Reklama

Svazování partnera(ky)

Mari (St, 17. 8. 2022 - 13:08)

Jjj pořad drží.

Mari (St, 17. 8. 2022 - 13:08)

Jjj pořad drží.

Bára (Ne, 14. 8. 2022 - 13:08)

Včera jsme s dcerou hrály flašku obráceně, na koho ukázala musel se přiobléci. Dcera také přijela v celotělovém latexu, aby byl start co nejvice stejný. Pripravily jsme oblečeni a pomůcky, určily pořadi oblékání. První šel uzamčený kuličkový roubík, poté se střidalo pět jednodílných plavek s rolákem bez rukávu, tři body s rolákem, jeden svetrový rolák a nakonec péřová konbinéza s kapuci utaženou přes hlavu, předtím jsme si sundaly roubík. Musíme v tom vydržet do pondělního rána. Já prohrála, mám i konbinézu, dcera ma druhé body.

Hans B.B. (Ne, 14. 8. 2022 - 22:08)

Tak takováhle zábava mi není cizí. Do toho bych šel taky. Super nápad s tou flaškou naruby.

Zdeněk 37 (Ne, 14. 8. 2022 - 11:08)

Chtěl jsem se zeptat, bude to spíše otázka pro Hanse B., je takovej technickej. Na jakém principu fungují ty magnetické zámky u Segufixu. Ono se to normálně zapne - ta černá zástrčka na ten hrot, ale ten klíč, to je v podstatě jakýsi náprstek a zespodu je magnet, jak se to tak odemyká?

Hans B.B. (Ne, 14. 8. 2022 - 22:08)

Přímo tohle jsem neviděl ale hádám, že tam bude klasická západka jako je třeba u dveří (jen samozřejmě menší) a ten magnet ji odjistí podobně jako klikou otevřeš dveře. U dveří je to mechanická záležitost, tady se přitahují dva magnety. Kdysi jsem takhle chtěl udělat magnetický zámek s několika západkami přičemž v klíči by byly různě orientované magnety takže jedním by to otevřít nešlo. Fungovalo to parádně v plastu ale ne moc spolehlivě v nerezu. Tam by to chtělo silnější magnety ale tím by to celé bylo větší. Časem si ale zkusím ještě pohrát. Já to měl vymyšlené tak, že západky nebyly na pružině ale taky na magnetech. Přiložením klíče jednou stranou se to zamklo, přiložením téhož klíče druhou stranou zase odemklo. V zamčené nebo odemčené poloze ty západky držely další magnety jejich sílu překonaly silnější magnety v klíči.

Bára (Ne, 14. 8. 2022 - 07:08)

Včera jsme s dcerou hrály flašku obráceně, na koho ukázala musel se přiobléci. Dcera také přijela v celotělovém latexu, aby byl start co nejvice stejný. Pripravily jsme oblečeni a pomůcky, určily pořadi oblékání. První šel uzamčený kuličkový roubík, poté se střidalo pět jednodílných plavek s rolákem bez rukávu, tři body s rolákem, jeden svetrový rolák a nakonec péřová konbinéza s kapuci utaženou přes hlavu, předtím jsme si sundaly roubík. Musíme v tom vydržet do pondělního rána. Já prohrála, mám i konbinézu, dcera ma druhé body.

Mari (Ne, 14. 8. 2022 - 01:08)

Taky docela skvělá je plynová maska. Když jsem byla dneska spoutana popruhy k posteli mela jsem roubik a pres nej ještě těsnou plynovou masku. Doporucuju dává to tomu jiný rozměr jako ta kapuce perove kombinezy a plastenka které jsem mela k tomu na sobě. Poté co jsem byla rozvazana jsem musela takto byt cely zbytek dne. K tomu jsem dostala prevetivne pouta s řetězem v pasu a pouta na nohy abych si to nesundavala. Jako zapotila jsem se krásné.

Hans B.B. (Ne, 14. 8. 2022 - 22:08)

Jo s plynovou maskou se dá dobře hrát. Ovšem není maska jako maska. Když dobře padne, netlačí a dobře těsní jde s tím dělat zajímavé věci. Kdysi dávno jsem si takhle hrál s jednou holko co na to taky trochu byla. Jednu masku jsem upravil tak aby byl otevřený vždycky jen jeden ventil. K té jsem hadicí připojil druhou. Pak se losovalo nebo hrála nějaká hra a kdo prohrál, vzal si druhou masku, vítěz první. Ten v druhé masce se nemohl nadechnout jiného vzduchu než toho, který vydechl ten s první maskou. Nedalo se přes první masku nasát čerstvý vzduch. Vystřídali jsme se takhle hodněkrát, já jednou musel dýchat vydýchaný vzduch celý víkend. Byl to zajímavý zážitek.

Hans B.B. (Pá, 12. 8. 2022 - 10:08)

Včera jsem udělal pokus. Měl jsem chuť na víc vrstev latexu tak jsem si na sebe postupně vzal 5 neck entry catsuitů, jeden s ramenními zipy a jeden klasický. Ke každému i rukavice a ponožky (jeden je má napevno připojené). Měl jsem tak na sobě celkem 5 mm gumy a 3 mm na rukou a nohou. Bylo to super a spal jsem v tom všem. Druhý den jsem ale myslel, že se z toho už nikdy nedostanu. I když jsem všechno důkladně namazal, jednotlivé vrstvy se dost slepily a také se v tom dalo hodně špatně hýbat. Ale ten pocit, to se nedá popsat. Určitě to zopakuju.

Bára (Út, 2. 8. 2022 - 21:08)

V latexu chci zůstat co nejdele, latex i maska ženy, či druhé rukavice byly dost poškozene a musela jsem někde použit lepidlo (vteřinová a Herkules), abych třeba po zapnutí přilepila zip, aby se nerozjížděl, masku ženy jsem musela přilepit ke spodni masce je již moc potrhaná, podobně i rukavice tělové barvy.

Hans B.B. (St, 3. 8. 2022 - 00:08)

Takže vlastně je to takové rozloučení s těmito kousky protože sundání znamená definitivní zničení a vyhození. :D . . . Teď trochu jiný dotaz. Psala jsi kdysi, že máte chatu na Kokořínsku. Uvažuju, že bych si tam udělal nějaký okruh na koloběžce. Máš nějaký tip kam se podívat?

Bára (St, 3. 8. 2022 - 04:08)

Přesně tak, latex nejde bez zničení sundat, je to i dost zajimavý pocit, když víš, že nejde sundat. Na Kokořinsko na koloběžce tak maximálně po silničkách - Pokličky, hrad Kokořín, město Mšeno, rozhledna Vrátenka, Harrasov, je zde spoustu pěkných pěšich tras ......

Hans B.B. (St, 3. 8. 2022 - 11:08)

Jinak dík za tip. Ještě mám v plánu Krakovec. Tak jako tak musím kus cesty autem. Tam bych sice dojel ale zpátky už ne a nabíjet venku není kde.

Hans B.B. (St, 3. 8. 2022 - 11:08)

Ten pocit znám a miluju ho. Takhle fungují ty moje dva 1 mm catsuity do kterých se leze krčním otvorem. Schválně jsem si u toho nechal udělat ten límec vyšší. Vlezu si do toho bez problému sám ale už se z toho nedokážu dostat ven. S tím mi musí někdo pomoct. Ten někdo je kámoška (bohužel nic víc), které se občas nechce (schválně) mi s tím pomoct a nechá mě v tom. A mě se ten pocit líbí. Jsem celý v latexu a vím, že v něm budu uvězněný dokud někdo nebude mít náladu mě z něj dostat. Sice to není tak nesundatelné jako u tebe ale ten pocit za to stojí. Roubík taky mám nejradši nafukovací.

Mari (Po, 25. 7. 2022 - 23:07)

Nemůžu se dočkat až bude zase pršet, miluju lesní déšť. Když posledně pršelo byla jsem na chatě a to jsem hned sla za přítelem aby mi sundal pouta a sla jsem si vzít plastenku. Bylo kolem 30 stupnu tak jsem si pres latex s kuklou vzala pod kalhoty do deste perove oteplovaky abych byla v teple. Pod plastenku jsem si oblékla perovy kabát. Nandala jsem si roubík a nandala kapucu nejdřív od kabátu a pak od pláštěnky. Jako boty jsem si vzala holinky a sla jsem se procházet do lesa, takto jsem se vydržela procházet 3 hodiny. Ale bylo to mega. Zvládli byste vy? Takhle oblečení 3 hodiny v 30 stupních? Pro mě to bylo ideální.

Hans B.B. (Út, 2. 8. 2022 - 10:08)

Zůstáváš dál v latexu nebo už sis ho sundala?

Mari (Út, 2. 8. 2022 - 13:08)

Porad, proste moje druhá kůže kterou sundavam minimálně. To same jako roubik, který je pro mě běžná část domácího.

Hans B.B. (St, 3. 8. 2022 - 00:08)

Takže sis ho nesundala už přes 3 měsíce? To teda poklona. Já ho taky nosím v podstatě pořád a sundavám jen když musím ale takhle dlouho fakt nevím jestli bych to dal. Zatím nejvíc jsem ho měl na sobě v kuse 35 dní. Fakt je, že když ho mám na sobě delší dobu, vnímám ho jako vlastní kůži. Kdybych nemusel, nesundám ho asi vůbec nikdy.

Mari (St, 3. 8. 2022 - 00:08)

Latex už je pro mě zvyk ale můj nový zvyk je roubik. Ten jsem si zamilovala. To byste nedali co mít skoro pořad dobrovolně roubik v puse i doma.

Reklama

Přidat komentář