Reklama

V kolika letech ste poprvé zahlédli mužský penis

lol (Ne, 29. 8. 2021 - 17:08)

a proto by neměli Romové...to jako Romove dospivaji driv a maji vetsi penisy a proto nemuzou chodit do normalnich skol?

Ela (St, 25. 8. 2021 - 20:08)

v první třídě

Návštěvník (St, 25. 8. 2021 - 22:08)

Elo jsi moc stručná. Tady se očekávají příběhy.

Návštěvník (St, 25. 8. 2021 - 22:08)

Elo jsi moc stručná. Tady se očekávají příběhy.

Katka (Ne, 15. 8. 2021 - 23:08)

Já viděla poprvé tatíkovo.Bylo mi asi šest let.Byl v koupelně,zrovna se vykoupal a pak se holil.Když zjistil že ho pozoruji začal se mu zvětšovat a stoupat až stál šikmo vzhůru. Pak byl velký žilnatý a rudý.Pak mne zahnal. Chvíli trvalo než vyšel z koupelny.Potom mu už visel a kapalo mu z něj.Když se oblékl byl zase normální.

Návštěvník (Ne, 15. 8. 2021 - 21:08)

Táta je vdovec a spolu se mnou a s bráchou máme nemovitost v lese. Kolem nikde nikdo. Tak se samozřejmě s plavkami do bazénu neobtěžujeme. Je to sranda, když si pozveme kámoše, tak ti už také skáčou s námi do bazénu naostro. Holky nechtějí jít naostro. Nejsme pro ně dost atraktivní. Ale to nevadí i s klukama je sranda, jenom ten sexík chybí…

Návštěvník (Ne, 15. 8. 2021 - 21:08)

Holky se stydí zbytečně. Pokud nejsou vyholené a lasturky neotevřou, není, až na tu čárku, na nich nic zajímavého.

Návštěvník (Ne, 15. 8. 2021 - 07:08)

První byl tátovo. Byly mi asi čtyři roky. Nedopatřením jsem se stal svědkem rodičovské soulože. Spatřl jsem jej v okamžiku, kdy ho vytáhl a stříkal. Tehdy se mi zdál být obrovský. Když jsem dospěl, s potěšením jsem zjistil, že je máme úplně stejné. Hodnotily to tak i ženy, které nás poznaly oba.

Návštěvník (Út, 27. 7. 2021 - 14:07)

Ukazovat dětem dospělý penis, se pokud možno nemá. U chlapců to může vyvolat komplex méněcennosti, protože takového ještě nemají, a u dívek mokré sny, nebo nutkání. Pokud se to stane nechtěně, protože děti jsou zvědavé, chovejte se přirozeně. Žádné omluvy a vysvětlování. Prostě ho schovejte a jděte si po svých. Jakýkoli další kontakt může skončit u soudu.

Návštěvník (Ne, 15. 8. 2021 - 02:08)

Neviem čo myslíš pod pojmom “dospelý” penis, ale moji synovia ma vidia od mala a tak isto vidím aj ja ich. Rovnaké pohlavie by nemalo u zdravého jedinca vyvolať komplexy, skor mi vždy slo o to, aby videli tu rôznorodosť. Nikdy som nehľadal nič sexuálne za tým, ale chodime často na stanovačky a do prirody, od mala sú so mnou v sprchach, prezliekajú sa aj oni dvaja pred sebou a nikdy ich nebravala so sebou manželka do sprchy, ako to robia niektoré mamičky, ale vždy chodili so mnou. Nech vidia aj iných mužov a chlapcov vo svojom veku a nech aj iní muži vidia ich a ? Kde je problém? Rada mladých mužov sa hanbi ísť na WC k pisoáru alebo sa osprchovať v spoločných sprchach. Keď sa na to pozrieme trosku “zo širšia”, všetko prameni z nejakého nevyrieseneho problému v hlave; pretože je to nejak pravdepodobne “nesprávne” umelo predstierane zjavne, tejto mladšej generácii. Sexuality je všade až veľa, ale prirodzenosti je až malo - či, mýlim sa?

Samo (Po, 13. 9. 2021 - 23:09)

Je to úplne v poriadku, chcem však napísať na to svoj pohľad a postreh, akúsi myšlienku a pohľad na to vtedy a teraz. Som už dospelý mlady muž a všetko, čo sa odohralo sa stalo pred pubertou, počas nej a po nej, ale usporiadať si v hlave všetky tie myšlienky chcelo veľa času a vlastných životných skúsenosti. Odosobnenia sa. Od mala sa rodičia pred nami nehanbili, bolo to presne tak, ako si písal Ty, videli sme rodičov, neskôr už skor len otca. Mamu sme občas zahliadli, ale ako pri žene; ťažšie vidieť vzrušenie alebo niečo “viac”, ako bežne. Kým sme neboli v puberte, bolo to celé ináč. Nemal som problém vojsť aj ja mame do kúpeľne alebo na WC ako decko. Neskôr a s odstupom času som si uvedomil, že sme oboch rodičov zastihli aj pri intímnejšich situáciách a úplne ináč som začal vnímať oca potom, čo som prišiel na to, že ten šulinko je aj na iné, ako len čurkanie :-D proste detská hlava… aj mamu som pristihol zopár krát vo vani a až neskôr mi doplo, co tam robila :-D keď som došiel do puberty a začal som honit aj ja, bolo mi veľmi nepríjemne sprchovat sa pred ocom alebo sa len tak prezliekať. Keď som raz v noci šiel k našim do spalne a videl som tam cez polootvorene dvere oca, ako si navlieka kondom, vydesilo ma, že co to tam ma. Mal som možno 5-6 rokov ale na ten pohľad nikdy nezabudnem. Jasne, že v pokoji ho mal väčšieho a chlpatého, ale toto? Zabudol som na to, ale take tie flashbacky som mal v hlave vždy, keď som ho videl, ako sa umýva a odkryva si žaluď. Na WC ako decko pamätám tiež, keď som sa pozrel vedla na neho a on absolútne bez extra citu preťahoval predkozku hore-dole a pchal odkrytý žaluď do slipov potom, co my s bratom sme riešili take “to” citlivé prehnane a s plačom detským pri kúpaní. Prišiel mi neskutocne drsný a taký; že ubližuje mame :-) neskôr som pochopil, že ani jej to neubližuje, len to treba vidieť aj druhu stránku :-D a nič, čo by som videl na ňom nerobili aj iní muži alebo kamosi, takze čo som videl od mala je úplne bežne ako doma, tak aj vonku, len musí človek dozrieť a pochopiť, usporiadať si v hlave.

Návštěvník (St, 15. 9. 2021 - 18:09)

Jako malého kluka mě taky překvapilo to když jsem u někoho viděl že si ho jen tak uklidil do slipů s odkrytým žaludem. Samozřejmě jsem to párkrát zkusil napodobit taky, ale to bylo strašně nepříjemné, stejně jako při koupání když jsem musel přetáhnout a pak přišel proud sprchy, to jsem se div nerozbrecel. Nechápal jsem že jim to vůbec nevadilo

Návštěvník (St, 15. 9. 2021 - 18:09)

Penis s odhaleným žaludem je odolnější proti otěru a méně citlivý. Při souloži se to projeví mnohem delším výkonem.

Peto (Pá, 1. 10. 2021 - 09:10)

Ja nosím predkozku na žaludi a výdržou nemám absolútne žiaden problém. Keď som pred pár rokmi videl kamosov niektorých; ktorí viem, že nosia trvale pretiahnutého - samozrejme, že som to skúsil aj ja, ale je mi to vrcholne nepríjemne v boxerkach. Esteticky sa mi to páči, sám si predkozku stiahnem keď curam alebo sa sprchujem; kým si nedám boxerky - odporný pocit.

Návštěvník (So, 2. 10. 2021 - 00:10)

Nepříjemný to je, je třeba to překonat. Když jsem to takhle prvně párkrát zkusil tak to taky bylo hrozný jak se žalud dotýkal prádla a říkal si že to nikdy

Návštěvník (Pá, 1. 10. 2021 - 21:10)

Přesně vidím to stejně. Navíc ho mám 5 cm tkustýho a větší žalud takže ho radši schovám i před nežádoucími pohledy.

Návštěvník (So, 2. 10. 2021 - 09:10)

O tom to je, že žalud je vystaven jednak neustálým dotykům o prádlo, tak i nežádoucím pohledům ostatních a nezbývá než si zvyknout.

Návštěvník (Ne, 15. 8. 2021 - 07:08)

Máš samozřejmě pravdu. Přirozená nahota je normální a je to jistý druh svobody a volnosti. Nikdy jsem se za své pohlaví nestyděl, nestydí se ani moji synové. Koupelna je přístupná, po koupeli se často hned neoblékáme. Penisy máme zcela normální. Manželka a tchyně nám lichotí, že je máme velké, ale to je jen proto aby nás potěšily. Ani s masturbací nemáme problém. Navzájem se tolerujeme a když se při tom vidíme, žádné odsudky, nebo zákazy. Přejdem to omluvou nebo povzbuzením. Stejně k tomu přistupují i ženy.

Pavla (Ne, 15. 8. 2021 - 07:08)

Kolik vám je kluci,

Návštěvník (Ne, 15. 8. 2021 - 07:08)

Tátovi je třicetosm a tři kluci jsou po dvou letech, třináct patnáct, sedmnáct. Mamince je třicetsedm a tchyni, která s námi žije je asi šedesát.

Reklama

Přidat komentář