Reklama

Kluci a nahota doma

Libor (St, 27. 10. 2021 - 11:10)

Když mi bylo 14 tak už jsem měl ptáka v klidu 14 cm a v erekci 19 cm. To mi se stávalo často že se mi postavil i koukání na telku což mámu nenechavalo tam jsem si ho vyhonil a vystříkal se na sestřine spodní prádlo. Sestře bylo 16 a ta když to zjistila tak nejprve že to řekne mámě , jedině když ji ukážu jak si to dělám . Tak od té doby jsem masturboval před sestrou a ona mi ho občas i pohonila a nechala si vysříkat na prsa.Jo to byly časy před dvaceti léty .Teď na to se sestrou vzpomíname když se sejdeme i se svými polovičkami a bereme to jako legraci.

Návštěvník (St, 27. 10. 2021 - 12:10)

Když jsem byl v pubertě, tak jsem se hodně často honil. Vždycky jsem s tím šel do koupelny, nebo na záchod. Máma stejně věděla co tam dělám. Večer jsme se s mámou dívali na TV. Jednou dávali nějakou sprosťárnu, já se neudržel vyndal jsem penis a začal se honit. Máma dělala jako že to nevidí, ale moc jí to nebylo, protože se nějak vrtěla a vzdychala. Když poznala, že se blížím do finále přidržela mi před penisem hrnek abych nenadělal semenem. Pak ho odnesla do koupelny a dost dlouho se nevracela. Ten hrnek jsem od té doby používal, ale máma, když jsem to před ní zkoušel příště, vždycky hned odešla buď do ložnice, nebo do koupelny.

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 18:10)

Nám se pohybuje po bytě často nahý syn, který trpí oidipovským syndromem, prostě je zamilován do své matky. S manželkou to nic nedělá, protože i při ztopoření má skutečně velmi malého camprdlíka. Pochybuji, že by mu dala někdy přednost před mým mackem.

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 22:10)

No a i kdyby , tak je to v rodině !

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 22:10)

Jenomže žádná holka ho nechce a on se drží mámy jako hovno košile. A máma ho rozmazluje, místo aby ho vykopla do života. Já od té své utekl hned jak mi bylo osmnáct. Mne jako otce, otevřeně nenávidí a nadává mi do úchylů, protože souložím s jeho milovanou maminkou. Navíc ví že moje vybavení je mnohem větší, protože ho párkrát viděl i ve ztopoření. To je hlubší problém než se jeví.

Kamila (So, 23. 10. 2021 - 19:10)

Kolik je synovi?

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 19:10)

Třicetpět. Tohle dělá už od malička.

Katka (So, 23. 10. 2021 - 16:10)

Před rokem bych si nemyslela že moje úzká dírka zvládne dva chlapy. Ani jsem nechtěla když mě manžel k tomu přemlouval. Dnes to skoro jinak s manželem neděláme. Skamarádila jsem se se švagrovou a z nevinného kamarádství to přerosstlo do sexu. Tak jako ona mě žádný muž přredtím nedokázal vzrušit. Udělala bych pro ní cokoli. Když se švagrovou jsme byly v nejlepším, přišel tam manžela bratr. Měl jen boxerky. Nejvíc mě překvapil jejich obsah. Takový neměl manžel ani v akci. Studem a hanbou přikryla jsem se peřinou. Švagrová mu ho vytáhla a začala ho kouřit, jako bych tam nebyla. Měl ho jako Rocco Sifredi. Švagrovou jsem odstrčila a kouřila ho sama. Pak nás obě uspokojil. Měla jsem výčitky. že jsem byla manželovi nevěrná. Ale s jeho bratrem jsme se milovali ještě hodněkrát. Normálně to nedělám, musela jsem, do manželova mobilu. Zapomněl si ho doma a potřeboval kontakt na klienta. Měl tam moje fotky se švagrovou a i jak se miluji s jeho bratrem. A pak manžela jak se miluje se švagrovou. Pochopila jsem že se na mě všichni tři domluvili. Byla jsem hrozně naštvaná a i žárlivá. Když se manžel po týdnu vrátil ze služebky už jsem vychladla. Mezitím jsem se zase milovala se švagrovou. Pak na jedné oslavě ve čtyřech jsme se uvolnili a kluci chtěli vidět lesbický sex. Od té doby se aspon jednou týdně milujeme ve čtyřech. Každé holce to doporučuji neváhat, když ji manžel bude k tomu přesvědčovat.

Martina (So, 23. 10. 2021 - 12:10)

Taky děláme takové akce i v deseti lidech i soutěže ve výstřiku sperma na dálku nebo holky kouří klukům péra a se zavazanýma očima a mají poznat který je ten její , a holky naopak jsou rozražené vedle sebe a kluci zavázané oči a lížou je a mají poznat tu svou . Ale i jiné soutěže třeba v čůrání na dálku jak holek i kluků . A je to fajn .

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 12:10)

V naší partě tohle vše klasika. Nejlepší bylo třeba když chodí s námi holky na záchod a obslouží nás a podrží nám ho při čůrání. To je sranda, jak dědci čumí a občas těch keců. A holky se taky vsadily, že žádná z nich nebude chodit na dámské, ale jen na pánské záchody. Jinak šukačky klasika grupáče, 3 kluci na jednu, holky spolu, když jsme na chatě, tak nesmí ti co spolu chodí, spolu šukat a spát, tam si losujeme kdo s kterou. Je to vše taková zkouška soudržnosti, protože i jinak běžně šukáme i s jinými holkami a té svojí máme povinnost poslat selfie z akce. Vše je hezká hra a zábava. Moje holka nade mnou vede v počtu šukání s jinými, přemluvila každého kluka ve třídě a v okolí, já jsem na tom hůř, ne každá holka chce o to to mají holky vše jednodušší.

Návštěvník (Út, 28. 9. 2021 - 10:09)

Před tátou jsem mockrát nahý nebyl, protože se s námi brzy rovedli. Před matkou jsem býval nahý často, za trest a také proto, abych neutíkal z domova. Stačily trenýrky a už jsem byl na svobodě. Došlo to tak daleko, že mi neposlala ani civil, když mi končila vojna. Kdybych neměl šarži a díky tomu i peníze, asi bych šel domů nahý. Taky proto jsem se domů nevrátil.

Anděla (Ne, 26. 9. 2021 - 21:09)

Když jsme s partou na chatě, tak se většinou večer hraje flaška a je zajímavé, ža když tam jsou nové holky a kluci, tak se většinou více stydí prvně ty nový kluci, než se otrkají a zjistí, že pokud ho má vklidu, tak, že většinou ho mají všichni menšího. Že to nejsou ty velké penysy co vidí na erotických stránkách na internetu. Zase na opak, když jsou otrkanější, tak se kluci slíkají dříve než musí.

Pavel (Po, 27. 9. 2021 - 18:09)

Takhle jsme se začali scházet mezi 15-16 roky. Někdo se styděl, někdo ne a bylo jedno, jestli holka nebo kluk. Časem už v pohodě. Až jsem se divil, že když jsme se většinou už spárovali, tak nikdo nedělal žárlivé scény. O blbosti jako je svlíkni si to a to a nebo o polibek jsme točili v začátcích, později se rovnou šlo na 69 a sex do pičky a do análu. Kdo by odmítl, tak by ten posměch asi neunesl. Vše se dělalo uprostřed nás, abychom viděli. Točilo se i dvakrát, aby byl sex v trojce. Ano, kdyby se tohle dozvěděli rodiče, byli by na nás hrdí. Nejvyšší level byl, že si kluk vytočil holku, s kterou týden chodil se vším co k tomu patří. Ano, bylo to o výdrži, když jsi viděl, jak tvoje holka randí s jiným, no mazec. Je nám už kolem 20 a scházíme se zbytek na tyhle hry dál. Na poslední akci jsem si vytočil hezkou holku jednoho kámoše a je moc šikovná i s tou mojí si zadováděla. Moje současná holka se ještě nezúčastnila, chodím s ní 14 dní, ale tu naši hru bere v klidu.

Návštěvník (Po, 27. 9. 2021 - 19:09)

Pavle. to je pro jiné vlákno. Tady je to o nahotě doma. Děláš to doma před rodíči a sourozenci?

Host (So, 25. 9. 2021 - 20:09)

Bavte se mládeži. Ale taky musíte nést následky a postarat se o děti, které z toho vzniknou. I jednodušší jeleni se utkávají o své laně, protože ten nejsilnější je přijatelný. I mnohem jednodušší členovci. Sameček dříve než oplodní samičku, nejprve "vyškrábne" semeno svého předchůdce, protože chce aby potomstvo bylo jeho. Myslete v souladu s přírodou.

Andula (So, 25. 9. 2021 - 16:09)

Naše děti se klidně, před námi převlíkají a nedělají z toho vědu, ani já s manželem se neschováváme, když se převlíkáme a děti nás vidí a jelikož je to od malička dětí, tak se nad tím nepohoršujeme. S manželem před dětmi si dáme jen pusu nebo se pohladíme, žádné sexuální hrátky.

Val (So, 25. 9. 2021 - 16:09)

A už máte puberťáky nebo ještě nevinné?

Martin (Pá, 24. 9. 2021 - 18:09)

Když se sejdeme na grilovačce, kamarádi a známí, tak jdeme do bazénu nazí a po pivech a panácích nám je jedno kdo s kým. Normálně se začne šukat a je jedno kdo s kým. Druhý den je zajímavé sledovat, kdo s kým šel spát. Ještě snad nikdo nešel s tím svým partnerem. Tohle je skvělá možnost odzkoušet si jinou, protože je každý radši zticha a nechává to být.

Pepa (Pá, 24. 9. 2021 - 23:09)

Je to bezva, ale jen do té doby než někomu rupnou nervy. Pak většinou nastane řetězová reakce a nezůstane kámen na kameni.

Martin (So, 25. 9. 2021 - 17:09)

Takové akce nejdou dělat s blbci a idioty, co když uvidí náznak nějakého zájmu o ni nebo o něj, tak začnou vyvádět. Na takové akce musí jít ten, komu je jedno, že z té jeho teče proudem sperma, protože se do ní vystříkalo už 10 chlapů po sobě. Tohle není o žárlivosti a vlastnictví toho druhého. Takhle k nám na akci přijít sousedi, tak je konečná, soused je hodně a to je slabé slovo, žárlivý. Divím se, že s ním ještě je. Už jsme ji říkali, stav se na akci a budeš volná hned, to by ho asi odvezli a byla by možná konečná s infarktem. Pravda je, že jeden z naší party ten pohled taky na třetí slezině jednou nedal a chlapi ho museli zpacifikovat a oba odvézt domů a už se nikdy neukázali. My jsme pokračovali dál. Jednou padnul návrh jednoho z nás chlapů, že by si holky zavázaly oči, předklonily se a my bychom je postupně protahovali s výstřikem, jak komu zrovna do které výjde a ony by měly poznat toho svého. Jestli si někdo myslí, že nastal odpor ženských, tak to ani omylem, šly do toho všechny. A hrály se i jiné hry s poznáváním. Je to prostě čas, kdy se normálně vyřádíme bez ohledu na cokoliv a s tím se i sejdeme, takže slaboch a žárlivec bez šance. Na jednu stranu je zase zajímavé, vidět tu svoji drahou polovičku, jak si počíná s někým jiným a něco se i navzájem přiučíme. A když jsem s tou svojí už sám, tak mě i navede s tím, že ten a ten ji to dělal takhle a víc se při tom udělala. Tohle by třeba taky někdo nemusel vydýchat.

Reklama

Přidat komentář