den a normálně si je vzal pak kalhoty a vyrazil směrem do školy ale divila jsem se že si nevzal ponožky aby na něj nebylo vidět že má punčocháče vzal si svoji oblíbenou obuv prestige které má číslo 38,5 ale ve 14 letech má tak malou nohu ale stejně jsi vzal 37 ty už má rozslaple tak stále v nich chodí s důvodu že ho nohy neboleji.

M (Ne, 30. 5. 2021 - 18:05)

Že děti na horách chtějí mít punčocháče prosím ale ještě prebalovat tak větší dítě nikoliv kdyby bylo nemocné tak prosím ať je ponem když chce plenky mít proč ne a dáváte dětem punčocháče bavlněné ještě pod kalhoty či tepláky. Mé dítě jak nemá punčocháče tak nikam nejde prostě pod kalhoty je musí mít a nebo tepláky nosí je to většinou od září až do května ale záleží jaký květen je nežli tento měsíc nosil punčocháče celý měsíc a možná i v červnu je bude mít tak uvidíme jak mu dlouho to vydrží je nosit ale doma punčocháče normálně nosí jen tak dál a má je i do spaní místo pyžama.

N (Ne, 30. 5. 2021 - 10:05)

A čtu tady si nikdo popletl téma tady to je o punčocháčích a ne o plenkách a nošení zimní či letní kombinéze.

Marta (Ne, 30. 5. 2021 - 10:05)

Tak jsem si myslela že už děti me nebudou nosit punčocháče včera když šli ven tak dcera si punčocháče vzala normálně a syn je chtěl také bydlíme na horách ale syn si vzal i zimní kombinézu říkala jsem mu že mu bude vedro ale já vím proč jí chtěl jelikož chtěl po mne abych mu dala pleny tak to takto dostal že prý kamarád od vedle to takto měl včera punčocháče s plenkami a zimní kombinézu tak jsem zvolila jednorázové pleny a punčocháče bavlněné dětské a kombinéza není klasická zimní ale je to taková tepláková kombinéza do 130 cm je ještě menší tak jsem mu dala i punčocháče s laclem a jednu plenku sebou kdyby šel vedle ke kamarádovi a byl náhodou pomoceny či pokadeny aby ho mohla prebalit do čistých plenek ale s punčocháči jsem myslela že už je nosit nebude ale problém je to počasí i občas do školy je nosí akorát bez plen a doma pleny používá jak přes den a noc já mu pleny dávám pouze na noc na lepitka jelikož se pomocuje tak to kvůli tomu ale chce je mít i přes den pro větší jistotu aby se nepomocil a je mu teprve 12 let tak tady na vesnici to nevadí že má pleny jednorázové na sobě ale občas dávám klasické látkové pleny a gum kalhotky tak to hold se pleny perou a občas dám pleny vyset ven na šňůru tak jsou vidět dceři je už 15 let a občas bratra i prebali když nejsem doma a nebo přítel ho též prebali.

Z (So, 29. 5. 2021 - 14:05)

Z

Z (So, 29. 5. 2021 - 14:05)

Z

Z (So, 29. 5. 2021 - 14:05)

Z

Lukáš (So, 29. 5. 2021 - 10:05)

Proč vlastně máte všichni tak rádi punčocháče?

Didlo (So, 29. 5. 2021 - 14:05)

A proč né?

Didlo (So, 29. 5. 2021 - 14:05)

A proč né?

Tomík (St, 26. 5. 2021 - 17:05)

Já každé ráno nosím ještě punčocháče pod kalhoty stahovací se 40 denny a vůbec mi to nevadí a minulý týden týden jsem se vsadil že si vezmu punčocháče a kraťasy a tak jsem šel i ven a nikdo se mi nesmal a měl jsem jednorázové pleny a punčocháče a mám malou nohu 34 v 16 letech a mamka byla spokojená že si bez problému beru punčocháče a plenky s kraťasy.

Valja (Čt, 20. 5. 2021 - 18:05)

Můj desetiletý Peťan nosí punčocháče v zimě nerad, prý je na to velký a stydí se za ně. Tak mu je dávám schválně, když něco provede, hlavně když mají tělocvik, aby ho v nich kluci viděli při převlékání. Když jde do školy za trest v punčochách, tak si nesmí vzít přezůvky, je tam pak vyzutý, jen v těch punčochách a zakážu mu i boty na tělocvik, takže když si před tělocvikem ty punčocháče stáhne, tak musí cvičit bos.

Matka (Út, 18. 5. 2021 - 10:05)

Ano nosí je syn doma jako domácí oblečení vždy přijde ze školy a vysvlece se celý do naha a pak si je vezme na hole tělo ale nejdřív chce po mne abych mu dala pleny ale já mu je dám ale jednorázové pleny a punčocháče má ještě s laclem a dnes až přijde tak ho musím oholit jak to mezi nohama tak i samotné nohy a ruce minulý týden se chtěl oholit sám ale já ho vezmu depilačním strojkem.

S (Út, 18. 5. 2021 - 09:05)

Noseji vaše děti ještě punčocháče dětské bavlněné či silonove punčocháče.

Martina P. (So, 22. 5. 2021 - 02:05)

Syn nosí jen silonové punčocháče, do školy pod nimi slipy, doma je obléká naostro.

Marta (Út, 18. 5. 2021 - 11:05)

Dcera, když je večer chladno a jde někam ven si ještě silonky obléká pod džíny nebo legíny. Bavlnĕné nosila v zimě, ale tuhle zimu už na ně dost brblala.

Reklama

Přidat komentář