Reklama

Častá masturbace u mužů

Danule (Út, 10. 1. 2023 - 16:01)

Při masturbaci si to představuji a velmi mě to vzrušuje. A to masturbuji často. Ve skutecnosti sto procent ne!!

! (St, 5. 1. 2022 - 12:01)

F!

Návštěvník (St, 5. 1. 2022 - 11:01)

Masturbuji často, protože manželka mým potřebám nestačí. Jí se to nelíbí a stěžovala si matce, tedy mé tchýni, že to přeháním a vadi jí, že mne při tom přistihuje. Ta jí řekla, že je blbá, že může být ráda, že to dělám doma a ne někde jinde s jinými. Od té doby už to mohu dělat kdy se mi zlíbí i před manželkou. Někdy jí to i přinutí k sexu.

Návštěvník (St, 5. 1. 2022 - 01:01)

Také bych rád tajně partnerku pozoroval,ale ani nevím jestli si to vůbec někdy dělá.Ona by se asi přede mnou styděla,ale já bych jí to klidně dopřál,dělal bych že o ní nevím.

Gi (Út, 4. 1. 2022 - 17:01)

Je otázkou co je častá masturbace. Někdo občas, když se semeno nahromadí tak, že se to nedá vydržet. Někdo každý den, někdo několikrát i mnohokrát denně. Je to dáno množstvím testosteronu, psychikou a regenerační schopností pohlaních orgánů. Co je zdravé, co už ne, co je dokonce odsouzeníhodné? Takto nelze stavět otázku. Tělo samo určuje, co je třeba, v zájmu vlastního zdraví. Jestli má někdo pořebu masturbovat pětkrát nebo vícekrát denně ať to dělá, protože je to zdravé a neplatí, že ve stáří vystřílí náboje a nebude moci. Naopak. Frekvence se sice sníží, ale oproti svým vrstevníkům na tom bude sexuálně nepoměrně lépe i ve vysokém věku. Masturbovat se vyplatí.

Marťas (Út, 4. 1. 2022 - 21:01)

Pěkně napsané. Udělám si to i pětkrát denně. A nemá to na ostatní aktivity žádný vliv.

svatoušek (Po, 3. 1. 2022 - 01:01)

To co děláš je sice tvoje...Diky moc za inteligentni komentar. Panicem nejsem proto abych setril semeno, ale proste jsem byl vychovany tak, abych byl "slusny kluk". Taky se bojim komplikaci z milostneho vztahu jehoz soucasti je sex. Na druhe strane mne ale komplikuje zivot ta abstinence, tak mam nekdy pochyby, ze to az do svatby vydrzim. A k tomu jeste podezrivam, ze si nekteri znami musi myslet, ze jsem gay jestli se vyhybam vztahum s holkami.

Kamil (Ne, 26. 12. 2021 - 21:12)

Manželka má již několik roků dosti bolestivou soulož, tak souložíme jen tak dvakrát do měsíce, ale rukou nebo pusou mi ho udělá téměř každý den někdy ráno i večer a já jí většinou dělám jazykem.

Anićka (Čt, 11. 11. 2021 - 05:11)

Syn má 15 a honí se tak 5x až 8x za den. Nijak jsem ho přitom nesledovala, ale byli situace, že jsem ho přitom nechtěně vyděla. Pokaždé se honil jen levou rukou. Jednou spadl z kola a zlomil si levou ruku. Sádru měl tři tídny. Od té doby jsem vydala skoro pořád erekci z pod jeho trenkama. Řekla jsem mu že mě to sice neva ale že by stím měl něco dělat aby tady takhle nechodil. Řekl mi že stou pravou rukou mu to nejde. A tak jsem se rozhodla že mu po dobu co bude mít sádru pomonu. Šli jsme do koupelny. Dost se stiděl. Slíbala jsem mu že se naněj nebudu dívat. Sráhla jsem mu trenky a postavila se za něj abych mu na něj neviděla. Pak jsem mu ho uchopula a začla mu ho honit. Byl to už opravdoví chlap.Během chvilky mu vněm začlo žkubat a vyděla jsem sylné vystřiky semene, až postříkal naproti dlaždičky. Pak jsem ho pustila on se umil a natáh si trenky. Řekla jsem mu že když bude potřebovat že mu pomohu a aby se nestiděl mě to říc. Ze začátku jsem mu ho honila tak 2x za den, ale stupnovalo se to a pak už to bylo tak 6x za den. Pokaždé silně a daleko stříkal. Užila jsem si krásné 3 tídny. Když jsem měla chvilky tak jsem si to dělala a přitom myslela na syna jak mu ho honim.

Peter (Čt, 11. 11. 2021 - 15:11)

Na mužov, či chlapcov najviac proti masturbácii platí uzamknúť do pásu cudnosti. Prvé dni budú nepokojní, no to sa časom zmení, telo si zvykne a na masturbáciu po pár týždňoch ani nepomyslia.

Návštěvník (Čt, 11. 11. 2021 - 15:11)

Jo. Ve třiceti budou mít prostatu jako pěst, půjdou na kudlu, normálně se nevymočí, na erekci a potenci můžou zapomenout.

Návštěvník (Čt, 11. 11. 2021 - 07:11)

Zlomená honící ruka je pro kluka v pubertě velký problém. Hodně jsem sportoval a tak se stalo, že při volejebalovém bloku mi byly zlomeny dva prsty, ukazováček a prostředníček. V nemocnici mi udělali sádru tak, že se penis nedal vůbec uchopit. Maminka se smála, že mám po radovánkách. Věděla, že to umím jen pravou. Zkoušel jsem to levou, ale to mi vůbec nešlo. Viděla mou téměř trvalou erekci a tušila, že se trápím, protože ve čtrnácti letech jsem penis proháněl hodně často. Že by mi měla vlastní rukou pomoci, to nenapadlo ani jí, ani mne. Drželi jsme si si odstup. Třetí den, už se to nedalo vydržet. Slitovala se a vyrobila mi z plastové trubky a gumy umělou vagínu. Zavolala mne, předala mi jí i s gelem a diskerétně se vzdálila. Musela znát mé rozměry, protože pasovala úplně přesně. Za chvíli jsem jí naplnil pořádnou porcí mrdliny. Byl jsem tak šťastný, že jsem to zopakoval. Když jsem byl hotov, tak jí odnesla, semeno vylila, vymyla jí a přiesla zpátky. Vrátil jsem se do starých masturbačních kolejí a dělal si to ještě častěji než před tím. Když mi sundali sádru, už mi jí nechala. Po čase mi penis povyrostl a soulož s vagínou už nebyla příjemná. Když jsem si postěžoval, že mne tlačí, tak jí odnesla a řekla, abych si našel holku, nebo pokračoval rukou. Brzy jsem zvládl obojí.

Návštěvník (Čt, 11. 11. 2021 - 07:11)

Nauč se tvrdé y,ti tídne

jullek (St, 10. 11. 2021 - 22:11)

Na to že ti je 25 let jsi docela trouba, na takovou otázku se může ptát možná 12 letý žák. Každý kdo drandí Karla, ví že je péro křivé, a piču je rovný, to snad vidí každej kdo není slepej!

Návštěvník (St, 10. 11. 2021 - 23:11)

Myslíš si, že za dvanáct let ti někdo odpoví?

Ela (St, 13. 10. 2021 - 06:10)

Můj manžel je onanista. Honí se několikrát denně a to i přede mnou. Souloži se mnou sice dává přednost, ale uspokojí mne tak, že už na víc nemám, nehledě na to, že mám také jiné povinnosti, než se věnovat jeho náruživosti. Když jsem se vdávala, věděla jsem do čeho jdu. O jeho sklonech mne předem informovala jeho matka. To, že je výkonným samcem považuji přesto za přednost. Sex s ním je nádherný. Tak úžasné orgasmy jako s ním, jsem nikdy nezažila. Jeho repertoár sexu je bezbřehý a udělá cokoli pro mé nejvyšší uspokojení. Já mu za to trpím jeho masturbační aktivity, protože se milujeme a on je jinak moc hodný a skvěle si rozumíme.

Dr (St, 13. 10. 2021 - 15:10)

Častá masturbace mužů může být nemocí, pokud dělá jenom to. Pakliže upřednostňuje soulož před masturbací a řádně uspokojuje ženu, jde jen o uvolňování přebytečné energie a není důvod ke znepokojení, až na to, že takto výkonní jedinci bývají často nevěrní, protože soulož upřednostňují i jinde než doma. Tím neříkám, že je váš manžel nevěrný, ale bývá to tak.

Návštěvník (St, 10. 11. 2021 - 08:11)

Jako kluk jsem si často hrál s přirozením. Asi v deseti letech přišly orgasmy a výrony semene. Stala se z toho vášeň, která se dalo těžko odolávat. Masturboval jsem, při každé možné příležitosti. To nemohlo uniknout mamince, která tím byla velmi znepokojena. Ne, že by mi to zakazovala, ale protože věděla přesně jak často to dělám, nelíbilo se jí že je toho moc. Ve třinácti letech, aby dokázala, že všeho moc škodí, mne nechala testovat, aby mne přesvědčila o škodlivosti časté onanie. Žena, která mne testovala se mi představila jako učitelka. Dávala mi matematické příklady. Šlo vlastně o IQ test, se zapojením erekcí a masturbací. Nejprv jsem jen počítal, pak jsem musel obnažit spodek. Nechala mne listovat v hambatých časopisech, když jsem měl erekci počítal jsem zas. Špatně. Pak mi nasadila kondom, do kterého jsem po krátké masturbaci vypustil semeno. Když jsem se vzpamatoval, Počítal jsem zas. Tentokrát dobře. To se opakovalo ještě dvakrát, se stejným výsledkem. Trvalo to tak hodinu. Sklidila kondomy, umyl jsem se, oblékl a pak zavolala maminku, která byla v čekárně. Ukázala jí příklady, vysvětlila a uzavřela, že častá masturbace nemá na mojí inteligenci vliv, spíše naopak, že zklidnění po ejakulaci, jí uspokojivě nastartuje. Maminka změnila názor a masturbaci spíše podporovala. Jak jsem měl erekci, trvala na tom abych se uklidnil. Časté onanii se oddávám dodnes.

Eva (St, 10. 11. 2021 - 14:11)

Syn také masturbuje často. Zatím jsem si nevšimla, že by byl po ejakulaci nějak inteligentnější. Pravda je, že když má erekci a masturbuje, tak totálně zblbne a po ejakulaci mu dost dlouho trvá, než je s ním rozumné pořízení. Častá masturbace u kluků je kolik výronů za den? Syn to dělá asi pětkrát denně. Je to moc, nebo málo? Jak se k tom u stavěla maminka? Já jsem z toho dost vykolejená.

Návštěvník (St, 10. 11. 2021 - 16:11)

Častá masturbace není jen o výronech. Když je dost času a bezpečí, může jeden akt se zadržováním nechtěné ejakulace trvat hodinu i více. Bývalo pět i více výronů. Když jsem byl třeba v neděli doma sám i deset. Těch pět je dost na to, aby byl považován za onanistu. Maminka se k tomu stavěla pozitivně, ale její motivace byla poněkud jiná. Ne, že by mi přála potěšení, ale myslela si, že když se budu sám uspokojovat, zůstanu s ní. Jinak co se inteligence týká, bez větších problémů jsem vystudoval střední i vysokou školu. Jsem ženatý, máme děti, a po sexuální stránce je se mnou manželka spokojena.

Reklama

Přidat komentář