Reklama

Nosíte rádi korkové dřeváky?

Petr (Ne, 23. 5. 2021 - 11:05)

Dementíku, ne já, ale ty tady putuješ napříč nicky. A jak je to tedy s těmi IP adresami, ze které to tady píše jeden člověk (samozřejmě ne ty). Čekám na to velké odhalení dementíku. A budu se dál bavit, jak ti tečou nervy a saháš po urážkách.

Áda (Ne, 23. 5. 2021 - 12:05)

Ty jen zoufale házíš své potíže na druhé ale jsi tak průhledný že už ti za chvilku nebude věřit ani tvůj další vymyšlený nick :-)).Ty jsi uraženej že jsem tu napsala že jsi Petr z roku 2008 co se shání po ženě v korkáčích na prcání do zadku,to je prostě tvá zhrzenost ,tak tu kolem sebe meleš a odvádíš pozornost k někomu kdo tě asi odhalil důkladněji než já.Což asi nebude problém když tu píšeš tak dlouho a pod všelijakými nicky včetně toho posledního "Áda Adéla".

Petr (Ne, 23. 5. 2021 - 12:05)

Dementíku, nandej mi to. Zveřejni tu IP adresu. Buď King.

Áda (Ne, 23. 5. 2021 - 13:05)

Ten ti to asi nandal víc jak já když z něj nemůžeš spát.Hele a “vdechneš” korkoživot té své Ádě Adéle a budeš tu psát pod tim nickem i dál,nebo to byl od tebe akt totální ubohosti a naprosté zoufalosti?Chápu že se to na tebe valí z více stran a ty už nevíš kudy kam.

Pavel (Ne, 23. 5. 2021 - 22:05)

Vím, že já v korkáčích se cítím dobře, taky vím určitě Áda nejsi TY a vím, že pod více jmény píšeš právě TY.

korkoklub - kluk (Pá, 21. 5. 2021 - 21:05)

A někdy mně jednoduše kopne múza a tehdy píšu rychle bez toho, abych řešil klávesnici. Vždyť se tomu kehko chápe, no ne?

korkoklub - kluk (Pá, 21. 5. 2021 - 21:05)

Jednoduše dělají dřeváky chodidlá kompaktějšími...opravdu bych rád udělal podrobní odborní ortopedický výzkum. Veřím tomu, že by to ty výzkumy potvrdili.

Návštěvník (Pá, 21. 5. 2021 - 21:05)

Raději se blbče nauč psát

korkoklub - kluk (Pá, 21. 5. 2021 - 21:05)

Někdy píšu na mobilu s cizojazycnou klavesnicí, proti mi to hazí blbé slová. Kdo mně pozná, ale vi, že jsem dřevákomilec srdcař. Ti se mojim postrehům věr, umí potěšit...

korkoklub - kluk (Pá, 21. 5. 2021 - 21:05)

A ver Flip-flopech taky vídávám často ploché a neforemné nohy. Já nosím taky Flip-Flopy, ale jednom na chvíli a Když, tak se tvrdou podešvou a tvarovanou stelkou....i tak ale deformují prsty.

korkoklub - kluk (Pá, 21. 5. 2021 - 21:05)

Jinak, v Niederlande nosí taky často dřeváky a jak jsem si všiml, tak máji Nizozemci hezčí držení těla a hezčí nohy. To jsem taky vypozoroval...

Ivoš (Pá, 21. 5. 2021 - 21:05)

Nosím mimo jiné také dřeváky (pravé olšové dřevo) Neckermann, typ Hamburg.
Mají velmi dobře vytvarovanou celou stélku a jsou neskutečně lehké. Prakticky je necítíte na noze. Takové pravé dřeváky se nosí velmi málo.

korkoklub - kluk (Pá, 21. 5. 2021 - 22:05)

Korkáče nejsou špatné, ale plné dřevo je to pravé orechové...olšové!

Ivoš (Pá, 21. 5. 2021 - 22:05)

Co nosíš ty, korkáče i dřeváky?

korkoklub - kluk (Pá, 21. 5. 2021 - 22:05)

Korkáče, ale i dřeváky.

Ivoš (Pá, 21. 5. 2021 - 22:05)

Neuvěřitelný, super vkus, takových moc neznám. Co preferuješ? Já doma v korkáčích s ven dřeváky.

korkoklub - kluk (So, 22. 5. 2021 - 08:05)

Já si upravuji korkáče tak, aby vydrželi venkovní provoz. Taký dřeváky si upravuji. V pidstatě je jedno, jestli korkáče že anebo dřeváky. Stejně na ven potřebují úpravu. Dřevo však preferujú proto, není třeba na stėlku potah. Do kôrku se ale přidavá lepidlo a potáhne se nějakou látkou. Na chodidlo to má trochu vliv. Dřevo pěkně vyhlazuje pokožku chodidlá, kdežto lepidlo a látka ji trochu zdrsňuje.

Návštěvník (Pá, 21. 5. 2021 - 21:05)

To ale buziku nejsou dřeváky co taháš ty.To jsou poctivé takzvané majšláky a nemaj s nějakými korkáči u kterých si ty mastíš péro nic společnýho.

korkoklub - kluk (Pá, 21. 5. 2021 - 21:05)

Nejsem buzík. O těch dřevákách jsem už prece psal, čím dobře o nich. Jsou různe druhy. Otevřené a zavřené. Zavřené se hodí Spiš do nečasu, proto je Nizozemci častěji nosí. Ale i ty jsou fajn...

Gábina (Pá, 21. 5. 2021 - 16:05)

Jen jsem nakoukla a podělím se o svůj poznatek...Jsem ve věku kdy se dřív korkové dřeváky nosili ve škole nebo zdravotnictví celkem často a i já jsem byla mezi nima.Poprvé jsem je dostala někdy ve 4-5 třídě protože jsem začala mít problémy s chodidly kvůli tomu že je mám od narození dost široké.Od té doby jsem je nosila ve škole až do konce střední školy a občas i doma,ale tam jsem spíš chodila naboso což mi vyhovuje dodnes.Co jsem ale vždy vnímala bylo,že ty korkové dřeváky nosily spíš holky nebo ženy co měla nějaké kila navíc,včetně mě.Vlastně si moc nevybavuju že by ty korkáče kdy nosila nějaká štíhlá holka nebo žena.Nikdy jsem nebyla nijak výrazně tlustá,ale kila navíc jsem prostě vždy měla a mám dodnes.A ostatní spolužačky ať už ze základky nebo střední byly taky macatější nebo dokonce i některé tlusté co ty korkáče nosily pravidelně.Po střední jsem chvilku pracovala v nemocnici jako sestra a tam to bylo defacto stejný,korkáče jen ženy a spíš ty "výraznější".U muže jsem korkáče na nohou viděla jen jednou a byl to terapeut v nemocnici.Utkvělo mi to protože jsem byla tenkrát hrozně překvapená že je má mužský a hlavně v nich neuměl chodit :-)).Píšu tady tedy o klasických zdravotních korkových dřevácích a ne o korkových pantoflích jako jsou třeba Birkenstock.Ty třeba nosím ale nepovažuju je za korkové dřeváky ale pantofle.Moje dcera když našla na chalupě ty moje klasické korkáče tak se zhrozila jak jsme v tom mohli chodit a já třeba několik let.Sama to zkusila a málem si hned zlomila nožku.A taky si vzpomínám že korkáče na noze,teda jedné ,jsem ocenila když jsem já sama měla zlomenou nohu a nosila dva měsíce na noze sádru s podpatkem který byl dost vysoký a mně tak vyrovnával ten rozdíl.Kdybych tenkrát neměla nohu v sádře na jaře ale v létě ,tak jsem asi ten korkáč na zdravé noze nosila i venku.

Reklama

Přidat komentář