Reklama

Chtěl bych dítě

Michal (Út, 9. 2. 2010 - 20:02)

Také bych chtěl dítě,ale moc žen se dnes do mateřství nehrne.A ani se v podstatě nedivím.Ale pokud by se nějaká-zázrakem našla,můj mail [email protected]

Marku (Pá, 20. 5. 2011 - 23:05)

Vcera z ni vypadlo, ze bych...uvidíte, nejlepší by bylo, kdyby jste na to byli dva a prožili to spolu!!!

Marek (Pá, 20. 5. 2011 - 22:05)

Vcera z ni vypadlo, ze bych mohl mit este sanci, dodalo mi to silu do zvota.
Lituje toho mimca, protoze pak se kazila jedna vec za druhou pry by si usetrila spoustu starosti. Uvidime jak ustojime oba termin, kdy se to melo narodit.

Marku (Čt, 19. 5. 2011 - 01:05)

Ale fakt byla jina.
Dnes mi...Samozřejmě ti to ale přeju!!! Pokud je ona pro tebe ta pravá, tak to překonáte.

Marku (Čt, 19. 5. 2011 - 01:05)

Ale fakt byla jina.
Dnes mi...Každý je jiný, když ho poznáváš.

Pokud mezi vámi hořel velký žár, i z popela lze vykřesat znovu plamínek. Jen záleží na tom, jak je ona schopná se vypořádat se svou chybou-nechybou.

arek (St, 18. 5. 2011 - 18:05)

Ale fakt byla jina.
Dnes mi rekla, ze lituje toho jak to dopadlo.
Nevim mozna tam este neco je, pomalu to jen vykresat, aby zacal horet plaminek, z plaminku vetsi az z toho bude zar.

Marku (St, 18. 5. 2011 - 09:05)

Ona bylajina. Ne...To je právě to, "byla", "jiná". Každý, s kým začneme chodit se nám zdá být jiný, nechceme se znovu spálit, a najednou zjistíme, že jsme znovu narazili.
Je škoda, že se takto rozhodla a neuvědomila si, jaké to bude mít následky.
Kariéru by sis přece budovat mohl, sice třeba ne tak rychle, ale mohl!

Marek (St, 18. 5. 2011 - 05:05)

Ona bylajina. Ne pracisamozrejme ne, ale myslel sem, ze bych se vykaslal nanejake extrabudovani kariery.

Marek (St, 18. 5. 2011 - 05:05)

Ona bylajina. Ne pracisamozrejme ne, ale myslel sem, ze bych se vykaslal nanejake extrabudovani kariery.

Marku (Út, 17. 5. 2011 - 22:05)

Chemiea navic ona byla ta...Tak asi ne tak úplně, možná, že sis ji zidealizoval. Počkej - snad si se rozhodoval tak, co je nejlepší pro rodinu, a přece práci nemůžeš pustit, neboť jak by jsi bez ní uživil "budoucí" rodinu?

Jo, některé ženy jsou mrchy, ale přiznejme si to, ani pánové nejsou svatí. Určitě si se z toho všeho ponaučil, a víš se kterým typem žen si nic nezačínat atd., ne?

Marek (Út, 17. 5. 2011 - 22:05)

Chemiea navic ona byla ta cosemhledal.
A ja sem to drive zkousel, ale kazdamejen zneuzila.
No janevim, klidne bychse vzdal bytu, pusobitona me tak, jakobych semel rozhodnoutcojeprome dulezitejsi prace, byt enbo rodina a jakobychsi spatne vybral.

Marku (Út, 17. 5. 2011 - 21:05)

Nevim ale ten pocit, ze...Žiješ v určitém přesvědčení, možná to všechno děláš proto, aby jsi něco dělal, jinka by tě to tady sžíralo. A vidíš, kýžený efekt to nemá, stejně tě všechno sžírá.
Promiň, nechtěla jsem do toho tak vrtat. Ale je fér vědět, proč ti druhý udělá toto. Když pochopíš důvod, pak máš šanci, že to půjde "spravit" anebo ti to ukáže, jak se máš proti něčemu takovému příště bránit.
Kdybych ti mělá já vyprávět, co jsem všechno zažila, jak jsem si tvrdě šla za svým, nikdo to nemáme lehký. Jseš teď v situaci, kdy je toho opravdu moc. Ale všechno není tak horké, jak se uvaří. Zkus se na všechno podívat i z jiné stránky: určitě tě ty negativa posunula dál, třeba jiným směrem. Chtěl jsi - řeknu příklad - studovat práva, ale najednou jseš přijatý na medicínu. Tebe hrozně naštve, že tě na práva nevzali, ale za pár let z Tebe bude báječný chirurg. Pochopil jsi trošičku, co jsem tím chtěla říct?
P.S. Pokud máš takové špatné zkušenosti se ženami, jak to, že jsi si nechal jednu připustit tak blízko?

Marek (Út, 17. 5. 2011 - 20:05)

Nevim ale ten pocit, ze dkyzem vidi, takseji to vybavi o tom mluvila tez.
Super teda, takzeja seod18. kdy semutekl z domu, romk a pul zil na ulici,soud s matkou, skola do toho prace, ted jenpracehypoteka a byt,ezktereho nemam vfubec radost vis kam to povede, jestli se to rychle nezmeni?
Za5 letbudu zdravotnezniceny, uhnany snabehemna infarkt, se spankovou poruchou, nervama vhajzlu, agresivnina okoli,za10 let taky mohuuz byt naluzku,ze ktereho me nikdo uznedostane. Suepr zivot, vedet to, tak radej asi nezit.
Uz je toho na me moc, vsichnimaj keci, at zvolnim nebo ze to moc resim, takove lidi faktmiluju, si to klidne vymenim. Ja senemohuresp.aninechci nalidi spolehat, x-krat semnarazil, u holek jen odmitani ci vysmech, to fakt uznemamza potrebina touz tez nemamnervy.
No fajn,za 5 letbudeo dalsi lidskou trosku vice, jestli sedrive z toho vseho ovsem neuchlastam.

Milý Marku (Út, 17. 5. 2011 - 20:05)

Nevimmozna se bala, ze sem...řeknu ti to tak: musí být hůře, aby bylo lépe. Jak by jsi pak ty hrozné okamžiky od krásných rozeznal? Já vím, říkám to s nadhledem, ale vždycky to tak je.
Jseš vnímavý člověk, a to co se stalo, tě evidentně dost zasáhlo. A proto se to odráží ve tvém chování, možná se to přemítá i do zdraví. Vše se vším souvisí a ty jen možná, nevíš, jak se s tím vším poprat. Jak se s tím vyrovnat a v hlavě ti pořád nedochází - cose stalo, proč se to stalo.
Víš, to co udělala, že šla na potrat, mně to přijde jako "vynucený", najednou jí pak dojde že udělala chybu, a zranilo ji to tak moc, že tě radši ani nechce vidět. Protože když tě vidí, připomene ji to vždycky, to, co ti udělala.
Není v tom někdo třetí? Nemyslím muž, třeba kamarádka, psal jsi, že má dítě, nesouvisí to třeba s tím, nebo s rodinou?

Marek (Út, 17. 5. 2011 - 20:05)

Nevimmozna se bala, ze sem mladsinez ona, ze bychsi za 5 letvzpomel ze bychchtel cestovatenboze sem si neuzil?Pritom mam od 23.let hypoteku rodinu i s malou bychuzivil, vyhoda byla, zessef mi povolilabychpracoval zdomu, takze bych byl rodine k disposici, pro ni tojen bylo odstehovat sez velkomesta domensiho cca o 190 km daleko, k rodeicum jezdeni by bylo slozitejsi, nevim fakt nevim, ona rika, ze to bylhlavne vek a ze kdyby se mnou chtela byt, neudelala by to. Moznama pravdu, nicmene ja sem si uvedomil, ze jestli snekym dite takjen sni, ona byla vespouste veci vyjimecna, pochopila bez rikani, co mi chyby, co ma v tu ci dannou chvili rici, hadat sme se teda takymocneumeli, resp. sme setomudo 5. min smali.
nevim, mne nezbyvanezjen doufat asetrvatikdyz tomuze byt prohrany zivot, ale janazadnounemam ani pomysleni a ani nechci, ty doby, kdy sem hledal jak silenec semuz odsoudil diky ni.
Mozna potrebuje cas siuvedomit, ze mina ni zalezi,moznaje to vse hnusna hra osudu co ja vim, ale osud uz si semnou dost krute zahraval.
Ja ted ammzdrav.problemy, nespim poradne, semunaveny, zapominam spoustu veci, semnalidineprijemny anevimkam to vede dal.

Marku (Út, 17. 5. 2011 - 20:05)

Ahoj vedela ze bychjednou...Taky tě zdravím. Je hrozný, že člověk "nevidí" druhému do hlavy. Neví, co ji k tomu rozhodnutí přimělo. Ale pokud jste byli rozhodnutí, si dítě nechat, a ona najednou změnila názor - a nebylo to jen poblouznění, to si musela hoodně dobře promyslet, neboť měla dost času cuknout, ale neudělala to. Tím to celé odsoudila. Muselo se tehdy něco stát, nemáš nějaké podezření, co mohlo ovlivnit sčist jasna její názor? Myslím si, že tam bude zakopaný pes.

Marek (Út, 17. 5. 2011 - 19:05)

Jaji respektoval, nenutil sem ji nepremlouvali kdyz ze azcatku samozrejme, t si to rozmysli, ze nam to obema ublizi, ale pokavaad si byla jista, tak..Doposledni chvile sem doufal,ze trebajen vejde doordinace nebona sal, ale dalze seneco zlomi, ale marna slava. Po 3. tydnech ji asi doslo co se stalo.
Je tojednaz veci, kvuli pry nemuze se mnou byt, pryji to ublizilo, dle meho spise ma vycitky,ze mi tohle udelala anechcemiublizit, ale toje precinesmysl!!!

Marek (Út, 17. 5. 2011 - 19:05)

Ahoj vedela ze bychjednou chtel dite, ale prislo to taknahle. Vypadalo to vse, zese to podari nazacatku semmozna asiji tlacil at serozhodne, ale bylo to dle toho, abych vedel,jestlimamzaridit v praci prelozeni, jestlimam prodat byt aprestehovat se kk ni, chtel sem, abytoho mela conejmenejentohle. Vypadalo to vseidealneuz sme se oba tesili a paknajednouzednena den?

Yossarian (Út, 17. 5. 2011 - 10:05)

Já bych dítě nechtěla. Mají moc pružný maso, nedá se to ukousnout. To radši slípku nebo krocana. Hudrrry hudddrrryy.

Marku (Po, 16. 5. 2011 - 22:05)

Zivotje holt svine.
Ne tma...přesně k tomu jsem tě chtěla nasměrovat: to nebylo jen tak... To nebylo jen tak, že jste počali dítě, a jisto jistě vím, že alespoň ty jsi ho počal z ČISTÉ LÁSKY. Mě mrzí to, že ona DOVOLILA (nemohu odsuzovat, pokud neznám všechny detaily, já vím) aby k tomu došlo a že tě do toho zatáhla. Věděla před tím, že by jsi chtěl mít děti? Věděla, jak ti na tom záleží?
Čeho si cením, je tvůj postoj, že jsi nechal rozhodnutí na ní, ale snad jsi to nenechal celé na ní!!!

Reklama

Přidat komentář