Reklama

Svazování partnera(ky)

Martin (Čt, 16. 9. 2021 - 20:09)

Zase Lenka : … ve vaně s automatikou. Ty jsi víc na sex, než češtinu :-)

Lenka (Čt, 16. 9. 2021 - 20:09)

Pravdu máš, ty honipírko :-)

Pavel (Čt, 16. 9. 2021 - 12:09)

Co mi tedy doporučíte jaké vhodné vybavení ke svazování do začátku?

Hans B.B. (Čt, 16. 9. 2021 - 19:09)

Chceš svazovat nebo být svazován?
Asi bych do úplného začátku doporučil kožená pouta (na ruce i na nohy) s možností uzamčení. A když se to bude líbit, jde dokupovat všelicos. A nebo koupit kvalitní lano ale to chce trochu vědět, co si můžeš dovolit. Nesmí to řezat kůži, nesmí to zastavit krevní oběh atd. A počítej s tím, že potom budeš mít pár hodin stopy.

Návštěvník (Čt, 16. 9. 2021 - 06:09)

tak to já mám z prázdnin úplně jiné zážitky :-D přítel mě s kamarádem připoutali ke koze a hodinu mě šukali do zadku.dva dny jsem chodila jak kačer. :-D

Mari (Čt, 16. 9. 2021 - 06:09)

Včera jsem vzpomínala na léto. Bylo to nejlepší. Nejvíc best bylo jak jsem se pokusila být měsíc spoutána. Nejlepší bylo ze jsem kromě toho měsíčního svázáni byla svázána mnohem častěji. Také v létě jsem začala doma nosit častěji perovou kombinezu. Byl to můj domácí úbor nejlepší bylo když bylo 30 stupňů a ja měla na sobě latex s kuklou a na sobě perovou kombinezu a kapuci na hlavě. Takže jsem většinu léta nesundala latex. Jak jste si vy užili léto

Hans B.B. (Čt, 16. 9. 2021 - 12:09)

Já léto tak nějak standartně. Hodně jsem byl v neoprénu protože bylo chladné léto a studená voda. Teď se nemůžu dočkat až se ochladí, bude to na delší oblečení a já nebudu latex sundavat vůbec. Nebo jen na chvilku po dlouhé době (2 týdny).

Mari (Čt, 16. 9. 2021 - 19:09)

Koupila jsem si další oblečení z latexu a jsem za to rada chci už jenom nosit latexove věci a to pouze latexove věci sestavovala jsem si nějaké outfity. A napadl mě tento ten je jako můj normální podzimní. Spodní latex celotelovy kukla rukavice ponožky. Přes to latexove leginy a latexove šaty přes ne bych dala latexovou plastenku a měla bych pořad na hlavě kapuci pořad přes kuklu. Přes ni bych dala latexovou kapi a nandala velkou kapuci i u ni takto bych chodila každý den nakupovat atd.

Mari (Út, 14. 9. 2021 - 17:09)

Dneska jsem měla trochu tvrdší probuzení normálně jsem šla spát večer klasika latex kukla rukavice ponožky. Usnula jsem a protože mám opravdu tvrdý spánek dostala jsem od přítele překvapeni ráno jsem čekala ze se normálně vzbudim se šťastným pocitem pohody v latexu a vzbudim nevidím vydím jen tmu tak se pokusím se pohnout a nejde to snažím se až podle susteni poznám ze jsem ve spacím perovem pytli asi byl hodně pevné staženy řemeny. Zkusila jsem zavolat na přítele co to má znamenat ale neslo to zjistila jsem ze mam přes pusu pásku. A fakt pevné utazenou v tom se otevřely dveře a někdo mi pásku sundal. Ptám se co se děje když v tom mi řekne jen překvapeni chtěla jsem ho servat za to ze mě svázal bez mého vědomi když v tom mi hned po první hlasce skončil v puse roubik. Pak mi řekl hodně štěstí a osvobodil mě pak za 7 hodin cca když mě rozvazoval zjistila jsem ze pod spacakem jsem mela nohy a tělo v igelitovem pytli dobře překvapeni ne co na to říkáte

Návštěvník (Út, 14. 9. 2021 - 23:09)

Pěkná kravina , zahráváš si se zdravím !

Mari (St, 15. 9. 2021 - 06:09)

A jak si zahravam se zdravím co je špatně kdyby sis zkusil spát zabalenej v latexu změníš názor

Hans B.B. (Út, 14. 9. 2021 - 22:09)

Super překvapení. Jen se divím, že ses při tom nevzbudila. Tohle připravit asi nebyla úplně hračka.

Mari (St, 15. 9. 2021 - 07:09)

Mám hodně tvrdej spanek

Hans B.B. (St, 15. 9. 2021 - 12:09)

To teda jo. :D Mě by to probudilo.

meltepeee (Út, 14. 9. 2021 - 07:09)

Sex seznamka - http://hespac.com/sexseznamka.htm Počítal jsem s tím, že na mě budou vyskakovat fiktivní profily. Lehce jsem je ale rozeznal od skutečných žen. Navázal jsem se třemi konverzaci a pokračovali jsme přes email. Postupně jsem se s nimi sešel a po předchozí domluvě je pozval k sobě.

Hans B.B. (Út, 14. 9. 2021 - 05:09)

Nevadí. Klasickou průhlednou mám taky a budu mít i v tělové barvě. Časem snad něco najdu.

tony (Út, 15. 3. 2022 - 13:03)

nemuzu transparentni masku sehnat nejradeji se sklicky.Kdybys ji sehnal pisni dik

Hans B.B. (Út, 15. 3. 2022 - 18:03)

Já ji sehnal od Libidexu. Je to ale opruz, protože se nevyhneš clu a dlouho to trvá. Nejlepší je zvolit trošku dražší dopravu kurýrem. Ti to proclívají ve Francii a za pár dní to máš doma. A nakonec i to clo tam vyjde levnějí takže se ti dražší doprava vyrovná. Clo ale musíš platit taky ve Francii (jde to kartou) a až pak to pusttí dál. Nejde to tak, že to zaplatíš až při převzetí. To umí jen Fedex a ten Libidex nepoužívá. Pokud nechceš nakupovat z ciziny tak myslím, že Simon O. ji má taky. Možná ne přímo na stránkách ale máš tam možnost volby barvy u toho co si vybereš. Se sklíčky jsem ale žádnou neviděl. Jednu sice mám (ne transparentní) ale tu mám z Ruska a odtamtud teď asi delší dobu nebudou nákupy možné. Druhá možnost (ale dost drahá) je Studiogum. Tam si chci koupit masku se sklíčky, nosními hadičkami, napevno připevněným zamykatelným obojkem a roubíkem imitujícím vnitřek úst. Pokrývá i jazyk a jazykem můžeš normálně hýbat i když ho máš celý uzavřený v latexu.

Bára (Ne, 20. 3. 2022 - 05:03)

Dneska je to tři týdny co jsem v kuse v celotělovém 1mm latexu...... . Včera jsme s manželem vyrazili na 20km tur.výlet, turistické oblečení pěkně překryje latex i obojek. Kuklu s roubíkem na jazyk také mám, je fajn, ale nedá se v ní být více než šest hodin.

Hans B.B. (Po, 21. 3. 2022 - 21:03)

Neuvěřitelně ti závidím. Já si to tak dlouho nemůžu dovolit i když bych hrozně rád. A nepřeje mě bohužel ani latex. Dneska ráno chvilku předtím než jsem vstal se mi rozlepil šev na rameni. Skoro celý rukáv se oddělil. A to jsem ho měl na sobě jen od pátku. Naštěstí jen rozlepil a neroztrhl takže už je opraveno. Pořád se s tím ale potýkám a fakt nevím jak je možné, že tobě drží. Musím to tam podlepit. Tohle jediné místo nebylo preventivně podlepené, protože tam není žádné pnutí a jak se zdá, je to nutné. Ty máš latex standardní z výroby nebo nějak upravený. Mě neskutečně vrtá hlavou, proč se mi takové věci pořád dějí. Opravdu už se bojím v něm jít na výlet a podobně právě kvůli tomu, že latex nevydrží. Jak to vlastně děláš s ponožkami a rukavicemi když je máš napevno přidělané? Já nemůžu mít jiné než prstové, protože mi v nich po zhruba dvou hodinách tak klouže noha, že v tom nejde chodit (a to ani když na nich mám boty). Jediné co se dají jsou prstové ale ty nemám napevno přidělané. Druhá věc je, že víc než týden bych to nevydržel kvůli tomu, že rostou nehty a za týden narostou tolik, že to za 1. je nepříjemné a za 2 by to protrhlo latex. Jak to děláš ty když jsi v tom tak dlouho?

Reklama

Přidat komentář