Reklama

Výprask přes šaty nebo sukni

Default User Image
Tonda (Ne, 22. 9. 2024 - 12:09)

Dobrý den já mám rád zimní kombinézy a oteplovacky takové ty vysoké a jsou příjemné na těle dostal jsem též vařečkou přes zimní kombinézu a oteplovacky bylo to zvláštní pocit a stalo se mi že jsem se počůral a pak mě mamka vzala a dala mě v ní do vany a sprchovala mě vni za trest 

Default User Image
Říkala (Po, 23. 9. 2024 - 13:09)

Když to vezmu na dívky. Ono by se mohlo zdát, že bunda, nebo nějaká zimí  kombinéza před ranami dobře ochrání. Ale pokud se dívka musí ohnout a ještě vystrčit zadek, tak se ta vrstva látek napne a prý to štípe až dost. A ten, kdo uděluje trest určitě i na ty rány více přitlačí. Když jsem byl s jednou slečnou v tanečních, tak se mi svěřila, že i výprask přes načechrané plesové šaty pěkně bolí. 

Default User Image
Štěpán (St, 11. 9. 2024 - 22:09)

Výprask od Ženy. 

Rád poznám Ženu, které by dělalo největší potěšení dávat chlapovi důkladný zasloužený, spravedlivý výprask na holou. Rád poznám Ženu, která má i takové představy bez reálných zkušeností a jen sní o tom, jak se muž kroutí a má oči plné slz pod Její pádnou rukou. Proč nezměnit klišé, že Žena má poslouchat a být ta submisivní?? Proč nemůže chlap slyšet „Byl jsi zlobivý…? Za chvílí tě potrestám výpraskem:“ Vědět, že za okamžik budu mít hýždě červené a horké, Vy si užijete manipulaci s nástrojem, který dopadne na můj zadek. I já si užiji svůj strach, napětí, bolest, že to není v mých rukách. Rád se seznámím se Ženou, kterou baví, bavilo by, má zkušenosti i nemá a chce vyzkoušet výprask chlapa.  

Každopádně nehledám mé sexuální uspokojení, mě dělá dobře když trpím, když se to líbí té Dámě, která mě trestá. Mě fascinuje můj výprask, a když si to Dáma užívá, nehledám sex. 

Jsem slušný muž ze Západních Čech, nemám problém s cestováním po Západu, nebo v rozumné vzdálenosti. Nemám problém dát neutrální schůzku u kávy. 

Dobrý výprask dělá zázraky, tak proč ten zázrak nezkusit společně?? 

[email protected]

Default User Image
PipiLove (Ne, 8. 9. 2024 - 13:09)

Aktuální: 

Ahoj. Už delší dobu hledám ženu 18 - 45 let ze Středních Čech a s vlastním zázemím na zaučení do krásy D/S sexu s ženou. Zároveň však také hledám submisivní/! switch ženu na výprasky a submisivní hrátky. Já 39, 163/90, holka při těle, větší prsa, prý sympatická. 

Hledám ženu, kterou si  přehnu přes koleno , vysázím jí pětadvacet na holou, promasíruji kundičku a   poslušně mi vystaví prsa pro můj fetish líbání, sání, olizování a hraní si s jejíma kozama.

Pokud Tě rajcuje i osahávání na veřejnosti, bude to úžasné zpestření. Playgame i lifestyle.

 

 Napiš mi svůj e-mail a já se ozvu. Věk 18 - 45 let. Výměna rolí možná.

Default User Image
Anonym (Čt, 5. 9. 2024 - 16:09)

Ahoj,dostal někdo výprask třeba přes oteplovačky či přes nějaké jiné silné oblečení nebo přes bundu?

Default User Image
Střední generace (Čt, 5. 9. 2024 - 21:09)

Jsem střední generace, takže ještě pamatuju,kdy se s výprasky nešetřilo. Takových případů, kdy holky dostaly znám až dost. Ono se zdá, že ta naducaná bundička prdelku před řemenem nebo rákoskou dobře ochrání, ale když se dotyčná ohne a ta bunda se napne, tak to prý štípe až dost. A ještě ten zvuk!

Default User Image
Anonym (Čt, 5. 9. 2024 - 22:09)

To věřím, že ten zvuk u toho udělá své a může to být až vzrušující. Ale říkám si, že rákoska či řemen může i tu bundu poškodit.

Default User Image
Říkala (Pá, 6. 9. 2024 - 07:09)

Říkala mi jedna celkem noblesní dáma, která byla v mládí bitá dost často, že když prudce švihneš třeba prutem nebo rákoskou,kterè jsou tvrdé, může se ta bunda pomačkat nebo zatrhnout. Řemen jak je měkký a ohebný tak tu látku nepoškodí. Musí to vědět. Je vždycky načančaná jak z módního časopisu. Jenže je rozdíl v tom, jak se šilo oblečení dříve a teď.  Tenkrát se asi do tý bundičky mohlo řezat podle chuti a dneska by nevydržela ani těch pověstných pětadvacet 

Default User Image
Anonym (Pá, 6. 9. 2024 - 09:09)

Je vidět, že s tím asi ta dotyčná měla dost zkušeností, když jí řezali přes bundu. Zajímalo by mě, proč jí tu bundu před tím nevyhrnuly nahoru 

Default User Image
Říkala (Pá, 6. 9. 2024 - 11:09)

Tak asi to stálo hodně škemrání, slibování a proseb,aby bunda zůstala tam, kde má být. A to byla prý nějaká,kterou si nejvíc zamilovala prý taková dlouhá modrá. 

Default User Image
Anonym (Pá, 6. 9. 2024 - 12:09)

To je dilema pak, jestli to uprosit a dostat přes bundu, bude to míň bolet,ale zase je riziko, že ta nejoblíbenější bunda to nemusí vydržet. Slyšel jsem o případu, kdy máma holce chtěla tu bundu vyhrnout a dát jí na zadek, ale ta se jí snažila držet a tahat jí dolů 

Default User Image
Říkala (Pá, 6. 9. 2024 - 13:09)

Tak to je logická reakce, stahovat si jí, aby na prdelce byla co největší vrstva látky. Myslím že to ty bundě nemůže uškodit, když je to nějakým páskem  a ne třeba lískovým prutem nebo rákoskou .

Default User Image
Anonym (Pá, 6. 9. 2024 - 13:09)

To máš pravdu. Také jde o to, z jakého materiálu ta bunda je. Já jednou na horách jsem šel po tmě z kopce na zledovatělé cestě, měl jsem na sobě kombinézu no a podjela mi noha a několik metrů jsem se zádama po té cestě svezl. A kombinéza to kupodivu vydržela 

Default User Image
Říkala (Pá, 6. 9. 2024 - 14:09)

A já se jednou v zimní bundě někdy v březnu vyválel na kole. Jo, taky vydržela a neroztrhla se a já si myslel že bude chudák už jen na nošení do lesa. Takže co potom nějaká rákoska nebo řemen 

Default User Image
Anonym (Pá, 6. 9. 2024 - 14:09)

Já si ale myslím, že dříve to oblečení bylo kvalitnější, mám několik kousků z 90 let a nedám na ně dopustit 

Default User Image
Říkala (Pá, 6. 9. 2024 - 14:09)

Jo, souhlas. To byla zrovna móda těch jakoby větších bund. A co si pamatuju, tak byly z takový hodně příjemný šustivý látky na kůži. Ale jenom ty dámský, nebo holčičí. 

Default User Image
Anonym (Pá, 6. 9. 2024 - 14:09)

To je pravda, tenkrát byly ty bundy delší. Dnes je trend do pasu no a když to tak vezmu, tak taková kraťoučká bunda by té holce příliš nepomohla 

Default User Image
Říkala (Pá, 6. 9. 2024 - 14:09)

Nechtěl bych být na místě té holky. A tou bundou bych nechtěl být už vůbec 😁

 

Default User Image
Anonym (Pá, 6. 9. 2024 - 14:09)

To jo nu. Chudák holka, která musí dostat a bunda, která za to nemůže,ale schytá to taky 😁😁

Default User Image
Říkala (Pá, 6. 9. 2024 - 14:09)

Bunda je druhá kůže. Takže musí dostat taky 😉

Reklama

Přidat komentář