Reklama

X- FAKTOR - nejde o zpěv

Beat (Út, 15. 4. 2008 - 15:04)

14. 4. 2008 01:15:24, LMám podobný názor. Já bych ale vyměnil i jiného moderátora. ;-)

L (Po, 14. 4. 2008 - 01:04)

Mno....X Faktor by měla být kombinace talentu, zpěvu a něčeho, co dost dobře nejde uchopit - tedy toho pověstného XF. All X mají možná talent zabavit, ale nic jiného v nich necítím. Ďuračová má nádherný hlas....a tečka. Není tam šťáva, to něco navíc..Zatím se mě zdá být nej Ondra, příjmení nevím. Zahraniční XF je jiný, zajímavější, porota má jinou "politiku". Vůbec nic nemám proti O. Soukupovi nebo Gábině, ani "ň" proti Jandovi. Ale opakování poroty ze Superstar do XF není zrovna šťastné řešení. Jenom se mě potvrdilo, že my neumíme přebírat zahraniční projekty.

Hellboy (Ne, 13. 4. 2008 - 23:04)

Dnes 13.4.08 se naplno projevila debilita takových projektů jako je X a Superstar. Dospěláci vyjma rodin soutěžících na bednu jen čumí a neutrácí za SMS.Takže hlasují hlavně puberťačky. výsledkem je, že takový jako Samer a granský můžou na podiu klidně chrápat a jdou dál a dál...Rodidla s founy jim to zařídí.Další puberťáci protlačí All X,vydávající nějaké skřípání a zvuky ala techno.No a zpěv je v prdeli...že?Pak jdou takové jako Ďuračová nebo Nývltová,co něco v krku mají a rohlík to není...

jája (Pá, 11. 4. 2008 - 07:04)

podle mě by to měli vyhrát all x.. ty ostatní jsou spíš do superstar, zpívaj, ale to je všechno. Žádná show, nic nového. Je pravda že ti kluci z all x nezpívají jako Kája Gott, ale zase mě to baví,mají určitě x-factor. Co si myslíte?

egregy (Čt, 10. 4. 2008 - 22:04)

nn...maji to spravne...jedna se o archaickou predlozkovou vazbu...

jana (Čt, 3. 4. 2008 - 10:04)

Viděla jsem na Nově upoutávnu na X faktor Kdo s koho, nemá tam snad být Kdo z koho ?

iZAŠI (Út, 1. 4. 2008 - 00:04)

Pavlína Ďuriáčová hnusný praSE SÁDLO

pro řetízek (Ne, 23. 3. 2008 - 23:03)

už to že jsi to pustila jde videt že o pořad máš zájem:-) pořád lepší, když se lidi nejak bavi,než sedět jak knedla u PC,asi jsi sama že? nedivím se. odsuzovat zábavu druhých lidí,jak snadné..... chudáci tvé okolí....jarka

řetízek (Ne, 23. 3. 2008 - 20:03)

Není to o zpěvu, ale o nalezení cvičené opice, dnes jsem pustila ten jejich slavný výběr .. :-( hrůza kvílí jak když je na nože berou :-(

čekanka (Út, 18. 3. 2008 - 10:03)

Jéžiši, zase banda chytráků, jste směšný :-) nikdo z vás by neměl ani odvahu, ani drzost tam jít zazpívat (tim nechci žíct, že jsem se většinou nechytala za hlavu, co to bylo za děsy), natož sedět v porotě :-))) já taky ne :-))) tak bych asi taky měla začít kritizovat :-) jo, co Čech, to muzikant, to neplatí, teď platí co Čech, to anonymní génius a generál po bitvě, a veřejnej srab :-))))) Hezký den :-)

tutweh (Po, 25. 2. 2008 - 11:02)

Milá Jájo,jste vedle jak ta jedle,Váš příklad s Anetou(nejsem fanda!)je trapný,ta jediná na rozdíl od těch ostatních nul ze Superstar má svůj vlastní vývoj...Evidentně nejste profesionál,tak jak můžete tvrdit ,že v závěru vyhazovali "opravdu kvalitní" adepty?Zřejmě patříte k té většině naivů(ne-li psychopatů) co tam jedou vítězit, ale přitom jen trapní a otravují+zdržují proces hledání těch opravdu kvalitních.A protekce?Byla a bude.V kumštu by ale nakonec měl rohodnout konzument né?

tutweh (Po, 25. 2. 2008 - 11:02)

Vážení,..to co tam ta porota musí vytrpět jeopravdu obludné.Jistě za jistě přiměřenou gáži.Zkusil jste si ale někdo vnímat po tak dlouhou dobu stovky ba tisíce mentálně slabších spoluobčanů,-po 4 hodinách by málokdo z Vás kritiků vydržel být slušný.Jako profík vidím (zatím)výběr ,na rozdíl od Superstar-kde postupovaly a někdy i vítězili těžké podprůměry, naprosto O.K.Doporučuji shlédnout podobné soutěže např.v Německu.Nesrovnatelně vyšší úroveň.Bohužel,co Čech to muzikant už dávno neplatí.Jak taky v zemi,kde vystupovat v muzikálech patří za vrchol "hudebního" dění...

Miro (Pá, 22. 2. 2008 - 11:02)

Nebo patnáctiletá holka, jejíž vlasy hýří všemi barvami, co jich jen lze vymyslet, ale zpívat vůbec neuměla. Porota ji zcela po právu vyhodila.

ota (Po, 18. 2. 2008 - 17:02)

Já jsem to viděl asi dvakrát po pěti minutách.Nic strašnějšího jsem v životě neviděl.Když tam jde buchta která hlásí jak je dobrá a pak tam zpívá anglicky nějakou písničku ve stylu jako,že si meje ve sprše švestku a u toho si vyřvává nějakou písničku co slyšela v rádiu prostě strašný.Je to největší shluk dementů co se dá asi vidět.

Luky (Ne, 10. 2. 2008 - 21:02)

Jenom, aby jste jim nenadávali jenom proto, že vás tam nevzali!!

Luky (Ne, 10. 2. 2008 - 21:02)

Lidi, koukám na to už druhej tejden a není to tak že by vybírali pouze podle nějaké estrády. Vyberou ty co mají hlas, umí zpívat a ještě ten zpěv ze sebe dokáží dostat. Jako ty dvě satanistky co dneska zpívali tu písničku z přátel. I´ll be there for you and the ....

Jan Firkuš (Pá, 8. 2. 2008 - 11:02)

Pochopil jsem,jelikož jsem se zúčastnil pouze jako doprovod,že nejde o to nalézt nový a opravdový talent,natož člověka který má určitou auru a něco z něj vyzařuje a něčím zaujímá.Jde pouze o pokleslou "Estrádu" pro lid,k jejímuž úspěchu patří vtipné poznámky paní porotkyně a téměř hulvátské a naprosto neodborné a nekompetentní hodnocení plešatým namyšleným všeználkem-panem skladatelem, nebo se jedná o korupci a záměr vybrat takové adepty, kteří nemohou nikoho ze současných celebrit ohrozit a budou pouhou lehce manipulovatelnou hračkou,resp. loutkou TV NOVY.To,jací pseudoumělci se do soutěže dostali a jací opravdu výborní zpěváci byli až sprostě "Vymeteni",svědčí o smylu celého tohoto projektu!!!

Vosel (St, 6. 2. 2008 - 16:02)

Samozřejmě, že jde hlavně o šou. Zpěv je tu prostředek, ne cíl, ale to bychom chtěli moc... Pokud si někdo myslel, že X-faktor bude nějak méně komerční nebo dokonce lepší než Superstar, asi ho zklamu, spíše myslím, že tvůrci se poučili a soutěž zdokonalili, takže nikdo neunikne :-) Přecijen to ale pořád dělají lidi a navíc kategorie skupin mě potěšila. Rozhodně ale neočekávám, že se objeví nějaký dobrý zpěvák, co se dlouhodobě udrží, je to pro všechny soutěžící spíše taková velká vážná legrace.

Teena (Ne, 3. 2. 2008 - 21:02)

Libuška B.: Tak koukejte a uvidíte, kam až jsme se dostali ;). Každopádně díky moc za podporu.

Návštěvník (So, 2. 2. 2008 - 09:02)

Je to tak ale ja jim dam na frak!

Reklama

Přidat komentář