Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Default User Image
N. (Čt, 14. 9. 2023 - 18:09)

Není, no, tu inteligenci jako argument, zmiňovaljeden z těch jeho neschopných právníků. Takovým případům sevždycky říkalo: Chytil se špatných kamarádů nebo Praha ho zkazila. Jenže tady jde ještě o brutální manipulaci a zneužívání těch jeho kamarádů s vyšším IQ a vyčůraností. 

Anonym (Čt, 14. 9. 2023 - 21:09)

Tak jsem chtěl něco napsat ale to se nedá. Mění to písmenka, 2x dává jeden příspěvek, vynechává poslední písmenka, vlákno je na mobilu nepoznatelné a chtít se vůbec sem dostat, to je na půl hodiny. Ale souhlasím s tím zneužíváním,  itíl oh im ej...blabla bla. Tady se faktnedá psát. Luboše je mi líto. 

Anonym (Čt, 14. 9. 2023 - 21:09)

Takže to napsalo samo větu po zpátku. Mají to nějak zavšivený...

Default User Image
A (Čt, 14. 9. 2023 - 09:09)

Tomáše už hledají mezinárodně. Jestli dotrampoval do Ruska, dají mu flintu do ruky a půjde bojovat. Dluhy za něj platit nebudou.

Default User Image
A (Út, 12. 9. 2023 - 17:09)

Kdo to, co to? 

Default User Image
Z FB, z Holýšova (Út, 12. 9. 2023 - 16:09)

Zítko a spolek netáhel !!!Vy se na něj už kurva vyserte Za všechno co je teď s Tomášem můžete vy!!! Jako rodina podáváme vše právníkovi a nepřejeme si to co děláte! Nevíte kurva nic,jak je teď jeho rodině a dceři.Dva roky ho podporujete a kolik z Vás přišlo na jeho demonstraci? 15Celou dobu co ho pustili nedělal a to díky vám,za vaše peníze se válel doma.Jestli chcete opravdu pomoc,tak za něj zaplaťte alimenty,nájem,elektriku a všude kde je dlužný a byt lichvářům 3 000 000

-Aleš- (Po, 11. 9. 2023 - 17:09)

Ukazuje to, že před hodinou byl přidán příspěvek, ale nějak ho nemůžu dohledat. No nic. Jinak jestli si K. dává ovocná piva, tak to není taková hrůza, tam je zhruba tak max. 2% alkoholu. To já musím mít aspoň desítku. A to, že se do práce nežene je jasný, zřejmě to ještě není z nějakýho důvodu aktuální :-)

Anonym (Po, 11. 9. 2023 - 20:09)

Proto je blbost, že by tím umrtvoval zub. 

Default User Image
mia (Ne, 10. 9. 2023 - 20:09)

Milu, sice jsem se zařekla, že už nebudu dávat rady, ale nedá mi to. Píšeš, že toho tvýho úderníka bolí zuby tak, že nemůže nastoupit do práce. Kecá. Když bolí zuby a ani prášky nepomohou, člověk cválá na nejbližší pohotovost bez nějakých keců, že půjde ....někdy... ke svému doktorovi. Mám se zuby zkušenosti, tak jak nejeden z nás, tak vím, o čem píši. Je to jen výmluva, do práce se mu nechce, lahvinka se mu zachtěla. Milu a tebe baví ten život na ubytovně? Ty nechceš normální bydlení, normální život? K. padá ke dnu a mám obavy, že stáhne i tebe. Ale je to jen můj názor.

Anonym (Ne, 10. 9. 2023 - 19:09)

Kajko je mi tě líto ale s tím K to dopadne špatně.  Pracovat se mu nechce, jen se vymlouvá. Na pohotovost nechce to raději chlastá. Je to stejný lenoch a alkoholik jako S. Moc jsi si nepolepšila. 

Default User Image
Bianka (Ne, 10. 9. 2023 - 05:09)

Alkoholík slibuje, pláče, prosí. A časem zničí nejen sebe. Miluno, utíkej od něj. Radilo se ti tady dost. Zapla a naplnila jsi tu ledničku? 

Default User Image
Kajka (So, 9. 9. 2023 - 21:09)

No ono to je tak že si ty piva dával předemnou a na nákup chtěl ať s nim chodim,celou dobu to chtěl a já někdy jdu a někdy ne.To zítra jedeme k jeho rodičum do úterka a nechce abych jim to řekla že pil zase piva.Já mu to opakovavala celý den ať si to už nedává i sem řekla že jestli se dá zpět na tuhle cestu tak v tom nevydržim.Já sem uplně třetí den rozhozená.Nevydržim v tom a zároveň bez něj je mi taky zle.A S.ten pije taky a ten má ke všemu ještě agresivní sklony tak tam už se mi zpět taky nechce,to je vše z bláta do louže.A ještě je názorově jinde.On ještě zkusil jednou na zub Aulin a ani ten mu nepomohl.Já sem z toho zničená,rodiče i děti už počítaji s nim.S dětma sem ho i seznámila a co bych teď měla říct kdyby pil dál? Já sem najednou tak smutná, už sem teď ze zoufalství před nim hodněkrát brečela a prosila ho ať chlastem neničí to krásný co mezi sebou máme.Já jinak nevim jestli mam jet na psychiatrii nebo pod vlak nebo někam vlézt a likvidovat někde chlast.Já se bojim že se zbláznim. 

Anonym (Ne, 10. 9. 2023 - 08:09)

Kajko, ty jsi s Karlem těhotná? 

Anonym (Ne, 10. 9. 2023 - 08:09)

Kajko, ty jsi s Karlem těhotná? 

Anonym (So, 9. 9. 2023 - 21:09)

Tak když vidí že tě to ničí, proč pije? Až ti bude nejhůř, jeď na psychiatrii, tam ti pomohou  

Default User Image
Kajka (So, 9. 9. 2023 - 22:09)

On mi jen na to odpoví ať se nebojim ať se ničim nestrachuju že pak už si zas nedá.Ale na mě tohle neplatí dokuď to zas neuvidim.

Anonym (So, 9. 9. 2023 - 22:09)

Ty jsi zapomněla, že je alkoholik? 

Default User Image
4 (So, 9. 9. 2023 - 19:09)

Milu, vezmi rozum do hrsti. Jestli jste pořád na té ubytovně,tak vem rozum do hrsti a zapni lednici. Za lednicí to vystříkej. Udělej jednorázový větší nákup, jogurty, chleba, mléko, sýr, salám, tvaroh, rybičky na pomazánku. Zeleninu. A buďte doma. Nikam ho nepouštěj samotného. Mám blbý pocit, že z tebe dělá vola. Když je vypnutá lednice, chodí denně ven na nákup nebo tobě pro oběd. A může si koupit vodku, panáka nebo třeba tři, to neucejtíš. Od zítra ho hlídej na každém kroku a sama uvidíš, jestli bude vymýšlet, proč musí jít někam sám. Se S. buď zadobře, nevíš, kdy ho budeš potřebovat.

Default User Image
Kajka (So, 9. 9. 2023 - 18:09)

Přestal brát Ibalginy protože se mu po nich už něco udělalo a to ho vystrašilo.To říkal že jich měl asi šest během dne a nefungovali mu.A teď třetí den si chodí pro plechovky s ovocnym pivem.Říká mi že se nemusim bát že to má jen teď a pak že si to už nevezme a bude zase bez ničeho jako byl teď půl roku.A jestli to poruší tak co mam dělat? Je mi z toho strašně.

Anonym (So, 9. 9. 2023 - 19:09)

Nebuď zase blbá. Žádné pivo na zub nezabírá. Prostě zase chlastá.

Reklama

Přidat komentář