Reklama

Holínky - líbí se vám

Petr (Út, 3. 8. 2021 - 21:08)

Neposlal bys mi sem odkaz na tvé holínky na webu, abych se mohl podívat?

Rubber-fan (Út, 3. 8. 2021 - 22:08)

Já nikam fotky holínek nedávám.. jakou máš velikost holínek?

Petr (Út, 3. 8. 2021 - 22:08)

Mám 44, možná by mi byla i 43, ale kupoval jsem je online, tak mám tyhle. Jakou ty?

Rubber-fan (Út, 3. 8. 2021 - 22:08)

Já mám jedny 41 a druhé 42, ty jsou mi větší na noze. Mám na půdě schované jedny starší, ty jsou 40 a taky mi v nouzi jsou ale úplně akorát sedí na noze.

Rubber-fan (Po, 2. 8. 2021 - 10:08)

Jednou jsem musel holinky vyhrabat rukama. Měl jsem je plné bláta a doma sem za to bym patřičně odměněn výpraskem, když me uviděli naší..

Petr (Po, 2. 8. 2021 - 18:08)

Naši by právě taky měli hromadu poznámek, kdyby mě uviděli v holinkách celých od bláta, tak proto se přezouvám.

Petr (Pá, 30. 7. 2021 - 00:07)

Ahoj, nedávno jsem byl v lese provětrat holinky. Zprvu bylo zdánlivě sucho, ale pak jsem narazil na rozblácenou cestu, kdd jsem mohl vzorek svých holinek zacpat lepkavým blátem, které celou dobu lepilo. Holinky jsem poté zabořil do hlubokého části v lese. Jakmile jsem začal v blátu trochu ujíždět, bylo mi jasné, že holinky jsem dnes vzal správně. Nakonec jsem i pohonil, protože se mi začalo bláto hodně lepit na holinky a začalo mi hodně klouzat. Měl někdo podobné zážitky?

Rubber-fan (Pá, 30. 7. 2021 - 08:07)

Ahoj, mám podobný zazitek. Vzal jsem si holínky a šel se projít k potoku. Když jsem šel podél potoka, tak sem narazil na rákosí a mělké bahno kolem. Nedalo mi to a vstoupil jsem do bahna, chvili sem se klouzal ale pak začaly holinky zajíždět do bahna. Za chvili jsem cítil tlak, jak mě holinky obejmuly nohy, čím vic sem se bořil tím víc intenzivní pocit to byl...

Petr (Ne, 1. 8. 2021 - 00:08)

Ahoj, jaký to byl pocit? Jak sis to užil? Pohonil jsi, nebo nejsi takhle založený? A nosíš holinky rád a často? Já se těším, až zase vyrazím do lesa, ještě teď mám ale vzorek plný zaschlého bláta, tak snad se nezačnu bořit a zapadat po pár minutách...

Rubber-fan (Ne, 1. 8. 2021 - 07:08)

Ahoj užil jsem si to docela dost.. Já se v prvé řadě jen brodil a bořil se čím dál vic, probralo mě až když mi do jedné holínky zateklo bahno. Do té doby sem si to užíval, zapadal a přitom sem si na nej občas sáhnul přes tepláky. Stál mi jako svíčka vzhůru. Jenže pak to byl boj se dostat ven i s holínkama, vyzouvaly se a měl sem co dělat, abych je dostal taky ven, musel sem si pomoct rukama, abych je vyhrabal. Když uz jsem byl konečně téměř venku, tak z toho vzrušení a zároveň nervozity, jestli ty holinky vytáhnu mi přešlo úplně brnění po těle a vystříkal jsem se do tepláků. Pocit to byl parádní, až do té doby, než jsem cítil, jak mi to po jedné noze stéká pomalu až do holínky, protože sem neměl trenky pod těmi tepláky. Takže sem se vracel s blátem až v holínkách a nejenom v holínkách, měl sem od bláta i tepláky a mikinu, jak jsem se snažil dostat z bahna. Ke všemu ulepený, jak jsem se udělal do tepláků. Cestou jsem to samozřejmě nevydržel a jelikož mi pořád stál, tak sem stáhnul tepláky a v křoví cestou domu jsem se ještě jednou vyhonil.

Petr (Ne, 1. 8. 2021 - 08:08)

To zní zezačátku skvěle. Miluju pocit, když se bořím do bahna, jak holinky přilnou k noze a nejde je jednoduše vytáhnout. Taky mi stojí a mám chuť si vyhonit. *** Jaké máš holinky? Odkud jsi a kolik ti je? *** Asi to máš podobně jako já, tedy že nemáš rád, když ti bláto zateče přes okraj do holinky. Kdysi jsem byl s kamarádem na výletě po dešti, tak jsem ho přesvědčil, aby si taky vzal holinky. Byl to zajímavý pocit, dívat se, jak se nejen moje holinky na lesní cestě trochu boří do měkké hlíny. Není na tom podobně jako my dva, takže jsem celou dobu musel skrývat, že mi stojí. Až jsme se rozloučili, vrátil jsem se zpátky a vyhonil si a udělal se na zablácené holinky.

Rubber-fan (Ne, 1. 8. 2021 - 09:08)

Ty se potom vyzuješ a honíš si na vlastní holínky? Jako z venku nebo i do vnitř holínek? Nebo, jak to praktikuješ? Mě by asi vadilo stát někde v mokru bos, než bych se vyhonil..

Petr (Ne, 1. 8. 2021 - 09:08)

Nevyzouvám se, nechtěl bych stát v mokru, přesně jak říkáš. Jen se na holinky zvenku vystříkám. Dovnitř by mi to vadilo jako v případě bláta. Jak často chodíš s holinkami ven?

Rubber-fan (Ne, 1. 8. 2021 - 12:08)

Záleží na počasí ale v podstatě se daji obout kdykoli, takže poměrně částo.. Takže ty při honění ohneš pindoura dolu a postrikas je jenom?

Petr (Ne, 1. 8. 2021 - 12:08)

Teď mám taky vysoké, je to daleko lepší než nízké, které jsem měl předtím, nemusím se tolik bát do hlubšího bláta a ani že bych měl špinavé nohy od bláta kolem. Nosím je občas, jindy není moc příležitost, musím si je vzít do batohu na přezutí. Někdy postříkám holinky, ale většinou honím a užívám si, jak se pomalu propadám a zapadám hlouběji do bláta. Jak to máš ty? Nosíš si holinky na přezutí? Kolik ti je?

Rubber-fan (Po, 2. 8. 2021 - 00:08)

Na přezutí? Já je nosím rovnou na nohou, proč bych je nosil v batohu? Pokud je na to počasí, tak vnich jdu rovnou z domu..

Petr (Po, 2. 8. 2021 - 08:08)

A někdy to počasí není, jen mám chuť v nich vyrazit ven a blátivé místo hledám nějakou dobu, tak si je vezmu na přezutí

Máš klasické PVC holinky, nebo nějakou značku? Byl jsi někdy tak zapadnutý, že ses ven nedostal?

Rubber-fan (Po, 2. 8. 2021 - 11:08)

Mám jedny vysoké zelené PVC holínky a druhé klasické vysoké černé holínky vyrobené z kaučuku. A ještě budu mit někde vysoké jezdecké holinky z PVC, z dob kdy sem jezdil na koni. A jaké máš Ty holínky?

Petr (Po, 2. 8. 2021 - 18:08)

Mám vysoké černé z PVC, předtím jsem měl stejné, ale nízké a zelené. Kolik ti je?

Návštěvník (Po, 2. 8. 2021 - 19:08)

To musí být smradu, když se zují. No fůůůůůůj. Do bláta a do vody jedině sportovní boty Adidas nebo Nike a časem se vyhodí.

Reklama

Přidat komentář