Reklama

Nahý při vyšetření ???

Návštěvník (Ne, 14. 8. 2022 - 08:08)

Já netvrdil že se neprohlíží nic jinýho. Jen proč se sundavaly trenky. Chodil jsem do odvodních komisí, ne proto, že bych chtěl, ale proto, že jsem musel. Nehorší byly odvody odkladů. Tam byli kluci bez rukou, nohou a s jinými defekty. K odvodu museli aby dostali modrou knížku i opakovaně.

R.S. (Ne, 14. 8. 2022 - 17:08)

to je v poho. Já to pochopil, já se nehádám. U nás prostě jenom nechtěli, aby si někdo teprve začal sundavat tričko a rozvazovat boty, až ho zavolaj dovnitř. Kdo má na chodbě trenky, jim bylo naprosto putna. A jenom na vysvětlení: ta místnost s komisí byla malá - my tam neměli plentu, jak to zažila většina. Taky tam pouštěli po jednom, vždycky když už ten předchozí byl skoro hotovej, takže se tam sešli max. dva najednou. Tím pádem to uvnitř bylo už definitivně bez trenek.

Návštěvník (Pá, 12. 8. 2022 - 22:08)

dnešní bebíčkáři a šamponci by z toho trauma měli zcela reálně

Sam (Pá, 12. 8. 2022 - 22:08)

Jó, to byla ale jiná doba. Dneska by to bylo prohlášeno za traumatizující.

R.S. (Út, 2. 8. 2022 - 00:08)

Já to zažil při odvodu. V hale nám řekli: Tady si odložte, až vás zavolaj, ať jste připravený. Ve vnitř nesmíte mít na sobě nic. Jeden po druhym jsme si sundavali trika, boty a kalhoty. Dva romský kluci, který rovnou přišli do půl těla, sundali akorát kraťasy a sandály. Oblečení se dávalo a dřevěný lavice kolem stěn, kde jsme pak seděli asi půl hodiny, než nás zavolali. A tam se ukázalo, kdo se nebojí a kdo toho frajera jenom hraje. Některý se svlíkli bez přemejšlení, některý chvilku váhali, než sundali i trenky. A jenom pár srábků si až do předvolání nechávalo spodky a dokonce i triko, (což bylo hodně trapný uprostřed léta). Ostatní šli do naha. Pořádně správný kluci se dokonce pochlapili natolik, že si stáhli kůžičku a seděli tam s plně odhalenym žaludem. Srabi v trikách na ně jenom v nevěřícně zírali a vypadalo to, že si každou chvíli nadělaj do trenek. Prohlídka sama byla oproti tomu vlastně nudná. Měřili nám tlak, všechno možný prohmatávali od krku po třísla. Ptali se na prodělaný choroby. Prostě klasika. Jenom romskýmu klukovi napíchli pupík, protože se ukázalo, že v něm má absces. Tak to bylo poprvé, co jsem zažil nahotu už v čekárně.

Návštěvník (Pá, 12. 8. 2022 - 22:08)

Trenky se u odvodu sundavají jen kvůli tříselné kýle. Vaši ptáčci vojenské doktory vbec nezajímali.

Honza (Po, 1. 8. 2022 - 19:08)

Nemám problém se svléknout do naha třeba i u zubaře.

Eva (Ne, 14. 8. 2022 - 15:08)

A k čemu je to dobré ?

David (Ne, 14. 8. 2022 - 15:08)

To je přece jasné. Když pacient zlobí přidrží ho sestřička za koule.

Honza (Po, 1. 8. 2022 - 19:08)

Nemám problém se svléknout do naha třeba i u zubaře.

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 19:08)

Já to ani nečetl. Měl jsem urologické potíže a takový ukažte nám to, na obvodě, nebo v nemocnici, do naha, k tomu patřilo a z nějakých erekcí si nikdo nic nedělal. Zrovna tak odběry semene. To byly úplně běžné záležitosti oni byli zvyklí a já si zvyknout musel. Šlo o mé zdraví. Tak z toho nedělejte zločin.

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 15:08)

V den příjmu do nemocnice jsem na příjmu musela podepsat papíry že se plně odevzdávám do péče nemocničnímu personálu, pak už mě sestra vedla do koupelny , kde mě zvážila a změřila , řekla že se mám vyslíct do naha že bude sprcha , a odešla , tak jsem se vyslíkla a čekala opřená o lehátko co tam uprostřed koupelny měli, když došla nahnala mě do sprchy, namočit , namydlit ,dívala se jestli to dělám pořádně , tak jsem se snažila, nakonec mě sprchou opláchla , hodila po mě prostěradlo ať se do něj zabalím a utřu,tak jsem vylezla utřela se ještě než jsem se pořádně zabalila, řekla ať si lehnu na to lehátko, vzala mi krev, změřila tlak , pak řekla že mi ještě změří teplotu a ptala se že jestli jsem ještě pana, tak jsem se přiznala, že jo , ještě jsem pana, ta řekla pokrčit nohy , dostaneš teploměr do zadku, moc se mi do toho nechtělo ale byla neúprosná a já musela nastrčit prcku, naštěstí to nebolelo, pak už jsem se mohla oblíct do pyžama, odvedla mě na pokoj a přidělila postel, byly tam stejně staré, nebo mladší holky, tak jsem se rychle seznámila, a celé odpoledne jsme prokecali.po večeři mě upozornili že na noc berou pyžamo a že se spí nahá, no super. večer opravdu došla sestra, a sebrala nám pyžama, a my museli být v posteli ,a jít spát. Ráno v 5 došly dvě sestry s teploměrama , rozsvítili a všem nám jedné po druhé ještě v polospánku dali do zadku teploměr, a pak je zase vzali, zhasli a odešli, jak jsem se pak probudila, měla jsem já a jedna holka na posteli visačku "nesnídá " po vizitě a snídani, jsme zůstali na pokoji jen já a ta mladší holka,a tak jsme keceli z postele na postel protože jsme ráno, nedostali zpátky ty pyžama.pak došli dvě sestřičky dali řekli nám že už se máme připravit , že už půjdeme na operaci a že nám došli dát oblbováky tak nás opíchali dali na postel ty bočnice aby jsme nespadli, a řekli ať ležíme , nevstáváme že se nám bude motat hlava tak ať se nám něco nestane. A odešli. tak jsme čekali až pro nás dojedou, trvalo to fakt dlouho , té mladý holce, se chtělo na záchod a přemýšlela jak to udělá, tak jí říkám " tak zavolej sestru ať ti donese mísu, " a ona že né že nechce mísu, že si dojde sama že je v pohodě, a začala přelízet ty zábrany.
Samozřejmě se jí zamotala hlava a sjela po tom zábradlí dolů na zem a nemohla se postavit protože jí už neposlouchali nohy a rukama taky neměla sílu se zvednout. To jsem už nevydržela a zavolala na sestru, když došla a uviděla ji šla si pro pomoc ta holka se mezitím stejně počůrala. když ji dostali zpět do postele ,řekla jim že chtěla na záchod ale nechtěla otravovat, no to jsi nám to ulehčila , utřeli jí dali jí plínku a přikurtovali jí za zápěstí a kotníky k posteli, aby už nikam nelezla, podívali se na mě a řekli, doufám že ty nikam nemáš v plánu jít ? zakryli jí a nechali připoutanou tak a odešly. Chvíli se s tím snažila bojovat, ale pak to vzdala a byla v klidu. pak už taky moc nevím co se dělo a jen matně si vzpomínám jak mě odváželi na sál, ale ta, mladá tam ještě zůstala.
když jsem se probrala, byla jsem nahá přikurtovaná v nějaké JIPce kolem dokola přístroje hadičky drátky , zavolala jsem na sestřiču ať mě rozváže, řekla mě že ne žejsem byla divoká a že jsem si trhala ty hadičky a nebyla v klidu tak mě museli přivázat a že ještě takto budu, to se mi nelíbilo , což řekla že to mám blbí začala jsem sebou lomcovat tak mě přikurtovala i za stehna a lokty, chvíli jsem se snažila z toho dostat ale marně. Nechali mě tam snad věčnost, zkoušela jsem brečet, prosit , říkám že chci na záchod tak mi daly mísu ale nerozvázali mě.

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 17:08)

Podávám na tebe trestní oznámení.

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 16:08)

Ty tu prostě lžeš a ještě si s tím dáš takovou práci.Jdi dělat raději něco užitečného!!! Nikde nikdo nikoho nemůže nutit aby spal v nemocnici nahý a zabavil mu pyžamo !!!!!!!

Tomáš (Po, 1. 8. 2022 - 18:08)

tak to jsi mimo, náš tatka byl v roce 2013 na operaci budíku, jel na měsíc do lázní "Teplice nad Bečvou " a tam mu trenky brali.

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 19:08)

To ti říkal fotr?Tak to si tě slušně povodil na gumě od trenýrek.Ty moc chytrej nebudeš co ?

Návštěvník (So, 16. 7. 2022 - 17:07)

v puberte som mal aj ja predpísané procedúry v takom malom zdravotnom stredisku... bola tam jedna väčšia miestnosť s koženými lavicami a vešiakmi, akože šaťňa ...odtiaľ viedlo pár dverí do vyšetrovní a jedny dvere určené ako šatňa pre dievčatá, veľkosťou ako WC... chlapci sa prezliekali v tej väčšej, kam samozrejme po prezlečení prišli aj dievčatá a čakali pokým ich zavolajú... väčšina tam chodila na nejaké cvičenia, tak to nebol problém prezliecť si tričko a kraťasy... horšie bolo že ja som mal zábaly a kúpel, tak som sa vždy musel vyzliecť do naha a tam čakať... ako naschvál vždy keď som mal termín tam bolo viac dievčat ako chalanov.. menšie deti aj s rodičmi alebo súrodencami.. ešte k tomu tam bolo dosť zima čakať na studenej podlahe, vždy som ho mal úplne maličký, dosť som sa hanbil hlavne keď tam bol niekto kto ma pozná, keďže to bolo malé mesto... jedna babka čo tam raz bola s vnučkou, sa začala sťažovať sestričke, že prečo tam ja musím nahý sedieť pri nich a malá sa na to musí pozerať.. tá ju iba odbila, že iné miesto tu neni, či by sa jej skôr páčilo keby sa musela jej vnučka prezliekať pred všetkými, však ja som "iba chlapec", tak čo jej na tom vadí... a bolo vybavené... niektoré mamičky a dievčatá sa iba usmievali, alebo si naschvál sadli čo najbližšie ku mne, občas sa dali aj do reči... v dnešnej dobe by to už takto určite nemohlo fungovať, vtedy sa to vnímalo trochu ináč asi...

Návštěvník (So, 16. 7. 2022 - 17:07)

Nebo, když jsi nahý na vyšetření, je tam jen doktorka a sestra, pak někdo zaklepe. Sestra otevře dveře dokořán, vidí tě půl čekárny a sousedka nakoukne, že potřebuje jen předpis na léky a čumí jako vejr. Když se to vyřídí, jde za manželkou a blahopřeje jí, jak jsem pěkně urostlej. Přijdeš domů a nemluví s tebou ani pes. Při tom za to nemůžeš.

Návštěvník (So, 16. 7. 2022 - 15:07)

U vyšetření jsem musel být nahý mnohokrát. Míval jsem urologické problémy, které neměly vliv na funkci penisu, takže byly i erekce. Několikrát mi byla ohmatávána prostata i varlata, po operaci trvale holý spodek. Oni byli zvyklí a já si zvyknout musel. Stalo se, že jsem si zlomil ruku. Když mi sundali sádru, tak jsem dostal rehabilitaci v nádherném středisku. Když jsem tam přišel, musel jsem do naha, sprcha, půl hodiny bazén, kolem kterého se kdekdo špacíroval, pak nahý skrz všelijaké procedury, kde byly i ženy, o sestřičkách ani nemluvě, a až pak šatna, trenky a tělocvična. Manželka mi to nevěřila. Když jí potvrdila známá sestra, že viděla mého bimbasa, tak zuřila. Mě to zas tolik nevadilo.

karl (So, 16. 7. 2022 - 15:07)

To my jsme měli na vesnici takovou "odbornici". Máma jednou přišla s tím, že kamarádka z druhé ulice jí říkala jakou má šikovnou dceru, vystudovala a dělá v okresním městě ve fyzioterapeutickém dorosteneckém ústavu, a hodně dospívajících má špatné držení těla. O víkendu by se prý mohla podívat i na mě, protože už vyšetřila několik dětí z vesnice a hlavně zadarmo. Máma samozřejmě souhlasila, když jsme přijeli tak mladá chtěla ohromit kvazi odbornými výrazy, pak ať si všechno sundám aby mohla posoudit statiku skeletu, svalů, pánve, ... Řádně mě prohlédla, předklon, leh, kolena k bradě, na čtyři a přehnout záda,... Zjistila prý mírně vadné držení, pokud máma souhlasí tak že můžu chodit jednou týdně k ní na cvičení, prý už tři kluci z vesnice se přihlásili, tak to bych se mohl přidat s nimi, u dospívajících je to prý běžné a cvičením se dá napravit.
Nakonec nás bylo pět kluků, ve věku tři 15, jeden 16 a já 17. Udělala místo v hale, ještě i karimatky , a opět ať se svlékneme, aby viděla jak se při cvičení mění držení. Znovu ta samá cvičení, hlavně taková, aby nám bylo všechno co nejlépe vidět, postupně ke každému jednomu přišla, aby nás co nejvíce prohýbala zblízka. Když jsem viděl přitom ty její pohledy na vtáka, koule a anál, mně už bylo jasné, že je to jen taková maškaráda, možná ti patnáctiletí tomu věřili. Ale byla mladá, hezká, tak jsem si to užil, vždyť mi to neuškodí a rád jsem předváděl své vysportované tělo a ukázkovej penis. Bylo trochu vidět, že ten 16letý se stydí a není mu to příjemné. Měl ho opravdu hodně malý, sotva mu tam něco bylo vidět, jednom takovej knfolíček. Ještě několik víkendů jsme tam chodívali, pak někdo ve vesnici rozšířil, že není to žádná erudovaná odbornice, ale jen obyčejná zdravotní sestra na ortopedii, což mně bylo jasné už dávno předtím, že to jenom hraje. Já bych k ní klidně chodil i dál, ale už nechtěla. Jen jsem nechápal, jak mohou být lidé tak naivní, že uvěří někomu cokoli bez důkazů, kdyby řekla že je třeba i prezidentka, no prostě vesnice.

Reklama

Přidat komentář