Reklama

Výprask přes šaty nebo sukni

Default User Image
Janina (Út, 16. 7. 2024 - 19:07)

Pritel ten mi nic neodpusti

Anonym (St, 17. 7. 2024 - 15:07)

A dostáváš od něj na zadek jen kvůli sexu jako předehru nebo tě zkouší i vychovávat?

Default User Image
Janina (St, 17. 7. 2024 - 22:07)

Zkousi i vychovny hlavne kdyz ho mamina navadi

Anonym (So, 20. 7. 2024 - 11:07)

Takže máma chce abys dostávala i od něho? A je i někdy při tom, když od něj dostáváš? Moje tchyně také už viděla jak vyplácím manželku. Kolik je ti let?

Default User Image
Janina (St, 24. 7. 2024 - 16:07)

Hlavne od neho ze ma pevnejsi ruku a dovede hezky pritlacit ,je i u meho vyprasku a kdyz momentalne neni chce ukazat zadek jestli me nesetril a poradne me zadek serezal

Anonym (Čt, 25. 7. 2024 - 19:07)

No nemáš to lehké s těmi dvěma, ale snáze si zvykneš na naplácanou prdelku, když pak následuje dobrá šukačka. A ukázat seřezanou prdelku mámě není nic hrozného. Alespoň pak už nedostaneš i od ní.

Default User Image
Jan (Čt, 18. 7. 2024 - 10:07)

Z mého pohledu mívají výchovné výprasky tu nejlepší atmosféru, pakliže se dotyčná nechává vychovávat ráda. Třeba má přítelkyně ani jiné výprasky nezná, dostává je jedině za trest a vždy za konkrétní provinění. Nedostává sice zbytečně hodně a ani to není zas tak časté, díky tomu výchovnému aspektu je to však pro ní pokaždé intenzivní zážitek. Už jen to že se musí na můj pokyn svléknout, klečet před i po výprasku v koutě, na konci žádat o odpuštění a i jinak spolupracovat na vlastním trestu, jí svým způsobem donutí zpět k poslušnosti a patřičnému chování. Samotný výprask je už jen pomyslná třešinka na dortu, která ani nemusí být nějak zvlášť velká. Budu rád když napíšeš jak to máte s přítelem vy, ať si rozšířím obzory. Můžeme si vyměnit své zážitky. Klidně napiš i na mail: [email protected], kdyby se ti to nechtělo psát sem. 

Default User Image
Klára (So, 13. 7. 2024 - 17:07)

Ahojky, nedávno mi chtěla dát máma výprask na holou. Vlítla na mě do pokojíku s tím, že od ní dostanu výprask páskem. Řekla mi,ať si stáhnu kalhoty. Odmítla jsem,znova to zopakovala a já prostě ne. Takže mi je stáhne sama. Začala jsem si je držet, při pokusu mi je rozepnout jsem jí odstrčila ruce a pevně si držela předků na pasku a i zip. Snažila se mi ruce dát pryč,ale mám docela velkou sílu a to se jí nepodařilo. Několikrát se mi je snažila servat celé,ale to jí nešlo. Nepustila jsem je. Křičela na mě, ať je okamžitě pustím a vší silou se mi snažila přemoct. Trvalo to snad 10 minut,než toho nechala. Nechybělo moc a poprali jsme se. Zažil někdo něco podobného?

Default User Image
Já osobně.. (Čt, 5. 9. 2024 - 07:09)

Já osobně ne,ale u jedné slečny, kterou jsem doprovázel z plesu. Už před vchodem na ní čekal taťka s řemenem a ať si vyhrne zimní bundu. Místo nahoru si jí pořád stahovala dolů, i když byla dost dlouhá.Nakonec ho ta hádka přestala bavit a řezal jí tak, že jsem to neviděl ani ve starém filmu. Pod ní měla jen krátkou sukni, takže by to jen přes ní asi bylo dost hrozný, navíc při mínus 15. Ta šustivá a příjemná látka bundy navíc ty rány zesilovala, takže začali vykukovat sousedí,co se děje. Tak doufám, že to holka i její garderóba vydržely bez nějaké větší úhony. 

Default User Image
Klára (Út, 10. 9. 2024 - 13:09)

Chápu to tak, že taťka jí chtěl tu bundu vyhrnout, ale ona si jí držela a táhla jí dolů, že se sní taťka přetahoval?

Default User Image
Já osobně (Čt, 12. 9. 2024 - 07:09)

Ano.Je to tak. Jen doufám, že když šla bundička a šatičky dolů, nebylo repete 😊. 

Default User Image
Julča (So, 13. 7. 2024 - 17:07)

Ja dostavam pravidelne paskem prez kalhotky vzdy je stejne musim svliknout a ukazat jak mam zadek zmalovanej

Default User Image
Bi - spankerka (Pá, 19. 7. 2024 - 16:07)

Tak doufám, že pak dostáváš ještě přímo na holou : -)

Default User Image
Julča (So, 20. 7. 2024 - 08:07)

Jen nekdy kdyz mam zadek malo rudej

Default User Image
František. (St, 10. 7. 2024 - 23:07)

Hříšník hledá spravedlnost od spankerky

 

Protože mám hříchu poměrně dost a chybí mi terapie pomocí spankingu, rád bych poznal Ženu, (spankerku), která preferuje F/m spanking. Chybí mi ty Vaše krásné Ženské fráze o tom, že si spanking, disciplinu, kalhoty dolů zasloužím. Rád poznám Ženu, kterou by bavilo dát nevychovanému chlapci na zadek, za jeho špatné chování. Zasloužený, spravedlivý spanking s rozumem, ale vše je o domluvě. Klasický sex nehledám, jen červený zadek, mojí bezmoc, strach, napětí a nevědět kdy. Jsem z Karlovarska, ale mohu i někam v rozumné vzdálenosti přijet. Mám i vlastní zázemí.

[email protected]

Default User Image
PipiLove (Po, 1. 7. 2024 - 16:07)

Hledám submisivní ženu a kamarádku s  výhodami    , Střední Čechy, vlastní zázemí.  ( Nejlépe MB a okolí) Já 39, 163/90, holka při těle, větší prsa, prý sympatická.

 Hledám dívku/ženu, kterou si přehnu  přes koleno , vysázím jí pětadvacet na holou, promasíruji kundičku i kozy a  která bude mít pochopení pro můj fetish na líbání, sání, olizování a hraní si s jejíma kozama. Napiš mi svůj e-mail a já se ozvu. Věk 18 - 55 let. Výměna rolí možná a ideální. Jsem switch. 

Zn: Playgame.

Default User Image
Neovo (Ne, 30. 6. 2024 - 12:06)

Ahoj holky tu dostvaji na zadek a co nejaka holka co by rada dala na zadek klukovy?Našla by se nejaka Nebo se bojite ? [email protected] 

Default User Image
Jirka (Po, 13. 5. 2024 - 20:05)

Ahoj,je tu nějaká holka,co se vzpírala před výpraskem a přetahovala se s mámou, která ji chtěla sundat oblečení před výpraskem?

Default User Image
Jedna holka... (Po, 13. 5. 2024 - 11:05)

Jedna holka s kterou jsem byl v tanečních mi říkala, jak hrozně doma dostává. Jednou prý přišla pozdě z plesu a doma na ní už čekala mamka s lískovým prutem. Aby to už prý měla rychle za sebou sama se ohnula a nebránila. Měla na sobě novou delší zimní bundu a krátké šaty. Jenže ta bundička prý byla blbě ušitá, na zadku měla málo takový tý vycpávky a holka to nevěděla. A obtažená sukně na výprask taky není dobrá. A mamka si prý na každé ráně dala záležet takže zmalovanej zadek a zmačkaná bunda 

Default User Image

Chybí ti dostat na zadek jako malá holka??

Možná máš v hlavě touhu prožít svůj zasloužený výprask. Poslední dobou to jde s tebou opravdu z kopce, a i když to zní hloupě, dětinský trest, jako pořádný výprask, bude to jediné, co tě dostane zpátky pod kontrolu.

Vše se ti může vyplnit, nemusíš snít ani se bát. Máš v sobě své touhy po spravedlivém, zaslouženém trestu, ale to není ostuda. Určitě ti chybí dotknout se tvého červeného horkého zadku po výprasku. Vím, že když ti ukážu řemen tak v bříšku ti budou tancovat motýlci. Možná máš strach, stud, cítíš se divně, ale nemáš proč. Čím víc budeš se sebou bojovat, tím víc to bude nesnesitelné. Potřebuješ svůj trest, který tě očistí a zbaví starostí.
Chceš snít, nebo prožívat své touhy?? Nestyd se přiznat, že potřebuješ naplácat jak malá holka.
Jsem Spanker, Dominant, který má rozum a hledám parťačku na spank. Hlavní je důvěra, komunikace. Užívám si hlavně prožitek partnerky.
Jsem stredočech, ale není problem někam dorazit.

[email protected]

Reklama

Přidat komentář