Reklama

Sebrali mi dítě

! (St, 10. 9. 2014 - 11:09)

umíš číst? Na co...Právníka na to, aby jí pomohl podat žalobu.

Prosím (St, 10. 9. 2014 - 11:09)

Petro, pokud jsi z Prahy,...umíš číst? Na co právník? ten chlap NERESPEKTUJE nařízení soudu. Podle toho co psala Petra, tak už soud proběhl. Tak na co dalšího právníka.

Možná by (St, 10. 9. 2014 - 10:09)

Petro, pokud jsi z Prahy,...víc zabralo najmout si 2 Ukrajince a ti mu za pár tisíc rozmlátí hubu, takže si to srovná v hlavě.

(St, 10. 9. 2014 - 08:09)

Prakticky dělá vše...Petro, pokud jsi z Prahy, mám schopného právníka a dám ti na něj kontakt. Samozřejmě, že si ale účtuje poplatek, nebude to zadarmo, ale je schopný. Vyhráli jsme díky němu už několik soudů. A navíc, docílili jsme i toho, že druhá strana nám musela proplatit všechny vynaložené náklady na řízení (tj. i právníka). Platit sice také nechtěli, tak jsme to vyřešili exekucí. Určitě řešit soudem, jiná možnost není. Buď silná a nenech se odradit zdlouhavostí a nebo strachem. Jde o tvoje dítě. A čím dříve to budeš řešit, tím lépe. Držím ti palce!!!

....... (Út, 9. 9. 2014 - 19:09)

pravnik na doktorce? jsi si jista? :-DDD
priste si rozmysli, s kym splodis decko

Petra (Út, 9. 9. 2014 - 19:09)

Prakticky dělá vše cíleně,aby znemožnil styk vůbec.Hledá nesmyslné důvody.Policie toto neřeší.S tím mám zkušenost.Pokud mohu poradit zase já.OSPOD argumentuje,že otce donutit prakticky nemůže.Odkazuje mi na soud přímo.Pokud by četl tyto řádky právník.Poprosila bych o radu.Moc díky všem.

Petra (Út, 9. 9. 2014 - 19:09)

Jde o to,že soudem nařízený styk otec nechce respektovat.Zjistila jsem na úřadech,že lze nedodržení styku sankciovat nebo odebrat dítě a dát druhému rodiči.Střídavá péče to bych ráda.Jen je potřeba aby rodiče spolu vycházely a dokázaly se dohodnout.Otec není toho schopen.Hází klacky pod nohy.Moc díky za Vaše příspěvky.A těším se na další rady.

Petro (Út, 9. 9. 2014 - 14:09)

Měla jsem movitějšího...a otec tvého dítěte bydlí se synem sám a stará se o něj celodenně? Nebo si to taky nějak mazaně zařídil a chce tě jenom trápit? To by mě zajímalo...a taky by se na tom dalo stavět v případě soudu.

Irena (Út, 9. 9. 2014 - 14:09)

zas z vlastní zkušenosti...Ano souhlasim moc pekne a pravdive napsany.

! (Út, 9. 9. 2014 - 13:09)

zas z vlastní zkušenosti...Přesně tak.

Tak já (Út, 9. 9. 2014 - 13:09)

To je ono! Naučily jste se...zas z vlastní zkušenosti vím, že většina chlapů do péče ani děti nechce, když si představí té práce a času, které by tomu museli věnovat. Po večerech pěkně doma, místo čumění na TV přeprat prádlo a připravit svačiny do školy, žádné soukromí, únava, málo peněz, protože paragraf na nemocné dítě sice stále platí, ale peníze nejsou, u některých firem vyhazov z práce za častou absenci. Většina mužů, pokud nemá jisté zázemí většinou ve vlastní matce,která se o nemocené dítě postará a i jinak vypomůže, vyzvedne ze školky, odvede na kroužek, zajistí hlídání v době školních prázdnin atd. se do toho nehrne. A ještě chlapi držkujou, když jim vyměří alimenty a navíc mají třeba synovi koupit jednou za rok nové boty. Takže asi tak.

hmhm (Út, 9. 9. 2014 - 12:09)

no jo,ale jestli je ten...Nejde o pokutu, jde i o to, že bý jí mohli poradit. Co dělat, na koho se obrátit, jak postupovat. Jako kdysi poradili i mojí sestře.

Petra (Út, 9. 9. 2014 - 12:09)

tak to je fakt rada nad...no jo,ale jestli je ten bývalý přítel-otec děcka,opravdu prachatý tak se pokutě jen vysměje.Pokud má na kontě třeba 1-2 i více mega,tak co je pro něj pár tisíc pokuty.Jo holka,tady je těžko radit.Měla jsi nejdřív přemýšlet jak to máte se vztahem z jeho strany.Jestli tě nechtěl jen za účelem abys mu dala dítě.Vím to je ošklivý jak to říkám,ale znám takový případ z okolí.

- (Út, 9. 9. 2014 - 11:09)

To je ono! Naučily jste se...Tvrdit, že vina byla většinou na straně ženy je nesmysl.

? (Út, 9. 9. 2014 - 11:09)

tak to je fakt rada nad...Proč ne? Odbor péče o dítě.

? (Út, 9. 9. 2014 - 11:09)

To je ono! Naučily jste se děvenky, že musí být jenom po vašem a ejhle ono to není vždy pravda. Dosud vám to většinou vycházelo a dokázaly jste zneužívat děti a doslova jste je finančně a citově muže vydíraly i když vina většinou byla na vaši straně! Samozřejmě tyto spory vedly většinou soudkyně ženy a ty nikdy nebyly nestrané! Mohlo by vám to dost mužů potvrdit.Je na čase, že už vám někdo tyto praktiky zatrhnul!

Hanka (Út, 9. 9. 2014 - 10:09)

Řešit soudem. Dítě ti...tak to je fakt rada nad zlato, poradit se na úřadech. Třeba na hlavním nádraží, že jo. Řešila jsi něco konkrétně za posledních 10 let na českém úřadě? A od tý doby jak to rozesral Drábek, tak je to ještě horší. Úředníci neznají zákony a jejich novely. Pokud otec dítěte nedodrřuje nařízení soudu, tak jedině na policii a následně k soudu, kde dostane aspoň pokutu a příště si to rozmyslí. Nevím, jaké máte vztahy a proč ti nechce dítě "půjčovat". Pokuste se domluvit spolu jako rodiče.

Já bych (Út, 9. 9. 2014 - 09:09)

Měla jsem movitějšího...ti dítě nesvěřila už za ten výraz "půjčovat".

. (Út, 9. 9. 2014 - 09:09)

Měla jsem movitějšího...Řešit soudem. Dítě ti musí "půjčovat"- to je hrozný výraz. Jsi jeho matka, nenech se odbýt a bojuj. Na tvém místě bych se poradila i na úřadech. A asi bych usilovala o svěření do střídavé péče. Abych byla s dítětem více.

Petra (Čt, 4. 9. 2014 - 21:09)

Měla jsem movitějšího partnera.Neklapalo to.Bydlím u rodičů. Díky tomu ,že si zaplatil kvalitní právníky bydlí dnes syn u něho. Poznamenávám,že jsem zaměstnaná,nepiji alkohol,nekouřím a o dítě jsem se starala. Poradíte ??????
A jak vůbec řešit,že mi nechce půjčovat dítě,tak jak soud určil ?????

Reklama

Přidat komentář