Reklama

Svazování partnera(ky)

Sylvie (St, 15. 12. 2021 - 21:12)

Jé,to by se mi libilo

Hans B.B. (Út, 14. 12. 2021 - 15:12)

Hmm tak to je fakt zajímavá představa. Otázka je, co by ti provedla až by byla volná. :D

Sylvie (St, 15. 12. 2021 - 00:12)

Já bych neprovadila nic,jinak bych šla znova.A řada.

Honza (Po, 13. 12. 2021 - 12:12)

Takhle by měly cestovat v autě všechny ženy. ;-) Jak je vidět některé by si to i užívaly. To ticho.

Mari (Po, 13. 12. 2021 - 22:12)

Takhle jsem jednou cestovala v zimě. Když jsem jela s přítelem na chatu. To jsem tehdy měla ještě péřovou kombinézu. Měla jsem na sobě latex i s kuklou a zamčený obojek. Dále jsem měla pouta na rukou které byly spojeny s řetězem v pasu. V puse roubík měkkou kuličku. Když mě spoutal. Nandal mi kapucu a zapl mohutnou mrazovou klapku kapuce aby zakryl roubík. Kapuci utáhl tak pevně že kapuce byla skoro jako kukla. Nandala jsem si kanady. A aby ještě nebyly vidět pouta tak mi pres to dal ještě pláštěnku u které nastavil rukávy aby nebyly vidět pouta. U té mi také nandal kapuci. Ještě pak když jsem sedla dozadu v autě vzal pouta na nohy. Spoutal mi nohy a na cestu jsem byla připravena. Nejlepší pocit takto jet v autě.

Sylvie (Po, 13. 12. 2021 - 13:12)

Je to bych si přála ,ruce stáhnout a roubík,to by se mi líbilo .Klidně tak do vaku

Bára (Ne, 12. 12. 2021 - 08:12)

Včera jsme si s dcerou užily vánoční nakupováni. Vyrazila jsem v celotělovém latexu, s korzetem a krčním korzetem, nafukovacím roubíkem (bez hadičky/balonku). Oblékla jsem si béžový rolák a kostýmek s punčocháčema a kozačkama, vzala respirátor a uvázala šatek přes hlavu i krk a rukavice. Oblečení dokonale zamaskovalo latex i roubík, samodřejme jsem musela mít plínku. Dcera šla také v latexu a v dlouhých rolákových šatach a delším kabátu. Po nákupech jsme ztrávily od cca 10 - 16h, bylo to fajn.

Gabriela (Po, 13. 12. 2021 - 11:12)

Já jsem takhle byla nakupovat v sobotu, jen bez latexu, ale měla jsem na sobě 2 chlupaté svetry, jeden bez a druhý s tlustým rolákem a přes to vestu. Měla jsem svázaná prsa a venušiny kuličky. V puse svoje kalhotky přelepené dokola izolepou a to zakryté huňatou šálou kolem obličeje a kulich. To byla pecka, nikdo nic nepoznal :-)

Hans B.B. (Ne, 12. 12. 2021 - 10:12)

Teď se latex skrývá celkem dobře. Horší to bude až bude teplo. Uvažuju, že si nechám vyrobit buď v tělové barvě nebo průhledný. To nebude tak nápadné, když toho bude kousek vidět.

Bára (So, 11. 12. 2021 - 06:12)

Pro relax o odpočinutí doporučují nafukovací latexovou "kuklu" s průhlednými otvory na oči. Včéra odpoledne jsem si na letexovou kuklu nasadila ještě dvouvrstvou latexovou kuklu, kterou poté manžel nafoukl a zamáčkl ventilek abych nemohla odfouknout. Nic jsem nevnimala a bylo dokonalé ticho.

Hans B.B. (So, 11. 12. 2021 - 23:12)

Nafukovací věci celkově jsou fajn.

Mari (So, 11. 12. 2021 - 12:12)

Zajímavý nápad třeba mohu doporučit můj způsob jak jsem posledně relaxovala. Měla jsem na sobě latex jak nosím pořad a nikdy nesundavám (i kuklu). Měla jsem řemeny stažené nohy a latexovou svěrací kazajku. Vzal spací pytel zapnul ho. Můj spací pytel nemá takovou tu díru do které se dá dá dát polštář třeba ale má stojáček a je těsnější. Zapl mě do něj. Ten pytel sám o sobě znehybňuje. Pak vzal roubík měkkou kuličku. Nandal mi ho a zamkl na zámeček. Pak vzal latexovou pásku a dal mi ji přes oči. Takto jsem ležela na gauči klidně půl dne. V zimě to bylo super ale nejlepší to bylo v létě. Také bylo dobré že jsem se nemohla sice hýbat ale mohla jsem aspoň sebou házet jako žížala.

Jana (Pá, 10. 12. 2021 - 21:12)

Tawse nebo dřevěné prkénko na krájení zeleniny...
Někdy pásek od kalhot, složím na půl a už to sviští
ale i kartáč na vlasy se dá použít
proutek na pomlázku
dá se toho vymyslet hodně, aby Tě nebolela ruka

Ale tawse má nádherný zvuk

Laďka (Pá, 10. 12. 2021 - 20:12)

Co používáte holky na výprasky?

Jana (Pá, 10. 12. 2021 - 13:12)

Kalhotky vždy zaberou. A nejlepší jsou celý den nošený. No a výprask do růžova je bonus. Vždycky mám ráda jak je svíjí na posteli a huhlá.

Monika (Čt, 9. 12. 2021 - 20:12)

Tak jsem mu ucpala pusu těma s kalhotkama a omotala kolem dokola izolepou. Navíc ještě zavázala silnějším šátkem a byl v háji :-) dostal výprask na který jen tak nezapomene a ani nepípnul. Děkuji za typ. Jsme na ty klasický pomůcky ne na ty sexshopový nafukovací atp.

Pavla (St, 8. 12. 2021 - 21:12)

V létě , večer se k nám na dvorek vloupali dvě děcka, měli smůlu že jsme zrovna byly doma, hned jak jsme je uslyšeli , vlítli jsme na dvůr spacifikovali je, spoutali, odvedli do domu, byl to kluk a holka z naší vesnice, kolem 20ti. tak jsme jim udělaly s manželkou osobní prohlídku, vyslékli je , připoutaly do X k postelím, dostali pleny aby nám do rána nepročůrali postel , zhasli a nechali je do rána tak.
Ráno jsme jednoho po druhém odvedli a připoutaly ke kříži, dostali roubík a každý z nich dostal anální kolík a pak 25ran rákoskou. pak jsme je pustili se slovy že doufáme že jsme je na našem pozemku potkali naposledy, od té doby jsme je vlastně ještě ani neviděli, natož aby nás opět navštívili.

Mari (Po, 6. 12. 2021 - 14:12)

Když jsem dneska byla v kozelci a už se blíží prosinec. Vzpomínala jsem na léto když jsem ještě nemusela byt tak často a dlouho svázána. Pamatuju si jak jsem celé léto chodila v latexu. Nejvíce jsem nosila péřovou kombinézu. Ale také bylo docela příjemné chodit doma v latexu a v pláštěnce. Také když jsem byla na chatě v létě a šli jsme se projít do lesa měla jsem pláštěnku latex gumáky. Když bylo krásné ticho a nechtělo se mi mluvit z kapsy jsem si vytáhla roubík. Co vy? Jaké máte vzpomínky na léto vy? Třeba nosili byste pláštěnku v létě jako já?

Hans B.B. (Út, 7. 12. 2021 - 15:12)

Tak občas když je v létě deštivo nebo chladno tak jo. Ale u mě léto znamená koupání a pohyb tak nějak všeobecně a k tomu se pláštěnka jaksi moc nehodí. Nicméně doma jsem i v létě chodil v latexu ale venku ne.

Mari (Út, 7. 12. 2021 - 22:12)

Si pamatuju jak to začalo. Jsem měla jako vždy latex byla jsem má chatě šla jsem se s přítelem projít do lesa. Tenkrát dostal nápad ze mě trochu zpříjemní procházku. Když jsme došli do lesa vytáhl dlouhou pvc pláštěnku a pvc žluté kalhoty s laclem. Řekl ať si to obleču. Bylo 30 stupňů slunečno. Ze to mám jako zkoušku. Tak jsem si sundala gumaky. Vzala si kalhoty gumaky. Už v kalhotách mi bylo vedro. Pak jsem vzala si tu pláštěnku. Zapla jí jak mi to vyhovuje. Přítel viděl ze to mám hotové. Přišel ke mě ještě mi nandal kapucu zapl ke krku a utahl pevně. To jsem se začala potit jako o závod. Takto oblečená jsem s ním šla 10 km dlouhou procházku lesem. Tak začala má záliba v plastenkach. Třeba jsem si zvykla na neprodyšné materiály. Třeba takhle jsem v létě často doma nosila péřovou kombinézu.

Reklama

Přidat komentář