Reklama

onanie kluků

Návštěvník (Út, 23. 5. 2023 - 20:05)

Jaksi s ten příspěvek nedokončila, nezdá se ti? Koho? Tebe, nebo oni všichni hromadně?

Ulča (Út, 23. 5. 2023 - 15:05)

Synovi je o rok víc a taky mu nechávám naprostou volnost ve všem co k jeho pubertě patří. Moje prádlo zatím nechává napokoji, jinak však, jak píšeš, si užívá léta slasti, rozkoš prožívá víckrát za den. Zdánlivě si ničeho nevšímám, avšak nic z jeho nejintimnějších chvilek mi neujde, mám to doma tak nastaveno, že vím o synovi naprosto vše. Přiznám se, že jej šmíruju, přináší mi to největší vzrušení. Kdyby to tak syn věděl, že znám jeho největší tajnosti.

Pavla (Po, 22. 5. 2023 - 20:05)

Mám syna 12let,tak je snad všechno jasný. Především chci,
mu nechat volnost.tak že ho nikdo nekntroluje,nesleduje nešmíruje a on sám si prožívá svá léta slasti které k tomu věku patří.I když si všimnu trošičku jinak uloženého spodního prádelka nechávám chladnou hlavu.Přeci jsem taky byla pubertačka adělala hlouposti Pavlína.

MK (Po, 29. 5. 2023 - 11:05)

Pavlo ty i Ulča jste rozumný mámy. Jak našemu synovi začla puberta tak jsme se s ženou domluvili, že mu v masturbaci ponecháme také naprostou volnost, ab si to v klidu užil. Nekomentujeme jeho fleky v posteli, slepené boxerky, zvuky vycházející z jeho pokoje, stejně jako klučičí odér, který se v jeho pokoji line z koberce. Zásadně nevcházíme do jeho pokoje bez zaklepání stejně jako do koupely a tolerujeme jeho nahé spaní a nahé přecházení z pokoje do koupelny a zpět. Děláme že "jako" o ničem nevíme.

Olla (St, 31. 5. 2023 - 03:05)

Tak by to mělo být, dělat, jako že o ničem nevíme. A navíc, kluci na vše přijdou sami, není potřeba jim v něčem radit, poučovat je. Už od deseti let vědí že jim ten šulinek taky dělá dobře, nastávají poluce a ke dvanáctému roku prakticky všichni onanují. Syn má teď 14 a o sexu, neřkuli o sebeuspokojování jsem se s ním nikdy nebavila, nebylo to potřeba. Jen bych sebe i jeho přivedla do trapných situací. Na všechno sám přišel, ocas si honí prakticky pořád, není co vysvětlovat.

Návštěvník (Po, 29. 5. 2023 - 15:05)

Tak by to malo fungovat. Ponechat sukromie a nie tu psat tie uchylacke veci co niektori

A. (Po, 22. 5. 2023 - 09:05)

Syn často onanoval od počátku puberty až do dospělosti. Když se oženil, tak jsem si myslela, že s tím přestane. Říká, že to nejde, protože by musel mít za manželku harém. Semeno ho pořád tlačí a nutká k vystříkání a tak se pořád honí. Ptala jsem se snachy, jak je s ním spokojená? Odpověděla, že je v posteli moc dobrej, že lepšího neměla a ty orgasmy s ním má krásný. I ten jeho věčně tvrdej a dost velkej penis, že jí zcela vyhovuje, ale že by museli pořád a ona není zas tak náruživá aby mu stačila. Tak mu trpí onanii aby si ho udržela, protože kolem něj nadržený ženský pořád krouží a tak je ráda, když se sám uspokojuje doma.

Marie (So, 20. 5. 2023 - 13:05)

Já jsem si onanie kluků užila už jako malá. Mám dva starší bratry. Nejdřív jsem nacházela jejich semeno, zvlášť ráno, když odešli z pokoje a všude to bylo cítit. Maminka říkala, že to nic není, že si dělají jenom potěšení a my že si ho děláme taky a to semeno při tom stříkají jenom kluci. Byla jsem zvědavá a chtěla je při tom vidět. Když to zjistili, tak přestávali a styděli se. Mamka taky nechtěla abych je vyrušovala. Tátu jsem při onanii neviděla, ale maminka bývala ráno jeho semenem ráno olepená a taky byla pěkně voněla po souloži. I je jsem při tom zahlídla. Dělali to dost často a byli slyšet, když si mysleii, že o tom nevíme. Dnes už jsem vdaná, máme dva dospívající syny. Občas onanuje i manžel, ale kluci hodně často. Zvykla jsem si na to.

Petra (So, 20. 5. 2023 - 04:05)

Vím že syn si to dělá i v autě na zadním sedadle když odněkud jedeme. Často to poznám, když se tak kouknu do zrcátka nebo se na moment otočím. Dá si ruku pod kraťasy nebo i přes kapsu a už si ho tím prstem mastí. Samozřejmě že když vyteče tak mu dávka zůstane na slipech a těle a za chvilku to ucítím. Po příjezdu se převlékne a umyje. Takže ani v autě bez toho nemůže být.

Návštěvník (So, 20. 5. 2023 - 08:05)

Asi jsme všichni stejní. Taky jsem si to dělal přes kapsu nebo látku kalhot. Stačilo třít, nebo poklepávat na žaluda a byl orgasmus i semeno v kalhotách. Mamka to cítila i viděla jak pulzuju a poslala mne abych se umyl a převlík do suchého a čistého. Ani mi nevynadala, Jen mi řekla abych byl příště čistotnější, že se nebude dívat. Stejně to věděla i když jsem své hříchy tajil.

Anonim (So, 20. 5. 2023 - 09:05)

Stačí, když si ho chlapec tře i přes více látek, přes kapsu, slipy nebo i pevnější boxerky a do tří minut se dočká výronu semene. Ukazováčkem dává zabrat tomu nejcitlivějšímu místu okolo uzdičky a od určité chvíle již nedokáže přestat a najednou ejakuluje. Samozřejmě že mamky vše vědí, nic se před nimi neutají.

Návštěvník (So, 20. 5. 2023 - 10:05)

Samozřejmě, že se to neutají, když má kluk semeno nejen ve spodním prádle, ale i pořádný flek na kalhotách. Navíc je semeno dost cítit a maminky mívají dobrý čich.

Navstevnik (So, 20. 5. 2023 - 12:05)

Když kluk ejakuluje tím, že si to dělá přes kraťasy či prstem v kapse, semeno mu vyteče na poměrně malou plochu, neboť vše tam má stísněno látkou spodního prádla. Navíc puberťáci mají již husté a pěkné dávky, takže zákonitě flek prosákne až na kalhoty či šortky a nelze si toho nevšimnout a během minutky hlavně v autě je semeno opravdu cítit.

Nina (Ne, 21. 5. 2023 - 12:05)

Dejte mu pánské vložky, nic pak neprosákne.

Katrin (Ne, 21. 5. 2023 - 13:05)

Já jsem zase byla ráda když to u syna začalo. Nejdříve poluce a to jsem prakticky každé ráno nacházela čerstvé fleky na prostěradle a jeho prádle. Měla jsem tak aspoň přehled o jeho samovolných výronech. A pak, jak začal s onanií, tak to teprve. Bude mít 14 a můžu vcelku přesně říct kolikrát si to dělá za den, za týden... Prostě to semeno nikam neschová, vypouští jej do prádla, jsou to už pěkné dávky a snadno podle skvrn poznám jak je na tom se sexem.

Richard (Ne, 21. 5. 2023 - 15:05)

Se sexem na tom bude asi špatně, když vše končí ve slipech, že jo? A taky co mu ve čtrnácti zbývá, než se udělat o své prádlo.

Anonim (Ne, 21. 5. 2023 - 16:05)

I takový kluk v pubertě má svůj sexuální život, žije jenom sexem. Sex je pro něj vším. Možná si v těch svých čtrnácti letech užívá o mnoho víc, než mnozí dospělí se svými partnery.

Richard (Ne, 21. 5. 2023 - 18:05)

Jo, taky mi bylo 14, ale že ti skoro pořád stojí utažený ve slipech a občas i vytečeš, ani nevíš jak, to přece není sexuální život!

Návštěvník (Ne, 21. 5. 2023 - 19:05)

Sex je s partnerkou, u homosexuálů s partnerem. Poluce a onanie jsou vývojovou fází a pak sebeukájení, bez partnera kopulace s ním.

Anonim (So, 20. 5. 2023 - 06:05)

Jistě že takový chlapec bez toho nemůže být, dělá si to v posteli i za jízdy. A nevadí mu, že v tom autě po vytečení to musí zůstat jak je, že má vše mokré v rozkroku a bříško. Právě naopak, semeno jež mu zůstane na žaludu a všude cítí mokrost, tak to ho dokonale rozdražďuje a za krátkou dobu ho má zase našponovaného a může znovu honit.

Reklama

Přidat komentář