Reklama

gay a soulož se ženou

Default User Image
JA (Ne, 4. 2. 2024 - 12:02)

Som gay a viem to asi do 12 rokov. Samozrejme v období puberty boli rôzne aktivity s hetero aj gay kamošmi. Ale môj prvý sex s holkou bol až v mojich 27 rokoch. Nebolo to špatné ale penis je proste penis

Default User Image
Honza (Ne, 4. 2. 2024 - 10:02)

Gay se ženou !? A proč proboha !? Vegetarián taky nejí řízky . Proč bych lízal nějakou smradlavou píču když můžu kouřit voňavé čuráky .

Anonym (Po, 29. 1. 2024 - 12:01)

Já jsem se ptal jedné známé, jestli někdy byla nahátá před více chlapama. Ona říkala, že jednou ukazovali se svým přítelem jednomu buzerantovi, jak šoustají. Také říkala, že jí ten buzerant hladil píču a dával jí tam prsty. Ona ho tahala za čuráka, ale on se mu vůbec nepostavil.

Default User Image
Kkkkkk (Po, 29. 1. 2024 - 12:01)

Chtěl bych to zlusit ale nevím jak na to 

Default User Image
Tomaš (Út, 14. 11. 2023 - 10:11)

Nejsem gay ani čistě hetero. Mám rád shemale vzrusuji mně a jsou to ideální holky. Chvíli trvalo než jsem na to přišel. Holky se mně vždy líbily ale absolutně mně nevzrusovala jejich kunda. Naštěstí bylo dost těch co měly rady anal. V sedmnácti jsem vykouril kamarádovi pero. Bylo to skvělé užíval jsem si tu vůní, chuť semene. Nicméně muži se mně prostě nelíbí,  nic víc jsem nechtěl a bylo mně to odporné. Kouření ale bylo prostě úžasné. Zhruba ve svých 25 letech jsem se seznámil s jednou úžasnou holkou. Děsně mě rajcovala krásná štíhlá malé prsa úžasná prdelka. Řekl bych láska na první pohled. Domluvili jsme se na společný výlet na motorkách.  První nesměle pusy líbání. Když jsme se přicházeli večer po pláži řekla mně ženen tak běžná holka. Moc sem nechápal ale za chvíli pochopil. Vykouril jsem ji ještě na té pláži. Večer jsem ji ojel prdelku a vystrikal pusu. Líbání se semenem. Vše bylo zvrácené a romantické. No abych to zkrátil, začali jsme spolu bydlet a po dvou letech jsem ji požádal o ruku. Teď jsme spolu už osm let a je to skvěl   

tak nějak (So, 25. 6. 2022 - 23:06)

No já jsem na chlapy, ale ženy mi nejsou odporné, jak se o gayích traduje. Mně se dokonce ženské obličeje líbí více než mužské. Ano, považuji ženy za milejší v obličeji. Myslím mladé a atraktivní ženy. Když jsem s milou ženou tančil ploužák tělo na tělo, tak jsem pocítil i erekci. Jenže mě to nebaví jít dál. Kvůli ženské mentalitě, která je mi cizí. Myslím, že jsem měl dlouholeté vztahy s chlapy hlavně kvůli tomu, že soužití s parťákem je nesrovnatelně snazší než s ženou. Ženská psychika je komplikovaná. To není na moje nervy. Z toho důvodu nemůžu žít ani s zženštilým mužem. Těm se vyhýbám. Takže znovu říkám, ženy mi vizuálně nejsou odporné, po tváři jsou často velmi hezké a když s pěknou ženou mluvím, tak se jí rád dívám do očí. Nevadí mi ani porno - nahá žena. Nevadí mi vagíny. Vadí mi ženská psychika. Vadí mi, když v pornu ta žena ječí, heká afektovaně, atd. Nechápu heteráky, jak je tohle ječení a dětský hlas ženy může rajcovat. S chlapem je to všecko jiné. Ať se na mě ženy nezlobí, ale chlapi jsou pro mě prostě vyšší level. Už když jsem tančil ploužák s chlapem. To je jiný level. Držet chlapa za svalnatá ramena a svalnatý zadek při tanci je síla. Proti tomu držet měkkou ženu s celulitidou je o ničem. Já bych byl s ženou leda tehdy, když by nebyla možnost mít chlapa. A nebo kdybych si musel vybrat mezi starým nebo tlustým a ošklivým chlapem a mladou hezkou ženou, tak bych dal přednost ženě. Ale pokud jsou k dispozici mladí svalnatí chlapi schopni vztahu, tak není co řešit. Naštěstí mě nikdy nelákalo mít potomky a starat se o děcka.

Návštěvník (Čt, 31. 3. 2022 - 00:03)

Měl jsem kamaráda, o kterém jsem netušil, že je gay, protože se neprojevoval. Jednou jsem řekl docela nevinný vtip o teplouších, on se rozčílil a měl jsem z kamaráda nepřítele.

Návštěvník (St, 30. 3. 2022 - 17:03)

Teoreticky je to možné, ale jen když se mu bude chtít. Znal jsem jednoho, který se oženil. Za půl roku se s ním rozvedla. Nesplňoval její představy o manželských povinnostech.

Návštěvník (So, 25. 6. 2022 - 23:06)

Hodně bisexuálních mužů když se ožení a zplodí dítě a před ženou tají svoji bisexualitu mívá tajný poměr s gayi .Aby líp bisexual mezi gaye zapadl tak se před nimi prezentuje jako gay i když ho citově a sexuálně přitahují obě pohlaví ženy i muži je Bisexuál tak to neznamená že bude žít ve trojce takhle to funguje jen v pornu. V běžném životě jsou Bisexuální muži ženatí a občas mají ulét s gayi a pak se vrátí k ženě. Jenom potíže a bordel v gay komunitě dělají ti bisexuálové co ze sebe dělají gaye a lžou před gayi že se nedávno dozvěděli o své orientaci a do té doby prcali ženskou bez problémů. Každý mladý chlap ve dvaceti letech už dobře ví jaké pohlaví ho citově a sexuálně přitahují. Tvrzení že gay homosexuál kterého citově a sexuálně přitahují vyloženě chlapy se ožení s ženou a sex funguje naplno a dokonce si udělá dítě je naprostý nesmysl protože když jsi gay tak máš erekci jenom na chlapy a zamiluješ se zas jenom do chlapa a naopak i když jsi gay a nevíš to o sobě a půjdeš do sexu s ženou tak 100% nebudeš mít na ženu erekci zkrátka tě sexuálně nebude vzrušovat a když ti ho trochu postaví tak po pár zásunech ti ůplně zvadne a už víc se ti nepostaví. A sex s ženou skončí bez vzrušení orgazmu a ejakulace. Když si užiješ sindefinil nebo viagru pak můžeš penetrovat ale ten sex bude stát za hovno a nedosáhneš orgazmu a ani ejakulace protože jsi gay a vzrušují tě jenom chlapy proto jsi gay jinak kdyby ti stál na ženský a sex s ženou tě uspokojil pak nejsi gay ale Bisexuál kterého přitahují obě pohlaví ženy i muži. Takže takové hetero a bisexuální žvásty že gay klátí ženu a má erekci a vše funguje je naprostý nesmysl protože gay kdyby sexoval s ženou ten sex by nefungoval vůbec. Ti co o sobě tvrdí že jsou gayové a mají sex s ženou jsou v reálu 50% Bisexuálové jenom Bisexual dokáže mít sex uspokojující s ženou a stejně tak i s mužem. Vůbec nevěřte kecům že gaye více přitahují muži než ženy to je kravina gaye přitahují vyloženě chlapy a naopak ženy gaye nepřitahují vůbec.Bisexuál může hrát dvojroli, před ženou je heterosexuál a před gayi se chová jako homosexuál aby líp západnul. Bisexualita není život ve třech.Bisexualita je citová a sexuální náklonnost k oběma pohlaví a má více podob. Bisexualita není přechodová fáze mezi heterosexualitou a homosexualitou. Hodně bisexuálních celebrit kvůli tomu že jejich partner je gay tak se prezentují jako gay a přitom jsou Bisexuální a randili z ženami.

Ivan (Út, 23. 3. 2021 - 22:03)

Musí to být námaha, když gay třeba musí souložit s mladou milenkou, aby se neřeklo a mohl pak s kamarády vlézt do sprch a do sauny.

Frank (Ne, 11. 9. 2016 - 15:09)

Chlap když je pořádně...No, kamkoliv to zase ne :-D

Eva (Ne, 11. 9. 2016 - 13:09)

Chlap když je pořádně nadržený tak ho zasune kamkoliv.

Frank (Ne, 11. 9. 2016 - 13:09)

Když mi stojí, tak mohu...A představuješ si u toho chlapa?

Bertik (Ne, 11. 9. 2016 - 12:09)

Když mi stojí, tak mohu zasunout. Do ženy taky. Jsem gay a mám děti. Víš kolik nás je?

Návštěvník (Ne, 26. 6. 2022 - 11:06)

Ty nejsi gay homosexuál ale ve skutečnosti jsi obousexuální Bisexuál kterého citově a sexuálně přitahují obě pohlaví. Já jsem gay a ženy mě sexuálně nevzrušují vůbec a sex s ženou po pár zásunech zkončí zvadlým penisem. Bisexuála ženy vzrušují běžné je v Česku že bisexual se ožení a má s ženou děti a tajně má s gayi sex a před gayi Bisexuál tvrdí že je gay. Pokud bys byl gay stoprocentně by se ti ani nepostavil a neměl by jsi vůbec erekci a po sexu ani orgazmus a potíže s ejakulací. Nechápu proč bisexuálové ze sebe dělají gaye které citově a sexuálně vzruvzrušují vyloženě muži.

Mat (Ne, 11. 9. 2016 - 11:09)

Člověk by si měl jeden druhého vážit a neurážet pohlaví ke kterému není nakloněn.Podstatě je to všechno dáno umele.Příroda má své zákony i řád .Jen lidé si to mění po svém.
Děti se dají udělat z darování vajíčka či spermatu,ale zneužívají se tim ženy a muži.A přírodní to není a já vím ze to pomaha,to rekne konec koncu dnesni spolecnost.Ovsem zivot neni o tom co chci,ale naucit se ho prijmout s pokorou.

Gay (Ne, 27. 3. 2016 - 15:03)

Jsem gay a sex s ženou snesu, oplodnil jsem takto bývalou ženu....
Prý gay nenají výstřiky bičíkovců!

Roman (So, 26. 3. 2022 - 00:03)

Ahojj sem gej a chtěl bych se nechat pořádně opichat do zadečku tvrdě celou noc za to se necham postřikat chci chlapa na tvrdý sexy pichani rád se oblikam jako holka ještě jsem se nenechal píchat od chlapa a moc potom toužím chci to ještě dnes bych byl moc rád Aš tě začnu pomalu lizat žaluda a aspoň dvě hodiny vkuse pak tě pouknu celiho Aš na mandle

evo nechat se p (So, 26. 3. 2016 - 23:03)

to bych strachy umřela že mám AIDS. Pavla22 let

Jan (So, 26. 3. 2016 - 21:03)

Sex se ženou se mi protiví,...Naštěstí?

Reklama

Přidat komentář