Reklama

Dyslektik....?

Default User Image
No babča na antidepresivech radí děvčatům probůh co to je za pitomost ?JezisMarja, jak to ctu, tak to vase deti urcite maji po kom tu dyslexii podedit. Sama mam poruchu pozornosti a to je mi 44. Je to dost velky problem, ktery ale nikdo neumi vylecit. (Čt (Čt, 2. 5. 2024 - 16:05)

smdm

je mi 15let a ... dost mi to...Marcelko.. mám vnuka, dyslektika.. hodně mu pomáhá čtení.. čte a to když končil základku měl s čtením potíže. Čti a třeba jak budeš sama i nahlas. A věř, nejsi sama, víš kolik je na světě, kolem Tebe dyslektiků?.. by ses divila.Pro život není důležité i nebo y... a taky to nemění charakter, povahu. Koukni se a najdi na sobě přednosti, určitě je najdeš, jen je nechceš vidět...

sam

Ahoj, je mi 13 let a mám...Verčo,nejsi sama. Hodně lidí se narodilo s touto poruchou a věř mi ,že i vystudovali vysoké školy. Určitě vynikáš v něčem jiném,ale hlavně máš dobrou povahu a srdíčko. Vidím to na svém vnukovi. Nestarej se nad písmenkami,ony nejsou pro život až tak důležité.Ale přístup k životu a ten máš před sebou. Přeji mnoho štěstí.Jinak možná spolupracuješ se školním psychologem,ten by Ti měl poradit a když si myslíš,že třeba není dobrý, poraď se zrodiči a zajděte si za jiným . Doopravdy to není nijaká ostuda,ale každá rada dobrá,viď. Pá.

sam

Jani,vůbec se tím netrapte,tolik slavných lidí je dislektiků...najdětě si ve vyhledávači o této poruše,myslím že jsou daleko horší věci na světě....máme dislektika v rodině... člověka necením určitě podle toho jestli napíše i nebi y .

Default User Image
MIMIM (Čt, 2. 5. 2024 - 16:05)

Muže být schizofrenie dědičná z otce na syna a z matky na dceru? Jak se může začít projevovat? V jakém věku?

Default User Image
h (Čt, 2. 5. 2024 - 07:05)

https://www.wikina.cz/a/Hejtr#Psychologie_hejtra

Default User Image
Komu chce radit z koho se vysmívá tento tvor Píše všude o celé rodině své nemoci ,nemoci dcery, vnuka matky ,bouřlivém rozvodu který dohnal dceru taky na psychiatrii, z prvního manželství má tohoto vnuka, z druhého 12.letou pomalou dceru vše je v genech!! (Čt, 2. 5. 2024 - 16:05)

smdm  

Dá se začít i bez...Dala jsem tady svůj názor. Jenže každý nemá talent, ani podnikatelský duch. Moje dcera dělá po večerech korálky, sobě pro radost a jiným pro potěšení, dají se doma dělat i jiné ruční práce, třeba plést, stříhat lidi... ovšem ve velkém je třeba na to Živnostenský list. Nebo nějaký kurz, ale jsou tu zase ty počáteční peníze.

sam

Jsou různé rodinné vztahy. Má máma nesnášela třeba mého syna, i když mi to nikdy neřekla, nesnášela a pomlouvala i bratrova syna, přede mnou. Rozvrátila vztahy tak, že jsem bratra vlastně ani neznala, jen ze vzpomínek z dětství. Tíží mě to pořád i když už jsem v seniorském věk.

smdm

Odešel na vojnu, oženil se a málo jsme se stýkali.Vím, že kdyby jsme se třeba stýkali a navštěvovali, bylo by to horší, přibylo by pomluv, zlosti. Neznám jeho dva syny.. bratr umřel..a teď po mnoha letech bych asi ten vztah s nima už nenavázala. Dodám ještě, že jsem taky nepoznala svého otce, z té lepší stránky, jistě ji měl taky. Když jsem vdávala dceru, nepřála si máti, abych pozvala bratra na svatbu, otec už nežil...přitom jsme si nikdy s bratrem neublížili, byla tu nějaká nenávist k jeho ženě a synovi... nikdo ji neublížil, nikdo, velké dilema pro mě a další nepříjemná vzpomínka.

sam

Na sklonku života zůstala máti sama, uzavřená ve své garsonce. Navštěvovala jsem ji týdně, potom podle potřeby a vyslechla si pokaždé stejný scénař.. věděla jsem přesně čím začne a čím skončí. Potom onemocněla schizofrenii, měla různé představy a cítila se napadaná i sousedy a já zase poslouchala bludy a nesmysly. O léčení jsem se ani nemohla zmínit... chytla jsem sama depresi a léčím se asi posledních 23let, díky Bohu, jsem už na minimu léků.

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 22:05)

Děkuji.

Default User Image
Anonym (So, 27. 4. 2024 - 12:04)

Za ty roky tady už padlo díky tomuto duševnímu mrzáku mnoho přínosných diskusí . Padne i schizofrenie. Hlavně jak se peníze točí. 

Default User Image
TO JE JINÝ PÁN JAK TVŮJ DYSLEKTIK. Ano David Kraus je známá osobnost, ale tvůj vnuk nikde vidět není. Ptám se Co Dokázal Tvůj VNUK? (St, 1. 5. 2024 - 22:05)

David Kraus s podobnou poruchou hraje s kapelou, zpívá a má dceru. Žije normální život, má úspěchy a žije normální život.

To vypsala sloupec inženýrů, architektů, lékařů, skladatelů, malířů ,osobností o kterých se mluví. Pozorně jsem to četl ale jejího vnuka jsem nenašel.

Schizofrenie kdyby padla jako nemoc, bylo by to pro lidstvo zprávou dobrou. Už jsem psal podobně i jinde. To, že může někdo v systému naprosto anonymních diskutujících kurvit diskusi je dáno právě systémem naprosto anonymních přispěvatelů. Svobodné a volné systémy byly vymyšleny dobře, všichni lidé ale bohužel nedozráli k tvorbě jejich obsahu, možná tak ještě k jejich použití. Jak můžete vidět zde, je to někdy problém. Nikdo nikomu nebere svobodnou volbu, co použít, ale já bych k získání informací o dyslexii nebo schizofrenii jednoznačně volil, když už anonymní, tak formu anonymních dotazů na které bude odpovídat odborník. Jak vidíte, stačí jeden člověk, který se chová jako kokot, dobře míněná věc je vniveč. Ale to neznamená, že tím pokazil možnost získat o dyslexii nebo schizofrenii relevantní informace! Můžeme to brát také pozitivně. Naopak. Pomáhá čtenářům vyprofilovat informační zdroje na špatné a dobré. Ti, co hledají dobré, mohou a musí hledat jinde. Těm, kterým to nevadí (typicky osobám, jejichž vlastnosti odsuzuje), ti zůstanou, jim to vadit nebude. A může nastat ideální situace, že si pokecá pouze s těmi či ještě lépe sám se sebou. Než mu to provozovatel těchto stránek zavře. Protože teď samozřejmě inzeruje cosi o nejnavštěvovanějším  webu zaobírajícím se zdravým životním stylem, ale budou-li diskuse povětšinou plné příspěvků, jaké píše on, budou diskutující dávno už diskutovat jinde. Zatím se to snaží zvrátit admin. Protože ta návštěvnost zde je hlavně kvůli diskusím, ne článkům. Osobně se ale domnívám, že brzy každý takový podobný web bude mít jako součást stránek možnost zeptat se umělé inteligence, a budou si držet nějakého odborníka k odpovědím na vybrané dotazy. A tehdy se zájem o relevantní informace přesune tam. A bude.

Udělal jsem pro tebe ještě to, že jsem tvoje poslední příspěvky zkopíroval a vložil do nově vzniklé diskuse “člověk v bílém svetru”. Až je odsud dnes admin opět smaže, budeš je mít tam. Je to ovšem můj závěrečný projev dobré vůle ti pomoci, pak už to bude jen na tobě. 

Default User Image
Poeta (Pá, 26. 4. 2024 - 21:04)

To se to se vi lezebnik mi neslevi 

To se to se vi figaro mi nesledovat 

Založil jsem diskusní vlákno ČLOVĚK V BÍLÉM SVETRU. Opravdu upřímně prosím, aby se diskutující, kterému tento člověk způsobil mnohá příkoří, obrátil tam. Tam mu všechny příspěvky zůstanou a admin je nebude mazat. Tam si je všechny budou moci čtenáři pročítat. Děkuji za pochopení. 

Default User Image
Anonym (So, 27. 4. 2024 - 12:04)

Upřímně prosit nemá cenu, ale poslat jí upřímně do prdele. 

Jestli ona by tam ale trefila. I když, jak jsem tak prolétl ty příspěvky, ona už tam dávno je. 

Default User Image
(So, 27. 4. 2024 - 19:04)

Několik let, kolem dvaceti to už možná bude. Dobré vlákna zanikají, zůstává tady bahno. 

Jak tak koukám, za celou dobu tu nepřibylo nic nového. Co se dá dělat. Na druhou stranu je to svého druhu dobrá zpráva, že nikoho netrápí dyslexie. 

Default User Image
Anonym (So, 20. 4. 2024 - 05:04)

V každém je trochu dislexie. Chyby děláme všichni. :)

Default User Image
Anonym (Pá, 19. 4. 2024 - 19:04)

Děkuji, někdy je ten klid třeba.

Anonym (Čt, 18. 4. 2024 - 19:04)

Děkuji.

Default User Image
(Pá, 19. 4. 2024 - 04:04)

Je už vhodné nechat tuto diskusi pro problémy dislexie. 

Naprosto souhlasím. I adminovi tady ušetří práci. Má-li autor kopírovaných textů v kombinaci se svými vzkazy potřebu sdělit  světu, že odhalil  nějaké podvodné jednání, nějakou nepravost osoby, která se na serveru vydává pomocí různých nicků za osob více a pociťuje vůči ní zášť, kteru musí vytrubovat světu, má-li potřebu zmiňovat údajné životní hříchy této osoby, nechť se v tomto prostoru drží tématu dislexie  a přispívá k němu. A pak snad nebude mít problém ještě i s adminem. Nebo ještě lépe - ať si založí nové diskusní vlákno - například s názvem “odhalil(a) jsem tě, podvodnice!” či s názvem lépe jí (mu) vyhovujícím. Je-li ale autorovým cílem nadále pokračovat v započatých snahách o nevím co- snad nápravu světa s dislexií nesouvisející- upozorňuji ho, že mě jen utvrdí v myšlence, že se tady chová jako  blb a kretén (pokud není tedy nemocný) mnohem více, než osoba, kterou kritizuje. Jeho příspěvky číst  samozřejmě už nebudu, prostě počkám, až je admin smaže. A to taky doporučuji ostatním. Nač také znovu číst to, co už někdo jednou napsal a jiný to jen překopíroval a vložil, že? 

Reklama

Přidat komentář