Reklama

Syn a masturbace

Zuzka (Ne, 18. 7. 2021 - 15:07)

Dělala jsem to tak, že když vstal, udělal se hned v koupelně. Pak ejakuloval před odchodem do školy. Když se vrátil a chtěl ven, musel se vysemenit. Večer jsem to nechávala na něm. Když mu to nešlo, tak jsem mu pomohla. Jak se objevila erekce, která je u něho dost viditelná, musel i mimořádně. Dnes už je velký, ale pořád se spolu mazlíme. Je to můj mazlíček. Mám dotaz. Postavil se ti kvůli mámě, nebo kvůli jiným ženským? Ten můj tvrdí, že příčinou jeho erekcí jsem hlavně já. Když mne vidí nahou, úplně šílí. Ptáka má jak z ocele a opakuje ejakulace.

Návštěvník (Ne, 18. 7. 2021 - 16:07)

Spíš jsem koukal po jiných, mámu jsem měl okoukanou denně z koupelny. Když jsem byl úplně malý, tak si mě brala do vany. Tak jsem se jí koukal mezi nohy a při tom si ho honil. V té vaně měla nohy od sebe, tak jsem viděl víc. Trošičku se na to pamatuji, skončila s tím, když mi bylo přes 4 roky. U malých kluků na nuda nevadí, když jim trčí, ale u kluka v pubertě to vodí.

Abe (Ne, 18. 7. 2021 - 17:07)

Se mnou se máma nekoupala, ale i tak to byl obřad. Než vylezla z vany, tak mne zavolala, naběhl jsem nahý. Pak vstala, utírala se a při tom se otáčela tak, abych vše dobře viděl. Byla velice vnadná a chlupatá. Pak si dělala kosmetiku vagíny, tak, že mi jí zcela odhalila. Moc se tím bavila. Já jen čuměl a masturboval. Když jsem byl hotov odkráčela. Na rozdíl od tebe mi při onanii nikdy nepomáhala.

Návštěvník (Ne, 18. 7. 2021 - 11:07)

Pěkná statistika. Ještě spočítat litry a čas, který tomu věnuje. Ten můj už je dospělý, ženatý a má rodinu. Dost často mne navštěvuje a využívá mé intimity. Během hodiny ejakuluje vždy dvakrát. Poprvé tak za dvacet minut, podruhé déle. Říkáme tomu Pěkná hodinka. Umí to i rychle, asi tak za dvacet vteřin, ale semene je méně a zachvíl má nutkání k pokračování. Když dospíval, to bylo jiné tornádo.Masturboval pětkrát až desetkrát denně. Dokázal propojit tři ejakulace za sebou. Ráno, než šel do školy, když to na něj přišlo, i ve škole. To jsem neschvalovala. Po příchodu domů a minimálně dvakrát, než šel spát. Přede mnou se nestyděl. Často jsme si při tom povídali. Zajímal se, jestli to dělám také a jak. Řekla jsem mu pravdu, ale předváděčku jsem odmítla. Tak to zůstalo dodnes. Stejně našel mé pomůcky a určitě mne tajně pozoroval, ale nijak to neřešil.

Alina (Ne, 18. 7. 2021 - 09:07)

V říjnu bude mít syn 15 a za ty čtyři roky co si to dělá to už bylo nějakýho semene. Vcelku mám dobrý přehled kdy a kolikrát onanuje. Před rokem jsem to tak počítala a za měsíc si udělal dobře zhruba až 70 krát. Možná i víckrát. Teď se mi zdá, že malinko ubral. Začal se víc dráždit a delší dobu, než se udělá. Ale i tak nacházím za den nejmíň dvě dávky semene.

David (Čt, 11. 8. 2022 - 21:08)

Je mi 15 a v hodině jsem na záchodě honil a načapala me tam učitelka nad kterou jsem si honil když to viděla tak mě zatáhla do kabinetu a nastříkal ji do pusy

Návštěvník (Ne, 18. 7. 2021 - 03:07)

Já synovi nepomáhala. Dělá si to sám a dobře. Má dobrou školu. Ukázal mu to, jak se honit jeho táta. Nejdřív přišel za mnou, já ho odmítla, pak za babičkou, manželovo matkou a ta rozhodla jak to bude. Syn měl dvanácté narozeniny, sešli jsme se všichni. Moje matka, můj otec. Tchán i tchýně, syn, já a manžel. Všichni věděli a souhlasili s tím co se stane. Manžel chtěl vzít kluka do koupelny, ale jeho vlastní máma nařídila, že to udělají přede všemi. Jediná moje matka z toho byla zpočátku pohoršená. Oba se svlékli a manžel začal pomalu masturbovat. Syn se pozorně díval a napodoboval. Tchyně mu ještě upravovala úchop a pak zrychlovali až do vyvrcholení. Manžel stříkal dříve a hodně, synkovi to trvalo o pět minut déle a stříkal ještě málo. Pak se spolu šli osprchovat, my jsme zatím uklidily semeno a když se vrátili, už jim zase čůráci stáli. Manžel se oblékl, ale synek se nemohl nabažit. stále si hrál s pindíkem. Hraje si dodnes. Už je velkej.

Návštěvník (So, 17. 7. 2021 - 23:07)

Taky si vzpomínám, že jsem to v mládí s honěním přehnal. Ale nenatekl mi. Jen jsem na něm měl pod kůží 2 krvavé flíčky. Asi praskla nějaká žilka. Časem se to vstřebalo, ale stejně mě to vyděsilo.

Helena (So, 17. 7. 2021 - 19:07)

My máme větší problém. Synek masturboval tak vydatně, že mu v ptákovi asi praskla nějaká cévka, celý mu otekl, má ho jako kouli. Snažila jsem se mu to stlačovat a nic. Teď mu na to dávám obklady a zítra do nemocnice. Mýmu bráchovi se to stalo také, ale ten se honil špinavýma rukama a měl infekci. Dufám, že to nebude nic vážného. Daň za prostopášnost.

Návštěvník (So, 17. 7. 2021 - 21:07)

s tím bych radil hned do nemocnice, zítra ráno, tak já bych nečekal.

Abe (So, 17. 7. 2021 - 21:07)

Stalo se mi to také. Usnul jsem s použitým prezervativem a ráno jsem měl průměr 12 cm. Alergie. Holky v práci z toho byly u vytržení a pečovaly o něj, v poledne už byl skoro v původním stavu, ale až nemocnici mi řekli, abych se raději vyhýbal kondomům. Měli pravdu. Kdykoli jsem jej použil, tak mi penis otékal.

Růža (So, 17. 7. 2021 - 19:07)

My jsme to měli též, ale já mu to sama vymasírovala. Několikrát z něj vyteklo semínko, už se mu to nelíbilo, ale otok splaskl. Pak si ho hladil opatrněji.

Sára (So, 17. 7. 2021 - 19:07)

Mám vážné obavy aby se mi syn oženil. Když byl malý nechali jsme mu udělat obřízku. Nejdřív byl v klidu, ale teď už je mu dvacet let a pořád si to něčím maže a masturbuje několikrát denně, někdy i souvisle několikrát za sebou. Všude sémě, nestačím to uklízet. Když ho přistihnu, stříká a je tak šťastný.... Ke mě si nic nedovolí, ale před děvčaty se stydí. Je naprosto vyloučeno, abych jej uvedla já do zázraku partnerského soužití, takže bych mu měla sehnat prostitutku, ale to není košér. Nevím co s tím. Je to moula.

Dana (So, 17. 7. 2021 - 16:07)

To máš těžké. Malý byt, samoživitelka, žije s námi i moje maminka a puberťák, který si myslí, že jeho pohlaví je to hlavní. Navíc jak jsem zjistila, ho babička dost rozmazluje, zvlášť když jsem v práci. Zjistila jsem, že se spolu i koupou a navzájem si myjí pohlaví až do vyvrcholení. Dělá mi ze syna sexuálního predátora. Poraď co s tím.

Kája (So, 17. 7. 2021 - 13:07)

Nachytala jsem syna jak masturboval, ale zrovna byl při výstřiku tak jsem rychle zavřela dveře je mu (13 let) dlouho nic. Pak za mnou přišel jestli bych mu s tím nepomohla. Cítím se divně že bych měla pomáhat svému synovi nevím jak a s čím. Kdo s tím má zkušenost ?

Dana (So, 17. 7. 2021 - 14:07)

Když se umí sám vystříkat, není třeba mu s tím pomáhat. Za mnou přišel, že mu pořád stojí a že ho bolí varlátka, že neví co stím. Tak jsem mu pomohla. Stačilo pár pohybů a pěkně se vyprázdnil. Když jsem to vyprávěla jeho babičce, tak mi řekkla že před ní onanuje sám, ale také to chce od ní. Jsou to podvodníci. Chtějí si užívat rozkoší za každou cenu. U mě má utrum.

Kája (So, 17. 7. 2021 - 22:07)

No jo jenže on spíš že mu to nejde se vystříkat. Vím že ho to trápilo dlouho byl takový mrzutý. Tak jsem mu pomohla tak snad nebude chtít pokaždé pomoct.

Návštěvník (So, 17. 7. 2021 - 23:07)

A i kdyby . Pro něj je lepší když mu pomůžeš , pustí víc semene .

Kája (So, 17. 7. 2021 - 23:07)

Právě že mě se to jeho semeno začalo líbit. Manžel jezdí i na měsíc pryč takže čekám že budeme mít více chvil se synem pro sebe bavíme se otevřeně o všem . Sám mi řekl že je rád že jsem mu pomohla a že by chtěl častěji no mě to nevadí máme z toho něco oba. Akorát asi začínám být závislá na jeho semenu je takové dobré jemné .

Zuzka (Ne, 18. 7. 2021 - 01:07)

Kloučci jsou zlatí. Když mu bylo deset let, přišel, že mu pořád stojí a že ho bolí kuličky. Tak jsem ho svlékla, vykoupala, ptáčka měl ještě malého, ani do dlaně. Zkusila jsem mu udělat potěšení jen palcem a ukazováčkem a podařilo se. Za chvíli zavzdychal a vytlačil kapičku, byla tak lahodná. dnes už je dospělý, má ptáka na obě ruce, semene, že se to nedá naráz polykat a pořád chodí. Mami. Zas mi bolí koule. Hraju si sním tak půl hodiny a on mne pak obdaří semenem. Nic víc, ale ogasmus si při tom užiji a jak. Vyteču jak protržená přehrada. On to ví, protože potichu se neudržím a stříkám až je všude mokro.

Reklama

Přidat komentář