Reklama

V kolika letech ste poprvé zahlédli mužský penis

Eva (Po, 19. 7. 2021 - 13:07)

To máš tak. Žena má právo vidět a posoudit věc, která do ní vnikne. Proto to muži mají venku a my ženy vevniř, jako rozkošné tajemství.

karlík (Po, 19. 7. 2021 - 11:07)

Já ve dvanácti letech. Na záchodě vedle mne čural muž. Pamatuji si, že ty rozměry překonávaly několikanásobně nejen ty mé rozměry, ale i moji představivost. Do té doby jsem netušil, že to dospělí mají tak obrovité.

Návštěvník (Pá, 23. 7. 2021 - 23:07)

Na takovéto pohledy dětí jsem už zvyklý zvlášť tedy v bazénu kde jak ho mám dost velkýho a tlustýho ho jen tak neschovám.

Návštěvník (Út, 27. 7. 2021 - 14:07)

Už se ti někdy stalo, že si toho nějaký otec všimnul a vynadal ti?

když ho má ten… (Út, 27. 7. 2021 - 14:07)

než já, tak třebas zuřit bude, ale to je jeho problém...

Nemoc (Pá, 25. 6. 2021 - 21:06)

Lidi jste nemocní!! Toto vlákno by se mělo zavřít a vymazat!! Co si to vůbec dovolujete. Většina příspěvků zde hraničí s pedofílií, vy úchyláci!!!

Návštěvník (Pá, 25. 6. 2021 - 06:06)

:-)) tak ať si to úchyla užij ne?A znáš to, ten kdo se nad tím nejvíc pobuřuje, nad tím "honěním", tak to dělá nejvíce :-)Dej si klid, kámo ;-))

Návštěvník (Po, 21. 6. 2021 - 22:06)

Mám staršieho brata o 6 rokov, ale nikdy počas puberty som ho nevidel, bol vždy veľmi hanblivý. Vždy sa prezliekal inde a mimo mna. Raz došiel so spolužiakom a šli sme na kúpalisko. Brasko sa šiel prezliecť - akoze ide na wc a ja s jeho spolužiakom som bol v izbe. Kým sa brat prezliekal, skonštatoval ten spolužiak, že je už veľa hodin a že sa mu treba ešte prezliecť, tak sa vyzliekol a obliekol si plavky a shortky. Bol to len moment, no pamätám, že som prvý krát vtedy videl penis iného - už dospelejsieho muža. Mal som asi 11 rokov, on mal tým pádom nejakých 17-18.

hans (Út, 22. 6. 2021 - 03:06)

Jak na tebe ten pohled zapůsobil? Co tě tak na něm překvapilo?

Návštěvník (Čt, 24. 6. 2021 - 13:06)

Popravde ani neviem. Všetko a dokopy nič. Nevedel som, že čo čakať a porovnať som to nemal s kým. Nehanbil sa a neriešil, čo kto na to povie. Proste brat sa hanbil extrémne a on akokeby nič. Nebol som na take zvyknutý. Ja som nemal chlpy alebo možno nejake prvé a on bol vyholeny. Ja som riešil problémy so sťahovaním predkozky a citlivý žaluď, jemu strcala časť žaluďa von. Keď som došiel do puberty ja, brat sa už nehanbil, bol ten vekový rozdiel po puberte už zrazu menej viditeľný, ako keď ja som mal 10 a 16 :-) neskôr sa už aj brat so mnou v izbe prezliekal alebo na kúpalisku predo mnou sprchoval.

Návštěvník (Pá, 25. 6. 2021 - 01:06)

Bracho se taky uz od malicka narozdil ode me nestydel.On ma celkem pekny pero, nadprumerne veliky, masivni a rovny.
Zatimco ja byl stydlivy, mam ho zahnutyho coz me uz odmala trosku vadilo. Puberta a chlupy u me zacly pozdeji takze jeden cas jsem se hrozne stydel ze ho mam furt jako malej kluk zatimco ostatni uz davno honili, ja ani nevedel jak na to, navic jsem mel prirostlou predkozku a strasne citlivy zalud a bal se ze skoncim na obri zce.
Bracha sice rika ze ho mam vetsiho, kdyz me pak jednou vidl, ale me to tak neprijde, a stydlivost u me zustala i potom. Pozdeji jsem zacal nosit zalud venku ale delalo mi problem se s tim ukazat ve sprchach. Trosku se stydim porad, ale uz to beru jako normalni ze ho mam proste takhle

Martina (Po, 14. 6. 2021 - 08:06)

Bylo mi 7 a vyděla jsem tátu. Maminka ho měla v puse a pak jí ho strčil mezi nohy. Byl obrovský. Nevěděli o mě a tak jsem je sledovala. Tatka přirážel a mamce se to moc líbilo. Pak ho vyndal, uchopil a začalomu zněj stříkat. Pak ho znova zasunul a eště chvilku přirážel. Když ho pak vyndal po druhé, mamka mu ho chytla a eště si ho strčila do pusy. Pak spolu odešli do koupelni. Já jsem mezitím tajně vklouzla do pokoje. Často je sleduji, jak to tatka z mamkou dělají. Je mi už 12 a pořád mi příjde že ho má tatka velkýho. Už i masturbuji a přemíšlìm otom, jaké by to bylo, kdyby ho tatka strčil do mě a pak se namě i vystříkal a ochutnala to. Vyděla jsem taťku jak to mamce stříka do pusy a ona to spolkne. Řekla mu, že to má moc dobrý.

anka (Po, 14. 6. 2021 - 07:06)

Taky jsem byla moc překvapena , mám mladšího bráchu , ten měl jen takovýho pindíka , ale když se soused přede mnou svlékl , byla jsem zaskočena , byl obrovskej, i když teď vím, že normální , Prekvapili mne hlavně chlupy , to jsem nečekala. Ale chytit ho , to byl zážitek !

Kašpar (Ne, 13. 6. 2021 - 22:06)

Já, vždycky když močím a musí se na "to" podívat, bleju.

Lul (Ne, 13. 6. 2021 - 21:06)

Abych řekl pravdu, docela mě to znechutilo. Ty odporné chlupy nad pérem, ty velké koule... bylo to divné a obrovské i ve srovnání s mojí rukou. Strejda si všiml, že se koukám a jenom se usmál. Přál jsem si abych nevyrostl a zůstal mi můj dětský penis, protože ten dospělý mi přišel nechutný a hnusný.

Miro (Po, 14. 6. 2021 - 07:06)

Máš pravdu. Také mi v mých asi osmi letech připadal odporně chlupatý, když jsem ho poprve uviděl u pána na koupališti, který na pisoáru močil vedle mne. Měl na sobě plavky, takže když si z nich vyndal šulina, viděl jsem i ty jeho obrovské koule a chlupy nad šulinem. A druhá věc byly rozměry toho přirození. Ty mne doslova šokovaly. Nedokázal jsem si před tím vůbec představit, že dospělí to mohou mít tak strašně obrovské ve srovnání s tím, co mám já.

Lul (Ne, 13. 6. 2021 - 19:06)

Je to vtipné, kolik z nás má podobné zážitky. Já viděl takto svého strejdu vedle kterého jsem močil. Byl jsem překvapený. Myslel jsem si, že dospělí muži jsou stejně vybavení jako my malí kluci. Později jsem si myslel, že i ženy mají velký penis a byl jsem u jedné spolužačky překvapen, že nemají. Lol.

jjj (Ne, 13. 6. 2021 - 20:06)

Jak to s tím strejdou probíhalo, kolik ti bylo let a jak jsi to ze tvého pohledu viděl?

Husar (Ne, 13. 6. 2021 - 10:06)

V deseti letech v roce 1975 na svatbě sestry. Ženich se šel vyčurat do křoví na zahradě a nevšiml si, že tam jsem také. Ten obrovský rozdíl v mých a jeho rozměrech mne šokoval. Proti tomu mému nic, co jsem měl já, byl skutečně giganticky veliký

Vali (Pá, 11. 6. 2021 - 22:06)

Tak já jsem viděla nedávno mámu se známým. Dost mě to šokovalo, protože jinak naši jsou myslím dost šťastni. Byli jsme v Covidu na chatě 3 rodiny a oni pili. Mě bylo 11 let. Do té doby jsem živý dospělý penis neviděla, jen na pornu. Já jsem šla do pokoje mamky, bylo mi smutno. Pak jsem se probudila asi ve tři ráno. Mamka nikde, tak jsem sešla dolů a tam byla už jen mamka se známým. Byli dost opilí a mě si nevšimli. tak jsem zase šla do jejího pokoje a za nějakou dobu je slyšela, že jdou oba. nechtěla jsem aby mě ten známý viděl, tak jsem zalezla za křeslo, ale on tam s mamkou zůstal. Líbali se a pak se svlíkli a spolu souložili. Já to teda hltala, hlavně jak si ji přehl přes postel a tedy byli zády ke mně. tak jsem mohla dost vidět. Zkusili tedy víc poloh. Mu to asi chvíli nešlo do konce, protože mu pak pomáhala pusou . Asi ten alkohol. To byl teda šokový zážitek a do teď se z toho nemůřu vzpamatovat. Bude mi 12 let. Pak jak usnuli jsem potichu odešla, nikdo mě neviděl naštěstí a já to mamce ani taťkovi neřekla. Nevím jestli mu to mám říct, ale nechci aby se třeba rozvedli. Myslím že se mají rádi dost. Teď si to musím pořád představovat. chtěla bych to taky zkusit, ale nemám kluka.

Reklama

Přidat komentář