Reklama

Muži a erotické pomůcky

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 14:05)

Jsem v tom úplný laik. Starý mládenec, závislý jen na ruční onanii, která mi zatím stačí. Když jsem byl v pubertě, maminka měla celou sadu, pro ženy i muže. Pro sebe tam měla dva různé penisy, něco i na poštěváčka. Po rozvodu to užívala  dost často. Ale byly tam i různé kroužky a nástavce na penis. S jejím tichým souhlasem jsem to směl používat. Byl to takový rajc, že jsem ejakuloval v rychlém sledu a to i když už se mi nechtělo a neměl jsem erekci. Dlouho trvalo než jsem se vzpamatoval a mohl normálně fugovat. Úplně jsem tomu propadl a tak mi to zakázala. Protože jsem semenem dost nadělal, špatně jsem se ovládal a rozstřikoval, tak mi koupila umělou vibrační vagínu na míru. V té mi to trvalo déle, taky jsem mohl bez vibrace kopulovat. Semeno v ní zůstávalo a po výronech se vylilo. Pak se znova vdala, všechny ty hračky dala manželovi a mě zůstaly jen ruce. Rád bych něco zkusil, ale pro mne je problém i nákup kondomů v drogérii. Nedovedu si představit, že si před prodavačkami něco vybírám, nebo zkouším a koupit něco naslepo mi nemusí vyhovovat.

Default User Image
Dodo (So, 4. 5. 2024 - 12:05)

Ahoj chtěl bych se zeptat libí se mi rotační masturbator , tak by mě zajímalo zda ho tu někdo používá, popřípadě by mě  zajimal váš nazor??

Default User Image
Adéla (Po, 4. 12. 2023 - 08:12)

Dobrý den, napadlo mě že bych nám koupila pod stromeček nějaký společný erotický dárek. Chtěla bych se zeptat, zda s tím máte někdo zkušenost? Jestli se to vyplatí? 

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 13:05)

Buď si jistá, že vyplatí a nejen pod stromeček.

Default User Image
Karlos23 (Po, 4. 3. 2024 - 23:03)

Hraček máme doma s manželkou už plný šuplík, super výběr mají v sexshopu Banánek - https://www.bananek.cz/

Anonym (Pá, 5. 1. 2024 - 07:01)

Ahoj, jsme manželský pár, oba nad šedesát let a pomůcky hojně využíváme. A zda se to vyplatí? Velice. Máme jich spoustu a krásně nám to vylepšuje sex a manželovi to výrazně pomáhá s erekcí. Milování nám tak přineslo nový rozměr a doposud nepoznané zážitky. Pomůcky vyhnaly i nudu a doporučuji všem. Nebudete tak hledat potěšení v nevěře a vztah se posílí a upevní.

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 13:05)

Dostala jsem od dcery dárkem, krásnou novou rtěnku v zabalené krabičce. Sexy odstín, pěknou. Dcera, mami, je to lipstick vibrátor...vibrační rtěnka. Ale na poličce ji mít můžes, nikoho nenapadne, co to je.  

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 13:05)

Lépe to ani vyjádřit nešlo :-)

Default User Image
Klárka (Čt, 7. 12. 2023 - 07:12)

Jestli hledáte nějaký rozumný společný erotický dárek, tak já bych mohla poradit. Mrkněte se na flagranti.cz, já jsem tam koupila box, která využijeme oba a musím se taky přiznat, že už se nemůžu dočkat až si ho společně pod stromečkem budeme rozbalovat. 

Anonym (Út, 5. 12. 2023 - 13:12)

Vyplatí se vyzkoušet všechno co vyžene nudu a stereotyp z ložnice. Bylo by ale dobré dopředu vědět, jak se staví protějšek například k dámským pomůckám, womanizerům, vibrátorům, jestli je na ně žárlivý.... a podle toho vycházet. L.

M. (Po, 1. 8. 2022 - 06:08)

E-kondomy NEBRAT

Penny (Ne, 31. 7. 2022 - 19:07)

Jako jasně, těch sexshop je celá řada :) Stačí si jen vybrat. Ale co se týká nabídka, tak za mě prostě vede shop e-kondomy. Já jsem si tam teď koupila tuto hračičku https://e-kondomy.cz/satisfyer-pro-3-vibration a musím říct, že jsem nadšená :)

Návštěvník (Út, 19. 7. 2022 - 05:07)

Ahojky narazila jsem na luxusní stránky a to http://www.erosstar.cz/vibratory-dilda-penisy/vibratory-gelove--idk/day-glow-willy-pink--idz8703 moc se mi líbí tento vibrátor, jak se dá používat jak ze předu tak i …. A je luxusně tvarován oni tu i píši pro to, aby nám dosáhl na ten náš bod-G. Ale přece jen jsem se chtěla zeptat, jestli už jsem s těchto stránek někdo objednával?

Návštěvník (Čt, 30. 6. 2022 - 19:06)

Ano, já jsem měla strach něco objednávat z online sexshopu, docela jsem se už spálila. Ale z e-kondomy jsem se odvážila a udělala jsem dobře, protože oni mají opravdu diskrétní doručování. Byla jsem potěšena :)

Jane (Út, 14. 6. 2022 - 08:06)

Souhlasím, dřív to prostě nebylo k sehnání, ale teď je to pomalu normální v každém druhém vztahu. Já osobně na tom nevidím nic zlého. @TeriNori ale balíčky od tama jsou naprosto diskrétní. Nepoznal by nic ani kurýr. ;)

Olina (Čt, 2. 6. 2022 - 11:06)

Nooo, jako je to zajímavé... Musím teda říct, že jak opadne ostych, tak ten sex prostě stojí za to :) Nám hodně pomohlo překonat stud koupě erotických hraček a jsem za to ráda. Ten shop e-kondomy je vynikající, mají tam fakt senzačí nabídku.

Eliss (Po, 2. 5. 2022 - 20:05)

Já jsem teda o tomto neuvažovala, ale nevšední dárek jsem vybrala :-P Dála jsem mu, teda nám, návlek na penis. Vybrala jsem tento https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/navleky-na-penis/lovetoy-pleasure-x-tender-vibrating-double-penis-sleeve-flesh, protože ten je s vibrátorem, takže z toho máme požitek oba. Doporučuju.

Lída (Út, 19. 4. 2022 - 10:04)

Jaký máte názor na vakuovky pro své partnery? Přemýšlela jsem, že bych dala manželovi trochu nevšední dárek, přesněji tento https://e-kondomy.cz/pipedream-extreme-elite-extender-vibrating-penis-pump ,ale nevím jak se na to bude tvářit. Máte s něčím takovým zkušenosti?

Jane (Čt, 12. 5. 2022 - 08:05)

Ahoj, proč ne.. Já chlapovi taky před časem koupila umělou vagínu jako spíše takový bizarní dárek na vyzkoušení, než že by po tom prahl a světe div se, celkem si jí oblíbil a když nejsem doma, tak jí někdy vytáhne. :D Myslím, že jsem tenkrát taky nakupovala na e-kondomy.cz a s nákupem jsem byla spokojená.

Návštěvník (So, 28. 5. 2022 - 13:05)

Mě koupila manželka umělou vagínu. Musel jsem se jí s ní předvést, aby viděla jakou z ní mám radost, pak ještě párkrát, když nebyla doma a od té doby leží ve skříni. Dávám přednost rukám utěšitelkám. Samozřejmě, že nejlepší je manželka. Ona má vibrátor ve velikosti mého penisu a taky ho moc nevyužívá. Kdykoli to na ní přijde, ochotně a rád jí dokonale pomiluju.

Reklama

Přidat komentář