Reklama

CFNM

no (Ne, 12. 12. 2021 - 18:12)

ženy nejsou bezpohlavní, obvykle nahého muže zkouknou, ohodnotí, ale v drtivé většině je to nevzruší, jak normálního muže ženská nahota. Kupodivu exhibicionisty jsou spíše ženy. Koupání nahého muže v přítomnosti jedné nebo více žen, v plavkách nebo bez, to zpravidla není exhibicionismus, ale jen to, že muž se obecně méně stydí resp. má naučené jiné chování než ženy. Ženy rády exhibují oblékáním, vidět jsou skoro celé kozy, průsvitné kalhoty a pod nimy jen tanga, krátká sukně a nic pod ní atd. Kvůli mužské nadrženosti to ženám prochází, kdežto na nahého muže hned volají policii.

Návštěvník (Ne, 12. 12. 2021 - 18:12)

Znovu opakuji, že řadu žen zajímalo mé pohlaví za jediným účelem. Sex. Ženy rády budí domněni glorioly počestnosti. Ve skutečnosti jsou přirozeně chtivé. Jednou mne sebrali policajti, protže mne udala prostitutka, kterou jsem odmítl, s tím že jsem se před ní obnažil. Pustili mne, protože to byla známá firma, která to rádoby kunčaftům dělala. Sebrat mne museli, aby si na ně nestěžovala. I ona byla tou počestnou.

muž (Ne, 12. 12. 2021 - 19:12)

tak ženy o sex stojí stejně jako muži, i když ta prostituka stála spíš o peníze a o sex nevím. Když se obnaží žena (což může být necudné oblékání nebo někde zcela nahá), tak si muži stěžovat nebudou. Opačně to nefunguje, někde nahý muž třeba u vody, kde je pár lidí a ženské zavolají policii. Jak řekl dr. Zvěřina, když bude u okna nahý muž, zavolají na něj policii kvůli exhibicionismu. Nahý nesmí být člověk ani na svém, pokud tam je vidět z ulice. Pokud bude nahá u okna žena, tak naopak muž by měl problém kvůli voyerismu. Dle vyjádření jedné policistky asi polovina udání na znásilnění a podobné věci je nepravdivých, to řekla policistka jakožto žena. Obávám se, že u soudu ty ženy to vyhrály v jiném procentu než co uváděla ta policistka.

Návštěvník (Ne, 12. 12. 2021 - 19:12)

To je ta gloriola počestnosti. Jistý druh pokrytectví a feminismu. Normální žena to neudělá, ale je dost takových, které to z různých důvodů, (nevydařené manželství, stará panna, zanedbávaná, odmítnutá, nehezká, lesbička atd.) udělají. Ta prostitutka si předem řekla o peníze a stačilo, že jsem řekl, že za sex neplatím a už pro mne jeli.

muž (Ne, 12. 12. 2021 - 22:12)

bohužel, tak to v mnoha případech skutečně je. Nepovedené manželství, zapšklá stará panna (panna většinou ne, ale na trvalý vztah ji nikdo nechtěl, leda si jednorázově zasunout), zkrátka baba, co o ni nikdo nestojí. Takové umí být hodně zlé.

Návštěvník (Ne, 12. 12. 2021 - 22:12)

Dvakrát se mi stalo, že odmítnuté mne udaly, že jsem je znásilnil, aniž jsem se jich dotkl. V prvním případě se mne zastala její matka, která věděla že dcera je mrcha. V druhém případě nás šmírovaly hned dvě svědkyně a svědčily v můj prospěch, podle pravdy. Odmítnuté jsou hodně zlé. Jedna dokonce dávala na nástěky šibenice s mým jménem, atd....

Návštěvník (Ne, 12. 12. 2021 - 16:12)

Co ty víš o ženách? Zvedavost? Ta moje, když jsem se svlékl, po mě hned vyjela. A to nemluvím o jiných, které mi při tanci vytahovaly přirození, nebo stačilo se jich dotknout a hned se dobývaly do poklopce. Jinak je samozřejmé, že ženy s kterými nemůžeš, nebo nechceš mít sex se neodhalují.

Návštěvník (Ne, 12. 12. 2021 - 15:12)

Ono vlastně o nic nejde. Ženy jsou pěkné a vzrušující i v plavkách. Když je sundají a jsou vyholené, není vidět víc, než čárka, pokud nevykukuje poštěváček, ale to jsou výjimky. U mužů je to jiné. Jsou vidět rozdíly a případná erekce není považována za slušnou. U některých žen to vyvolává pohoršení, jiné to považují za úspěch, že jsou schopné muže vzrušit a samy mají rovněž vzrušující pocity. Poznání pohlaví tak může mít pozitivnní roli.

muž (Ne, 12. 12. 2021 - 16:12)

ano, u žen není vidět nic, tedy je vidět stejně jak u tříleté holčičky, vnější pysky, výjimečně vykukují malé pysky, to je vše. Dokonce i roztažené nohy nemusí odhalit víc. Jeden malý hošík to označil jako pokračování zadku... Samozřejmě nesmí být úplně roztažená, aby bylo vidět až do krku, tj. odhalené malé pysky a kousek vidět i do pochvy. I když tady je na té ženě k vidění stále méně než u muže. U muže na nuda erekce nevadí, pokud je v páru. Jak leží vedle manželka nebo partnerka, tak nikdo nesmí ani ceknout. Samozřejmě nemůže se ztopořený tak procházet, ale ležet na zádech tak může. Samotný muž by musel se nějak zakrýt, třeba pokrčit nohy a tak sedět, lehnout si na břicho ap. U něj erekce vadí. Přitom i u oblečeného muže, např. v práci, během dne nastane mnohokrát erekce, nikdo to neřeší.

Poznámka (Ne, 12. 12. 2021 - 12:12)

Ptal jsem se žen, proč jdou do vody se spodním dílem plavek, když se jinak nestydí. Bylo mi odpovězeno, že proto, aby jim nic nevlezlo do vagíny. Pro doplnění.

muž (Ne, 12. 12. 2021 - 12:12)

ano, to je jedna z možností. Znám určitou nudistickou komunitu, navzájem se známe. Pár žen do vody si vezme plavky, pak je na břehu sundají a jsou zcela nahé. Další věc je menstruace, s tamponem asi lepší mít spodní díl. Ale někdy je to o studu, ač dole toho tolik k vidění není, v zásadě jak malá holčička, pokud neroztáhne od sebe nohy, tak se stydí více. A třeba má ten spodní díl na břehu, do vody to sundá, pak se osuší a hned si to zas vezme. Protože mokré plavky zdraví neprospívají. Další příklad normálního CFNM, pár je nahý, s nimi je její nebo jeho matka. Té je blbé být nahá před mladým mužem, synem - vlastním nebo partnerky, tak má plavky nebo spodní díl. Naprosto přirozená situace, žádná úchylácká fantazie. Úchylácké fantazie myslím třeba různá videa, kde jsou nazí muži a dívky v plavkách jim honí před ostatníma ptáky ap. I když reálná může být situace, že je třeba pár a její matka a ona mu ho vyhoní i před matkou. Stejně jako když před ní si zasouloží. Případně podobně před sestrou.

Návštěvník (Ne, 12. 12. 2021 - 13:12)

Chodil jsem s holkou, která se nestyděla před ani před matkou a babičkou. Nejen, že mne před nimi vyhonila, ale také jsme před nimi souložili a když nemohla, tak mi je nabídla a já musel pokračovat v sexu s nimi. Bylo to tak náročné, že když přišly se svatbou, tak jsem je raději opustil. To ale není CFNM. Bylo jen z počátku, když jsem byl představen, než se to rozjelo.

Návštěvník (St, 8. 12. 2021 - 01:12)

Je to nestoudnost, ale jednou jsem se úplně opilý a nahý objevil v dívčím skautským táboře. Udělal sem jim budíček, vysemenil sem se před nima a pak mě odvezli policajti.

Návštěvník (St, 8. 12. 2021 - 01:12)

Taky si vzpomínám jak mě máma ukazovala, hrdá na to, jak vypadám nahý, až mi to zůstalo, a do dnes se rád ukazuji ženám, tedy, když o to stojí. Většinou je to pobaví až se smějí. Nejvíc je zajímám, když ze mě lítá semeno.

Máma (St, 8. 12. 2021 - 08:12)

Jste hnusáci. Syn si to přečet, včera se přede mnou slík, a honil si penis až stříkal. Že prej je to módní trent. Kazíte mi dítě.

Danek (St, 8. 12. 2021 - 15:12)

Co to mami kecáš? Vždyť se ti to líbilo a chtěla si abych opakoval.

CFNM (Út, 7. 12. 2021 - 21:12)

Konečně vím, kam patřím. Maminka mne slíka před dámskými návštěvami, chlubí se jak pěknej sem kluk, jak veký mám přírození, jak se honím a stříkám semeno. Není to CFNM?

Michal (Ne, 5. 12. 2021 - 20:12)

Neatraktivni lidi se tezko muzou vzit to pocitu, ktere v situacich jako CFNM nebo CMNF maji lidi atraktivni. Je to kombinace studu a jiste hrdosti na svou vizaz, ktera je vystavena na obdiv.

Návštěvník (Ne, 5. 12. 2021 - 21:12)

Já to znám jen s masturbací a výronem semene, libido uvolňuje. Ukazovat se nahý jen tak, by mne asi nebavilo. Styděl jsem se, jen když jsem neměl hned erekci a musel jí nahonit. Pak už mne to bavilo. Bylo to moc vzrušující. Začínal jsem s matkou, pak přibyla babička, tety a další ženy, které měly zájem. Když jsem se oženil, byla to manželka, její sestry, tchýně, její matka a další. Dělali jsme to i v práci. Tam to bylo s rizikem, že se některá pochlubí, ale nikdo to neřešil, protože to bylo se souhlasem.

Michal (Ne, 5. 12. 2021 - 21:12)

Tak urcite je vic duvodu pro vzruseni nebo prijemnych pocitu v takovych situacich, ja psal o necem co je asi spis zalozeny na mirnym narcismu, ty zase na exhibicionismu.

Reklama

Přidat komentář