Reklama

Sperma v tváři

poly kačka (Út, 5. 6. 2007 - 18:06)

Ahoj Jardo, nevím jakou chuť má ženský sekret, ale přítelovo semínko polykám dost často a ráda. Z vlastní zkušenosti musím říct, že záleží na tom jak se polkne! Mně moc nechutná, když se dostane na vzduch. S prvním přítelem mi po tom bylo šoufl, protože jsem to neuměla a on mi už nedal šanci to zkusit znovu a našel si radši jinou. Chtěla jsem to zkusit u druhýho, ale ten mi to nikdy nedovolil. Asi měl podobnej názor jako ty! A hlavně byl kuřák. Takže asi věděl, co dělá. Ale pak jsem poznala mou nýnější lásku - ten to vyžaduje, papá vitamínky, nekouří a já s radostí polykám! :-) Prostě je ohleduplnej a já už vím, jak na to!

Návštěvník (Út, 23. 1. 2007 - 22:01)

Petro, neznám nic lepšího než horké sperma na obličeji. Myslím, že to je super pocit jak pro partnera tak pro mě. To se nedá popsat, to se musí zažít. Petro jdi do toho. Ale horké sperma v puse je bonus a jak hřeje v bříšku. Pa Vevča.

(Pá, 8. 9. 2006 - 00:09)

Sem se prave vystrikal

Jarda (Po, 20. 2. 2006 - 19:02)

Ahojky, je fakt, ze mnoho zen nema semeno rada, najednu stranu to chapu, protoze moc dobre neni, ale sercet zen, taky neni sladky. Myslim ze tu nejde o tu chut, ale o to ze to je sexi, posevni secret mi nechutna, ale presto mi to dela dobre a rad ho sliznu. Panove muzou jen tu chut ovlvnit, nepit horke pivo, tak dva dny pred ejakulaci a v lete se opalovat bez plavek je znamo i u ovocnych plodu, ze kdyz na ne sviti slunicko tak jsou sladsi. To same patri kdyz sviti slunicko na varlata. Ale nenechavat si je zaparovat ve slipech. pro vice informaci muzete psat na njimkoo"seznam.cz

Jiří (Čt, 12. 1. 2006 - 08:01)

ÁÁ, zase jeden slopač kundy!!!!!

Janek (St, 11. 1. 2006 - 16:01)

Učil jsem svoje kamarádky kouřit a polykat - ale vždycky podle principu, že víc je dávat, než dostávat - takže když ženu přesvědčím, že se mi její jeskyňka líbí a chutná mi a když jí to pomalounku a jemně udělám jazykem až k jejímu vrcholu, není pak nic přirozenějšího, než že mi to ona zkusí vrátit... možná ne hned napoprvé, možná se hned neodhodlá zkusit polknout - ale od toho je pochvala, obdiv, vděčnost ... se slušností a vcítěním se do potřeb toho druhého se dá jít spokojeně životem .... No a když z nějakého důvodu nepolyká? To přece není důležité, hlavně když jí baví, že si nakonec spolu stříkneme a uvolníme se. Třeba už příště ... !

Kity (Pá, 9. 9. 2005 - 14:09)

Viz příspěvky:1. Když lížu kundu, tak taky vasávám tu šťávu, tak kurva proč by nemohla ona mít semeno na obličeji,2. To je fakt.Když hovořím s kolegy tak většinou to tak je.Muž ženu líže,jak může a nevadí mu to,ale ženský dělaj drahoty.Vy jste úplně mimo, holky, když chlapům kouří, tak mu taky vysávají jeho šťávičku, která z penisu vytéká, když chlapa vzrušujete...Jenže je rozdíl olizovat šťávičku, nebo polknout NARÁZ 2lžičky mazlavé hlenózní páchnoucí hmoty!!!PS:Podotýkám že já kouřím i polykám, polykám proto že vím, že tím udělám partnerovi radost, kouřím protože mě to baví..

Klárka z Hulína (Pá, 7. 1. 2005 - 20:01)

a zkousela jsi se pred tim nekdy umýt? :-)

ala (Út, 2. 11. 2021 - 12:11)

Polykačko,co myslíš tím když se dostane na vzduch?přece když ho máš v puse,tak to spolkneš ne?

Danča (Čt, 6. 1. 2005 - 01:01)

Jééé to ti musi bejt teda líto, když ti to jen tak nechce dělat..přece když tě miluje tak.....teda myslím, co je to potom zs vztah když se dva stydí nebo si nechtejí dělat hezký věci...nojo, ale jak pro koho hezký...každej jsme jinej tak proč se tím zabývat a od něj prostě neodejít???....když to je věc, která by mě trápila ...tak ho kopnu do....a najdu lepšího. Co se týká polykání a toho všeho okolo mně osobně to vůbec nevadí.A všem co se trápí přeju ať jsou na tom lip....

Petra..... (Čt, 6. 1. 2005 - 01:01)

Na oblicej si strikat nenecham, leda ze obcas neco nahodou profrci kolem ale pusinku si naplnit necham. Mam to moc rada a nikdy nerikam ne ale bohuzel memu manzelovi nechutnam ja...takze mam smulu. Kdyz mi to dela jazyckem jsem cela opatlana a mokra, ale neni to jen moje. Plyve to ven i se slinama tak jednou za mesim. Zacina se mi to pomalu protivit a posledni dobou uz me prestava bavit to delat jemu. Takze obcas je dobre panove zamyslet se i nad sebou!!!

Ivana (Čt, 6. 1. 2005 - 00:01)

Pochopitelně, že to partnerovi občas dělám pusou, ale sperma ve tváři nesnáším, sperma patří jinam. Přijde mi to hrozně ponižující, když před ním třeba klečím a on mi stříká do očí, do vlasů a do ucha a má z toho legraci, že jsem celá upatlaná. Fuj!

Martin (Út, 4. 1. 2005 - 23:01)

To je fakt.Když hovořím s kolegy tak většinou to tak je.Muž ženu líže,jak může a nevadí mu to,ale ženský dělaj drahoty.

Klárka z Hulína (Po, 3. 1. 2005 - 20:01)

Já osobně si myslím, že ženy tady mužům málo hulí, kdybi jim tady více hulili, nebyli by muži na ženy tak zlí!

Monča (Po, 3. 1. 2005 - 19:01)

Ja osobne si s partnerem pripadam jako vylevka na sperma :-)))) Kdyz vidim, jak dokaze "vybuchnout" kdyz se mi muze udelat do pusy, tomu by jste neverili. Od te doby co jsme to zkusili, to nechce jinak (tedy koncit nas sex). Kdyz to rychle spolknete a pak si date dousek neceho, neni v tom problem.....Nejlepsi je kdyz pred nim klecite, divate se na neho a doslova ho vyslukujete!

neoman (Čt, 23. 12. 2004 - 17:12)

sex je ve vztahu moc duležitý a s tebou jak tak čtu to bude o ničem! chudák ten tvůj starý! být nim tak na tebe kašlu!!! ty jedna vesničanko!

Midnight (Po, 29. 11. 2004 - 14:11)

Neboj se nic, to už mám dávno za sebou... a je to docela příjemný...

Rony (Po, 29. 11. 2004 - 12:11)

Vopícháme prdel tobě a pak si můžem povykládat! Blbče:o)

Midnight (Po, 29. 11. 2004 - 11:11)

No jak to tady čtu, tak se nestačim divit. Pokud žena orálně uspokojuje muže, měla by to samozřejmě dělat až do konce, tudíž semeno spolknout, nebo si ho nechat nacákat na obličej. O tomhle se vůbec nediskutuje - pokud to takhle nedělá, tak je to nicka, která se ocasu nesmí ani dotknout. Když lížu kundu, tak taky vasávám tu šťávu, tak kurva proč by nemohla ona mít semeno na obličeji, nebo na mandlích. TO je něco podobnýho, jako když ženská nechce píchat do prdele, že jí to prej bolí....no a co, ale mě to vzrušuje!!!!!

nespokojená (Ne, 28. 11. 2004 - 22:11)

vytáčí mne, že stále neodlišujete dve různé témata - stříkání na tvář a polykání. Tohle téma je nalik vážné, že si zaslouží odlišovat.Pane doktore - pomáhá i proti roupům?Mně je už celkem dost blbě od žaludku, co tak vehementne polykám, a roupi mě žerou a žerou, jdu se z toho zbláznit. Poraďte prosím!

Reklama

Přidat komentář