Reklama

kleceni deti v koute

Default User Image
Radka (So, 13. 4. 2024 - 22:04)

Jo a jestli mají klečet někde kde je ticho a klid aby se mohli soustředit na to proč tam klečí , nebo je mít pod dohledem a věděli že vše vidím.

Default User Image
Veronika (Ne, 14. 4. 2024 - 05:04)

Syna trestám už od mala, je totiž nutno mít doma pořádek, nesnáším ledabylost, odmlouvání, nesplněné úkoly a podobně. Po výprasku je při klečení vždy pod dohledem. Je to další a velice účinný trest. Má přitom na sobě jen tričko, obrácen ke zdi, ale přesně metr od ní, takže ho mám pod dokonalým dohledem. Samozřejmě se nesmí pohnout, a klečí někdy 5 nebo 10 minut.

Anonym (Pá, 19. 4. 2024 - 09:04)

Skvělá výchova. Drží kluk pozici? Jak a čím ho trestate?

Default User Image
Radka (So, 13. 4. 2024 - 21:04)

Ted jsem dostala děti do postele , tak už jsem tu.
Předně chci začít proto abych oddělila co je normální zlobení a co už je za hranou, do ted jsem ty vážnější prohřešky řešila plesknutím přes zadek, ale tomu se mi už jen vysmívají a to už jsem i v tom plácnutí přes zadek přitvrdila, potřebuji na ty vážnější prohřešky, (poznámka ze školy, když se vzájemně perou, když nedojdou na čas domů ,lhaní) něco jiného, silnějšího.Sama jsem takto trestaná nebyla, a proto se ptám jak začít , jak jste psal at si to vyzkouším ,tak stání bylo fakt o ničem, jen mě to ještě více naštvalo že jsem s tím vůbec ztrácela čas, stát je opravdu nenechám, nechci je naštvat ale uklidnit :-D klečet bez hnutí s volnýma rukama jsem vydržela 3:15min. pak jsem si začala hrát s rukama a nesoustředila se a vzhledem k tomu že moje děti jsou z volného chovu , bude asi problém je udržet vůbec klečet, tak nevím co mám říct co mají dělat s těma rukama.Taky by mě zajímalo kdy je poslat klečet třeba když dojdou pozdě z venku, ? Hned nebo až třeba před spaním? Před spaním než jdou do pyžama by klečet nahatý/v ručníku /slipech,kalhotkách  mohly , ale proč je to lepší než oblečený ? vždyt nachladnou? Já zkusila klečet v legínách a neviděla jsem rozdíl od toho kdybych byla bez nich. 
ˇˇCas, no, já měla (na poprvé ) problém 5minut :-) ale uvidíme asi začneme na těch 5min. a když by klečeli oba, mají na sebe vidět aby se vzájemně  hecovali kdo vydrží dýl, nebo každý jinam aby se neviděly, aha, asi jsem si právě odpověděla,ale zajímá mě váš názor, třeba k tomu budete mít ještě nějaký point co mě nenapadlo , a taky jak moc mám  být důsledná v tom aby se na trestu nebavili, nehýbali ? 
 To je asi zatím vše . Děkuji moc za odpověd, pokud chcete ještě odepsat. 

Default User Image
Mario (So, 13. 4. 2024 - 17:04)

Čas: opět doporučuji začít zvolna, klidně jen 10 minut, a postupně přidávat třeba po desítkách. V 10 letech určitě vydrží i hodinu. Sami nebo spolu: pokud něco provedli oba, pak dohromady kousek od sebe, pokud jen jeden, tak samozřejmě sám. Stání je o ničem. Rovnou od začátku klečet.

Víc mě asi teď nenapadá.

 

Default User Image
Jaroslav (So, 13. 4. 2024 - 19:04)

Ale vždyť Radce radíte v podstatě to co já. Já přece nepíšu, aby byly nahatí. A když klečí s holýma nohama, tak by je měli mít i bosé, co je na tom perverzního? A nebo co jste vy tedy myslel tím zbytek samozřejmě dolů - myslíte tedy jen kalhoty, ponožky ne?

Default User Image
Jaroslav (Pá, 12. 4. 2024 - 11:04)

Dobrý den, sice nejsem doktorka, ale ta vám tady stejně neodpoví. Jen ať děcka pěkně klečí, tim se nic nezkazí. Před trestáním ať se se pěkně nejdřív vyzují, až budou bosí, úplně, ponožky dolů! A taky ať mají holá kolena. Vyhrnout nohavice, nebo svléknout kalhoty. A pak kleknout, nejlépe na nějaké dlaždice, klidně vedle sebe, čelem ke zdi a předpažit ruce. A klečet tak dvacet minut. A musí to vydržet, takový trest  už nejsou malí. Vyzkoušejte a napište, jak to proběhlo. Když to nepomůže, můžete přitvrdit. Rád pak poradím jak!

Anonym (Pá, 12. 4. 2024 - 11:04)

Dobrý den, potřebuji radu prosím.

Default User Image
Jaroslav (Pá, 12. 4. 2024 - 11:04)

A jakou? Taky kvůli klečemi děti?

Anonym (Pá, 12. 4. 2024 - 15:04)

Jo

Default User Image
Jaroslav (Pá, 12. 4. 2024 - 16:04)

Doporučuji to pro všechny děti stejně. Klečet, čelem ke stěně, předpažit, před trestáním zout do bosa a obnažit kolena. A klečet na tvrdé, studené podlaze. Když dají ruce dolů, nasekat jim na dlaně. Klečet 15 až 30 minut, podle proviněni. A po klečení je nechat bosky až do večera.

Default User Image
Jaroslav (Pá, 12. 4. 2024 - 16:04)

Doporučuji to pro všechny děti stejně. Klečet, čelem ke stěně, předpažit, před trestáním zout do bosa a obnažit kolena. A klečet na tvrdé, studené podlaze. Když dají ruce dolů, nasekat jim na dlaně. Klečet 15 až 30 minut, podle proviněni. A po klečení je nechat bosky až do večera.

Default User Image
Tonda (Pá, 12. 4. 2024 - 15:04)

Mám dva kluky 8, 10 a pořád zlobí. Jak je mám potrestat, aby nezlobily?

Default User Image
Jaroslav (Pá, 12. 4. 2024 - 15:04)

Nařezat jim na holou - vařečkou, páskem, prutem, rákoskou, podle toho, jak moc zlobili. A před nářezem nechat kluky zout do bosa - boty i ponožky dolů a pak ať se svlíknou od pasu dolů - sundat kalhoty i spoďáry. A nechat jim jen trika. Pak je nechat přes něco přehnout a pořádnè ji nařezat na tu jejich holou zadnici... A po nářezu ať klečí na dlaždicích - jen vtěch tričkách, s holou zadnici a bosí. A předpažit! A když dají ruce dolů, nasekat jim na dlaně!

Anonym (So, 13. 4. 2024 - 10:04)

Napište e-mail prosím. Chci si o tom pokecat. Díky

Anonym (So, 13. 4. 2024 - 10:04)

Proč jim nechat trička?

Default User Image
? (Pá, 12. 4. 2024 - 23:04)

A proč by měly být bosky ? 

Default User Image
Frantík (Ne, 7. 4. 2024 - 17:04)

Já jsem Franta a je mi 14 let a nosím trencle po dědovi na pevně našitý kšandový postroj který mi máma vzadu zapíná na řemínky a já ho nesundám. A já v postroji i spím o víkendech a musím v něm i klečet. A pod trenclema mám velkou seniorskou plenu. A jak kakám a čúrám tak to padá do ranečku a tím klimbám sem a tam. Musím být k ranečku poslušný říkává máma a když ne tak ho stáhne k zadku popruhem a mě se to lepí na zadek a čúránky hřejí. A jsem jedlík a tak plenu s trenclama mám jako trest. A někdy prdím a prdím až raneček proprdím a máma mi prasklinu zalepí isolepou a já musím s ranečkem vydržet dál. Musím být poslušný a mít pěkně zapnuté řemínky na kšandách a když raneček proprdím a je tam velká díra a raneček vyteče tak dostanu novou plenu ale máma za trest řemínky zapne o dírky navíc a utáhne je a mě se trencle zařezávají s plenou. Uprostřed jsou trencle zažloutlé od toho jak si dědek do nich občas cvrnknul. Ale musím být poslušný ve všech ohledech - snést plný raneček i utažené kšandy s trenclama. Postroj musí být pěkně zapnutý. A chtěl bych se kamarádit s klukem co má podobný trest jako já.

Default User Image
Gertrud (So, 6. 4. 2024 - 06:04)

Když udělám něco špatně dostanu od manžela na holou a pak do kouta na hodinu klečet a občas dostanu přes hlavu i hadr aby se prý nemusel dívat na tu ostudu. Vykoupení pak bývá hodně slastné. Dostanu řádně naloženo do všech dírek a to i za účasti našeho pana Love Fógla který je teda opravdu tak hodně výkonný že z toho kňučím jak trefená kočka.

Default User Image
Žena v domácnosti (Pá, 5. 4. 2024 - 13:04)

Kdyby jen klečení dětí..... Dceři je 15 , na holou dostane a po výprasku jde klečet. A protože manžel razí přesvědčení, že když dcera, tak i matka, dostanu našviháno i já a klečíme vedle sebe minimálně půl hodiny. Dcera pak jde do pokojíčku a já mám další trest, který už není pro její oči. 

Má to někdo podobně?

Reklama

Přidat komentář