Reklama

Jak být stále pro manžela přitažlivá

Itas (Út, 13. 10. 2009 - 09:10)

Něco pro vás dámy to je bomba www.tojesila.cz

Mika (Po, 12. 10. 2009 - 22:10)

Ahoj, co by ste mi baby poradily, jsme s pritelem uz delsi dobu, a prijdu si nezajimava, mam zmenit barvu vlasu?

Jean-Clode-Van- (Ne, 15. 3. 2009 - 09:03)

Přitažlivá?.Hlavní je manžela chválit ,ale jen tehy když si to zaslouží ,ne pořád to by ho nebavilo,sem tam ho obejmout ,ale taky přiměřeně,hlavně si povídat o tom co vás trápí ,jen pokud je partner chápající člověk jinak ne,to by mělo opačný ůčinek a nemuselo to dopadnout dobře a sex vášnivý ať vidí co v tobě je,ale zas jen pokud je to obou strané,toď vše.

__utma=48467763 (So, 14. 3. 2009 - 21:03)

no ja mam za sebou tiez dlhodoby vztah a le vzdy sa snazim nieco vymislet ze by som zaujala manzela a zabera to netreba seba deptat tym ze uz nesom taka aka som bola na zaciatok kazdy den ma byt tym zaciatkom a nigde sa nepitaj jak vyzeram si pekna vzdy

Návštěvník (So, 14. 3. 2009 - 21:03)

no ja mam za sebou tiez dlhodoby vztah a le vzdy sa snazim nieco vymislet ze by som zaujala manzela a zabera to netreba seba deptat tym ze uz nesom taka aka som bola na zaciatok kazdy den ma byt tym zaciatkom a nigde sa nepitaj jak vyzeram si pekna vzdy

jo jo (Ne, 28. 12. 2008 - 10:12)

- opčas - myslím,že si nemusíš ani na slepici hrát.

maarrsi (Ne, 28. 12. 2008 - 09:12)

apsolutně souhlsím být upravená ale opčas se pro manžílka obléknu jako děvka a dělám vtom domácí práce a td. závěr dne je super

Andy (Pá, 6. 10. 2006 - 15:10)

Mile damy, kolik je vam let?
Nikdo tady snad nemluvi, a ja si to vlastne ani neumim predstavit, o navlikani se do nejakych prisernych korzetu, podvazku, a tim si myslet, ze mam vyhrano.
Krasa a prirozenost jde ruku v ruce s vasi osobnosti, ja rada chodim stylove oblecena, napadite, ne neaky sexy kyc. Prave ze ne pokazdy vystrih, ale jen jednou za cas na veceri, proste si se sebou trochu hrat, nenudit se. Obcas jako holcicka, obcas jako dama, chlapa to mate, a neni to jen o tom, ze se za necim honim, je to o napaditosti. Nenechte to umrit...
Pro manzela byt pritazliva znamena byt stale osobita, prirozenou cestou, samozrejme to neni zadna jistota, ta neni v nicem...jen ve smrti...je to morbidni, ale je to bohuzel pravda.

NAZOR (Pá, 6. 10. 2006 - 03:10)

Honza....KRASNEJ PRISPEVEK. KRASNEJ. NEMAM SLOV.

Honza (Čt, 5. 10. 2006 - 20:10)

Ó milé dámy, omlouvám se, že ruším čistě damskou společnost.
Po 40 letech manželství jsme si dnes večer četli Píseň písni a vzpomínali na prvé rande....vzpomínky jsou dobrým tématem, ale ne často a dlouho. Lékařství ( i v manželství) je především dobré slovo. A potom naučit se používat popelnici.Je dobře, že se popelnice často odváží i s tím odpadem....rada pro muže : uvařte dobrý oběd dříve, než přijde domů žena odněkud a dejte na stůl kytici. A potom si pustťte DVD Písně našeho mládí.
Přejí všem, aby prožili dnešní den jako by to byl ten první nebo poslední.

Jolana (Čt, 5. 10. 2006 - 19:10)

Ja bych ten nazev tematu jenom trochu opravila - jak byt stale pritazliva sama pro sebe -
Kdyz se sama sobe libim, dodava mi to sebevedomi, chovam se prirozene, pratelsky, nepotrebuji si lecit na nikom sve komplexy a i lide, kteri jsou kolem mne, mne maji radi (vcetne toho vlastniho manzela).
No a to snad kazda zena vi, jak o sebe dbat, i kdyz vkus se muze lisit.
Mne osobne se libi se oblekat mladistve, co se tyce barev i strihu.

mija (Čt, 5. 10. 2006 - 18:10)

Myslím, že žena by měla být i na doma pěkně oblečená a upravená, ne samozřejmě v kostýmu, nebo plesovkách, ale čistě, voňavě a po domácku. Taky ne rozervané tepláky a umaštěné triko a na hlavě vrtuli. Je to odpuzující. Hlavně se v tom musí cítit dobře a prakticky.

Jeanette (Čt, 5. 10. 2006 - 15:10)

Jolano, Iris, Názore...souhlasím s Vámi. Pokud mě manžel miluje, budu pro něho žádoucí a přitažlivá i v pytli.
Pokud to už někam vyprchalo, můžu se postavit na hlavu, nechat si udělatplastiku, nafotit porno......nehne to s ním. Věřte zkušené....

NAZOR (Čt, 5. 10. 2006 - 14:10)

Andy mas pravdu, zalezi to na spouste veci, samozrejme, ze v mladi je to jiny, a po nekolika letech taky. To uz ale zalezi na kazdym z nas, na cem nam zalezi, jestli chceme byt pro toho druheho porad pritazlivy a budeme se o to snazit, a nebo se na to vykasleme, rekneme se, ;"vzdyt nas bere takovou jaka jsem", (coz by tak melo byt, ale je to nesmysl, muz je stale lovcem..a potrebuje drazdivou korist), a on se poohlidne jinam. Ne vzdy ale jen kvuli tomu, ze uz ho dostatecne nepritahujeme. To on pujde jinam, ale vrati se k nam....(i to se hodne stava), nekdy muze mit zena vsechno, muze byt sexy, muze byt chapava, nezna, soucitna..a on stejne pujde za jinou, (to stejne plati pro zeny,) nevim, zda-li existuje nejakej recept na to, aby dva lidi byli jenom spolu a bez zahybani a stale se pritahovali, ale myslim si, ze clovek ma zit a resit soucasnost, a ne se honit za tim si delat starosti s tim, abychom se neustale pritahovali. Verim tomu, ze muz to z zeny vyciti, vyciti, ze se stava zoufale neprirozenou, protoze kolem vymysli neprirozena divadylka typu byt sexy a to co nejvic, protoze uz to neni to, co to byvalo driv, myslim si, ze muz toho zacne vyuzivat, protoze vi, ze je to jeji slabina, a za cas stejne polevi, nevim...hlavni je zustat sama sebou. Vzdyt je to nas zivot.

Andy (Čt, 5. 10. 2006 - 09:10)

Nazore, mas v necem pravdu, v necem ne. Jsi mlada, proto si muzes dovolit napsat bud se pritahujou, nebo ne...
Jenze, stejne jako vaza se casem okouka, muze se okoukat i partner. Je to jako z veci, kdyz bys ji jednou za cas radne nevylestila, nebavila by Te. A tak s cim si vystacis ted, nemusi platit za nekolik desitek let.
Osobne si myslim, ze krasa vychazi z toho, jake mate charisma. A to holt prave nekdo ma, nekdo ne. Ja zatim tez nestarnu, ale obcas se udelat jinak zajimava, to me doslova bavi.
A take jsem vysazena na jednu vec, potrpim si na to, aby mi to sluselo i doma, ci-li teplacky, ale sexy...
Podle me by melo byt samozrejmosti, aby oba partneri o sebe dbali predevsim kvuli nim samotnym...
Jinak tu otazku ,nemusi ji kazdy citit,tak jako vy, cit pro krasu nemusi byt vrozeny, tak se hned damy nepohorsujte.

Míla (Čt, 5. 10. 2006 - 08:10)

Souhlasím s NAZOREM a s Jolanou. Jsem 23 let vdaná a je to přesně tak, jak holky říkáte. Pracuji v kolektivu, kde je většima mužů. Ti, co na sebe dbají, dělají to pro všechno možné, jen né kvůli manželce. O té většina z nich mluví pohrdavě. A ti, co na sebe nedbají, jsou vandráci a flinkové celkově a zevnějšek neřeší. Iris je káča - můj osobní názor.

NAZOR (St, 4. 10. 2006 - 23:10)

Ne, me zivi modelling a o to abych byla sexy a atraktivni nemam opravdu nouzi. Ja vim, je tezky uverit tomu, ze je zenska krasna, i inteligentni. Ono to tak vetsinou nebyva, aspon si to lidi mysli..holt mam stesti a hodlam si to tak udrzet. Takze Iris, z duse mi opravdu nemluvis. Pokud je ve vztahu vse v poradku, partneri se chteji sobe libit navzajem a tak je to spravne. |Ale pokud zacne zenska panikarit a ptat se jak ma zustat atraktivni, potom s ni neco neni v poradku. Spat chodim naha, jsem pripravena na vec, kdyz me to popadne, tak na sebe hodim neco sexy, jako je pradelko, podvazky atd., to vsak zalezi na nalade, a mimochodem...manzela taky nezadam, aby se do neceho navlikal, holt, kdyz vim, ze nekoho pritahuju, tak staci byt upravena, cista, sama sebou, a prirozene sexy. A ver mi, on by se me zmocnil i v tech natackach a v tom pyzamu, to mu nedela problemy. Vidi me sexy v cemkoliv. Rada bych to prala kazde zene. Jenze ne kazda ma to, co mam ja. A tim jsem ja a muj manzel. Ahoj.

Iris (St, 4. 10. 2006 - 22:10)

Takže doma tepláky a vytahaný tričko, na hlavě občas natáčky, v noci je nejtepleji ve flanelovíé noční košili, hlavně pohodlné prádlo,manžela přece vzrušuju v čemkoliv, hlavně ,že jsem duševně bohatá.Mluvím ti z duše,NÁZORE i Jolano?

Jolana (St, 4. 10. 2006 - 21:10)

Taky to tema nechapu.
Muzskeho by tohle nenapadlo vubec napsat, co ma delat, aby byl pritazlivy i po 20 letech pro svou manzelku.
Vetsine z nich je jedno, jak jim roste pupek, praskaji na nich kalhoty, atd. A ti, co na sebe dbaji - delaji to kvuli manzelce? Sotva, vetsinou kvuli lidem v praci, popr. aby byli pritazlivi pro mladsi kolegyne, ale jestli jejich zevnejsek oceni vlastni manzelka je jim vetsinou jedno. Ale snad jsou i vyjimky.

NAZOR (St, 4. 10. 2006 - 19:10)

No tak proto jsem se nevdavala, abych na tohle musela myslet. Nezlobte se, zeny a divky, ale pokud vas zene vase mysl za tim, jak byt stale atraktivni pro vaseho manzela, je mi vas lito. Nechtela bych tak dopadnout. (jen a pouze muj nazor.) V cem to vlastne vezi? V nejakym strachu? Ze se vas nabazi a vy musite porad neco vymyslet? K certu s tim...chlap bud chce...a nebo ne. K cemu svudny pradlo, vlasy, nehty, make up, vzhed...kdyz uvnitr to neni ono....a mozna prave proto se honite za tim to neustale vylepsovat?? Nevim nevim....

Reklama

Přidat komentář