Reklama

Svazování partnera(ky)

Hans B.B. (Po, 6. 2. 2023 - 02:02)

Díky za tip. Ty stránky si projdu. .. Ten vak myslím třeba ten od eurocatsuits ale dělá v podstatě to samé víc výrobců. Vlezu přes krk se bát nemusíš, tedy pokud je to dobře udělané. Ono se to nezdá ale nechá se to natáhnout opravdu hodně. Sám mám několik catsuitů bez zipu právě s vlezem přes krk a je to pohoda. Dva dokonce z 1 mm silného latexu a vlezu do toho úplně v pohodě taky. Jen už nevylezu. To už chce pomoc (u těch ze silného latexu, u těch slabších ne). Na tom vaku se líbí právě to, že těsní a nemusí pořád běžet vývěva. Jednou se to odsaje, zavře se ventil a hotovo. Žádný další hluk atd. Jen bych já osobně nedal ten výcuc dolů k chodidlům ale třena nahoru nebo ke kotníkům atd. a uděla bych ho maličko delší aby se po vysátí dal jednoduše zakroutit nebo zarolovat a nemuselo tam být nic tvrdého. Ten od eurocatsuits je celkem jednoduchý ale dá se nechat udělat jakkoliv. Třeba i jako vacbed bez rámu okolo, nebo s pžepážkami na ruce a nohy atd. V tomhle se fantazii meze nekladou a výroba není zas tak náročná. Dá se to vyrobit i třeba se zesíleným vlezem pro krk aby se z toho člověk nedokázal sám dostat i když to není zrovna vysáté nebo se tam dostane vzduch. Já si tak nechal udělat ty silné catsuity právě proto, že to je takové gumové vězení. Sám z toho prostě nevylezu a jsem uvězněný v gumě ačkoliv se můžu volně pohybovat a jít v tom kamkoliv. Tohle asi nebude tvoje parketa, zmiňuju to spíš proto, že tak může fungovat i na ten vak a nemusí být z tlustého materiálu celý, stačí ten vlez. .. No a mě přitom teď napadlo, že by se daly i dovnitř toho catsuitu vlepit elektrody. Myslím, že by se tak dalo užít spousta legrace. Jen místo klasických kablíků bych dal přednost vodivé gumě. Máš s tím zkušenosti? Jestli by to fungovalo a nemělo to třeba moc velký odpor při větší délce.

Lucka (Ne, 12. 2. 2023 - 22:02)

S vodivou gumou mas problem. Neni ani zdaleka tak vodiva jak si myslis. Odpor je i ve vyssich jednotkach ohm/cm. Co je dost vodive, je malo pruzne. Co je dost pruzne je tenke a ma obrovsky odpor. 10cm vodive gumy o sirce 1cm a hrubce 1mm ma odpor skoro 100ohm a s pruznosti uz to u 1mm neni zadna slava. A co je dost vodive i pruzne, to nesmi na telo kvuli obsahu niklu a tezkych kovu. To je take duvod, proc se ani nesnazime vlepit treba elektrody do vaku, ale jdeme cestou kalhotek a podprsenky s elektrodama pro mne, slipu s elektrodama pro milacka a dalsi vedeni je uz zvenci dratkem. Navic u nekterych druhu stimulace je co nejlepsi umisteni elektrod docela dulezite a do vaku si nikdy nevlezes dva krat uplne stejne. Takze zevnitr kalhotek nebo podprsenky je elektroda, prechod na druhou stranu a pak dratkem vlepenym do latexu "cikcak" (aby mel vuli) nejkratsi cestou na konektor. Elektrody jsou ze zdravotnicke pryze, obdobne jako se uziva treba pro elektrody na elektrolecbu a neco ze stribra a chirurgicke oceli.

Hans B.B. (Út, 14. 2. 2023 - 19:02)

Díky. Toho velkého odporu jsem se právě bál. Asi to dopadne tak jak píšeš. Tedy tenčím kablíkem cikcak. Používáte na elektrody nějaký vodivý gel?

Lucka (St, 15. 2. 2023 - 23:02)

Vodivy gel jen tam, kde to ma vyznam. Na vetsine mist staci prirozena lubrikace potem nebo vlastni vlhkosti, na nektera mista hydrogelove elektrody. Jinak EV gel sezenes v kazde lekarne. Dulezite je ale mit generator co umi regulovat a elektronicky stabilizovat proud drahou, nebo na to musi partner hoodne davat bacha. Jinak se dovede jemne drazdeni docela snadno zvrhnout v dost hnusne muceni. To je nemoc hlavne levnych TENS generatoru prodavanych normalne treba na namozeny zada. Pak staci aby se clovek spotil (nebo v pripade vaginalky holka poradne vzrusila) a najednou jsou z lehkyho brneni a simrani bolestivy vyboje.

Hans B.B. (Čt, 16. 2. 2023 - 08:02)

Díky. Ptal jsem se proto, že mám zkušenost s tím, že když to pod elektrodami není dost vodivé, nepříjemně to pálí. Spíš teda přesně opačně než popisuješ. Dokud je to dostatečně vodivé, způsobuje to příjemné brnění nebo cukání atd. ale jakmile se vodivost sníží, buď to není cítit vůbec a nebo to pálí.

Hans B.B. (So, 4. 2. 2023 - 21:02)

Můžu jen závidět takovéhle vztahy kdy se partneři zlobí navzájem. Bohužel se spíš setkávám s tím, že jeden z nich by chtěl mít trvalou převahu nebo naopak být trvale tím podřízeným a ani jedno z toho mě nebere. O takovéhle vzájemné ale málokdo stojí.

Lucka (So, 4. 2. 2023 - 23:02)

Asi sme meli na sebe stesti :) Jsme spolu uz dost let a oba bereme obcasnou bondage jen jako spestreni sexualnich hratek, blbnuti nebo jako zpusob vikendove relaxace, v beznem zivote jsme oba spis dominantni typy. Tak nejak to i zacalo, oba jsme chteli byt v sexu "nahore", tak to chvili mezi nama resila hazeci kostka a pouta ze sexshopu. A nejak jsme oba prisli na to, ze je prijemne vzdat se na chvili kontroly a nechat se trapit a rozmazlovat od toho druheho. Hry na dominanta a subika nas vyslovene nebavili, asi bych nedovedla rict partnerovi "pane" jinak nez ze srandy a pokud bych chtela od milacka polibit botu, tak mi tu nohu ukousne :) A pokud oba neco nesnasime, tak je to bolest. Pokud by na mne nekdy milacek vzal bic, asi bych ho zabila. Maximum jsou ty hraci dutky ze sexshopu s praminky z kozenky.

Oba ale mame dost narocnou praci, jsme oba HW vyvojari, drahy vede svou firmu ja sefuju v korporatu R&D oddeleni a 20 lidem a pro oba je perfektni relax vzdat se na par hodin kontroly a byt jen bezmocnou hrackou v rukou partnera. Na par hodin nemit zadnou odpovednost, nemyslet na to co musim udelat protoze v poutech nemohu udelat nic.
A jelikoz doma se nam vecne povaluji ruzne kusy hardware z testu, prototypu a podobne, byla by skoda nenajit tomu zajimave vyuziti a s elektrostimulaci se (pokud hodne dobre vite co delate) daji udelat naprosto sileny veci. Treba zazit 3 hodiny nepretrzitych orgazmu doslova do bezvedomi, nebo vyzdimat partnerovi koule tak, ze chut na sex nedostane tyden. :)

Hans B.B. (Ne, 5. 2. 2023 - 11:02)

Přesně takhle nějak si to představuju i já. Aby to bylo občasné, jako relaxace atd. A hlavně oboustranné. A ano. Bez toho aby to bylo pro druhého bolestivé nebo nepříjemné. Takže držím palce ať vám to takhle klape dál. .. Kdyby snad byla možnost podělit se o nějaký ten návrh na HW, byl bych rád ale pokud nechceš, beru to.

Lucka (Ne, 5. 2. 2023 - 22:02)

Kdyz to mas tak. Psat tady na verejne forum odborne texty nema moc smysl. Pro odbornika to snad ani neni potreba a pro laika je kazdy popis marny. Pro zacatek, pokud mas zajem doporucuju reinkarnaci Tormovych stranek https://new.eleferno.cz/ Naleznes tam hodne inspirace co se tyce ruznych udelatek, elektrod, generatoru i odborne texty o tom co delat i o tom co radsi nedelat.

Pokud jde o elektrostimulaci, mame doma v podstate nekolik replik legendarni ET-312 od Erosteku s vyrazne prekopanym software pro rizeni pres pocitac. Pokud jde o rizeni hracek treba pro blbnuti v tom vaku tak na to staci Arduino s nekolika shieldy pro rizeni motorku, relatky, analogovymi vystupy pro rizeni elektrostimulace a k tomu vstupy na feedback od snimacu pro puls, dech a dalsi parametry. Pro male hracky pod obleceni zas Atmeli rodinka 2051 s par spinacimi prvky pro rizeni hracek, par vstupy a rizenim programu appkou pres wireless. A pak jen dlouhe hodiny za klavesnici pri vymysleni a ladeni software a hodne moc hodin krasneho blbnuti kdyz bylo potreba zjistit co nas rajcuje a co uz treba boli, nebo kam umistit elektrody a vibratory pro nejlepsi prozitek. Tak jsem treba stravila celou sobotu dukladne pripoutana na lehatko remeny, na sobe kopec elektrod, milacek jako sileny vedec za pocitacem ladil prubehy a frekvence a ja mu rikala co se mi libi a co uz nelibi. A za tyden jsem mu to oplatila. V poutech byl on a ja hledala kam na jeho chloubu pripojit elektrody a co do nich poslat, abych ho spolehlive dovedla k silenstvi...

Jakub (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

když tak hard všechno co dá

Kluk (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

Jsem mladej kluk v prvaku je mi 17 rad bych aby mi nekdo poroucel treba na mejl

Lukaš (Po, 23. 1. 2023 - 11:01)

ex to chtěla jsem nechtěl po 1 hodině sem volal že jo nebrala my hovor ani sms druhy den přijela a měla otlačeniny od provazu tak sem se sni nesral anal neděla do krku ne sem byl překvapeny že všechno jo pak to za 2 měsíce rozchod pak ale sex na rozloučenou ve třech my stal ještě po tom vyhonila my ještě

Aleš (Po, 23. 1. 2023 - 10:01)

pokud svazovat tak to vždy chci i víc hard fackovani škrceni količky led pasek pro sebe klasiku do krku a anal když to holka děla jenom svázat není ono

peta (Ne, 22. 1. 2023 - 14:01)

svazovani je take moc hezke jsem od Jihlavy

Petr (Pá, 20. 1. 2023 - 09:01)

Někdo tady psal že dává nějaký ježky do podprsenky. Já tam dostávám plastový drátěnky na nádobí. Chvíli je to v pohodě, ale asi za hodinu to začne svědět, a když vás manželka ještě párkrát za prsa chytne a trochu je promasiruje, nebo vás spoutá do kozelce a musíte na nich ležet, nebo nosit podprsenku celý den, tak to pak už je trochu ouvej

Jana (So, 21. 1. 2023 - 11:01)

Paní už nepsala roky....kdo ví jak to mají, naposledy tu byl příspěvek, že nám dopoví dovolenou na chatě. ;-)
A to je už hodně dávno.
Bradavky a před kozelcem ještě střískanou zadnici namazat mastí.
Musí to být trest po čase a nejen si užívat relax
Jana

Janina (Čt, 26. 1. 2023 - 16:01)

Tak to je škoda. ;-)
Nejvíc mě dostalo to, jak místo Hvězdné brány musel koukat na červenou knihovnu....:-D
Ten můj na ten seriál kouká taky, i když to jde pořád dokola.....

Katka (Čt, 26. 1. 2023 - 19:01)

Budu se dívám na cokoliv když budu svázaná a umlčená, hlavně stáhnuty ruce za záda.nebo do kozelce

Návštěvník (Čt, 26. 1. 2023 - 22:01)

Ještě lepší to je s deprivační kuklou na hlavě, protože nevidíš a neslyšíš vůbec nic.

Katka (Út, 31. 1. 2023 - 14:01)

A jak se pak stim dýchá,to neznam

Reklama

Přidat komentář