Reklama

ŠMÍROVANÍ

Míša (So, 15. 4. 2023 - 07:04)

Zkusila jsem si sama dát pár facek. Nejprve opatrně, jenom takové plácání a pak jsem přitvrzovala. Skutečně něco na tom je, četla jsem váš příspěvek a docela mě to fackování vzrušilo. Ještě nikdy jsem facku nedostala, ani od máti. Je to zvláštní pocit, sama se fackovat.

Eliška B. (Ne, 16. 4. 2023 - 01:04)

Souhlasím. Stejně jako si sama dávat na zadek. To prostě není ono. Proto hledám a doufám, že najdu podobně založenou slečnu :-)

Návštěvník (St, 12. 4. 2023 - 14:04)

Bydlíme prakticky naproti hlavnímu vchodu do zdravky a to je každé ráno podíváníčko. Sleduju je pravidelně, krátce po sedmé až do třičtvrtě na osm. Asi přes stovku děvčat, jedna pěknější než druhá. Hlavně takový ty ještě né sedmnáctky, to je něco. Jak tady čtu, tak snad každá si to před odchodem z domu udělá, nebo se aspoň vydráždí. To je poštěváčků které dostaly pořádně zabrat těmi dívčími prstíky. Každá to má mezi nohama udělaný.

Šmír (Čt, 13. 4. 2023 - 04:04)

To si piš, že mají ty svoje ku..y vyhoněný. A těch lesbinek co je mezi něma. Ty jen touží aby je ta druhá mezi nohama vylízala. Jo, to by bylo šmírování..

Ev (St, 12. 4. 2023 - 09:04)

Mladému je šestnáct let a je to pořád takový holobrádek, ale ztopořené péro má snad tak dvacet centimetrů. Já ho teda nějak nešmíruji, to spíš on mě. Jen jsem ho u toho náhodou párkrát viděla a stává se že dost často od něho mívám tak trochu více než normálně zmuchlované mé spodní prádélko. Jinak je nato že to tak s ním teď cvičí docela v pohodě.

Anonim (So, 15. 4. 2023 - 09:04)

Od kolika syn onanuje?

Návštěvník (Čt, 13. 4. 2023 - 08:04)

Ono ani není třeba vidět. stačí jen vědět. Já se například musel povinně uspokojit před odchodem z domova abych nedělal ostudu ve škole, nebo venku a před spaním, abych nezadělal postel. Máma mi to prostě nařídila. Jednou jsem se vrátil, protože jsem něco zapomněl a slyšel jsem z koupelny vibrátor a vzdychání. Ani jsem se nemusel podívat. Věděl jsem co se tam děje. Ona také věděla, že jsem se vrátil a nepřestala. Nebyl důvod. Věděli jsme o sobě všechno.

Návštěvník (Čt, 13. 4. 2023 - 08:04)

To se v domácnostech stává často, že matky se nemohou dočkat až syn začne s onanií a jak můžou, tak se jej snaží potají sledovat. Jsou mnohdy úplně posedlé šmírováním, přesně vědí kde najdou semeno z ejakulací, prostě zaměří se výhradně na sexuální život synů. Jak si pak syn najde dívku, tak s tím přestanou, avšak předtím, v době jeho dospívání si to dosyta užívají.

Alice (Pá, 14. 4. 2023 - 05:04)

Já takto sleduji syna. Po rozvodu zatím bydlíme v malinké garsonce a spíme na jedné rozložené sedačce. Každý máme svou peřinu, ale jsme těsně u sebe. Syn to samozřejmě ve svém věku nemůže bez honění vydržet, a byť se snaží jak může abych nic nepoznala, tak ani jedna jeho onanie mi neunikne. Automaticky poznám, že se vedle mě něco děje. Je to šíleně vzrušující slyšet pár centimetrů vedle to šustění pod peřinou a pak když to na něj přichází. Nejméně ještě rok takto budeme spát, než získám nový byt.

Anonim (Pá, 14. 4. 2023 - 08:04)

Kolik je synovi, je v pubertě? Takže aspoň rok si ještě budete užívat. Musí to být neskutečně vzrušující takto vše slyšet jak se kluk kousíček od vás przní, jak si ho zpracovává až k ejakulaci.

Návštěvník (Čt, 13. 4. 2023 - 09:04)

Nepřestanou. Když sem začal chodit s holkama, musel sem doma referovat a zajímal jí každý detail. Co jsme dělali jak jsme to dělali, jak dlouho, jestli se mnou byla spokojená a jak se to líbilo mě Co nejdřív jí chtěla vidět a poznat jaká je. Pak tahala intimní informace i z ní. Totéž, když jsem se oženil. Šmíruje mne pořád nejen při onanii, ale nás oba když souložíme.

Návštěvník (Čt, 13. 4. 2023 - 09:04)

Jistě máte pravdu. Jsou takové ženy, jež se zajímají o život svých synů až do jejich dospělosti, kdy již mají rodinu. Popravdě, nějak to nedokáži pochopit. Jestli jsou to rozvedené ženy, bez partnera či jak. Podle toho, jak píšete, jste se s tím asi nějak smířil a aby byl klid v rodině, tak zájem vaší matky jakž takž snášíte.

Návštěvník (Čt, 13. 4. 2023 - 10:04)

Matka je dominantní, nekompromisní, zvědavá, nediskerétní, vulgární, silně eroticky založená a stále nadržená. S manželkou se nesnáší, ale pro klid v rodině jí trpíme. Naštěstí její návštěvy nejsou příliš časté, ale vyžaduje časté návštěvy syna u ní, pod záminkami různých prací pro ní. Snaží se ho odloudit od jeho rodiny. Je tak nepříjemná a náročná, že si stálého chlapa nedokáže udržet.

otázka pro Ev (Čt, 13. 4. 2023 - 07:04)

a při jaké příležitosti tě šmíruje? já být na jeho místě tak bych si vybral koupelnu a koukal se jak ti mydlinky stékají po páteři a mezi půlkama a ve předu mezi ňadrama

Ev (So, 15. 4. 2023 - 09:04)

V koupelně určitě ne. Nemáme u dveří klíč dírku a ani okno, jen ventilátor. Ale okukuje jinak. Doma se v rámci možností nějak moc neomezuji. Takže mě kolikrát vidí jen ve spodním prádle, normálně pak v županu, kalhotkách, šortkách, legínách, v kombinaci s různými volnými topy, tričky, apod. Asi to není šmírování v tom pravém smyslu, ale podle jeho po očku pohledů kouká kam nemá a nejvíce ze všeho ho asi přitahují moje větší prsa.

Návštěvník (So, 15. 4. 2023 - 15:04)

mě by taky přitahovali Ev

Návštěvník (So, 15. 4. 2023 - 10:04)

A JEN výstřih nebo už viděl i bradavky a dvorce?

Ev (So, 15. 4. 2023 - 16:04)

Ale, ale... Ty, ty, ty...

Návštěvník (So, 15. 4. 2023 - 17:04)

Když sem holky napíšou to co napíšou tak proč by kluci nebyli zvědavý?

Návštěvník (So, 15. 4. 2023 - 09:04)

taková prsa bych chtěl taky vidět

Reklama

Přidat komentář