Reklama

Petice proti komunismu

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 14:07)

Jak vidíš mám tě těžce v p**i a pokud mi nenapíšeš, kde přenocoval s Ducen ukrajinský Furer, tak si u mně klesl a nejsi to co jsme si myslel, informovaný amatér poloprofesionální zpravodajec..

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 14:07)

Dejte nám svobodu. Bylo Děte s Klausem do hrobu!Lidé bděte! bylo Socialismus dětem! Stávková neposlušnost BYLO Faleš a nedemokratičnost!

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 13:07)

Americký defacto výkonný činovník Biden již proněj poslal speciální letoun, který jej v akvárku s prostitutkami parybami dopraví na hrad,kde mu bude cena předána cvičenými americkými delfíny v přímém přenosu, bude to kýta z ruského vojáka do dvaceti let, libová, nesolená, tumají paryby nejraději a tomu rozumí.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 13:07)

Žralok byl navrhnut na řád bílého lva, útočil pouze na Rusy, pomohl tak v boji za svobodu a demokracii, paryba byla navrhnut i na Peroutkovu novinářskou cenu za dobrou politickou orientaci a Nobelovu cenu míru, také zvláštní cenu ministerstva kultury, zahraničí a na ministerstvu vnitra nově zavedenou cenu Špicl roku.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 13:07)

Zajímavé je i propojení na Římskou kulturu ve Velké moravě, protože třeba právě mocenské centrum Děvín v Bratislavě Mojimírovců bylo na základem Římského opevnění, tedy není pravda , že Češi jsou od základu barbarské jako byly různé severní Části Německa, narozdíl od těch u Dunaje, kde jak známo končili Lines Romanum.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 13:07)

nyní vážně O CO GO v TÝHLE ŠPINAVÝ GAME?! Jen Ukrajina vadí USA,co Bělorusko, Co další státy jako SRBSKO, co Čechy, neměli by být víc americké?! JDE O TO CO SI NECHÁME LÍBIT, můžeme být více svobodní, můžeme být více poplatní až jakýsi americký experimentální stát, kde bude testovat reformy, které si bude chtít vyzkoušet než je bude chtít v USA, tedy různé adopce, umělá oplodnění, střelné zbraně do škol, porno do škol, jízda na koloběžkách po dálnici , hyper neomezené pravidla pro rychlosti automobilů, výstavba všude volně, prostě bordel..

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 13:07)

"Eduard Chmelár: Zo slovenskej politiky je úplný guláš."
TO SAMÉ NA STEJNO S ČESKOU...jen zákulsní pohyby tajných služeb a letmé výroky pro efekty lidu..

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 13:07)

Dosť bolo Fialy!..Dosť bolo warmockers!Dosť bolo zinscenovaných USA proxy konfliktů!
Dosť slovanských jar!

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 13:07)

Dosť bolo Havla (i Klause) asi nejlegendárnější výrok, který byl ještě z generace rychlých, výstižných , účinných, a nabýval okamžitě účinnosti. Takový politi měl vždy něco do sebe.

N. (Pá, 7. 7. 2023 - 13:07)

Jo? Mně se líbí Máme v ruce hole, které tehdy lidé nešťastně zaměnili za Máme holé ruce.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 13:07)

Havel na hrad byl špatný novinářský fonetický přepis. Havlovi nasrat!

N. (Pá, 7. 7. 2023 - 14:07)

Jak psal ''Karel''. Havel nemůže za naše/vaše posrané životy. Ale nenávist k němu je dnes ''in''.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 14:07)

Havel byl prověrkou jeho tvůrce Szorosze, nakolik jsou Čechoslováci hloupí a ovlivnitelní. To se vydařilo a potvrdilo. Ostatně tento stav nízkého společenského vědomí trvá.

N. (Pá, 7. 7. 2023 - 14:07)

Nová Návštěvník? No, nebyl zrovna výtvorem, on se moc tvořit nenechal, ale Szorosz v tom všem měl prsty. Naštěstí, jinak to mohlo být horší. Všechno.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 14:07)

Už dost dlouho se známe. Orientuj se.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 14:07)

Vytipován, vyškolen, zaúkolován a dosazen, podobně jako Pávek. Dlouhodobě úspěšný vývoz kádrů. Nakonec i matka této strategie si sama vybrala podobného v Bidenovi. Hlavně že moc nemyslí a je poslušnej.

N. (Pá, 7. 7. 2023 - 14:07)

Jo takhle. Nenávistný Nerik. Víš, V.H. měl něco, co má velkou moc a hodnotu v životě člověka. Měl obrovské charisma a přirozenou autoritu. Předpoklady pro demokratického vůdce, ze kterým jdou všichni naprosto dobrovolně. Byl to chlap s klukovským srdcem, takový ten týpek, se kterým ženský chtějí koketovat a muži se kamrádit. On byl ten, který ovlivňoval, proto si hoSorosz tak cenil.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 14:07)

Tvůj vkus a úsudek o osobnosti je velice originální. Tím pádem mám také šanci, ačkoli jsem nikdy nepracoval jako kulisák, nepsal neskutečné slátaniny, nejezdil jedničkovým Mercedesem, nechlastal nejdražší pitiva, a neměl zvláštní vztahy se ženami i muži. Taky neměli za co mne zavřít, aby ze mne udělali mučedníka.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 15:07)

Tak to já mám částečně, Návštěvníku. Mercedes ne, ale bavoráka nebo jak se tomu říká. Kulisák ne, ale něco kolem divadla jen letmo. Slátaniny píšu celý život, někdy ve verších, někdy prozu, ale drama neumím. Pitiva drahá, no nevím, co si pod tím mám myslet. A zvláštní vztahy, to je moje specialita. Z rodiny nám nezavřeli nikoho, ale táta chodil dlouho k výslechu na Barťák. Jsem na tom líp.

Návštěvník (Pá, 7. 7. 2023 - 15:07)

Musel jsem často k výslechům a při nich stříkala moje krev. Důvod k nenávisti vůči režimu jsem neměl, protože SNB, kteří se snažili ze mne vymlátit přiznání, byli obyčejní primitivové. Mlátili nevinného a když byl odhalen pachatel, tak se ani neomluvili. Nešlo o nic politického, tak proč bych měl dělat politické závěry? Táta měl ovšem potíže s STB, ale dobře s nimi vydrbával..

Reklama

Přidat komentář