Reklama

Neholim si prirozeni. Jsem uz jedina?

Návštěvník (So, 19. 10. 2002 - 17:10)

No tedy Sikas, to snad nemyslíš vážně. Přála bych Tě, abys alespoň jedenkrát prožil to, co prožíváme my ženy v období menstruace-určitě bys hned změnil názor, to mi věř. Přece každá žena má svobodné právo, se rozhodnout, zda bude používat tampony nebo vložky. Snad to, co jí samé nejlépe vyhovuje. A ne Tobě!!!

Návštěvník (So, 12. 10. 2002 - 16:10)

jeste donedavna jsem si odstranovala chloupky jen "do plavek" a vlastne tak trochu na prani partnera jsem to zkusila uplne a po zkusenostech souhlasim s nekolika prispevky vyse, ze nejpohodlnejsi jsou kratke chloupky - takove chmiri :o)A partnerovi se to taky libi, rad me tam ted hladi :o)Na zastrihavani jsem lina, takze jednou za cas pouziji depilacni krem a pak zas dorustam, ale neskrabe to. A jeste jeden trik, pokud budete pouzivat depil. krem, je dobre na vnitrni stranu st. pysku nanest v hojnem mnozstvi normalni krem, treba ja pouzivam cervenou indulonu. To aby se depil. krem nedostal na citlivou sliznici, pak to pali.

Návštěvník (St, 9. 10. 2002 - 11:10)

For Sikas: Clovece, kolik je Ti let? A kolik delsich znamosti jsi uz mel? (Myslim tim delsich nez jeden menstruacni cyklus,pri kterem jsi zase narazil na vlozku.) Kdybychom s manzelem meli resit otazku vlozka nebo tampon, tak nevim, kde bychom brali cas a silu na reseni tech ponekud podstatnejsich veci!

Návštěvník (St, 9. 10. 2002 - 09:10)

Ještě se koukněte na sikasovo téma Vložky nebo tampóny???, tam se taky projevil.

Návštěvník (St, 9. 10. 2002 - 08:10)

Neztotuznuju se se Sikasovo vyhranenym nazorem. Vlozky ani prirozene ochlupeni mi nevadi - je mi sympatictejsi nez vyholeni.

Návštěvník (St, 9. 10. 2002 - 08:10)

Sikas - jsem žena z vesnice a asi se budeš divit, holím si nohy, přirození - ne úplně, nechávám malý proužek a dokonce i podpaží. Četl jsi už o syndromu toxického šoku? A víš vůbec něco o "našich dnech"? Asi ne, protože jinak by jsi nenapsal takovou kravinu.

Návštěvník (St, 9. 10. 2002 - 07:10)

Ty jeden tampone-zaprve se nauč pravopis, a za druhe, vložky k ženám patří-a budeš se divit, ale je to i velmi vzrušující, když tam partnerku pohladíš a narazíš přitom na vložku.A pokud se žena nemyje a nedodržuje základní hygienické návyky, pak je to bez komentáře-je to čuně a v partnerském vztahu na to může i dojet.

Návštěvník (St, 9. 10. 2002 - 07:10)

Hele, sikas, co takhle tu ženskou zašpuntovat úplně (určitě ti někde zbyl špuntík od vína), to bys nemusel mít z menstruace obavy vůbec, chlupy by pak nevadily ani u těch vesnických... Já bych zase nešel do zmalované panenky, vím já, jaká huba se zkrývá pod nánosy produktů chemiček? Ale dost ironie, zde vidím, že se u sikase projevila jeho naprostá intolerance a nepochopení přirozenosti vůči ženám. Nejsem pro ani proti tomu, aby se ženy holily, jsem proti způsobu vyjádření sikase v jeho příspěvku.

Návštěvník (St, 9. 10. 2002 - 03:10)

To je tim,ze ty zeny se holi proto,aby jim pri menzes a vytokach,chlupy netvorily krapniky. Je to kvuli hygiene.To se muzete mejt 3 krat denne a stejne budete spinave s urousanyma chlupama.Asi se vam to libi a vasim chlapum nevadi,ze smrdite. Ja bych do takove chlupatice nesel.Vsadim se ,ze to jsou prevazne zeny z vesnic,kam se kultura tela jeste nedobelhala.Uz byste taky vsechny meli vymenit vlozky za tampony. Je to hygienictejsi a pro nas chlapi prijatelnejsi.Kdyz vas chceme polaskat ve vasich dnech ,neni nic odpornrjsiho nez nechutna vlozka mezi vasima nohama.

Návštěvník (Út, 8. 10. 2002 - 22:10)

Ahoj, me je 21 let a nejaky cas jsem chodila plavat do kryteho bazenu a musim rict, ze jsem si pomalu zacinala pripadat trapne, protoze vsechny zeny meli oholene prirozeni nebo si nechali pouze uzky prouzek. Myslela jsem si ze uz jsem asi jedina. Ja se holim jenom v trislech kvuli kalhotkam, ale oholit se uplne? do toho se mi nejak nechce.

Motoklokan (So, 24. 7. 2021 - 05:07)

Tak to vam slecno moc fandim v neholeni,protoze je to prirozeny a je to ochrana.Proc si zeny neholi hlavy,tam je necistot mraky.

Motoklokan (So, 24. 7. 2021 - 05:07)

Tak to vam slecno moc fandim v neholeni,protoze je to prirozeny a je to ochrana.Proc si zeny neholi hlavy,tam je necistot mraky.

Motoklokan (So, 24. 7. 2021 - 05:07)

Tak to vam slecno moc fandim v neholeni,protoze je to prirozeny a je to ochrana.Proc si zeny neholi hlavy,tam je necistot mraky.

Motoklokan (So, 24. 7. 2021 - 05:07)

Tak to vam slecno moc fandim v neholeni,protoze je to prirozeny a je to ochrana.Proc si zeny neholi hlavy,tam je necistot mraky.

Návštěvník (Út, 8. 10. 2002 - 13:10)

Pro ženy, které se nechtějí holit a přitom jim (nebo jejich partnerům) vadí dlouhe chlupy kolem přirození, je zkracování dobrou variantou. Pokud použijete strojek na stříhání vousů, tak to ani není pracné - je to možná kratší než hoelní. Délku chloupků si mužete na strojku nastavit.

Návštěvník (Út, 8. 10. 2002 - 11:10)

Moc dekuji za prispevky a rady. To strihani urcite vyzkousim. Ahoj Marsa

Návštěvník (Út, 8. 10. 2002 - 08:10)

Nejsi jedina Marso. Mne je sice o 10 let více než Tobě, ale zkusila jsem to také, spíše na přání na manžela. Nebylo to nic zvláštního, jen jako předehra při milování to bylo zajímavé a vzrušující, holil mě vlastně manžel. Ale pak růst nových chloupků byl nepříjemný - ty pocity byly stejné jako u Tebe. Já do sauny chodím a řekla bych, že je více neoholených. Spíše si většina žen odstraňuje chloupky poze v tříslech, aby nebyly vidět kolem kalhotek. Je to vzorek žen, které chodí do téže sauny jako já. Jsou tam zcela vyholené, některé mají různé vzory. Já Ti mohu pouze poradit, že se mi velice osvědčilo chloupky si stříhat, zkracovat asi na polovinu. Je to pracnější, ale ochranný porost zůstává a jak sama píšeš, že musíš aplikovat různé léky, je to snadnější při kratším porostu. V neposlední řadě také v intimním životě. Když jsme měla porost nezkrácený, stávalo se mi, že když manžel vnikal dovnitř, stáhl některé chloupky a měla jsem nepříjemný pocit tahání, museli jsme na chvíli přerušit.Je to doporučení ke zkoušce. Když se ostříháš, nepříjemný pocit pálení a svědění při růstu mít nebudeš. Petra.

Návštěvník (Po, 7. 10. 2002 - 21:10)

Ahoj Marso,je mi 21 a stejne jako ty jsem si zkousela holit prirozeni. Mne samotnou to ani nenapadlo, ale priteli to malinko vadilo, tak jsem to zkusila. Uplne ale znam ten pocit, co popisujes! rekla jsem si: nikdy vice.Ale protoze chloupky v intimnim zivote opravdu trochu prekazi, resim to tak, ze si je striham. Da to docela praci, ale stoji to za to. Chloupky jsou kratoulinke, takze v sexu nevadi, ale pritom dostatecne, aby ses "neskrabala".

Návštěvník (Po, 7. 10. 2002 - 12:10)

Mel jsem kolem deseti partnerek a pouze jedina byla vyholena. Neni to sice statisticky plnohodnotny vzorek, ale jedina kdo se neholi urcite nejsi:o) Jinak jsem osobne proti holeni i podpazdi, chloupky na mistech kde je maji vsechny mi pripadaji prirozene a libi se mi.

Návštěvník (So, 3. 6. 2023 - 09:06)

přesně tak tam kde mají chloupky být tak ať tam jsou ale je to věc každého

Reklama

Přidat komentář