Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Anonym (So, 28. 9. 2024 - 20:09)

Přistihl jsem učitelku, která mi sebrala pornočasopis, který jsem ukradl rodičům, abych ho ukázal spolužákům. Šel jsem si pro něj po vyučování, abych neměl doma průšvih, k ní do kabinetu. Už za dveřma jsem slyšel jak heká. Ani jsem neklepal, jen jsem nakoukl škvírkou. Čuměla do časopisu, seděla na židlí, jednu nohu na stole, druhou na zemi, roztažená, vulvu rozvalenou a kmitala rukou na poštěváčku jako zběsilá. Chvíli jsem se díval, pak to na mě taky přišlo, musel jsem se honit a nachytala mne stará uklízečka. Taky se podívala do kabinetu, vzala mne za ucho a odvedla mne na WC, kde jsem se dodělal. Pak mi řekla, že o tom nesmím nikomu ani ceknout, protože by utrpěla autorita paní učitelky a propustila mne. Doma byla po časopisu sháňka. Rodiče se dohadovali, kdo ho zašantročil. Učitelka už mi ho nevrátila a na konci roku mi navrhla dvojku z mravů. Asi jsme si jí zasloužili oba. Mohl jsem jí říci, že jsme oba stejní hambáři, ale slib uklízečce jsem dodržel.

Default User Image
Honza (So, 28. 9. 2024 - 16:09)

Holky ve škole v dívčích šatnách.

Default User Image
Ester (So, 28. 9. 2024 - 06:09)

Již vícekrát jsem přistihla syna. Je ve věku kdy jenom honí a zase honí, i čtyřikrát denně a tak není problém jej načapat. Nikdy mě však neviděl a neví, že o tom vím.

Anonym (So, 28. 9. 2024 - 08:09)

Mámy ví všechno a nemusí to ani vidět. Ta moje měla pět bratrů a tak byla vyučená. Když viděla, že mám erekci sama mne vybídla, abych se uklidnil, protože věděla, že se nesoustředím na učení, ani na práci. To, že jsem byl, poznala ještě dlouho po výronu semene. Když jsem byl déle na WC, tak mne pobízela abych si pospíšil, že tam musí taky a abych šetřl vodou a nesplachoval. Pak viděla jak ve vodě plave moje semeno. Když mne přistihla, tak to brala jako normální věc, bez výčitek a pohoršování. Jakoby se nic zvláštního nedělo.

Default User Image
Ester (So, 28. 9. 2024 - 09:09)

Jak píšete, mámy ví vždycky všechno. Hlavně co se týká sexuálního života jejich synů. Aniž bych se o to moc snažila, tak přesně vím, kdy syn onanuje, jak si to dělá a veškeré další věci. Ale to už je moc intimní.

Anonym (So, 28. 9. 2024 - 11:09)

Intimitu moje mamka moc nedodržovala. Když jsem se oženil, tak se vyptávala jak jsem se ženou spokojený, jaké to máme v sexu, kolikrát a jak dlouho souložíme, jestli jsem uspokojený a co ona, má orgasmy? Jak často ještě musím onanovat? Chtěla vědět každý detail. Vím, že to samé zajímalo i tchyni u manželky, taky kvality mého penisu a semene. Až moc starostlivé mámy. Asi je to i vzrušovalo. Když jsem se s mámou loučil, říkala, abych se zas k ní přijel v klidu uspokojit. 

Default User Image
Ester (So, 28. 9. 2024 - 11:09)

Nechtěla jsem zde psát o těch nejintimnějších věcech. I já znám synovo semeno a čekám na něj. Vím, kam jej syn po ejakulaci utírá a jak jen to jde, tak se s jeho spermickami uspokojuji 

Default User Image
Sanečka (So, 28. 9. 2024 - 09:09)

Smím li se zeptat, kolik je chlapci? Jistě je ve věku, kdy má sexu plnou hlavu.

Default User Image
Ester (So, 28. 9. 2024 - 11:09)

V prosinci bude synovi 14. Jak píšete, sexu má plnou hlavu, má jen ten sex. Onanie je to jediné, čemu se naplno věnuje. A jsem ráda, že navštěvuje alespoň ZUŠ, hru na nástroj a též taneční obor, balet. Alespoň že má nějaký zájem. Je to krásný chlapec a jsem ráda že se něčem v takovém zhlédl.

Default User Image
zz (So, 28. 9. 2024 - 14:09)

zz

Default User Image
Sanečka (So, 28. 9. 2024 - 13:09)

Když se váš syn věnuje umění, tak to je velmi krásné. A kolikrát mě napadlo, jak jsou v tom baletu oblečení. Mají běžné slipy a něco ještě nad tím? Synovi dám ještě takový pás na slipy, aby, nedej bože měl erekci a všechno by bylo vidět. Avšak většina chlapců, baletnikú jej nemá.

Default User Image
Ester (So, 28. 9. 2024 - 15:09)

Před vystoupením dávám synovi nad slipy takový pás, a poté až baletní punčochy. Pás by měl zabránit zviditelnění erekce, ale také to není tak jednoduché. Jakmile erekce nastane, nic nepomůže. Jelikož syn dělá balet skoro profesionálně, je tomu asi měsíc, co jsem se rozhodla a pořídila jsem mu takzvanou klícku. Tam mu jej před důležitým představením nasadím, a je to v klidu. Toto velmi používají ve školách baletního umění ve světě.

Anonym (So, 28. 9. 2024 - 19:09)

Niste. Verime ti uchyle. Toto normalna matka neudela. Fantazia uchylakov zase pracuje

Anonym (So, 28. 9. 2024 - 19:09)

To je uchylne, ale asi si to ani neuvedomujete, ze z chlapa delate babu v puncochach a jeste potlacujete jeho muzstvi. Odporne, stejne jako chlapsky balet.

Anonym (So, 28. 9. 2024 - 13:09)

Jednou jsem byl na představení. Součástí programu byl vložený balet. Krásný vysoký, urostlý kluk a kolem něho šest neméně rozkošných dívek. Kluk měl asi dvaceticentimetrovou erekci v bílém těsném trikotu, který to naprosto viditelně vyrýsoval. Holky to nerozhodilo, asi na to byly zvyklé, ale ženy v publiku téměř omdlévaly. Sklidili boulivý potlesk, protože hlavně ten kluk zaujal a postaral se o úspěch.

Default User Image
Ester (So, 28. 9. 2024 - 15:09)

Možná mohl mít až dvaceticentimetrovou erekci, ale spíš méně. Ono to přes všechno, slipy, pás a punčochy vypadá víc, než je. Já se o syna starám úplně dokonale, nestydí se a napřímeného jej má malinko přes 15cm. Pak mu jej po ledování uzamknu 

Anonym (So, 28. 9. 2024 - 19:09)

On měl jednodílný, těsný, elastický, bílý komplet a nic pod ním. Penis nahoru, takže bylo všechno vidět. Varlata, tělo penisu, uzdička i žalud. Byla s nimi starší baletní mistrová a když jsem se jí ptal proč? Tak se zasmála a řekla, že kluk upoutává pozornost, protože ty holky toho ještě moc neumí, ale díky němu slaví úspěchy, kam přijedou. Pak se ke mě naklonila a zašeptala mi, že v posteli je ještě lepší.

Default User Image
Sanečka (So, 28. 9. 2024 - 16:09)

Co je to, to ledování?

Default User Image
Ester (So, 28. 9. 2024 - 16:09)

Před vystoupením ještě doma po koupeli se syn položí a já jej tak minutku leduji. Poté mu bez problémů nasadím klícku a mám klid.

Anonym (So, 28. 9. 2024 - 19:09)

Uchylacka si nahlasena na PČR!!! Mame tvoju IP adresu!!!

Reklama

Přidat komentář