Reklama

tělocvik naboso

Default User Image
dominik (Út, 26. 9. 2023 - 19:09)

čau fando, vy nemate u šaten na tělák záchody, kde by bylo umyvadlo? 😆my tady máme dokonce i sprchy ale nikdo je nepouziva. a jestli fakt ne, tak přece muzeš jít na normální záchody, tam snad přece umyvadlo je🤣🤣

my se musíme do tělocvičny povině přezouvat, takže je tam cisto. nohy po hodině vůbec špinavé nemam...

Default User Image
Tomaso (Út, 26. 9. 2023 - 18:09)

Souhlas, já jsem špinavá chodidla také neřešil, prostě pokud člověk cvičil bosý tak to k tomu patřilo.

Default User Image
Fanda (St, 27. 9. 2023 - 14:09)

zdravím Tomaso já to chápu :) 

Default User Image
Tomaso (Út, 26. 9. 2023 - 18:09)

Souhlas, já jsem špinavá chodidla také neřešil, prostě pokud člověk cvičil bosý tak to k tomu patřilo.

Jan (Pá, 18. 8. 2023 - 16:08)

Ano, téměř každý je při šplhu na tyči na boso.

Ilona (Pá, 19. 5. 2023 - 14:05)

Používá se dodnes. Já ale na sundání ponožek netrvám, stačí, když se vyzují. To naprosto naplní svůj účel. Mohla by jim být zima.

Honzík (St, 19. 4. 2023 - 16:04)

V době mého dětství musely některé děti, když zlobily na tělocviku za trest cvičit bosky, zejména chlapci. U stěny se museli vyzout a do konce těláku běhat bosí.

Kamil (Čt, 10. 8. 2023 - 16:08)

Tak to bylo nanejvýše preventivní opatření proti tomu, aby se černou a/nebo zašpiněnou podrážkou nepoškodila/neznečistila parketová podlaha tělocvičny, a pak na začátku hodiny nebo v jejím průběhu (když na to úča přišla později) vyzout ke stěně. Tedy „trest“ za nesprávnou a nevhodnou cvičební obuv.
Ale kvůli nějaké jiné neukázněnosti?

Monika (Ne, 14. 8. 2022 - 23:08)

Musíte stále nosit gymnastický trikot na pedagogické škole v Litoměřicích?

Pavlína (St, 8. 6. 2022 - 13:06)

My takový tělocvik provozujeme doma, trestáme cvičením naše dva zlobivé kluky. Filipa - devět let a Štěpána dvanáct let. Kluci většinou zlobili spolu a pak jsou spolu potrestání. V obýváku, kde je dost místa se musí svléct do trenek, musí být i bosí. A pak dělají kliky a dřepy, dokud můžou. Za větší prohřešky jsou bití, tohle je jeden z trestů. Někdy musí jít ven, tam se vyzout a běhat bosí okolo hřiště.

Martin (Ne, 5. 6. 2022 - 16:06)

Dobrý deň, potrebujem poradiť, lebo fakt neviem čo mám robiť. Chodím na strednú školu, ale bývam na internáte. Čiže čo si nezoberiem cez víkend, to nemám. Ale tento víkend som nebol doma. Nechodím každý. Stredy mávame v škole telesnú. Ja som si zabudol zobrať z domu úbor, bral som ho oprať. Prišiel som na to až tu, tak som už nemohol nič robiť. V šatni som si vyzul topánky, aby som nedostal vynadané aj za to, a išiel som do telocvične v ponožkách. Keď prišiel učiteľ, tak som sa mu snažil vysvetliť prečo necvičím, ale moc mi to nepomohlo. Povedal mi, že ho to nezaujíma a dal mi 5. A problémom je, že tento týždeň máme opäť telesnú, a ja nechcem dostať ďalšiu 5 a nemám v čom cvičiť. Poradíte mi čo mám robiť?

Ward (Ne, 5. 6. 2022 - 22:06)

Martine, když to tomu učiteli vysvětlíš (jako tady v příspěvku), měl by to pochopit. Včetně té poslední věty: ať ti poradí, co máš dělat. Kromě toho tady vidím chybu, které se učitelé někdy dopouštějí: taková věc se nemá objevit ve známkování - nanejvýš poznámkou "neklasifikován". V dílnách můžu dát žákovi 5, když nesplní (zkazí) zadaný úkol, ale ne za to, že přišel v nevhodných montérkách.

Ward (Pá, 6. 5. 2022 - 01:05)

Milane, mě taky štve ta změna grafického vzhledu komentářů na Doktorce, ke které došlo před několika lety (a která zpětně poškodila i starší příspěvky). Nepřej si vidět, jak dopadly třeba básně nebo písňové texty...!

Dana (Čt, 5. 5. 2022 - 15:05)

Já tak cvičila celou základku i střední pokud jsme byli v tělocvičně.Jak při nějakém cvičení tak třeba i při volejbale,basketu nebo vybice.A nebyla jsem zdaleka sama.Jen to mytí nohou pak v umyvadlech bylo hrozný když se nás tam sešlo víc.

Andrea (So, 23. 4. 2022 - 06:04)

Na začátku školního roku jsme na fyziku neměli svoji učitelku, místo ní na k nám do třídy přišla angličtinářka. Ptala se nás jak jsme si užili prázdniny , a co bude mm e dělat místo fyziky. Padl návrh jít do tělocvičny. Učitelka souhlasila, ale řekl, že nemáme převlékat, a kdo nemá boty má být naboso. Jelikož v prvním týdnu školy na ikdo nikdy ještě věci na tělák neměl, tak celá třída byla naboso. Angličtinářku jsme v ten den měli ještě na přírodopis, který dopadl úplně stejně.

Andrea (So, 23. 4. 2022 - 06:04)

Na začátku školního roku jsme na fyziku neměli svoji učitelku, místo ní na k nám do třídy přišla angličtinářka. Ptala se nás jak jsme si užili prázdniny , a co bude mm e dělat místo fyziky. Padl návrh jít do tělocvičny. Učitelka souhlasila, ale řekl, že nemáme převlékat, a kdo nemá boty má být naboso. Jelikož v prvním týdnu školy na ikdo nikdy ještě věci na tělák neměl, tak celá třída byla naboso. Angličtinářku jsme v ten den měli ještě na přírodopis, který dopadl úplně stejně.

Lenka (Čt, 14. 4. 2022 - 00:04)

Byl sportovní den. Konal se venku na hřišti za školou a částečně i v tělocvičně. Skupina , v které jsem byla začínala venku skákáním přes švihadlo., šedesátkou ... až nakonec skokem do písku. Úča u stanoviště nám řekla že ať si žijeme boty a sundáme ponožky. Tak sme skákaly do písku s rozběhem naboso. Škvára nás bodala do bosých chodidel. Poté jsme se měli přemístit na stanoviště, které bylo v tělocvičně. Před vstup jsme si, ale znovu museli zout boty a sundat ponožky a jít do tělocvičny. Někdo si chtěl zajít do šatny pro boty do telka, ale učitelka řekla, že je to zbytečně mrhání časem. Tak sme byli zase všichni bosy. Všimla jsem si, že ostatní týmy v tělocvičně byly též všichni bosí. Chodili sme po lavičkách, kladině a žebřinách. Šplhali po tyči (už sme se nemuseli zpívat). Pak byl čas na oběd. Učitelé nám řekli, že do jídelny máme jít také bosy, protěže uklízečka měla vytřenou podlahu a my už tejně byly bosy. Šli sme po mokré a kluzké chodbě. Jídlo nebylo nic moc. Všichni v jídelně byli bosí až na učitelé a kuchařky. Po Ne tak dobrém jídle jsem si zašla na WC, ale musela jsem si dávat velký pozor na čůrky a hovna na podlaze, ty byly ale úplně všude takže jsem do nich stejně šlápla. Spolužačky jsou hovada! Omyla jsem si ruce mýdlem, pak i nohy abych na chodidlech neměla žádné hovno a vyšla jsem z toalet. Zrovna když jsem odcházela, uklízečka se rozhoda, že půjde omýt záchody. Na závěr sme si všichni, samozřejmě bosí zahráli vybili všichni se proto všem. Když bylo po všem, podívala jsem se na svoje mm mokré špinavě černá chodila, usoudila jsem, že půjdu domů bosa. Tenhle den mě vůbec nebavil a byla jsem ráda, že musím pár dní ještě přežít a základnu už nikdy neuvidím.

samot10 (Út, 15. 3. 2022 - 20:03)

Ahoj sem v 6 třídě a ted na jaře jsme začly chodit o tělaku ven. vetsinou se rozdelíme na skupini a jedna skupina vždi běha sedesátku, druha hazi dalsi skace do pisku atak. dneska sem skakal do pisku a po skoku jsem měl vždy boty plni pisku a bylo to hrozny musel sem si to furt visipavat a rozcilovalo me to tak sem si nechal ty boty zute a sundal sem si i ponožky abych je nemel cerne a skakal sem bos. hrozne me zebali nohy ale bilo to fakt o hondě lepší než si furt muset vypisat pisek z bot...to sem radsi vydrzel byt v chladu v zime venku bosy. :D

Ladis (Čt, 17. 3. 2022 - 18:03)

Ahoj, a ještě to někdy zopakuješ, běhat bos při tělocviku venku? Umazal sis nožky hodně, když jsi běhal venku bosky?

Návštěvník (Čt, 24. 2. 2022 - 07:02)

a ponožek!

Reklama

Přidat komentář