Reklama

Kluci a nahota doma

Jana (Čt, 16. 9. 2021 - 00:09)

Ahoj Abe, já považuji samohonění mužů za plýtvání. Svému příteli jsem to zakázala, aby mě neokrádal o radost. Když chce, tak mu to udělám já. Mně se líbí, jak můžu jeho pocity ovládat. Stačí chvíli třít jeho žalud a pak je vidět, jak se na ten výstřik těší. To mu ho pevně uchopím a druhou rukou otevřenou dlaní kroužím jen přes špičku. To ho strašně dráždí, ale nemůže se přitom udělat. Penis tuhý, ale žalud docela měkký, slzí jak z jeho dírky, tak i z očí a klepou se mu nohy. Když se zeptám, jestli mám přestat, tak řekne, že ne. Nakonec se stejně udělá, ale já si užiju jeho mučánkování, které se líbí oběma. To pak cítím ten tlak, s jakým mi to nastříká do dlaně. Pak už musím přestat, protože pokračování je mu nepříjemné. Vstane a já se koukám, jak mu pořád stojí a on si utírá úplně olepený pytel až mezi nohama.

Syn (Čt, 23. 9. 2021 - 19:09)

Tak takovou ženu bych chtěl
Pokaždé když by to přišlo vyndal bych ho a nechal si honit. A prožil několik orgasmu po sobě a to jsou pak výstřiky.

Návštěvník (Čt, 23. 9. 2021 - 20:09)

Je hodně žen, které rády honí mužům penisy. Mám podezření, že jim nejde jen o jejich potěšení, ale také o pocit nadvlády, protože masturbovaný muž je zcela bezmocný, oddaný a hlavně ponížený a i směšný.

Jana (Čt, 23. 9. 2021 - 22:09)

Tak to já rozhodně necítím. Mám potěšení z toho, jak snadné je udělat ho šťastným. A už vůbec se necítím ponížená, když on se naopak věnuje mě a líže mě a prstí, i když sám už je hotov, abych se udělala tolikrát, kolik chci. A on je taky rád, že se mu to povede. A jestli to cítí jako nadvládu, tak já mu ji přeju.

Návštěvník (Pá, 24. 9. 2021 - 00:09)

Partnerský vztah je něco jiného. Míval jsem honičku- masturbátorku, která mne milovala a připravovala mi neskutečné rozkoše, ale také si mne užívala skupina holek, které dělaly totéž, ale výborně se při tom bavily na můj účet. Tolik smíchu, výsměchu a ponížení.....

Jana (Pá, 24. 9. 2021 - 08:09)

Co se týče těch holek, věř tomu, že o tebe měly zájem. Kdyby ses jim nelíbil, tak by na tebe nasáhly. Jestli to byla partička, tak ta má vždycky nějakou vedoucí členku, tos určitě poznal. Jestli předstírá, že si z něčeho dělá legraci, tak proto, aby jaksi upevnila svou důležitost a autoritu mezi ostatními. Aby to nevypadalo, že si s tebou nějak citově zadala, když ti ho chtěla honit. Jak ses vlastně k té partičce dostal? Jsem přesvědčena, že ta, které to byl nápad, by ti to nejraději udělala sama v soukromí, ale bála se tvého odmítnutí. Proto zvolila návrh, který vypadal jako legrácka, aby se prolomily ledy.

Návštěvník (Pá, 24. 9. 2021 - 09:09)

S žádnou z nich jsem nechtěl nic mít, ale po čase jsem chodil s tou, která odešla. Byla starší a byla to spíše psycho sexuální terapie. Dost mi pomohla získat mužské sebevědomí zpět.

Návštěvník (Pá, 24. 9. 2021 - 09:09)

Holky se koupaly nahé a dost divoce mezi sebou laškovaly. Já je pozoroval a masturboval. Když se mne všimly, tak mne čtyři obestoupily. Jedna odešla, protože se na tom nechtěla podílet. Podržely mne a na střídačku mne honily. Při tom se pořád řehtaly, měly urážlivé, posměšné a sprosté komentáře. Zpočátku se mi to líbilo, ale postupně mi docházely síly a nemohl jsem se jim vyškubnout. Trvalo dlouho, než se nabažily. Ani nevím kolikrát jsem ejakuloval. Pak šla okolo známá paní a ta je zahnala. Byl jsem nahý, trenky si vzaly jako trofej, a penis jsem měl odřený. Paní mi půjčila kalhotky a doma mi přirození ošetřila. Máma mne pak hrozně zbila na holou. Bylo mi patnáct let. Do té doby jsem se považoval za chlapa. Byl jsem znásilněný, ponížený, zesměšněný a s pošramoceným sebevědomím. Dlouho jsem nedokázal onanovat. Ke všemu se to rozneslo ve škole a kdekdo se bavil na můj účet.

Jana (Pá, 24. 9. 2021 - 12:09)

Zážitek nemusí být příjemný, hlavně když je silný. Mám takový pocit, že by sis to chtěl v nějaké podobě zopakovat. Když ti pár nahých holek roztáhne nohy a vyřádí se na tobě, ještě před tou známou paní. Tím ošetřením přirození to neskončilo, že?

Návštěvník (Pá, 24. 9. 2021 - 13:09)

Máš pravdu. I když mne to tenkrát poznamenalo, moc rád na to vzpomínám. Ty holky mne nesouložily, jen honily. Uměla to jenom jedna. Ty ostatní to učila a byly dost surové. Nevěděly, že je žalud citlivý a snadno se odře. Hodně to bolelo, ale erekce byla stálá. Ta hodná paní byla matka té starší holky se kterou jsem pak chodil. Ta jí to ve slabé chvilce řekla co na mne ty čtyři uchystaly, a ta se vydala mne zachránit. Dívka se se mnou později rozešla, když nás přistihla se svou "hodnou" maminkou, která mi "léčila" penis svou blahodárnou pochvou. Stačilo do ní sáhnout a byla k dispozici. S holkou jsem ovšem souložil už před tím. Maminka ode mne možná čekala búhví co, ale zaskočil jsem jen občas, když dcera nebyla doma. Byl jsem hrozný kanec. Na svůj věk.

Návštěvník (Pá, 24. 9. 2021 - 13:09)

Máš pravdu. I když mne to tenkrát poznamenalo, moc rád na to vzpomínám. Ty holky mne nesouložily, jen honily. Uměla to jenom jedna. Ty ostatní to učila a byly dost surové. Nevěděly, že je žalud citlivý a snadno se odře. Hodně to bolelo, ale erekce byla stálá. Ta hodná paní byla matka té starší holky se kterou jsem pak chodil. Ta jí to ve slabé chvilce řekla co na mne ty čtyři uchystaly, a ta se vydala mne zachránit. Dívka se se mnou později rozešla, když nás přistihla se svou "hodnou" maminkou, která mi "léčila" penis svou blahodárnou pochvou. Stačilo do ní sáhnout a byla k dispozici. S holkou jsem ovšem souložil už před tím. Maminka ode mne možná čekala búhví co, ale zaskočil jsem jen občas, když dcera nebyla doma. Byl jsem hrozný kanec. Na svůj věk.

Abe (Čt, 16. 9. 2021 - 00:09)

Má tebe, má štěstí. Moje manželka není tak vstřícná jako ty. Soulož, orgasmus a spát. Jestli jsem já, jí moc netrápí, protože ví, že já si poradím sám. Tyhle mučivé masturbace jsem zažil s jinými zkušenými partnerkami. Ta nejlepší mne dokázala "vydojit" i čtyřikrát za sebou. Strašně to bolelo, řval jsem jako zvíře, ale přitom jsem to stále chtěl. Nádherné zážitky. Její ruce a ústa, to byly zázraky přírody a dokonalé lidskosti. Všechno semeno vypila. Nikdy jsme spolu nemrdali. Měla nějakou nemoc, asi kvasinky, nikdy jsem to nezkoumal. Ale v honění byla mistr a přitom krásná zralá žena, jen kalhotky si nikdy nesundala, ani já jsem do ní nesahal. Na to jsem měl jiné.

Jana (Čt, 16. 9. 2021 - 23:09)

Ten můj si nestěžuje, že by ho to bolelo. Jen že to strašně dráždí. Že to není k vydržení, ale je to báječné a chce to dotáhnout co nejdál. Když už cítí, že se udělá, ale ještě nechce, řekne stop. Stačí na chvilku, na pár vteřin změnit nějaký detail, třeba místo dlaní mnout žaluda mezi palcem a ukazováčkem. Ani se nemusí přestávat, maximálně přidat olejíček. Za pár vteřin zmizí ten pocit, že se udělá, a my se můžeme posunout dál a on zvládne ještě větší dráždění. Já sice nijak víc netlačím, ale on se může zbláznit. Zvedne hlavu a dívá se, co mu s ním dělám, že je to mnohem účinnější. Ale zjistí, že je to pořád stejné. Já to stejně jinak neumím, co bych také vynalézala, když s penisem je to tak snadné? Intenzita dráždění je závislá jen na čase a neztrácet s ním kontakt, nedat mu pokoj déle než na 5 vteřin. Každý další začátek je silnější, než předtím. Nakonec se domluvíme, že stop už byl naposled, když už me začnou bolet ruce. Pak se snaží nějakou dobu se neudělat. Ale já už i tak poznám, kdy to má na krajíčku, změním tempo sama a ještě párkrát to prodloužím. To mě baví nejvíc, když už vidím, jak se touží udělat a já mu to naruším. Nakonec mě vždycky sám překvapí, jakou dostane křeč do prostaty, že se vyleje tak, že toho mám plnou ruku a on je pak nepoužitelnej. Že by se dokázal udělat víckrát, to nejde. Když to nějak nezvládnu a vystříká se dřív, pak to jde i podruhé, jinak ne. Semeno nepiju, nechutná mi a on to taky nežádá.

Abe (Pá, 17. 9. 2021 - 06:09)

Jano. Jsi úžasná žena, která ví a umí, co muž potřebuje k maximální rozkoši. Zrovna tak to dělala M taky, Vždycky jsme se dohodli jak to chci. Dokázala mne s citem masturbovat celé hodiny, a to pak byl výron jako z fontány. To mučení dojením jsem vyžadoval výjimečně, většinou, když jsem by trošku opilý. Bolesti po výronu trvaly jen krátce. Ona udržovala penis ve stále tvrdém stavu, a já se vykřičel z bolesti, která byla taky vzrušující. Uměla to taky na rychlovku během pár vteřin. Její ruka udělala trrrrr a už to lítalo. M jsem měl jen na to honění. Sekretářka byla mladá holka. Ta byla jen na šukáni, maximálně si penis osahala, Pak tam byla ještě jedna, která se snažla M konkurovat, ale ta i souložla. Nejdřív honila a kouřila, pak jsme mrdali a když potřebovala odpočinek, tak honla, pak šel zas kocour do trouby a několikrát se to opakovalo. Na závěr jsem se jí vyhonil do pusy sám, protože zas tak dobře to neuměla. Semeno nepila. Většinu vyplivla a co zbylo polkla. Žádné z nich jsem neříkal jak to chci (kromě dojení), dělaly to o své vůli. Vlastně jsem jim byl k dispozici k ukojení jejich potřeb, tak jak se to líbilo jim.

Návštěvník (Út, 7. 9. 2021 - 14:09)

Každá rodina má svá pravidla. Mne například po operaci předkožky masturbovala najatá ošetřovatelka, také pod kontrolou matky a netajená masturbace byla běžná i v pubertě. Když jsem se oženil, kluci si to chodili dělat do sklepa s mými pornočasopisy. Doma málokdy a vždy tajně. Já jsem se, samozřejmě ve vhodných chvílích, nestyděl před manželkou ani tchýní, u které jsme bydleli. Jsou rodiny, ktré za to děti trestají a pak jsou psychicky narušené. Za přirozenost by se trestat nemělo.

Jana (St, 8. 9. 2021 - 09:09)

Nazdar, Abe, poznávám tě.

Abe (St, 8. 9. 2021 - 09:09)

Čau Jani. Čekal jsem, že mne někdo odhalí jako "návštěvníka". Zjistil jsem, že incognito mi dává více prostoru a nemusím se dohadovat s "Mravnostní patrolou". On se nám Steve nějak vypařil, ale je zde dost jiných hnidopichů. Takže Abe jen vyjímečně. Jsem moc rád, že jsi se ozvala.

Jana (St, 8. 9. 2021 - 14:09)

Nojo, už je to dýl, co jsem psala o bráškovi. Ale bylo tam tolik kritiků, že mi pokračování znechutili. Zase jsem měla víc času na jiné věci.

Abe (St, 8. 9. 2021 - 15:09)

Šikovná holka si poradí se vším.

Návštěvník (St, 8. 9. 2021 - 14:09)

Na pořádný sex?

Reklama

Přidat komentář